|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.5.2009 11:10:08   
Tosca
Drugače pa je P Danajo na pregledu pohvalila, da se lepo razvija in da ji je ekstenzijski vzorec skoraj izzvenel. Noč je bila HB še kar OK, zvečer je dvakrat zajokala, pa je pomagalo že božanje, pa zjutraj še enkrat v spanju, jo je najbrž že mora tlačila pred pikico.user posted image

Se je pa prejšnji teden začela stiskati k meni, ko jo imam v naročju ali na postelji in si jo stisnem k licu, se ona stisne nazaj k meni in tako zadovoljno gruli. Mi je tako toplo pri srcu.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.5.2009 11:13:21   
Tosca
Aja, pa še komanetar na joške user posted image . Ja, tudi moj je že parkrat rekel, da jih pogreša, ampak ko sme zadnjič tisto pisala, sem imela v mislih predvsem sebe. Sem že grozno sita modrčkov za dojenje in blazinic, še najbolj pa mi gre na živce, ko se sedaj poleti tiste blazinice vidijo skozi vse majice, ki so malo bolj prozorne. In potem pol majc in bluz sploh ne morem obleč. Grrrrrr. Tiste ki dojite: ali imate kakšno majhno skrivnost ali pa blazinic sploh ne nosite več?

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.5.2009 11:15:40   
Tosca
Sedaj pa previt rito in potem na sprehod, pa k varuški na obisk in nest en recept.
Aja, laknerš, si me zadnjič ziritirala z rolado, pa sem jo šla včeraj delat. Sem se potrudila in je celo ratala, ne da bi počila in se je prav lepo zvila. Sem jo namazala s smetano in jagodami in so jo vsi hvalili.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.5.2009 12:35:54   
sončnica24
Sem vedela da bom nekaj pozabla.

Afnica - vsenajboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.5.2009 14:02:05   
afnica mala
hvala vam za lepe želje

čebelka- user posted image da se čimprej pozdravi angina, pa fensi si ti z zlato penino. jaz je še nisem pila, sem jo pa za darilo kupila nekomu, ko ima polno rit vsegauser posted image .

Tosca- kolk majhen je svet oz. Slo sam da se obrneš srečaš nekoga od nekoga, pa super za Danajouser posted image  A jo vsak dan pelješ v varstvo oz k varuški?

midve sva imeli od 9h pa do zdaj obiske.Zdaj pa malo predasha do 16h, potem drugi val. Bom v domžalah v kitajski naročila futr, pa ga bo user posted image  spotoma dvignil.Ni časa, da bi šli ven jest.

pa-pa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.5.2009 14:12:08   
Tejčika29
Hoj!

Da se malo pofočkam.

Ne gremo na morje, ker me zebe v noge user posted image , resno, sovražim hlad zjutraj in predvsem zvečer, obetajo pa poslabšanje, saj bo še veliko vikendov in ne bom silila ravno zdaj. Drugo polovico junija smo tako že na rednem dopustu, skoraj 2 tedna tak da bom že dočakala, če prej ne bo, ker imamo rojstne dneve in en krst in najbrž vmes ne bom videla morja.

Alina se je malo nahladila včeraj na enem RD in v sredo ko je bil mraz zunaj noter pa sparina, mi pa ven in noter po obiskih. Malo kašlja - bom namazala z materinsko dušico od Justa, k sem jo ravno kupila.

Še delam plane za vikend, upam samo, da ne bo preveč dežja.

Imejte se maksimalno, aja, vse naj naj vsem rojstnodnevnikom in Pikica, tebi pošiljam user posted image - saj bo hitro bolje, nesreča nikoli ne počiva, ne očitajte si, glej da boš potem skoz dobro mazala da ne bo kakšnih brazgotinic, saj ti bodo povedali, moj se je opekel z oljem po roki ko je pekel ribe in vse bp ko se je mazal z neko mastjo - ti bodo povedal katero. Vse bo OK!!!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.5.2009 14:13:31   
Tejčika29
Penina - jaz prisegam na Freixenet, zlato črna steklenica vedno na zalogi.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.5.2009 14:14:02   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image Danaja vse naj naj za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Afnica mala vse najboljše za rojstni dan in da bi ga čim lepše preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.5.2009 14:15:38   
Tejčika29
Dojenje, modrčki, blazinice - dojima še 2x na dan zjutraj in zvečer in mi je mleko precej upadlo, joške zmanjšale na mojo velikost, blazinic ne rabim več, si že ogledujem fensi modrčke za mojega dragega. In kar je najlepše, niso se mi povesile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem nosla modrc še ponoč da se ne bi kaj prepognilo. Mater sem švrkjena ane?

Neposredna povezava do sporočila: 559
29.5.2009 14:58:44   
suzy124
Dober dan

Mi pa imamo zdaj problem ker naš user posted image noče več jest nobene zelenjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image kar na enkrat ga je pičilo in je noče jest prej pa fulll rad. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sma jedla cvetačo in kakor sem mu dala žličko cvetače v uste je začel kot da bo bruhu, potem sem mu dala žlico banane pjedu brez problemauser posted image user posted image .Pri cvetači niti ust ni hotel odpret, če pa semdala na žličko še malo banane pa noben problem.

Kako ve dajete zelenjavo? A že dodajate kake začimbe al še kr brez vsega samo kuhano v vodi?

Drugače sma pa že skoraj brez pikic in smo včeraj dopoldne šli na pohod in sma ga probala nesti v nahrbtniku in se mu je fulll dopadlouser posted image user posted image user posted image

Tak da sedaj lahko gremo tud kam na kak hrib ko z vozčkom ne morešuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem že tudi mal naveličana tega modca za dojenje in blazinic, ampak za enkrat še bom mogla uporabljat saj še čez dan tud dojim.Men se ne vidijo te blazinice čez majcouser posted image , mogoče če bi imela belo user posted image

Tak zdaj ap grem posodo pomit in kaj pospravit dokler Maj spi.

Neposredna povezava do sporočila: 560
29.5.2009 18:54:03   
gogabojan
Vidim punce, da ste se fulll razpisale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili vzunaj.

Naredila sem rižev narastek. Roky ga je jedel, kot da bi od lakote pobegnil. Tak da rižev narastek MNJAMI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa nič ga ni motilo, ker ni bilo spasirano.

Aja, je jedel banano, zdrobila med prsti, jedel, jedel, ga vprašam, če bo še banane, on men NEEEEEEEEEE z glavo dela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na besedo BANANA dela vedno ne. Že tri dni. PREVERJENOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Boste videle v torek, ko se dobimo (če se dobimo).

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.5.2009 18:56:03   
gogabojan
Aja glede tabletk ponesrečenega seksa počenega kondoma.

Jah mene je fulll panika grabila. Pa mi je mama rekla, da se brezveze sekiram, in naj se ne matram, ker itak ne bo nič.

Sem pa šla v lekarno, kupila te tabletke (ne talajo jih več na urgenci) stale so pa 9,53 evrov.

To omenim tako, če bo katera kdajkoli ali kdo od znancev imel podobne težave.

Neposredna povezava do sporočila: 562
29.5.2009 19:04:03   
jolly123
Našega kričača sem spat dala in imam malo časa zase.

Tajko je bil pri naših danes ultra tečen, pač tko kot ponavadi doma, da je že moja mat zgubljala živce in jamrala, da za tega otroka je pa res potrebno met vsak dan dva para rok na razpolago. user posted image user posted image Ma da se ti zmeša res tuli že 8 mesecev, jaz ne vem kaj bo ko bo v vrtcu, domov bom pomoje dobila totalno kričečega, zmatranega, tečnega otroka, da bom še hujše živčne zlome doživljala kot jih zdaj user posted image user posted image

Fora je v tem ker je NONSTOP zmatran zmučen in zaspan in se zarad tega dere. Sam ne vem kaj naj mu naredim, zjutraj ga dam spat in spi od pol ure do urco in ga ni šans prepričat v daljše spanje, potem gre spat okrog poldneva in spi dve do tri ure. Potem ga dam pa spat zvečer ob sedmih in spi do šestih. Ok od dveh popoldne ne spi več do zvečer, verjamem da je zmatran, samo če ga hočem dat spat recimo ob 4-ih ko že teži za znoret ni šans ne bo šel. Bi šel on okrog pol 6-tih ampak takrat ga ne dam, ker se čez pol ure zbudi in pol bi šel spat šele ob devetih, desetih al pa recimo spi že kao za noč in pol se ponoči okrog dveh zbudi recimo in bi vde ure gledal v luft ja valda.... user posted image Kakšen pameten predlog mogoče? čakat da preraste a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
29.5.2009 19:27:57   
sončnica24
Hojla, sma se midva tudi malo potepala, zdaj pa na tleh lovi vrečke in igrače pa se zraven dere, ker še ni pogruntal kako se plazi ampak se on v krogu obrača da kaj doseže.

Tako da zdaj se počasi odpravljava spat, sem vas prišla še pogledat ker sem mislila da bom imela kaj za brat pa ni ničuser posted image , se bo verjetno čez noč kaj nabralouser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem ker je izgubil potrpljenje in se dereeeeee.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.5.2009 20:07:28   
gogabojan
Evo jaz sem si frizurco že naredila za današnji večer.

Ga grevi z IRMO žurat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.5.2009 20:09:04   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Drugače se je pa današnji dan začel čudovito.

Kot prvo je Niki celo noč brez zbujanja prespal v svoji sobi in to do osmih. Pa sva se podojila, pa je nazaj zaspal in spi še sedajle. Tale moj zaspanček - je čisto po meni. Tako da sem se danes ponoči kar naspala.

Aja, no potem je prišla sicer ena malo slabša novica in sicer, da bi popravilo moje elektronske baby varuške zneslo 90 EUR + DDV - to je absolutno preveč, tako da bo očitno treba enkrat v prihodnosti novo kupit. Pa le na tla mi je padla, mislim a so te stvari za enkratno uporabo??? Ah, ne bom se več jezila.

No potem sem pa dobro novico izvedela in sicer, da imam nakazan regres. JUPI!!! Zelo prav pride v teh časih.

Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tijani za njeno dobro prenašanje bolečin. Upam, da dobro opravite na Polikliniki.

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lovely za izbrano varstvo. Smem vprašati, koliko boš dala na mesec?

Itak da lahk vprašaš - dala bom 250 € mesečno, jaz dam še svoje plenice.

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.5.2009 20:09:08   
gogabojan
Aja, očka pa hrani Roka, in me sam opazuje.

Pa sem ga vprašala, dragi sem lepa. Pa reče, nevem za koga se tak rihtaš. Jaz pa njemu da zanjga. On pa, ja jaz bom doma. Jaz pa, zate sem zrihtana.

Žurat pa ga itak grem.

Ga mal ljubosumje zgleda matra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno en znak ljubosumja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
29.5.2009 20:09:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

jaz sem se šla danes menit za kontracepcijo, pa sem omenila mireno je napisala recept, ker sem prejšnji četrtek imela začetek user posted image , je rekla naj pridem nazaj in mi jo vstavi.

Mene je kar precej bolelo in sicer zato, ker nisem rodila, ampak imela CR- tako je g. rekla. Prijateljica pa si je dala mireno 6 tednov po porodu, pa je nič ni bolelo (par dni nazaj je bil otroček 2 meseca star)
Pol je blo še tko, da sem klicala moža in mu povedala, da grem iskat mireno in, da zdaj ne bo še enega otročka, sem bla ful žalostna, pa je rekel naj kar recept nazaj nesemuser posted image  pa naj da kaj drugega. Da sva se sam pogovarjala da ne bi imela še enega (spet zaradi genetike). Sem mu povedala da lahko vseen ven vzame. Pol sem pa g. to povedala, pa je rekla itak da lahko, da bi blo pa fajn če čez kako leto začneva mislit na to zaradi mojih let. Amapk zaradi vseh težav z genetiko- ne vem, kaj če naslednjič ne bomo imeli take sreče in se žreš ves življenje.

afnica, saj ni nujno, da se ponovi translokacija.....je pa res, da govorit je lahko, dokler nisi sam v tej situaciji....a so ti pri prejšnjih kdaj dokazali kako genetsko spremebo po abraziji? Lahko na ZS pišeš....

Neposredna povezava do sporočila: 568
29.5.2009 20:09:56   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Drugače se je pa današnji dan začel čudovito.

Kot prvo je Niki celo noč brez zbujanja prespal v svoji sobi in to do osmih. Pa sva se podojila, pa je nazaj zaspal in spi še sedajle. Tale moj zaspanček - je čisto po meni. Tako da sem se danes ponoči kar naspala.

Aja, no potem je prišla sicer ena malo slabša novica in sicer, da bi popravilo moje elektronske baby varuške zneslo 90 EUR + DDV - to je absolutno preveč, tako da bo očitno treba enkrat v prihodnosti novo kupit. Pa le na tla mi je padla, mislim a so te stvari za enkratno uporabo??? Ah, ne bom se več jezila.

No potem sem pa dobro novico izvedela in sicer, da imam nakazan regres. JUPI!!! Zelo prav pride v teh časih.

Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tijani za njeno dobro prenašanje bolečin. Upam, da dobro opravite na Polikliniki.

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lovely za izbrano varstvo. Smem vprašati, koliko boš dala na mesec?

Itak da lahk vprašaš - dala bom 250 € mesečno, jaz dam še svoje plenice.

Uffffffffff za tako ceno, bi pa še jaz svojega malčka v LJ vozila v varstvo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.5.2009 20:12:44   
Lucka1

ja, za potem. Neli bi se navadila tud druge babi, za vsak slučaj, če moja zboli, pa da mojo mal razbremenim. Sam, če bo potrdila da je ne bo pazila, pol se tud jaz ne bom trudila, da smo npr. ob nedeljah zanjo doma da pride Neli gledat. In sem tud mojemu povedala, pa je rekel naj se ne sekiram, pa da če bo tko, se strinja z menoj. Pa sem mu skoz govorila da je ne bo hotla pazit, pa je govoril" no, saj boš vidla, da bo". :D

no, tu imam jaz podobno situacijo....moj bo šel sicer v vrtec ali privat varstvo, ampak glede babic - moja mami je čisto nora nanj in je seveda sedaj ena izmed prioritetnih tem....tašča pa no comment - videla ga je mogoče ene 7x do sedaj, pa živimo vsi v LJ...user posted image ...pa se trudim prebolet oz. ignorirat te slabe misli in energijo...glavno, da imam jaz mojo super mami in da bo ona prava babi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
29.5.2009 20:20:24   
Lovely
Ej Irma pa Goga, ful se lepo imejta bejbiki!!!! Kam pa gresta? Jaz bi šla kar z vama ampak sem čist utrujena.

Z Lučko pa Valom sva preživeli čudovitih par uric v Tivoliju in centru, res je bilo fajn. No pol je pa Inya po tleh zbila svojo zelenjavo - svoj četrti obrok in sva šli po hitrem postopku k mojim v Šiško...

.100noga, ful sem mislila na vas in sem ful vesela, da je Tijana v redu. Lepo se cajtajte.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 571
29.5.2009 20:21:31   
Lovely
He he Lučka, spet ti user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.5.2009 20:23:33   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ja, za potem. Neli bi se navadila tud druge babi, za vsak slučaj, če moja zboli, pa da mojo mal razbremenim. Sam, če bo potrdila da je ne bo pazila, pol se tud jaz ne bom trudila, da smo npr. ob nedeljah zanjo doma da pride Neli gledat. In sem tud mojemu povedala, pa je rekel naj se ne sekiram, pa da če bo tko, se strinja z menoj. Pa sem mu skoz govorila da je ne bo hotla pazit, pa je govoril" no, saj boš vidla, da bo". :D

no, tu imam jaz podobno situacijo....moj bo šel sicer v vrtec ali privat varstvo, ampak glede babic - moja mami je čisto nora nanj in je seveda sedaj ena izmed prioritetnih tem....tašča pa no comment - videla ga je mogoče ene 7x do sedaj, pa živimo vsi v LJ...user posted image ...pa se trudim prebolet oz. ignorirat te slabe misli in energijo...glavno, da imam jaz mojo super mami in da bo ona prava babi user posted image user posted image user posted image

Moja tašča ma na FB za Profile picture sliko nje in vnukinje, a ne Inye... Scarlett je stara leto dni in je absolutna zmagovalka pri tej ženski, tega sploh ne skriva in se mi Inya po eni strani ful smili. Mah, ima pa pravo babico - mojo mami. Tko k Val.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.5.2009 20:27:09   
Lucka1

ni panike; mal so se ji kromosomčki pomešali oz. so se odlimali in se prilimali drugje. Ker naj bi se pri tem nobeden izgubil- temu se reče uravnotežena translokacija- je Neli ok. Če ni to isto stvar imel enden od naju, pa itak ne bi bilo nobeve panike, ker pa je midva nimava se potem delajo preiskave če se je material kje zgubil. Zaradi tega lahko pride do psihičnih ali fizičnih motenj. Amapk tokrat je ok, pri naslednjem pa nisem ziher. No saj če prej ne bi imela 3 ss ki so mogoče pomenili tudi kakšne podobne napake, ne bi bilo panike se je pač 1x zgodilo, v mojem primeru pa.... niso ziher.  Lučka itak te stvari obvladauser posted image  in gotovo tudi boljš razloži.

afnica, lepo si tole razložila. vseeno pa če pri prejšnjih 3xSS ni bilo narejenih nobenih genetskih preiskav, ne moremo vedet, da se to rado ponavlja pri vama z možem. Raznorazne stvari vidimo pri nas....včasih tudi nerazložljive.

Neposredna povezava do sporočila: 574
29.5.2009 20:31:40   
Lucka1

pri nas je 21 kromosom ok. Najhujš je, ko niso ziher, najprej na horionski biopsiji, potem na amniocinteti- lahko da ja, lahko da ne. Pol pa čakaš in čakaš še druge izvide in ti rečejo da kakor kaže, je vse ok, sam jaz sem bila že v 6 mesecu. Kaj če bi rekli, da nekaj malega pa manjka ampak spet niso ziher, kaj to pomeni, ker čist dorečt pa spet ne morejo in potem se odloči. Če splaviš se vse življenje sekiraš, kaj če boi bilo ok če pa ne spaviš in je kaj zelo narobe, si spet rečeš, da si sam kriv.
Men je med nosečnostjo zelooo pomagal bioenergetik in sestra ki se ukvarja z reikijem in sta oba rekla, da bo vse ok. No, bolj sem sestri verjela, ko je res prav napovedala punčko (vsi so bli ziher, da bo fant), ki nekaj ne bo čist ok ampak ko se bo rodila bo pa ok. In ko sem na AC zvedela da bo punčka, sem se valda vmes še vedno zasekirala, ampak sem imela kljub temi lepo user posted image  in sem verjela da bo ok)

afnica, moram rečt, da si neverjetno pozitivna oseba, resnično....lepo,  da si tako verjela v to, da bo vse ok, in tudi je. Te težavice, ki jih ima ali jih je imela Neli zdaj, tako in tako niso kromosomskega izvora....

Bravo zate in za Neli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?