Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:54:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz mam nekaj slikic, ne vem a naj jih kle gor pripopam, itak ma tiste najlepše Stipe, ker je res ful slikal če bosta lahko, bi mi jih poslala na mail oblubm da še letos Se reživa Ladotu pa Zrnecu, ta 2 sta res pr **** n jena Mi ju bomo tudi gledala, sta res zakon, pa sta res usekana do amena.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:55:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Do kdaj pa ste še bili vi tam? A je še kdo prišel potem? mi smo šli mal pred 18.-to tud jaz se režim tem 2 kekcoma, danes je res samo za režat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:55:50
|
|
|
|
blaža
|
Jaz bom jutri slikice naštelala. dolenjka pošlji mi tvom mail al pa od Stipeta na zs, da ti pošljem še kako ko sta tvoja dva ljubčka gor, ker sem ju slikala pa tvojega bušija. ne bom tle limala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:56:48
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz mam nekaj slikic, ne vem a naj jih kle gor pripopam, itak ma tiste najlepše Stipe, ker je res ful slikal če bosta lahko, bi mi jih poslala na mail oblubm da še letos Se reživa Ladotu pa Zrnecu, ta 2 sta res pr **** n jena Ja midva tudi gledava to, meni sta tudi ful dobra , ne vem od kod se jima jemljejo take fore . Nič punce jaz grem malo pospraviti, jutri pa zopet tečni ponedeljek in tako bo vse do penzije
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:58:18
|
|
|
|
Blacky*
|
čeprav je konec z zelenjavo, moram napisat, da je moj plačeval sinetu, ki se je posvetoval z gospo... glede tega kako računat... mu je pa vse naštel... najbrž so se res zmotili... no, naš končno spi... ne vem kaj je zdaj to, non stop se dere če kaj ne dobi, res izsiljuje... upam da je samo faza in da jo hitro "zadušimo"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:59:38
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jaz pa zadnje čase ful malo slikam, se moram malo v roke vzeti, ker v dobrih časih sem naredila na dopustu tudi po 700 posnetkov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:00:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz bom jutri slikice naštelala. dolenjka pošlji mi tvom mail al pa od Stipeta na zs, da ti pošljem še kako ko sta tvoja dva ljubčka gor, ker sem ju slikala pa tvojega bušija. ne bom tle limala. sej veš kako mi je ime, pol pa . in kako se pišem in pol @gmail.com
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:01:22
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Jaz pa zadnje čase ful malo slikam, se moram malo v roke vzeti, ker v dobrih časih sem naredila na dopustu tudi po 700 posnetkov uff to je pa kar nekaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:02:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica, vam pa še posebej svaka čast, ker ste se s severne meje pripeljali Marusah je pa očitno prijatelj Garmin na cedilu pustil in upam, da ni v kako šumo zalutala, glede na to, da gor ni prišla, na RR se pa tut ni javila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:03:07
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čeprav je konec z zelenjavo, moram napisat, da je moj plačeval sinetu, ki se je posvetoval z gospo... glede tega kako računat... mu je pa vse naštel... najbrž so se res zmotili... no, naš končno spi... ne vem kaj je zdaj to, non stop se dere če kaj ne dobi, res izsiljuje... upam da je samo faza in da jo hitro "zadušimo" Blacky nič se ne sekiraj tudi to bo minilo. Mislim, da je to čisto normalna faza v razvoju in jo imajo vsi. Zdaj eni so pač malo bolj vstrajni in traja dalj časa, pri drugih pa hitro mine
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:06:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mala pikica, vam pa še posebej svaka čast, ker ste se s severne meje pripeljali Marusah je pa očitno prijatelj Garmin na cedilu pustil in upam, da ni v kako šumo zalutala, glede na to, da gor ni prišla, na RR se pa tut ni javila da vam ne bo ponoči potrkala na okno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:08:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, jaz ti tud pošljem na mail par fotk od tvojih dveh ker sta se itak skoz fotoaparatu nastavljala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:08:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čeprav je konec z zelenjavo, moram napisat, da je moj plačeval sinetu, ki se je posvetoval z gospo... glede tega kako računat... mu je pa vse naštel... najbrž so se res zmotili... no, naš končno spi... ne vem kaj je zdaj to, non stop se dere če kaj ne dobi, res izsiljuje... upam da je samo faza in da jo hitro "zadušimo" Blacky nič se ne sekiraj tudi to bo minilo. Mislim, da je to čisto normalna faza v razvoju in jo imajo vsi. Zdaj eni so pač malo bolj vstrajni in traja dalj časa, pri drugih pa hitro mine upam... in upam da nismo pri tistih, kjer to traja dalj časa , tako kot vse ostalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:13:45
|
|
|
|
mala_pikica
|
Se je splačalo priti k vam, ker imate lepo. Pa zdaj, ko je avtocesta gre hitro, smo bili ob 18h že v MB na rojstnem dnevu. A samo Maruša ni prišla od prijavljenih, ali je še kdo drugi manjkal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:23:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Se je splačalo priti k vam, ker imate lepo. Pa zdaj, ko je avtocesta gre hitro, smo bili ob 18h že v MB na rojstnem dnevu. A samo Maruša ni prišla od prijavljenih, ali je še kdo drugi manjkal. pa Suzi je danes baje Pini odpovedala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:23:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, nekaj slikic
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:25:13
|
|
|
|
pina-1
|
mi še ne spimo . pa nosek ma tako zamašen, da komi diha. smo ga dvakrat že pucali. upa, da bo vsaj super spala. še neki vam moram povedat. ANA JE MELA NA HRBTU KLOPA. poglejte svoje žužke, da nebi še keri kakega fasal. je pa bil zeeelo miniaturen. sva ga z pinceto ven pobrala. HB ni bil tako mono priliman še. dolenjka, eno stipetovo specialiteto z februarkino lopatko še zame prosim in še vedno nisem prišla do pive
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:26:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, nekaj slikic februarka super slikice. jaz bo moje jutri iz službe nalimala, ker od doma preveč časa traja. če maš še kako našo mi prosim pošlji na mail. sej ga še mašš ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:27:14
|
|
|
|
blaža
|
joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:27:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:28:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi. ma jaz ga nebi budila. jutri zjutraj ga pa fajn poglej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:29:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi. ma jaz ga nebi budila. jutri zjutraj ga pa fajn poglej ja sej najverjentne ga bom zjutraj še enkrat pregledala. ma ne vem kako mi je to šlo z glave, ki drugače vedno gledam za klope, da ne bi kdo kej staknil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:29:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi. Se podpišem Mi smo našo kopali in mislim, da bi videli če bi se kaka golazen kam nalimala Bom še ju3 mal počekirala, pa lasišče obvezno ma jaz ga nebi budila. jutri zjutraj ga pa fajn poglej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:29:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke pa še on je reku da se naj družinsko slikamo. ampak ne sekri se.če ma kera mamo dolenjkano ( ne s profila) naj mi pošlje, pa jo bomo vkomponirali v slikico.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 21:30:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ujoj klop zahrbtni Februarka za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?