|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
31.5.2009 20:54:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jaz mam nekaj slikic, ne vem a naj jih kle gor pripopam,user posted image itak ma tiste najlepše Stipe, ker je res ful slikaluser posted image user posted image če bosta lahko, bi mi jih poslala na mailuser posted image

oblubm da še letos user posted image

Se reživa Ladotu pa Zrnecu, ta 2 sta res pr **** n jena user posted image  user posted image  user posted image

Mi ju bomo tudi gledala, sta res zakon, pa sta res usekana do amena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
31.5.2009 20:55:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Do kdaj pa ste še bili vi tam? A je še kdo prišel potem?

mi smo šli mal pred 18.-touser posted image

tud jaz se režim tem 2 kekcoma, danes je res samo za režatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
31.5.2009 20:55:50   
blaža
Jaz bom jutri slikice naštelala. dolenjka pošlji mi tvom mail al pa od Stipeta na zs, da ti pošljem še kako ko sta tvoja dva ljubčka gor, ker sem ju slikala pa tvojega bušija. ne bom tle limala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 328
31.5.2009 20:56:48   
mala_pikica

Jaz mam nekaj slikic, ne vem a naj jih kle gor pripopam,user posted image itak ma tiste najlepše Stipe, ker je res ful slikaluser posted image user posted image če bosta lahko, bi mi jih poslala na mailuser posted image

oblubm da še letos user posted image

Se reživa Ladotu pa Zrnecu, ta 2 sta res pr **** n jena user posted image  user posted image  user posted image

Ja midva tudi gledava to, meni sta tudi ful dobrauser posted image user posted image , ne vem od kod se jima jemljejo take foreuser posted image .

Nič punce jaz grem malo pospraviti, jutri pa zopet tečni ponedeljekuser posted image  in tako bo vse do penzijeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
31.5.2009 20:58:18   
Blacky*
čeprav je konec z zelenjavo, moram napisat, da je moj user posted image plačeval sinetu, ki se je posvetoval z gospo... glede tega kako računat... mu je pa vse naštel... najbrž so se res zmotili...

no, naš končno spi... ne vem kaj je zdaj to, non stop se dere če kaj ne dobi, res izsiljuje... upam da je samo faza in da jo hitro "zadušimo"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
31.5.2009 20:59:38   
mala_pikica
Jaz pa zadnje čase ful malo slikam, se moram malo v roke vzeti, ker v dobrih časih sem naredila na dopustu tudi po 700 posnetkovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
31.5.2009 21:00:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz bom jutri slikice naštelala. dolenjka pošlji mi tvom mail al pa od Stipeta na zs, da ti pošljem še kako ko sta tvoja dva ljubčka gor, ker sem ju slikala pa tvojega bušija. ne bom tle limala.user posted image

sej veš kako mi je ime, pol pa . in  kako se pišem in pol @gmail.com user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 332
31.5.2009 21:01:22   
Blacky*

Jaz pa zadnje čase ful malo slikam, se moram malo v roke vzeti, ker v dobrih časih sem naredila na dopustu tudi po 700 posnetkovuser posted image

uff to je pa kar nekaj

Neposredna povezava do sporočila: 333
31.5.2009 21:02:21   
dolenjka
Mala pikica, vam pa še posebej svaka čast, ker ste se s severne meje pripeljali user posted image  Marusah je pa očitno prijatelj Garmin na cedilu pustil in upam, da ni v kako šumo zalutala, glede na to, da gor ni prišla, na RR se pa tut ni javila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
31.5.2009 21:03:07   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čeprav je konec z zelenjavo, moram napisat, da je moj user posted image plačeval sinetu, ki se je posvetoval z gospo... glede tega kako računat... mu je pa vse naštel... najbrž so se res zmotili...

no, naš končno spi... ne vem kaj je zdaj to, non stop se dere če kaj ne dobi, res izsiljuje... upam da je samo faza in da jo hitro "zadušimo"

Blacky nič se ne sekiraj tudi to bo minilo. Mislim, da je to čisto normalna faza v razvoju in jo imajo vsi. Zdaj eni so pač malo bolj vstrajni in traja dalj časa, pri drugih pa hitro mineuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
31.5.2009 21:06:56   
Blacky*

Mala pikica, vam pa še posebej svaka čast, ker ste se s severne meje pripeljali user posted image  Marusah je pa očitno prijatelj Garmin na cedilu pustil in upam, da ni v kako šumo zalutala, glede na to, da gor ni prišla, na RR se pa tut ni javila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

da vam ne bo ponoči potrkala na okno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
31.5.2009 21:08:03   
Februarka08
Dolenjka, jaz ti tud pošljem na mail par fotk od tvojih dveh ker sta se itak skoz fotoaparatu nastavljalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 337
31.5.2009 21:08:15   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Blacky nič se ne sekiraj tudi to bo minilo. Mislim, da je to čisto normalna faza v razvoju in jo imajo vsi. Zdaj eni so pač malo bolj vstrajni in traja dalj časa, pri drugih pa hitro mineuser posted image

upam... in upam da nismo pri tistih, kjer to traja dalj časa user posted image , tako kot vse ostalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
31.5.2009 21:13:45   
mala_pikica
Se je splačalo priti k vam, ker imate lepo. Pa zdaj, ko je avtocesta gre hitro, smo bili ob 18h že v MB na rojstnem dnevu. A samo Maruša ni prišla od prijavljenih, ali je še kdo drugi manjkal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
31.5.2009 21:23:06   
dolenjka

Se je splačalo priti k vam, ker imate lepo. Pa zdaj, ko je avtocesta gre hitro, smo bili ob 18h že v MB na rojstnem dnevu. A samo Maruša ni prišla od prijavljenih, ali je še kdo drugi manjkal.

pa Suzi je danes baje Pini odpovedala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
31.5.2009 21:23:36   
Februarka08
Evo, nekaj slikicuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 341
31.5.2009 21:25:13   
pina-1
mi še ne spimouser posted image . pa nosek ma tako zamašen, da komi diha. smo ga dvakrat že pucali. upa, da bo vsaj super spala.

še neki vam moram povedat. ANA JE MELA NA HRBTU KLOPA. poglejte svoje žužke, da nebi še keri kakega fasal. je pa bil zeeelo miniaturen. sva ga z pinceto ven pobrala. HB ni bil tako mono priliman še.user posted image

dolenjka, eno stipetovo specialiteto z februarkino lopatko še zame prosimuser posted image

in še vedno nisem prišla do piveuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 342
31.5.2009 21:26:48   
pina-1

Evo, nekaj slikicuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

februarka super slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bo moje jutri iz službe nalimala, ker od doma preveč časa traja.

če maš še kako našo mi prosim pošlji na mail. sej ga še mašš ne?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.5.2009 21:27:14   
blaža
joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.5.2009 21:27:30   
dolenjka
Ujoj klop user posted image  user posted image  zahrbtni user posted image

Februarka user posted image  user posted image  user posted image  za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.5.2009 21:28:28   
pina-1

joj jaz ne vem kaj nardit. Blaž že spi, pa sem ga res pozabla podrobneje pogledat, če ma kak klop, ma ne vem, če naj ga zdej grem gledat, al ne, ki že spi.user posted image

ma jaz ga nebi budila. jutri zjutraj ga pa fajn poglej

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.5.2009 21:29:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ja sej najverjentne ga bom zjutraj še enkrat pregledala. ma ne vem kako mi je to šlo z glave, ki drugače vedno gledam za klope, da ne bi kdo kej staknil.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.5.2009 21:29:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Se podpišem user posted image  Mi smo našo kopali in mislim, da bi videli če bi se kaka golazen kam nalimala user posted image  Bom še ju3 mal počekirala, pa lasišče obvezno user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.5.2009 21:29:48   
pina-1

Februarka user posted image  user posted image  user posted image  za slikice. Sem pa vseeno mal žalostna, ker nisem na skupinski. MOj dedec nič ni razmišljal, ker je vedel da sem šla samo za 5 minut dol po palačinke user posted image  user posted image  user posted image

pa še on je reku da se naj družinsko slikamo.

ampak ne sekri se.če ma kera mamo dolenjkano ( ne s profila) naj mi pošlje, pa jo bomo vkomponirali v slikico.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.5.2009 21:30:16   
blaža

Oooooooo, ma škoda, v gužvi jaz nisem opazla, da če kdo manjka. no sej sem te pa itak poslikala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?