|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
18.9.2009 21:33:35   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

stipe, pol te pa počakam kar v Divači na letališču, samo ti ne boš pil, ker boš vozu!!!user posted image

...sofiru... shit...potem bom pil samo sok od jagode user posted image  user posted image  user posted image

čak, zdej si pa že mal zahteven ratu...tega pri nas nimamouser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
18.9.2009 21:37:01   
blaža
U dekliščina ja, sem skoraj pozabla.

No zdej pa resno.

Ti želim, da bo ena ful lepa dekliščina, ma ne preveč pit, da ti ne bo slabo in si je ne pokvariš. se spomnemene kolegice, ajajajoja.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
18.9.2009 21:40:23   
Stipe air force
...se izklapljam... lep vecer se naprej.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
18.9.2009 21:40:53   
jencili

U dekliščina ja, sem skoraj pozabla.

No zdej pa resno.

Ti želim, da bo ena ful lepa dekliščina, ma ne preveč pit, da ti ne bo slabo in si je ne pokvariš. se spomnemene kolegice, ajajajoja.user posted image

Blaža hvala, bom vzela na znanjeuser posted image .
Tud sama sem bla lani na eni, k je bla kr odklopuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
18.9.2009 21:42:19   
blaža

nočka stipe, jaz tudi grem, nočka jencili. Pa nalimaj kako fotko od dekliščine ob priliki.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2505
18.9.2009 21:43:41   
jencili

nočka stipe, jaz tudi grem, nočka jencili. Pa nalimaj kako fotko od dekliščine ob priliki.user posted image

prej si tko kurila, zdej greš pa spatuser posted image

nočko obema...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
18.9.2009 22:12:19   
Februarka08
Pa saj vam ni za sledituser posted image
Mene je nekaj dajalo prejle, je bil moj že zelen v glavouser posted image je tako špikalo da jojuser posted image no, zdaj je malo popustilo, upam da bo noč mirna.

Uživajte še naprej ob čvekanju, vas berem jutri... /upamuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
18.9.2009 22:27:21   
dolenjka
Čer user posted image

Pri nas je bila  gužva na PCju, se ve zakaj user posted image

Mi smo imeli danes posvetovalnico pri 18m. Tehtamo 9780 g in moram priznat, da me je zelo presenetilo, ker več kot 9400 nisem pričakovala user posted image , zrastli smo za 6 cm v slabih 4 mesecih in imamo 82 cm user posted image  Ja, kar lepo se je potegnila, sej to tudi po cunjicah vidimo in tako sva šla danes potem s Stipetom v šoping in ji kupila v Premaman 1 majčko, pa v HM 3 sp dele trenirk in 1 majčko, ker drugje se nič ne dobi. V Zari nobene pametne trenirkice, Premaman nič ali pa 15 EUR (samo sp del), CA prazen user posted image  V HM pa srednja žalost, samo sem se vdala, ker res rabi, drugače v HM sploh nič več ne kupim, ker mi gre na jetra da so vsi isto oblečeni user posted image  Prej ji je bilo tam vse nekaj veliko, zdaj sem pa 86 vzela in je ok user posted image

Aja, pa pikico je dobila (rdečke), zadnji odmerek DI TE PER dobi pa konec novembra, ker naj bi ga baje dobili 1 leto po zadnjem odmerku in ne nujno pri 18m - očitno je odvisno kdaj so dobili tisti odmerek user posted image
Za zobarja tudi pri nas nič ne rečejo, ampak mi imamo sosedo zobarco, tko da bom kar njej rekla ob priliki da naj malo uč vrže user posted image

Februarka, počivat, pa te ne bo nič špikal, pa v vrsto se postavi, ker tebi bom jaz odpustnico dala, ko pridem iz porodnišnice user posted image

Zdej pa lahko noč user posted image

Aja mama Jencili, tebi pa želim eno lepo, ne preveč divjo, predvsem pa nepozabno dekliščino user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
18.9.2009 22:55:15   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pa saj vam ni za sledituser posted image
Mene je nekaj dajalo prejle, je bil moj že zelen v glavouser posted image je tako špikalo da jojuser posted image no, zdaj je malo popustilo, upam da bo noč mirna.

Uživajte še naprej ob čvekanju, vas berem jutri... /upamuser posted image

Nočko!

juhu, juhu...user posted image
drugače pa se veš, kaj čakamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2509
19.9.2009 6:26:04   
buči
Jutro, mlekarnar tako žaga drva, da mi ni več spati! user posted image

Sem zadnjič pozabila povedat, da smo bili tudi mi na sistematskem. Tilen im 12,7 kg in je velik po njenem 84 cm, ampak jih ima sigurno 88 cm, če ne več (malo katera cunja 86 mu je še prav, doseže kljuko in odpre vrata), ker je teta tudi Aljaža narobe izmerila, fali za 4 cm. Jih moram še enkrat.

zdaj grem pa po kavo, Tilen me že kliče, Aljaž je že 3x hotel vstat, le ati se ne da.user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
19.9.2009 6:48:20   
blaža
Jutro.

Midva z Blažem sva tudi že vstala. Se je že ob petih zbudil in je do šeste pa pol bolj ležal kot spal, pol je ratal pa glasen, sva ga pa še malo vzela v posteljo in pol vstala. Jutri je pa moja vrsta za potegnit zjutraj.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
19.9.2009 6:51:05   
blaža
Uuu, sem vidla, da je Tara fajn zrasla. Upam, da je tudi Blaž kak g dobil gor, ki pred enim mesecem je mel nekje 9.700. lahek kot peresce, je pa kar velik. po moje nekje 88. Prava glista. Bomo vidli v posvetovalnici. nas še niso nič klicali in dali datuma. bo že.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
19.9.2009 8:00:24   
pina-1
Jutro.
no končno malo akcije na rr. sem mela zdej kaj prebrat.
jaz sem bla tolko naspidirana včeri od vsega dogodka, da nisem bila glih najboljša družba.
midve z ančko sva vstali. ana je svojo kavo že spila, jaz mojo srkam počasi. en stroj cunj se že pere in sonček kuka iza hriba.
Mogoče bo danes še le sončen danuser posted image user posted image user posted image

Toliko za dobro jutro

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
19.9.2009 9:27:42   
dolenjka
Jutro user posted image

Pri nas smo tut že delovni. No, mi2 ne glih, je bil pa malar tle že ob 8h, ker je imel nekaj za popravit za našim električarjem in sem gla klicala da imam popadke in da mora takoj pridet, ker prej ne bom šla rodit user posted image user posted image user posted image

Okoli 12h pričakujem mami, da skupaj nafilava še ene 12 paprik za v skrinjo, pa slivove cmoke in njoke bova delali, da narediva malo ozimnice user posted image user posted image user posted image

Ja Blaža, Tara je res zrastla, sej ta hrana ki jo poje res mora nekam it user posted image user posted image Je imela pa še Denverjev test na sistematskem. Zlagat kocke v stolp in sploh ni bil problem, edini problem je bil, ker je imela teta samo 5 kock, ona bi pa še zlagala user posted image user posted image Pa dojenčka je mogla s flaško nahraniti in pokazat nogice, rokoce, oči, usta, ušeska.... tut ni blo panike, pa na slikici je mogla poimenovati konja, muco, moškega oz strica, pa še 2 zadevi, pa sem že pozabila kateri user posted image user posted image

Smo imeli pa ponoči 1 napakico po dolgem času. Ob 5.15 se je po dolgem času v joku zbudila in se sploh ni hotla pomiriti, tko da je šel Stipe dol po Lili (telebajsek), pa čeprav tega še nismo prakticiral, ampak je pomagal in je lepo zaspančkala do 8h user posted image user posted image user posted image

Tko, dost za danes, krem v ekšn user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
19.9.2009 10:32:27   
blaža
evo taka je ratala. malo je kičasta, ma torta je lahko.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
19.9.2009 10:51:19   
Februarka08
Dan.

Jencili
, ne grem, preden ne gremo na randiuser posted image tako da morm do 1.10. še počakat, ne?user posted image
Blaža, lepa tortauser posted image
Dolenjka super za Tarine mereuser posted image Je še celo našo prehitela v kilažiuser posted image

No, tisto špikanje včeraj je blo potem še mal resno, pa bolečine ponoči, so me celo zbudileuser posted image danes nisem glih najbolje, sem odpovedala že kup stvariuser posted image ker naj tole dete še počaka vsaj 1 teden v hotelu mama. Dolenjka, glede tvoje odpustnice pa.. uf, ne verjamem da jo dočakam. Bi bla pa vesela, jauser posted image

Nič, grem se še mal ohladit preden pupa pride nazaj, je ravnokar odšla mal ven, potem pa počasi kosilo kuhat. Lepo sobotouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
19.9.2009 12:13:44   
dolenjka
Februarka, prosim da končno postaneš mal bolj optimistka, ker če sama ne boš verjela v to, da boš nosila do konca, pol res ne boš user posted image

Ma da čičaš pa čakaš doma, da se jaz prikotalim iz porodnišnice in ti povem kako je 2. rodit fino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
19.9.2009 13:28:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, prosim da končno postaneš mal bolj optimistka, ker če sama ne boš verjela v to, da boš nosila do konca, pol res ne boš user posted image

Ma da čičaš pa čakaš doma, da se jaz prikotalim iz porodnišnice in ti povem kako je 2. rodit fino user posted image

no, to me pa res zanimauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
19.9.2009 13:49:55   
blaža
Februarka in Dolenjka, želim vama, da rodita kot jaz Blaža. ma dobesedno 4 popadki( res da zelooooooo močni) in sem rodila.

Štirje popadki mislim že 2 na klistirju in dva v porodni.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2519
19.9.2009 13:57:54   
Februarka08

Februarka in Dolenjka, želim vama, da rodita kot jaz Blaža. ma dobesedno 4 popadki( res da zelooooooo močni) in sem rodila.

Štirje popadki mislim že 2 na klistirju in dva v porodni.user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
19.9.2009 14:01:08   
blaža
2. je lažje dej!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2521
19.9.2009 14:06:05   
Februarka08

2. je lažje dej!user posted image

verjamemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
19.9.2009 20:39:32   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeeeeeer...... Februarke in Inja... user posted image

Zgleda da bomo vsi gledal kosarko..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2523
19.9.2009 20:50:41   
MetiLu
............ ooooooooooooov vat a najt user posted image  ....

Jan Plestenjak mi poje iz dvd-ja, Janez spančka, ati je v nočni, vse je oprano, pospravljeno, pomito ...

in jaz lagano vinčkam in mi dogaja ...........

oooooooov vat a najt user posted image

Lep vikend še naprej, jutri grem v Trst se izživljat nad plačo user posted image  bom pridna, obljubim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.9.2009 21:45:26   
blaža
čer!

moj tudi gleda košarko, otroka spita, jaz sem lihkar prišla iz pijačke. čaj z rumom, je kar malo zadel.user posted image

Drugače pa si neke slikice nalagam v albumček o pekariji in tle malo brskarim.

Pol grem pa eno knjigo brat, ki sem si jo včeraj sposodla v knjižnici. če ne bojo preveč črke plesale.user posted image ma se hecam.

meti ti si kar privošči. če lahko, zakaj ne bi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......