Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:30:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Kako sem pa zdej to ustvarila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:30:34
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi. ma jaz ga nebi budila. jutri zjutraj ga pa fajn poglej jaz jo bom tudi šele zjutraj pogledala jo je pa moj kopal prej, upam, da jo je fajn pregledal Pina, bom pogledala še za kakšno slikco, če je kakšna, pošljem jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:32:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je......
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:32:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi. ma jaz ga nebi budila. jutri zjutraj ga pa fajn poglej jaz jo bom tudi šele zjutraj pogledala jo je pa moj kopal prej, upam, da jo je fajn pregledal Pina, bom pogledala še za kakšno slikco, če je kakšna, pošljem jutri ok. upam, da ga ne boste tudi meli. mi se nismo kopali, ker so se preden smo šli po svetu. HB da gre spat brez brez bodija in sem takrat vidla da ma neki na hrbtu. mio je pa Pino pogledal. Pa upam, da si je dal gor očala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:32:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:33:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit sej on ni bil organizator
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:35:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:35:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit sej on ni bil organizator kdo pa? ti? a ni on z maksom vse zrihtu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:36:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba še dobro da ni refošk pil, ker bi pol sigurno jutri zsapal na šiht
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:36:14
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba saj smo me tu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:36:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit sej on ni bil organizator kdo pa? ti? a ni on z maksom vse zrihtu? pa sej ni blo kej zrihtat, samo za vsak slučaj, v primeru gužve al pa dežja, rezervirat prostor za 20 - 30 ljudi in to je blo to, jaka organizacija Ja, verjetn je od tega zmatran
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:37:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba saj smo me tu Mah mal sem zoprna, ker mi je obljubil da bova pospravila po bajti zvečer ko prideva domov, ker se mu je prej mudilo na hrib, da ne bi kaj zamudil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:38:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit sej on ni bil organizator kdo pa? ti? a ni on z maksom vse zrihtu? pa sej ni blo kej zrihtat, samo za vsak slučaj, v primeru gužve al pa dežja, rezervirat prostor za 20 - 30 ljudi in to je blo to, jaka organizacija Ja, verjetn je od tega zmatran jao pa ti pozabljaš da je on moški. a veš da je za njih še v štacuno it cel projekt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:38:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek, kako ste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:39:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit sej on ni bil organizator kdo pa? ti? a ni on z maksom vse zrihtu? pa sej ni blo kej zrihtat, samo za vsak slučaj, v primeru gužve al pa dežja, rezervirat prostor za 20 - 30 ljudi in to je blo to, jaka organizacija Ja, verjetn je od tega zmatran jao pa ti pozabljaš da je on moški. a veš da je za njih še v štacuno it cel projekt njemu to ni projekt, bi šel 2x na dan, sam da bi lahko okrog španciral
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:39:07
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba saj smo me tu Mah mal sem zoprna, ker mi je obljubil da bova pospravila po bajti zvečer ko prideva domov, ker se mu je prej mudilo na hrib, da ne bi kaj zamudil na žalost vem kako to izgleda jaz se pa samo sprašujem, kdaj se bo gospod odločil priti domov mal bom šle za pc-jem, pol pa spat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:39:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba saj smo me tu Mah mal sem zoprna, ker mi je obljubil da bova pospravila po bajti zvečer ko prideva domov, ker se mu je prej mudilo na hrib, da ne bi kaj zamudil dolenjka, veš kako mamo mi po stanovanju... ampak jutri je še en dan. danes je bil dan prelep, da bi ga pokvarila s pospravljanjem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:40:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala. ah sej se ne maram slikat, sam za take skupinske in spominske sem pa vedno, sam moj je...... ma je bil polno obremenjen in zaseden z organizacijo piknika.. Mu moraš oprostit sej on ni bil organizator kdo pa? ti? a ni on z maksom vse zrihtu? pa sej ni blo kej zrihtat, samo za vsak slučaj, v primeru gužve al pa dežja, rezervirat prostor za 20 - 30 ljudi in to je blo to, jaka organizacija Ja, verjetn je od tega zmatran jao pa ti pozabljaš da je on moški. a veš da je za njih še v štacuno it cel projekt njemu to ni projekt, bi šel 2x na dan, sam da bi lahko okrog španciral pol pa ti res ne veš kaj imaš Pino je reku, da se takoj preseli v senožeče, ker ni trgovin
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:40:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Revček je tko utrujen od cvička, da že 1 uro hrka na kavču pa taka družba saj smo me tu Mah mal sem zoprna, ker mi je obljubil da bova pospravila po bajti zvečer ko prideva domov, ker se mu je prej mudilo na hrib, da ne bi kaj zamudil dolenjka, veš kako mamo mi po stanovanju... ampak jutri je še en dan. danes je bil dan prelep, da bi ga pokvarila s pospravljanjem. Se podpišem. Mi mamo tudi kot smo pustili zjutraj, ma me sploh ne gane. bobo že, ko bomo lahko, zdej se mi prav ne da.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:40:42
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest bi pa zdele enga črnca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:40:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Štos je v tem, da ju3 pride ob 8h tetica in določene stvari morva mi2 narest, če od nje pričakujeva potem da naredi tisto kot običajno....če karikiram...gate morva sama zložit v predale.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:41:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest bi pa zdele enga črnca a tapravega? sej maš prepoved
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:42:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Štos je v tem, da ju3 pride ob 8h tetica in določene stvari morva mi2 narest, če od nje pričakujeva potem da naredi tisto kot običajno....če karikiram...gate morva sama zložit v predale..... no jaz mam cajt to nardit do srede...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:42:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest bi pa zdele enga črnca jaz tudi Tvojga sploh nisem uspela probat, ker je Stipe pol vse kar je ostal za šank nesel Maxu Sej itak je bil pa brez jajc, na meni se pa več kot očitno vidi, da samo take z jajci uživam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:42:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest bi pa zdele enga črnca a tapravega? sej maš prepoved sej ravno zato
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?