Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:26:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Afny sem fulll vesela, da se je fajn vse izteklo. Ej to da niti dr. ne vedo ej. Potem pa dobiš, kar ti je sojeno. Kot praviš, če ne bi bilo vse ok z otrokom, da bi se celo življenje sekirala. Jaz mislim, da moraš biti oseba za to, da lahko skrbiš za takega otroka. Jaz mislim, da ne bi mogla. Ne vem pa, ker HB nisem dala to čez, in upam da niti ne bom. Vidim pa Vesno (od srčka sestro), njej pa res KAPO DOL. Poleg takega otroka meti še dva razvajenčka. Najmlajša je 10 mescev stara. Pa na kmetih so. Pa ejjjjjjjj fulll hudo. Ona pa očitno je za tako vlogo. Če se boš še kdaj odločila za dojenčka, boš videla, da bo vse OK. Sam moč pozitive mej. Če boš verjela, da bo vse OK potem tudi bo ok. GOOD LUCK za v prihodnjost
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:36:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še eno vprašanje. Ali poznate kakšnega dobrega pediatra/pediatrinjo iz LJ s koncesijo? Bom verjetno morala Nikovo zamenjat. BARSOS Sem malo brskala po netu, pa nisem ugotovila, ali pri njih dela samo en pediater ali jih dela več. Če jih dela več, mi lahko prosim poveš, katerega imaš ti za Inyo? Najlepša hvala!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:41:24
|
|
|
|
gogabojan
|
Irma is in the kučaaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:42:47
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutroooooo. Noč OK, za vse ostale zame NE. Sm mislila mojega čez okn vržt. Sem ga tak zbrcala v pojstli (jp dobesedno zbrcala, ) pa se tak drla nanj, na koncu pa še dosegla, da si je glavo kontra obrnil ALA POZA 69 . Mislim, to ni več za zdržat. Kok pa je on to noč smrčal, je pa abnormalno. Je 2x tak zasmrčal, da se je bojan (k drugač spi kot top) zdramil in reku: Mami ne smrčat noooooooooooo. Pa nisem jaz no. Sem ob 1.15 tok si nabijala muzko prek slušalk, ampak preglasila ga nisem. Pazi ojačevalec imamo. Pa slušalke une vesolske. Pa nič. Pri nas je bila podobna zgodba gllede smrčanja. Abnormalno hudo je bilo. Tako da sem se zjutraj ful skregala, da mam dost in to. On pa meni: kaj pa nič ne rečeš. OMG, KDO TI PA VSO NOČ TEŽI DA NEHAJ???!!!! Pol je pa tiho, moški omejenec. Tudi pri nas je zgodba zelo podobna. Smrčanje v vsakem položaju - pa naj spi na hrbtu, trebuhu ali na boku. So mu že ugotovili, da ima eno nosnico nekako zoženo, tako da mu lahko to dela probleme. Je pa z vsakim letom huje, tako da sem mu že za 40. RD obljubila operacijo. Bova ziher dlje zdržala skupaj, ker drugače se mi lahko kdaj ponoči utrga.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:48:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Je pa z vsakim letom huje, tako da sem mu že za 40. RD obljubila operacijo. Bova ziher dlje zdržala skupaj, ker drugače se mi lahko kdaj ponoči utrga. kaj pa naj jaz rečem. men se je že.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:48:44
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma is in the kučaaaaaaaaaaaaa.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:55:17
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Da se na hitro javim, potem greva pa z možekom v postlo in se pocartat od današnjega šoka. Imeli smo sreči v nesreči! Okoli desete dopoldne se je namreč Tijana polila po nogicah z vrelo vodo iz termovke, ker je nisem dobr zaprla in jo je al brcnila al prevrnila z rokami, še sama ne vem ...smo bli v takem šoku in cel dopoldne jokali in hodili po zdravnikih ...najprej do svoje P, potem na urgenco. Dobila je svečko, da ji je omilila bolečino, tako da je potem ko so ji vse sčistili in nazaj povili nehalo bolet in se je umirila. Na desni nogici ima tko mal po petki in desno tm pri tist kosti, na levi pa na podplatku. Je pogledala tud plastična kirurginja, baje bo vse OK, jutri imamo prevez in pregled. Ima zdej tko k dva škorenjčka povito na nogicah, bogica moja!!! Mater no, trenutek nepazljivosti ... Kakšen horror. Uboga Tijana. Kaj se nam vse zgodi ob mikrosekundi nepazljivosti. Raje ne povem, kaj se je meni. Si ne smeš očitati, da is ti kaj kriva. Držim pesti, da Tijana čimprej okreva.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 22:56:58
|
|
|
|
Tosca
|
Čer, da se vam vsaj na hitro javim, moj namreč že beži v posteljo, jaz pa tudi za njim. Zadnje dni je naša tako čudno tečna, da kar ne vem več, kaj bi. Prej je ves čas od 3M dalje spala vso noč brez zbujanja, sedaj je pa že od ponedeljka zvečer cirkus, ki je imel vrhunec včeraj. Kaj bo danes pa ne vem. . Zaenkrat sem bila dvakrat pri njej, ampak je zadostovalo božanje. Včeraj je zaspala ob 20:50, se on 21:10 zbudila, potem sem jo dve uri uspavala v sobi, jo nesla v dnevno za 1 uro in jo potem še dobre pol ure uspavala v sobi. Zabava se je končala ob 2:30 zjutraj. se začne dret takoj, ko jo odložiš. Tiho je samo, če jo nosiš okoli. Pa nima vročine, vsaj zmerim je ne, čeprav se meni zdi malo topla, zobkov ne vidim nikjer... Čez dan tudi dretje, če se le da. Jaooooo.. Pa še jutri imava pregled in cepljenje . Vas drugače berem na mobilcu bolj v letu, pa skoraj vse sproti pozabim, očitno semi pozna, ker že en čas spim samo po pet ali šest ur na dan. Jaz jih namreč potrebujem vsaj enih 7 in pol... Imejte se lepo, pa čimbolj pridne vam želim. Da o pridnih ne govorim posebej.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:01:32
|
|
|
|
gogabojan
|
Kaj ste vse pobegnile??????????' Al čakate da Irma pokomentira???????????? Al že vse sladko spite??????????? KUKU????????????????? Irmo ne smem motiti, moram počakati da pokomentira vse.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:05:39
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan No, malo izven kontesta. Jaz pa sem imela eno smešno nesrečo. Sva s srčkom po 5ih dneh. Čist horny sva bila. Seksava samo s kondomi. In kaj je bilo. KONDOM POČIL. Mislim Fak off. Že tak komaj čakam, da dobim , nje pa ni in ni. Tolažim se, da zamuja samo zato, ker sem malo zbolela, ker mi vedno imunski sistem pade, preden dobim . Šok. Te pa jaz svojemu rečem, zakaj mi je to rekel, da je kondom počil, ker se bom zdaj sam sekirala ali bo nesreča ali ne. Pa je rekel, da je pač rekel. Jaz njemu ja zdaj pa moli, da nevm noseča. On pa men: Jah, boš pa šla splav delat. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Sm mu rekla: A kr tak. Ej dragi grem splav delat. Pa kaj ti misliš, da si v gostilni to, pa da to kar tak hitro in enostavno al kaj. Kaj pa psiha. Kaj pa telesno. Kaj pa morala. Mislimmmmmmmmm ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. On pa men, sorry srček, nisem mislil tak. Ker on ve, da jaz več nebom mela otrok. Vsaj kmalu ne. Mamo preveč stvari za urediti. Če hočemo kako hiško fajn zgraditi ali kupiti, si tega ne morem privoščiti še. Bo treba večje kondome kupit. Ultra king size. Sicer kaj pa moški vejo o splavih - samo to kar preberejo. Naj si predstavljajo, kaj bi bilo, če bi njim tak poseg delali. Sploh pa po mojem, ko bi izvedel, da nosiš še enega njegovega otročka pod srcem, bi pošteno premislil, preden bi splav predlagal. Sedaj je lažje rečt.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:17:59
|
|
|
|
gogabojan
|
Zgoraj vas je napisanih mali milijon, tu pa nobene, ki bi se malo hecala z menoj cccc
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:22:17
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pa če iskreno povem, meni je bolje, če seksamo z kondomi, kot pa da bi brez. hmmm, to si pa ena redkih Do danes sem mislila, da so najboljša zaščita. Pa saj bi bile, če ne bi bila oz. oba tako divja. Prek mirene, (ena je hodila z mano na PA), je prek nje zanosila. Kr neki. Je vedno procent možnost. Prek kondoma pa ne moreš. Razen če se strga tako kot nama prijatejema se je tud strgal, pol je šla pa po urgentno tabletko na urgenco ( je blo komaj dobro po tem ko sta dobila drugega , no, zdaj ma pa kar mireno) Urgentno????? Pa jaz sem šla enkrat s kolegico tja. Pa jo je tak nazijala ženska, da je bilo katastrofa. Pa ne na urgenco, ampak na metelkovo. A misliš da bi bilo pametno, da bi šla???? Pa še tik pred menstruacijo sem. Anyone ima kak predlog?????? Če si res ne želiš še enega , potem ti jaz predlagam, da pejt za vsak primer na urgenco po after tabletko. Ker to, da si tik pred M, še ne pomeni da ne moreš zanosit. Sem šla jaz pred cca 12 leti tudi ponjo, ker se nama je z dragijem isto zgodilo, pa sva bila oba premlada za kakšnega in so mi jo dali brez problempv.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:24:36
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Če si res ne želiš še enega , potem ti jaz predlagam, da pejt za vsak primer na urgenco po after tabletko. Ker to, da si tik pred M, še ne pomeni da ne moreš zanosit. Sem šla jaz pred cca 12 leti tudi ponjo, ker se nama je z dragijem isto zgodilo, pa sva bila oba premlada za kakšnega in so mi jo dali brez problempv. A bi šla z menoj?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:29:58
|
|
|
|
irma78
|
Sedajle ne morem it, ker je moral moj pod nujno v službo, jaz pa moram poslušat, kdaj se bo danes naše dete kaj zbudilo. Jutri greva pa lahko kadarkoli.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:32:13
|
|
|
|
irma78
|
Goga, a si dobila 6 mailov?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:33:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Sedajle ne morem it, ker je moral moj pod nujno v službo, jaz pa moram poslušat, kdaj se bo danes naše dete kaj zbudilo. Jutri greva pa lahko kadarkoli. Ej punca, nisem mislila sedaj. Jutri. Nisem še gledala maile. čaki pogledam.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:54:03
|
|
|
|
gogabojan
|
Irma, hvala za slikice. Super so. Res fulll fulll lepe. Hvala še enkrat. Jih bom dala jutri na FB. Če dovoli avtor seveda.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:55:55
|
|
|
|
irma78
|
Itak da lahko. Računam pa 456,01 EUR.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:56:56
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Itak da lahko. Računam pa 456,01 EUR. Pa kje si našla un cent ej. SORRY STARA, EN CENT SI PREDRAGA. Odpade.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 28.5.2009 23:59:49
|
|
|
|
irma78
|
točno tak je znesek, ki ga moram plačat davkariji za prodane delnice. Tako da moram nekje zaslužit. Take it or leave it.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 0:02:48
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 točno tak je znesek, ki ga moram plačat davkariji za prodane delnice. Tako da moram nekje zaslužit. Take it or leave it. JOK BRATE ODPADEEEEE. Mi un cent viška hodi tak da, žal, se boste morali na drugi način poiskati vir zaslužka. Nas že ne boste molzli.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 0:08:01
|
|
|
|
irma78
|
pol pa nič. Skregana!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 0:14:39
|
|
|
|
janja 27
|
goga ti jaz posodim 1 CENT lih tolk še mam no v denarnici
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 0:18:25
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 goga ti jaz posodim 1 CENT lih tolk še mam no v denarnici vse, samo da bi slikce vidla ne??? Viš kakšna je naša Goga. Najprej se hvali, da je dobila 300 EUR, potem ji je pa en cent težko dat.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?