|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
30.5.2009 22:00:14   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dolenjka kako časa pa rabimo do koče, če bi šli peš?

O če iz Šentilja štartate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vasuser posted image user posted image

Aha OK, sem se že ustrašla, da ste glih štartat hotli user posted image

Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor user posted image  Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji user posted image

Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj.

Samostan je zjutraj še zaprt, tko da tega si ne morte ogledat od znotraj....v Ivančni je lokal Princ, kjer so zunaj igrala. Je pa čisto ob cesti na levi strani ko iz Ivančke zapelješ čez križišče prosti Stični user posted image

Stipe pravi, da greste lahko obiskat bližnji Ambrus, bivše bivališče Strojanov user posted image  Lahko pa greste do izvira reke Krke, samo če bo bolj bljak vreme ne bo luštno user posted image

Ja Strojanko pa bi si res želela videti v živouser posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.5.2009 22:01:19   
dolenjka

O če iz Šentilja štartate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vasuser posted image user posted image

Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor user posted image  Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji user posted image

Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj.

Samostan je zjutraj še zaprt, tko da tega si ne morte ogledat od znotraj....v Ivančni je lokal Princ, kjer so zunaj igrala. Je pa čisto ob cesti na levi strani ko iz Ivančke zapelješ čez križišče prosti Stični user posted image

Stipe pravi, da greste lahko obiskat bližnji Ambrus, bivše bivališče Strojanov user posted image  Lahko pa greste do izvira reke Krke, samo če bo bolj bljak vreme ne bo luštno user posted image

Ja Strojanko pa bi si res želela videti v živouser posted image user posted image .

POl se pa zapeljite do konca Nemške ceste v LJ - na Roje, zdaj so tam, blizu naše Buči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.5.2009 22:05:31   
mala_pikica

POl se pa zapeljite do konca Nemške ceste v LJ - na Roje, zdaj so tam, blizu naše Buči user posted image

Ja, mogoče pa se bomo res zapljali, da bo moj Sašo videl kakšno lepotico ima domauser posted image user posted image . Ampak resno, baje je Strojanova stara 34 let, tako kot jazuser posted image user posted image . Ok moram nehati, da me ne bo še kdo obsodil zaradi rasne nestrpnostiuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.5.2009 22:09:00   
mala_pikica
nič jaz grem spati, jutri je zgodaj dan. Vreme bo lepo, deževalo ne bo, pa še malo topleje bo. Mi gremo v glavnem še na kakšen izletek mogoče do Kostanjevice ali pa krke. Se vidimo jutriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
30.5.2009 22:10:42   
pina-1

PInaaaa, kje je pa Suzi user posted image  A pridejo ju3 user posted image  A je ona skregana z nami user posted image  user posted image

suzi se mi je oglasila danes. upam da pridejo.
skregana z nami pa ni. v službi ne moren na rr, doma je pa iak skozi sama, pa ni cajta.

evo naši sta končno omagali in jaz z njima. samo se grem še stuškat za Pinota.
Za vas se bom pa jutriuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.5.2009 22:14:24   
dolenjka

nič jaz grem spati, jutri je zgodaj dan. Vreme bo lepo, deževalo ne bo, pa še malo topleje bo. Mi gremo v glavnem še na kakšen izletek mogoče do Kostanjevice ali pa krke. Se vidimo jutriuser posted image

uuu tole je pa mal daleč, boste pa res zgodnji al pa pozni za piknik user posted image  Od nas je to še vsaj 45 minut vožnje user posted image  No ja, kot želite user posted image
Pa Sašota pozdravi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 256
30.5.2009 22:14:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

PInaaaa, kje je pa Suzi user posted image  A pridejo ju3 user posted image  A je ona skregana z nami user posted image  user posted image

skregana z nami pa ni. v službi ne moren na rr, doma je pa iak skozi sama, pa ni cajta.

To bi bilo superrrr user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
30.5.2009 22:16:40   
pina-1

jaz isto pravim.  ji bom zdej še sms poslala, tako da nebi slučajno pozablauser posted image

zdej pa jaz grem, ker me Pino priganjauser posted image
Jutri oram pa zgodaj vstat, da speglam cunje, ker kavča danes nisemuser posted image user posted image user posted image

ajde babe in dedc nočko... jutri je big dejuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.5.2009 22:17:59   
dolenjka

jaz isto pravim.  ji bom zdej še sms poslala, tako da nebi slučajno pozablauser posted image

zdej pa jaz grem, ker me Pino priganjauser posted image
Jutri oram pa zgodaj vstat, da speglam cunje, ker kavča danes nisemuser posted image user posted image user posted image

ajde babe in dedc nočko... jutri je big dejuser posted image

No prav, pol si jo grem pa še jaz umit, če bo slučajno po 6ih mesecih kej debate padl v spalnici, če pa ne, bom pa za vas dišeča user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.5.2009 22:18:28   
dolenjka
Aja, pa še tačke je rekel da mi bo zmasiral user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
30.5.2009 22:27:10   
Blacky*
evo mene nazaj...

češnjev biskvit je v pečici, ki pa mi nekaj nagaja in ne vem kako bo spečeno. Če bo ok prinesem, drugače pa bo romalo v smeti...

blaža sem šla po tistem receptu... sam mi je že vmes malo nagajalo pa sem si na kulinariki malo mnenja prebrala in videla da nisem bila edina

zdaj grem pa gledat tv, Jacka do konca, da se malo nasmejim

lepo spančkajte in se viiiiiiddddiiiiiiiiiiiiiimo juuuuuuutriiiiiiiiiiii

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
31.5.2009 7:17:45   
Blacky*
jutro 1 user posted image

danes smo spali do 6:45.... no za moj okus bi lahko še kako urco dlje user posted image

grem se igrat user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
31.5.2009 8:03:30   
dolenjka
Jutro user posted image

Mi smo spali pa do 7.15 user posted image  Me zanima če bo ju3 tut, ko tatija ne bo doma, al bo spet 6.45 začela pet, al pa ob 7h user posted image  user posted image

Poročilo s kraja današnjega zločila: tla se sušijo, pada ne, meglica se je že dvignila, črnih oblakov ni na vidiku user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
31.5.2009 8:13:09   
buči
Jutro. Uživajte danes, upam, da se boste velikoooooooooooooooo načvekale, pa ne preveč dežja priklicat! Pa kaj pototkajte, da vas, ko pridete v Kavala, spoloh še spoznam! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
31.5.2009 8:14:52   
pina-1
jutro.
jaz sem bla ša že pridna in sem vse zlikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka, kako se je treba oblečt? pri nas je tudi kar mraz, ampak je ana v bodiju na KR in eni majčki, ter v trenerki. kaj sta potrebna dva dolga rokava?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
31.5.2009 8:16:20   
dolenjka

jutro.
jaz sem bla ša že pridna in sem vse zlikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka, kako se je treba oblečt? pri nas je tudi kar mraz, ampak je ana v bodiju na KR in eni majčki, ter v trenerki. kaj sta potrebna dva dolga rokava?

Ja Pinči, jaz predlagam definitivno 2 dolga rokava, trenutno naj bi bilo 9 stopinj. Jaz bom Tari verjetno tudi žabice dala, če se bo kaj po tleh valjala.... Slečeš jo še vedno lahko, tko da jo kar obleči - moj predlog user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
31.5.2009 8:20:03   
pina-1

jutro.

Ja Pinči, jaz predlagam definitivno 2 dolga rokava, trenutno naj bi bilo 9 stopinj. Jaz bom Tari verjetno tudi žabice dala, če se bo kaj po tleh valjala.... Slečeš jo še vedno lahko, tko da jo kar obleči - moj predlog user posted image

ok tenksi.
sej bom itak s sabo vzela pol omare, ker moji punci sta zeeellllooo pazljivi. če bo samo ena luža bosta obe usrani od glave do pet.user posted image

samo 9 stopinj mate? upam da se še kej segreje.
Dej reci stipetu naj zkuri malo "peč", da se nam ozračje segrejeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
31.5.2009 8:21:47   
Stipe air force
Jutroooooooooooo... user posted image

Ne boste verjel, na hribcku se je pokazalo sonce in oblaki so ciz tenki.... user posted image ... mislim da je narocilo lepega vremena na pravi poti... user posted image  user posted image  user posted image ...

Za malcke, tko k je Sefla napisala, dolge rokave ker jih bomo verjetn slekl ko bo topleje.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
31.5.2009 8:26:38   
ella79
jutro user posted image
pri nas klasika, mama na RR in kava, 2/3 femeli pa itak še spi.
jaz bom tudi zoji kar žabice dala, pa za zgoraj dva dolga rokava in še nekaj čez, jo bom že potem slekla če bo potrebno

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 269
31.5.2009 8:44:58   
blaža
Jutro!user posted image

Me veseli, da se nam obeta lepo vreme. no ma itak mi je skoraj vseeno, pa če tudi bomo v šotorju, glavno, da se vidimo, ker indijančki so pečeni, pa bo kar bo, pojest jih je treba.user posted image user posted image

No jaz bom Blažu dala debelejše kavbojke eno majčko z dolgimi in tanko jakenco, pa superge, pol pa s seboj vse do poletnega , če bo zakurlo vreme. Glavno, da jih ne prehladimo, slečemo jih pa vedno lahko,.user posted image

Aja spali smo prav nedeljsko user posted image user posted image user posted image  Itak se je zbudil malo po peti, ma je uspel nazaj zaspat do skoraj osme ure!!!!user posted image user posted image user posted image

Tako, da Pina mi ga ne bomo dajali spat dopoldne in bo šel kot Ana spat pol okoli pol dvanajste v avtu, al kakor se bomo zmenli.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 270
31.5.2009 9:17:22   
Februarka08
Jutro.

Sem prišla vreme tam gori na hribčku preverituser posted image pa vidim da bo user posted image
Pri nas je bil celo noč dežuser posted image zdaj se pa tud sonček kažeuser posted image samo ne vem kako jo oblečtuser posted image no, sej neki ste že pisale o tem, superuser posted image
Naš dan se je začel bolj user posted image upam da se ne bo nadaljeval v tej smeri...
Aja, črnc se pa pečeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 271
31.5.2009 11:18:24   
dolenjka
Dan user posted image

Pri nas se je prej pooblačilo, zdaj je pa spet sonček user posted image  Stopinja pa trenutno v avtu žal kaže samo 11 user posted image  Tako da oblečite otročke in sebe user posted image  Drugač bomo pa mal zaplesal pa bo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 272
31.5.2009 11:20:47   
Februarka08
Ja, se bomo mogl kar oblečt...
Sem dala princeso spat, pa nič ne kažeuser posted image user posted image ko bo pa treba it, bi pa ona spalauser posted image lumpauser posted image
Jaz počivam in nabiram moči za norenjeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
31.5.2009 11:31:16   
blaža
Evo mi čez 10 min štartamo in se z Pino dobimo na ravbarkomandi ob 12ihuser posted image

Alo čav, se vidimo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 274
31.5.2009 12:08:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ja, se bomo mogl kar oblečt...
Sem dala princeso spat, pa nič ne kažeuser posted image user posted image ko bo pa treba it, bi pa ona spalauser posted image lumpauser posted image
Jaz počivam in nabiram moči za norenjeuser posted image user posted image

pri nas je bil danes tudi cel kažin, ko sva ga dajala spat... groza, še nikoli tako... no ob 11 je končno zaspal, jaz sem zdaj izpod tuša, da bom vsa dišeča, stanovanje je v razsulu, a bo pač tako ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image grem malo na kavč, počivat, preden se zbudi škrat

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?