Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 12:25:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ja, se bomo mogl kar oblečt... Sem dala princeso spat, pa nič ne kaže ko bo pa treba it, bi pa ona spala lumpa Jaz počivam in nabiram moči za norenje pri nas je bil danes tudi cel kažin, ko sva ga dajala spat... groza, še nikoli tako... no ob 11 je končno zaspal, jaz sem zdaj izpod tuša, da bom vsa dišeča, stanovanje je v razsulu, a bo pač tako ostalo grem malo na kavč, počivat, preden se zbudi škrat naša je pa zaspala ob 11.30, bomo vidli do kdaj bo zdaj vlekla no ja, ko pridemo, pač pridemo Zdaj grem pa pecivo narezat in probat, upam da bo užitno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 12:58:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Sončekkkk in oblački so šli papa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 13:03:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Stipe je že na lokaciji, jaz pa carico počakam in prideva peš, da se mal pretegnem Zdaj grem pa na kavč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:02:58
|
|
|
|
blaža
|
Čer! Evo prvo poročanje s piknika . Super smo se imeli. Blaž že sladko spi. matija je šel pa z mojim nabrat kakšnega jurčka v gozd. Sta se s Pinotom nekaj menla in je mojmu nardilo gušt, pa sta šla pogledat, če bo kej. No jaz še mam za razpakirat roboo, pol se pa vržem v krpe in na kavč. super smo se imeli, najedli smo se kot pujski Bo treba ponovit, ker je bilo dobro in ne bom rekla poceni, ma zastonj, V glavnam hvala vsem za en lep lep dan!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:09:53
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo tudi že doma. takega piknika bi se pa jaz razveselila vsak mesec vsaj enkrat. Res smo se meli super in najedli smo se kot bogovi, za sitne pare. Stipiči še enkrat vse pohvale za organizacijo. vsem prisotnim pa HVALA ze prečudovit dan. Blaža,v že spite? mi smo prespali celo pot in sedaj smo še zunaj. Jaz razpakiravam avto, pino še vedno trenira mišice na rokah . alo grem gledat kaj delajo mulčki. pa pinota grem prašat kaj sta se s tata blaže menla... če sem tudi jaz v planu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:13:01
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, mi smo tudi doma, Val in ati se oblačita po daljšem kopanju... mami pa gre za večerjo poskrbet... a samo za Vala... ker mi2 sva nažrta... res super požrtija škoda za vse ki ste tako ali drugače zamudili današnji piknik... upam da se drugič vidimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:13:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. mi smo tudi že doma. takega piknika bi se pa jaz razveselila vsak mesec vsaj enkrat. Res smo se meli super in najedli smo se kot bogovi, za sitne pare. Stipiči še enkrat vse pohvale za organizacijo. vsem prisotnim pa HVALA ze prečudovit dan. Blaža,v že spite? mi smo prespali celo pot in sedaj smo še zunaj. Jaz razpakiravam avto, pino še vedno trenira mišice na rokah . alo grem gledat kaj delajo mulčki. pa pinota grem prašat kaj sta se s tata blaže menla... če sem tudi jaz v planu Blaž že spi ja, ma itak je danes malo spal, le tisto v avtu ma ne vem če je bla ena ura, ko smo prišli. zdej za domov, pa ni nič spal, sata se z matijo zadaj režala in se zabavala, čeprav sem mislila, da bo zaspal, pa ni. In tako je zdej že trdno zadrnjohal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:13:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! Evo prvo poročanje s piknika . Super smo se imeli. Blaž že sladko spi. matija je šel pa z mojim nabrat kakšnega jurčka v gozd. Sta se s Pinotom nekaj menla in je mojmu nardilo gušt, pa sta šla pogledat, če bo kej. No jaz še mam za razpakirat roboo, pol se pa vržem v krpe in na kavč. super smo se imeli, najedli smo se kot pujski Bo treba ponovit, ker je bilo dobro in ne bom rekla poceni, ma zastonj, V glavnam hvala vsem za en lep lep dan!!!! jurčka.... a ti to resno škoda da nisva kaj več počvekale a bova tu nadomestile s pino sva vsaj kakšno rekle... čeprav ne veliko... pina mogoče se javim ko odbrzim proti morju... mi gremo vedno čez Buzet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:14:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, mi smo tudi doma, Val in ati se oblačita po daljšem kopanju... mami pa gre za večerjo poskrbet... a samo za Vala... ker mi2 sva nažrta... res super požrtija škoda za vse ki ste tako ali drugače zamudili današnji piknik... upam da se drugič vidimo se podpišem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:14:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! Evo prvo poročanje s piknika . Super smo se imeli. Blaž že sladko spi. matija je šel pa z mojim nabrat kakšnega jurčka v gozd. Sta se s Pinotom nekaj menla in je mojmu nardilo gušt, pa sta šla pogledat, če bo kej. No jaz še mam za razpakirat roboo, pol se pa vržem v krpe in na kavč. super smo se imeli, najedli smo se kot pujski Bo treba ponovit, ker je bilo dobro in ne bom rekla poceni, ma zastonj, V glavnam hvala vsem za en lep lep dan!!!! jurčka.... a ti to resno škoda da nisva kaj več počvekale a bova tu nadomestile s pino sva vsaj kakšno rekle... čeprav ne veliko... pina mogoče se javim ko odbrzim proti morju... mi gremo vedno čez Buzet ja bomo vidli, če bo kej. Upam, da ja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:15:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! Evo prvo poročanje s piknika . Super smo se imeli. Blaž že sladko spi. matija je šel pa z mojim nabrat kakšnega jurčka v gozd. Sta se s Pinotom nekaj menla in je mojmu nardilo gušt, pa sta šla pogledat, če bo kej. No jaz še mam za razpakirat roboo, pol se pa vržem v krpe in na kavč. super smo se imeli, najedli smo se kot pujski Bo treba ponovit, ker je bilo dobro in ne bom rekla poceni, ma zastonj, V glavnam hvala vsem za en lep lep dan!!!! jurčka.... a ti to resno škoda da nisva kaj več počvekale a bova tu nadomestile s pino sva vsaj kakšno rekle... čeprav ne veliko... pina mogoče se javim ko odbrzim proti morju... mi gremo vedno čez Buzet ja bomo vidli, če bo kej. Upam, da ja. se mi že sline cedijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:18:01
|
|
|
|
blaža
|
ja, če bo kej, jutri sigurno kopalnica odpade, ki bo šel v gozd. Pa upam, da ne bo vse prodal, da bo še kej za našo mineštro.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:26:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja, če bo kej, jutri sigurno kopalnica odpade, ki bo šel v gozd. Pa upam, da ne bo vse prodal, da bo še kej za našo mineštro. po kolko se pa zdaj prodajajo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:29:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja, če bo kej, jutri sigurno kopalnica odpade, ki bo šel v gozd. Pa upam, da ne bo vse prodal, da bo še kej za našo mineštro. po kolko se pa zdaj prodajajo Ma različno, mi za 10e, če ne pa tudi za 25 na kg.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:35:16
|
|
|
|
blaža
|
Nič grem zdej pospravit robo. Se slišimo kej kasneje, če bo cajt. za ndijančke, pa niso bli lih, no ma sej je blo še veliko drugega dobrega peciva, tako, da ni blo panike. Drugič se bom take reči lotla raje sama zvečer. no ma posladkali smo pa se, ker ste ble res pridne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:36:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Mojadva se ravno kopata, jaz pa poročam res je blo fino, vreme je zdržalo, odlična družba, hrana pa super odlična Larisa je celo jedla oboje - malo piščanca in malo ribe čeprav je vsakega le malo probala, zame je bil že uspeh sem bla res vesela itak pa zdaj večerje tud povohala ni, ker je mogla vsa peciva in palačinke probat Joj, kako se dere v banji, pa to ni res če je pa res totalna packa danes Uživajte, jaz vas pridem še kaj pogledat, ker bom sama, moj gre ven
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:38:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja, če bo kej, jutri sigurno kopalnica odpade, ki bo šel v gozd. Pa upam, da ne bo vse prodal, da bo še kej za našo mineštro. po kolko se pa zdaj prodajajo Ma različno, mi za 10e, če ne pa tudi za 25 na kg.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:44:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja, če bo kej, jutri sigurno kopalnica odpade, ki bo šel v gozd. Pa upam, da ne bo vse prodal, da bo še kej za našo mineštro. po kolko se pa zdaj prodajajo Ma različno, mi za 10e, če ne pa tudi za 25 na kg. , ja ma sej če vzameš pol kile npr če je kg 10e, pa je kar veliko jurčkov in maš sigurno za 3x mineštrico in te pride koštat 5e za tri obroke, pol pa ni tolko. Ja 25 je kar hudo, ma take cene so na tržnicah.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 19:57:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:00:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100%
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:02:35
|
|
|
|
blaža
|
ma sej, kaj ni vsak svojo hrano plačal? al je kdo ki je plačal samo mesko?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:02:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100% ma nisem glih ziher zate, ti si mi še najbolj sumljiva Jaz se spomnim, da sva pojedla 2, za 6 pa ne veva, očitno je bil cviček močen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:03:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100% ma nisem glih ziher zate, ti si mi še najbolj sumljiva Jaz se spomnim, da sva pojedla 2, za 6 pa ne veva, očitno je bil cviček močen Ma mi smo imeli eno, pa Pina je mela eno, pol sem pa na koncu mize še ene štiri vidla, da so jih meli, ma ne vem kdo. Ja sej vem zakaj sem ti sumljiva. Ne povedat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:04:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma sej, kaj ni vsak svojo hrano plačal? al je kdo ki je plačal samo mesko? očitno ne čist, ampak sej bova preživela, sva dobila nekaj zelenega za pojest za domov od Pine in nekaj rdečega za popit, tko da bova na ta način not prinesla - lačni ne bomo in kar je še bolj važno, žejni tut ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:06:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100% ma nisem glih ziher zate, ti si mi še najbolj sumljiva Jaz se spomnim, da sva pojedla 2, za 6 pa ne veva, očitno je bil cviček močen Ma mi smo imeli eno, pa Pina je mela eno, pol sem pa na koncu mize še ene štiri vidla, da so jih meli, ma ne vem kdo. Ja sej vem zakaj sem ti sumljiva. Ne povedat. Kok plačaš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?