Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 21:48:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
....alkoholni vecer.... pa se nasi vodijo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 21:49:06
|
|
|
|
blaža
|
se mi je takoj posvetlo, da te ni, ki gledaš košarko. moji proti moževim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 21:51:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
...nasi vodijo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 22:02:44
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 22:12:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, a pijes? ..... nasi vodijo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 22:14:04
|
|
|
|
blaža
|
ne ne pijem, bi pa še kej pojedla, ma ne smem, ki mi bo rit ratala velika kot diferencijal od kamijona
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.9.2009 22:15:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
....ne bat.... ne bo lih tako.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 8:55:10
|
|
|
|
buči
|
Dan, včeraj smo bili na žurki, je bilo prav fajn, samo ko se je tako lepo vreme naredilo, da smo se ob 6ih zvečer martinčakli pred hišo smo pa mogli domov. Danes pa megla. Se je že začelo, letos kar kmalu. Ponavadi je megla šele začetek oktobra ... Tale lj. kotlina nas zamori vsako zimo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 9:07:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, včeraj smo bili na žurki, je bilo prav fajn, samo ko se je tako lepo vreme naredilo, da smo se ob 6ih zvečer martinčakli pred hišo smo pa mogli domov. Danes pa megla. Se je že začelo, letos kar kmalu. Ponavadi je megla šele začetek oktobra ... Tale lj. kotlina nas zamori vsako zimo! ...mater, Lublan ma ze zimo... pr nas je pa se poletje... drug teden bo podnev +26C...., pr vas pa megla in -10C... Se en razlog da enkrat zavijete na te konce..... , magar na par urc.... ESKIMI
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 9:54:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan! Pri nas sonček, sigurno je prav toplo zunaj. Zdajle šibam mal ven piko poko pomerkat, potem pride možek nazaj, jaz grem pa testo zamesit za pico, bo po dolgem času domača Danes ni nič v planu, mogoče kakšen sprehod, če bom ok, za zdaj sem Lepo preživite nedeljo, naj vas sonček greje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 10:20:58
|
|
|
|
lillchy123
|
dan sem prišla sam prevert, če naše še pridno držijo noge skupi pridne punce! vsem vam želim eno lepo, mirno in sproščeno nedeljo!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 10:36:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
...Buci a snezi ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 10:43:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...Buci a snezi ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.9.2009 11:28:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
ŽENSKA MOLITEV Oče naš, preden zaspim, povem ti, česa si želim. Daj mi prijetnega moza, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo zeljo seksal le, me vodil v restavracije, me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nezen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ... čimprej mi, prosim, pošlji ga! Amen. MOŠKA MOLITEV Ljubi bog, pošlji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In boli me ku rac če se rima al pa NE!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 7:18:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro Kaj pa dogaja Kje pa ste Še dobr da nisem šla rodit, ker mi še čestitala nobena nebi Ne ne, sej veste da ne grem, ker ni cajta še in ker to veste me lepo na miru pustite, a ne Vse gre po planu, še teden dni imam Vesela sem, da danes končno pride mizar in pripelje ter zmontira vso pohištvo v presdobi in dnevni, pospravimo in še mal uživamo, pol pa grem Pa Stipe je včeraj posteljico sestavil Ja, v drugo si man paranoičen in se ti nikamor ne mudi Zdaj kofetkam, Stipe je že oblečen, ker gre z mano v Postojno, carica se počasi prebuja...vse po planu Se javim ko se vrnem, če me mizar ne prehiti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 9:58:31
|
|
|
|
lillchy123
|
dolenjka, mi tud v prvo nismo bli. sem torbo 2 tedna pred porodom pripravla, k sem itaq mislila, da mamo še 5 tednov čsasa... ti sam jav, ko bo začel dogajat, da bomo dihale s tabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 10:45:59
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan! Dolenjka, dobro opravi (no, saj to itak vedno ) potem pa poročaj Jaz po starem, mal bolečin je več ali manj skoz prisotnih, ampak guramo iz dneva v dan ta teden ni šans, da kam grem, ker majo doma ufffffffffffff veliko dela in sploh ne vem, če bi me kdo lahko peljal upam, da pred naslednjo luno ne grem še nikamor Naša pupa je na zraku, jaz sem se ravno dol počla da mal noge počijejo, potem pa itak vsakodnevni ritual s tamalo, kosilom ipd... Prijeten začetek tedna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 16:12:10
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, remember me Torej, pri nas je non stop akcija. Doma smo malo zamenjali sobe, Val v najino, mi2 v njegovo, pa novo pohištvo, pa staro ven, pa milijon stvari v smeti, pa pol milijona stvari v vreče in pripravit za oddajo . Buči, če lahko, bi ti v sredo enkrat dopoldan pripeljala stvari. Ker delam v Šiški in se lahko pripeljem do tebe med malico , saj nisi daleč. Na začetku sem vas še brala, nato pa tudi to bolj slabo. Oziroma eno stran in nato nič... vem, vem ... se opravičujem... ne bom več Torej nosečke so še na "broju" in to je prav. A je že kakšna nova na obzorju? Mi bomo še malo počakali, malo . Bomo prej malo trenirali . No, šibam pripravit torbo ker gremo na pregled.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 20:15:14
|
|
|
|
buči
|
Čer! Stipe, ne me j**** z meglo, ker ti jo z veseljem izvozim, samo en predor na dolenjsko stran potrebujemo, da skozi potegne. Blacky, v sredo imem konec ob 11.10. Če sem z avtom, sem lahko najkasneje ob 11.30 v šiški, se dobiva preloživa, če sem pa z busom, si pa najbrž predstavljaš, da rabim vsaj 1,5 ure iz fužinama na naš konec. A je ok, če ti jutri zvečer sporočim na sms? dolenjči, drži se, če me kak dan ne bo na spregled in greš brez mojega ustnega spodbujanja! Saj veš, da bom mislila nate! februarka, ti pa pridno počivaj! Bamby, hvala za mail o likanju, sem se močno zamislila ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 20:47:42
|
|
|
|
Blacky*
|
čeeer, evo, nazaj s pregleda, mali spi, jaz grem pa pokidat... čist je v razsulu... a bo enkrat lepo Buči... ti mi kar pošlji sms, mi pa tudi ni težko pripeljat stvari do tebe, ker imamo fleksibilno malico in grem lahko kadarkoli... samo delo ne sme trpet , to je ena pozitivnih stvari moje službice . Ker bo te robe kar nekaj je po moje brez veze prelagati iz avta v avto, no če želiš pa lahko tudi No, grem kidat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:03:07
|
|
|
|
ella79
|
čer dolenjka upam, da te je prehitel mizar in ne kaj drugega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:09:46
|
|
|
|
pina-1
|
čer. dolenjka kaj je zdej? a si še dva v enem?? ella, ti ki si bolj na tkočempovej kaj se z njo dogaja? da nam ni res ušla brez dovoljrnja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:13:25
|
|
|
|
ella79
|
danes pa nisem na tekočem sam jaz vem, da bo počakala da mizar gre, pospravi, tri dni potem še noge v luft, za vikend si bo pa verjetno potem že kaj časa vzela in Tari domov prinesla bratca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:32:42
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer dolenjka upam, da te je prehitel mizar in ne kaj drugega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 21.9.2009 21:35:22
|
|
|
|
mlavla
|
pozdravljene sem se odločla, da vam mal pokažem kaj sem pacala ta vikend... sem si kar sama naredila tortico teli mafini so bili za enega prijatelja ..je mizar..pa je imel rd pa še eni mafini ki sem jih včeraj postregla domačim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......