Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:00:14
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka kako časa pa rabimo do koče, če bi šli peš? O če iz Šentilja štartate Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vas Aha OK, sem se že ustrašla, da ste glih štartat hotli Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj. Samostan je zjutraj še zaprt, tko da tega si ne morte ogledat od znotraj....v Ivančni je lokal Princ, kjer so zunaj igrala. Je pa čisto ob cesti na levi strani ko iz Ivančke zapelješ čez križišče prosti Stični Stipe pravi, da greste lahko obiskat bližnji Ambrus, bivše bivališče Strojanov Lahko pa greste do izvira reke Krke, samo če bo bolj bljak vreme ne bo luštno Ja Strojanko pa bi si res želela videti v živo .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:01:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka kako časa pa rabimo do koče, če bi šli peš? O če iz Šentilja štartate Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vas Aha OK, sem se že ustrašla, da ste glih štartat hotli Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj. Samostan je zjutraj še zaprt, tko da tega si ne morte ogledat od znotraj....v Ivančni je lokal Princ, kjer so zunaj igrala. Je pa čisto ob cesti na levi strani ko iz Ivančke zapelješ čez križišče prosti Stični Stipe pravi, da greste lahko obiskat bližnji Ambrus, bivše bivališče Strojanov Lahko pa greste do izvira reke Krke, samo če bo bolj bljak vreme ne bo luštno Ja Strojanko pa bi si res želela videti v živo . POl se pa zapeljite do konca Nemške ceste v LJ - na Roje, zdaj so tam, blizu naše Buči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:05:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka kako časa pa rabimo do koče, če bi šli peš? O če iz Šentilja štartate Ne iz šentilja, ker v tako dobri kondiciji pa spet nisem. Bi šla raje kar tam od vas Aha OK, sem se že ustrašla, da ste glih štartat hotli Če parkirate na makadam parkirišču pod hribčkom in nadaljujete po asvaltu ste v 10h, 15 minutah gor Pa spotoma lahko še kozice a muflone pogledate, pri cerkvici so pa še kraški ovčarji Oooooo to pa je hitro, a nam lahko predlagaš, če je tam mogoče še kaj zanimivega za pogledati( sprehajati) ali pa kakšna gostilnica z igrali, ker mi bomo startali že zjutraj. Samostan je zjutraj še zaprt, tko da tega si ne morte ogledat od znotraj....v Ivančni je lokal Princ, kjer so zunaj igrala. Je pa čisto ob cesti na levi strani ko iz Ivančke zapelješ čez križišče prosti Stični Stipe pravi, da greste lahko obiskat bližnji Ambrus, bivše bivališče Strojanov Lahko pa greste do izvira reke Krke, samo če bo bolj bljak vreme ne bo luštno Ja Strojanko pa bi si res želela videti v živo . POl se pa zapeljite do konca Nemške ceste v LJ - na Roje, zdaj so tam, blizu naše Buči Ja, mogoče pa se bomo res zapljali, da bo moj Sašo videl kakšno lepotico ima doma . Ampak resno, baje je Strojanova stara 34 let, tako kot jaz . Ok moram nehati, da me ne bo še kdo obsodil zaradi rasne nestrpnosti .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:09:00
|
|
|
|
mala_pikica
|
nič jaz grem spati, jutri je zgodaj dan. Vreme bo lepo, deževalo ne bo, pa še malo topleje bo. Mi gremo v glavnem še na kakšen izletek mogoče do Kostanjevice ali pa krke. Se vidimo jutri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:10:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka PInaaaa, kje je pa Suzi A pridejo ju3 A je ona skregana z nami suzi se mi je oglasila danes. upam da pridejo. skregana z nami pa ni. v službi ne moren na rr, doma je pa iak skozi sama, pa ni cajta. evo naši sta končno omagali in jaz z njima. samo se grem še stuškat za Pinota. Za vas se bom pa jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:14:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica nič jaz grem spati, jutri je zgodaj dan. Vreme bo lepo, deževalo ne bo, pa še malo topleje bo. Mi gremo v glavnem še na kakšen izletek mogoče do Kostanjevice ali pa krke. Se vidimo jutri uuu tole je pa mal daleč, boste pa res zgodnji al pa pozni za piknik Od nas je to še vsaj 45 minut vožnje No ja, kot želite Pa Sašota pozdravi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:14:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka PInaaaa, kje je pa Suzi A pridejo ju3 A je ona skregana z nami suzi se mi je oglasila danes. upam da pridejo. skregana z nami pa ni. v službi ne moren na rr, doma je pa iak skozi sama, pa ni cajta. evo naši sta končno omagali in jaz z njima. samo se grem še stuškat za Pinota. Za vas se bom pa jutri To bi bilo superrrr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:16:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka PInaaaa, kje je pa Suzi A pridejo ju3 A je ona skregana z nami suzi se mi je oglasila danes. upam da pridejo. skregana z nami pa ni. v službi ne moren na rr, doma je pa iak skozi sama, pa ni cajta. evo naši sta končno omagali in jaz z njima. samo se grem še stuškat za Pinota. Za vas se bom pa jutri To bi bilo superrrr jaz isto pravim. ji bom zdej še sms poslala, tako da nebi slučajno pozabla zdej pa jaz grem, ker me Pino priganja Jutri oram pa zgodaj vstat, da speglam cunje, ker kavča danes nisem ajde babe in dedc nočko... jutri je big dej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:17:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka PInaaaa, kje je pa Suzi A pridejo ju3 A je ona skregana z nami suzi se mi je oglasila danes. upam da pridejo. skregana z nami pa ni. v službi ne moren na rr, doma je pa iak skozi sama, pa ni cajta. evo naši sta končno omagali in jaz z njima. samo se grem še stuškat za Pinota. Za vas se bom pa jutri To bi bilo superrrr jaz isto pravim. ji bom zdej še sms poslala, tako da nebi slučajno pozabla zdej pa jaz grem, ker me Pino priganja Jutri oram pa zgodaj vstat, da speglam cunje, ker kavča danes nisem ajde babe in dedc nočko... jutri je big dej No prav, pol si jo grem pa še jaz umit, če bo slučajno po 6ih mesecih kej debate padl v spalnici, če pa ne, bom pa za vas dišeča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:18:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, pa še tačke je rekel da mi bo zmasiral
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 22:27:10
|
|
|
|
Blacky*
|
evo mene nazaj... češnjev biskvit je v pečici, ki pa mi nekaj nagaja in ne vem kako bo spečeno. Če bo ok prinesem, drugače pa bo romalo v smeti... blaža sem šla po tistem receptu... sam mi je že vmes malo nagajalo pa sem si na kulinariki malo mnenja prebrala in videla da nisem bila edina zdaj grem pa gledat tv, Jacka do konca, da se malo nasmejim lepo spančkajte in se viiiiiiddddiiiiiiiiiiiiiimo juuuuuuutriiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 7:17:45
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro 1 danes smo spali do 6:45.... no za moj okus bi lahko še kako urco dlje grem se igrat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:03:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Mi smo spali pa do 7.15 Me zanima če bo ju3 tut, ko tatija ne bo doma, al bo spet 6.45 začela pet, al pa ob 7h Poročilo s kraja današnjega zločila: tla se sušijo, pada ne, meglica se je že dvignila, črnih oblakov ni na vidiku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:13:09
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Uživajte danes, upam, da se boste velikoooooooooooooooo načvekale, pa ne preveč dežja priklicat! Pa kaj pototkajte, da vas, ko pridete v Kavala, spoloh še spoznam!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:14:52
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. jaz sem bla ša že pridna in sem vse zlikala dolenjka, kako se je treba oblečt? pri nas je tudi kar mraz, ampak je ana v bodiju na KR in eni majčki, ter v trenerki. kaj sta potrebna dva dolga rokava?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:16:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jutro. jaz sem bla ša že pridna in sem vse zlikala dolenjka, kako se je treba oblečt? pri nas je tudi kar mraz, ampak je ana v bodiju na KR in eni majčki, ter v trenerki. kaj sta potrebna dva dolga rokava? Ja Pinči, jaz predlagam definitivno 2 dolga rokava, trenutno naj bi bilo 9 stopinj. Jaz bom Tari verjetno tudi žabice dala, če se bo kaj po tleh valjala.... Slečeš jo še vedno lahko, tko da jo kar obleči - moj predlog
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:20:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jutro. jaz sem bla ša že pridna in sem vse zlikala dolenjka, kako se je treba oblečt? pri nas je tudi kar mraz, ampak je ana v bodiju na KR in eni majčki, ter v trenerki. kaj sta potrebna dva dolga rokava? Ja Pinči, jaz predlagam definitivno 2 dolga rokava, trenutno naj bi bilo 9 stopinj. Jaz bom Tari verjetno tudi žabice dala, če se bo kaj po tleh valjala.... Slečeš jo še vedno lahko, tko da jo kar obleči - moj predlog ok tenksi. sej bom itak s sabo vzela pol omare, ker moji punci sta zeeellllooo pazljivi. če bo samo ena luža bosta obe usrani od glave do pet. samo 9 stopinj mate? upam da se še kej segreje. Dej reci stipetu naj zkuri malo "peč", da se nam ozračje segreje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:21:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooooooooo... Ne boste verjel, na hribcku se je pokazalo sonce in oblaki so ciz tenki.... ... mislim da je narocilo lepega vremena na pravi poti... ... Za malcke, tko k je Sefla napisala, dolge rokave ker jih bomo verjetn slekl ko bo topleje....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:26:38
|
|
|
|
ella79
|
jutro pri nas klasika, mama na RR in kava, 2/3 femeli pa itak še spi. jaz bom tudi zoji kar žabice dala, pa za zgoraj dva dolga rokava in še nekaj čez, jo bom že potem slekla če bo potrebno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 8:44:58
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Me veseli, da se nam obeta lepo vreme. no ma itak mi je skoraj vseeno, pa če tudi bomo v šotorju, glavno, da se vidimo, ker indijančki so pečeni, pa bo kar bo, pojest jih je treba. No jaz bom Blažu dala debelejše kavbojke eno majčko z dolgimi in tanko jakenco, pa superge, pol pa s seboj vse do poletnega , če bo zakurlo vreme. Glavno, da jih ne prehladimo, slečemo jih pa vedno lahko,. Aja spali smo prav nedeljsko Itak se je zbudil malo po peti, ma je uspel nazaj zaspat do skoraj osme ure!!!! Tako, da Pina mi ga ne bomo dajali spat dopoldne in bo šel kot Ana spat pol okoli pol dvanajste v avtu, al kakor se bomo zmenli.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 9:17:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Sem prišla vreme tam gori na hribčku preverit pa vidim da bo Pri nas je bil celo noč dež zdaj se pa tud sonček kaže samo ne vem kako jo oblečt no, sej neki ste že pisale o tem, super Naš dan se je začel bolj upam da se ne bo nadaljeval v tej smeri... Aja, črnc se pa peče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 11:18:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Pri nas se je prej pooblačilo, zdaj je pa spet sonček Stopinja pa trenutno v avtu žal kaže samo 11 Tako da oblečite otročke in sebe Drugač bomo pa mal zaplesal pa bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 11:20:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, se bomo mogl kar oblečt... Sem dala princeso spat, pa nič ne kaže ko bo pa treba it, bi pa ona spala lumpa Jaz počivam in nabiram moči za norenje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 11:31:16
|
|
|
|
blaža
|
Evo mi čez 10 min štartamo in se z Pino dobimo na ravbarkomandi ob 12ih Alo čav, se vidimo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 12:08:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ja, se bomo mogl kar oblečt... Sem dala princeso spat, pa nič ne kaže ko bo pa treba it, bi pa ona spala lumpa Jaz počivam in nabiram moči za norenje pri nas je bil danes tudi cel kažin, ko sva ga dajala spat... groza, še nikoli tako... no ob 11 je končno zaspal, jaz sem zdaj izpod tuša, da bom vsa dišeča, stanovanje je v razsulu, a bo pač tako ostalo grem malo na kavč, počivat, preden se zbudi škrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?