Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan, čveke Ja, sem bla na pregledu, pa me je kar mal zadelo vse skupaj... v torek imam ŽE amnio, pa baje mi bojo odstranili šive tako da mi je rekla G da če bo mlečna plodovnica (upam da še ne ) mi bojo že v torek lahko sprožili ma je kar mal prilimalo na stol, da ti en kar takole datum določi Uf, pa še 29. smo, ko je bla Larisa ajoj no, bomo videli, če bo bo, je itak že dovolj zrel za ta naš svet, bi blo pa fajn da še počaka mal not, da se jaz še mal dobrot najem in naspim ma zdaj bom izkoristila na polno tale vikend, samo kaj ko majo naši noroooooooooooooo doma in bo kar kriza No ja, naprej ne moremo napovedovati kaj in kako bo, upam samo da bomo vsi zdravi in veseli na koncu pridem še kaj naokol, zdaj se morm pa mal zrelaksirat in premlet vso zadevo Itak da boste in bomo, sploh ne razmišljaj v kakšni drugi smeri Če bo pa plodovnica že mlečna je pa boljš da sprožijo, kot pa da je čist mekonijska Ampak sej ne bo Ja, se strinjam, bolje to. Čeprav tud jaz mislim da še ne bo najboljši scenarij je, da mi lepo odstrani šive, pogleda če je vse ok, pošlje domov in ko se bo začelo, se vidimo sem začela zatekat! Je danes vaga kar poskočila na pregledu, je čist drugač pokazala kot pa doma sem rekla da je pokvarjena in da to sploh ni res