Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 0:19:24
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 goga ti jaz posodim 1 CENT lih tolk še mam no v denarnici vse, samo da bi slikce vidla ne??? Viš kakšna je naša Goga. Najprej se hvali, da je dobila 300 EUR, potem ji je pa en cent težko dat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 0:21:11
|
|
|
|
irma78
|
DANAJA vse naj naj za 7 mesecev, pa čestitke tudi mamici seveda.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 1:06:50
|
|
|
|
gogabojan
|
Dear Afny little Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše! Naj ti današnji dan mine čimlepše v krogu družine. In današnji bday je še posebej specialen, kajti praznuješ ga prvič kot mama. VSE NAJ NAJ ti želi gogabojan in co.
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 29.5.2009 1:10:06 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 6:21:32
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro ej, goga, kako si vedela, da mora bit šampanjec . Hvala ti. Sem glih zdaj, ko sem Neli futrala se spomnila, da sem zadnjič spila zadnjega, včeraj v nabavi se pa nisva spomnila. Danaja- vse naj naj za 7-ko Tosca- mogoče so pa vseen zobki. Upam, da čimprej pridete v stare navade. zobki; zdaj pa so pri naši res mogoče zobki (sem že ene 5x mislila ), sam včeraj na svetlobi se je spodaj videlo obe enkici- tko nekako belo, bom danes z žličko probala zdaj si grem pa kavico skuhat in knjigo brat- lep začetek dneva
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 7:12:39
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro. Noč je bila OK. Tudi moj je občutno manj smrčal. Sem ga samo kakih 12x brcnla. Pikica kako je kaj Tijana????? Sta se vidva s srčkom pomirila???? Je Tijani kaj lažje????? za vse tri Afny little me veseli, da si bila prijetno presenečena
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 7:21:50
|
|
|
|
gogabojan
|
VSE NAJBOLJŠE DANAJI ZA MINI BDAY prav tako mamici Tosca Uživajti danes v special day just for 2 of you
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 29.5.2009 7:22:35 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 7:33:09
|
|
|
|
jolly123
|
Afny a maš rojstni dan? Vse najboljše potem danaja vse naj naj za sedemko Jaz grem pa malo pospravljat pol pa do naših. Tajko je spal celo noč
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 7:34:49
|
|
|
|
gogabojan
|
TAJKOOOOOOOOOOOOO Za nagrado pa dobiš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2009 8:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:15:22
|
|
|
|
čebelka77
|
Dobro jutro, čeprav pri nas ni tako zelo dobro. Imamo ANGINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naš Ažbe je božček . Smo mislili da ga zobi matrajo, pol pa pogledam v usta bolj orenk, pa mandlji ojoj. Zgleda da se je nekaj na nas spravilo zadnje dni, ampak bomo že odgnali tega hudiča
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:19:22
|
|
|
|
čebelka77
|
Afnica mala VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:19:45
|
|
|
|
jolly123
|
Ojoj angina...bogi ravček tako mali, kok ga more to bolet Evo jaz sem posodo pomila, cunje obesila, eno rundo zložila, posesala, ko bo šel Taj spat bom pa še tla pomila. Pa wc in kopalnico zrihtala. Pol pa bo za en cajt IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly mi smo cca podobno dobili zobčke. Vi že imate kaj zgoraj????? Al pa spodaj??????????? Ja spodaj mamo samo dve enkice, mu pa baje rastejo zgornji in spodnje dvojkice, strokovno mnenje tete in moje mami...ampak to raste, lahko pokuka na plano tud čez dva mesca Bomo vidli, ker grize in napada vse živo tud psa in ju moram skoz pazit, ker je pes že začel renčat nanj in se ga izogiba v velikem loku. Ja sej če te pa nekdo nonstop grize
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:20:31
|
|
|
|
čebelka77
|
danaja vse lepo za sedemko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:32:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jutro! Tijana je zaenkrat OK :) včeraj popoldne se igrala in smejala kot da ni blo nič, si tlačila tiste povezane nogice v ustega in čebljala ...zvečer zaspala BP, ponoči se je sicer zbudila ene 4x, samo je na rokah v max. 10 min nazaj zaspala ...svečke proti bolečinam ni blo treba nobene. Me pa danes skrbi in sem že čist živčna ker imamo na polikliniki pregled in VEM, da jo bo bolelo, ker ji morajo odvit, pa se je mogoče kaj prilepilo ...SRČNO UPAM; da ni kaj globjega - se tolažim s tem, da se že celi, ker je bila tako dobre volje in solidno spala, če bi blo kaj globjega, bi jo bolelo! UPAM no, da se že celi!!!7 Moj moćek je ostal doma, da gremos kupi, zdele je pod tuše,. Tijana pa že prvo rundo spi ...jaz vse poprakiram, potem pa bomo šli tam enkrat okol enajste, pa se javim kaj popoldne ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:33:31
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Nikiju so se na prepogibih rok (na drugi strani komolcev) in na prepogibih nog (za koleni) pojavile majhne rdeče pikice. Predvidevam, da so od potu oz. vročine. Upam, da se ne motim in da ni kakšna alergija. Ima katera kakšne izkušnje s tem? In s čem naj namažem? Po moje tudi od vročine. Tilnu so se pojavili pod vratom. Jaz ne mažem z ničemer. Večkat ga mal umijem, da se mal shladi. Se spomnim Nika, ko smo šli na morje, ko je bil 9 mesecev star, pa je bla RES peklenska vročina. Imel je ful pik po ramenih, pod vratom, hrbtu in trebuščku. Vse od vročine... Tudi mi imamo vročinske pikice, zame je A DERMA zakon, je prav za take stvari. Ko vidim da se ji je kaj spustilo veen, jo zvečer po tuširanju namažem, pa je prec boljš.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:39:40
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Uf jaz si pa sploh ne upam te mirene not dat mi je ful scary...ne vem kako to spravijo not A kej boli?? ma sej men je tud scary, sam ne vidim neke druge boljše dolgoročne rešitve... Nič ne boli in nič ni groznega, men jo je vstavla že na prvem pregledu po porodu. Pa je super.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:41:11
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 joj pikica za tvojo TIJANO SE PRIDRUŽUJEM, UPAM DA BO ČIMPERJ BOLJŠ
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:54:48
|
|
|
|
Lovely
|
Afnica, vse najlepše za rojsni dan. Imava še eno skupno točko - šampanjec he he he Danaja, vse naj naj za poseben dan! Tosca, kje boš imela malo? Moja varuška je rekla, da bo imela poleg naše Inye in še enega bejbija (morda Tijana, bomo videli) še eno Danajo - samo preverjam če je tvoja Inya nima nobenih dodatnih pikic, samo una ena se je zmanjšala in je krastica. Po moje jo je kaj pičlo. Niti nima ničesar rdečega okrog... Svašta. Je pa jokica bogica, ful jo boli k ji zobka ven rineta. Jo tolažim in cartam kolikor le morem. HB normalno papa. Sicer jo moram ful entertainat zraven ampak gre. Zdajle spi jutranji spanec, pol dobi sadje pol pa morda kam odrineva, odvisno od vremena no. Lep dan vam želim. .100noga, pokliči če boš kaj rabila. Sem vesela, da je bilo ponoči potem vse OK. Tko kot sem ti že včeraj rekla, bo že vse v redu. Je HB v strokovnih rokah bila takoj, nisi je doma nekaj pacala z nekimi domačimi recepti.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 8:59:20
|
|
|
|
čebelka77
|
Pokomentirala vse, zdaj pa grem mal mojga božčka pocartat, se še oglasim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 9:02:38
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Afnica, vse najlepše za rojsni dan. Imava še eno skupno točko - šampanjec he he he se pridružujem v klubu, sem včeraj pila penino z zlatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ful fancy Danaja, vse naj naj za poseben dan! Tosca, kje boš imela malo? Moja varuška je rekla, da bo imela poleg naše Inye in še enega bejbija (morda Tijana, bomo videli) še eno Danajo - samo preverjam če je tvoja Inya nima nobenih dodatnih pikic, samo una ena se je zmanjšala in je krastica. Po moje jo je kaj pičlo. Niti nima ničesar rdečega okrog... Svašta. Je pa jokica bogica, ful jo boli k ji zobka ven rineta. Jo tolažim in cartam kolikor le morem. HB normalno papa. Sicer jo moram ful entertainat zraven ampak gre. Zdajle spi jutranji spanec, pol dobi sadje pol pa morda kam odrineva, odvisno od vremena no. Lep dan vam želim. .100noga, pokliči če boš kaj rabila. Sem vesela, da je bilo ponoči potem vse OK. Tko kot sem ti že včeraj rekla, bo že vse v redu. Je HB v strokovnih rokah bila takoj, nisi je doma nekaj pacala z nekimi domačimi recepti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 10:57:05
|
|
|
|
Tosca
|
Dober dan, me smo s pregleda in cepljenja, malo je bila nerazpoložena, ker sem jo zgodaj zbudila, ko je dobila pikico, je malo zajokala, potem pa od vsega hudega kar tam zaspala takoj, ko sem jo dala v lupinico. Je verjetno pričakovala boljše darilo za sedem mesečnico, kot je pikica. Drugače je pa res dan naključij: Lovely, sem te ravno hotela vprašat, če bo Inya v Ihanu v varstvu v eni privat hiši in ti povedati, da bo tam tudi ena Danaja, ampak ne naša. Sva to drugo Danajo ravno prejle spoznali pri zdravniku. Luštna temnolasa punčka, 14 dni mlajša od naše, pa simpatična starša ima.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 10:58:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, sem vas prebrala zdaj pa pozabla na kaj vse moram odgovorit . Pikica - upam da bo vse ok in da se hitro poceli. Za službo ja sem se odločla grem v ponedeljek-tak da bom tudi uporabla babico za varuško - svojo mamo, njegova ima tudi neke brezvezne izgovore čeprav bi ga lahko 2x na teden čuvala, ampak se ne mislim z njo obremenjevat, ker mu je zadnjič jagode htela dat pa nonstop me sprašuje kdaj bo lahko začel čokolado jest - tako da bi ga verjetno rajši v privat varstvo dala kot pa njej, čeprav bi bilo zastonj. Mirena - meni bi jo tudi vstavla takoj po porodu samo zaradi CR ni šlo, zdaj pa me zajebava, tako da sem si danes šla po tabletke (saj jih že 3mesece jem), samo še vedno ni vse na mestu, tako da čakam na naslednjo in potem grem, upam da uspe ker tabletk ne mislim jest moj pa nad kondomi ni navdušen. Vročina - midva sva zadnjič tudi dobila pikice po hrbtu samo ne vem ali zaradi vročine ali zaradi melone, boma vidla ko bo spet vroče do takrat pa melone ne jema pa boma že pogruntala kaj je krivo. Zdaj že drugič kaka, cela dnevna soba smrdi on pa še kar tišči . Se grema previjat čeprav ne vem kako ker niti približno ne ostane več na hrbtu na previjalni, kako rešujete ta problem. Postla ne pride v poštev ker tam je tudi v prvi sekundi na trebuhu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 11:00:40
|
|
|
|
irma78
|
Najprej, AFNICA MALA Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj naj za tvoj rojstni dan.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 11:05:29
|
|
|
|
Tosca
|
Afnica, najlepše želje za rojstni dan! Preživi en tak lep, prijeten dan s svojimi dragimi. Pa en velik za Tijano in PikicoStonogo! Stonoga, saj se že celi, boš videla, da se bo lepo pozdravilo!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 29.5.2009 11:07:01
|
|
|
|
irma78
|
Drugače se je pa današnji dan začel čudovito. Kot prvo je Niki celo noč brez zbujanja prespal v svoji sobi in to do osmih. Pa sva se podojila, pa je nazaj zaspal in spi še sedajle. Tale moj zaspanček - je čisto po meni. Tako da sem se danes ponoči kar naspala. Aja, no potem je prišla sicer ena malo slabša novica in sicer, da bi popravilo moje elektronske baby varuške zneslo 90 EUR + DDV - to je absolutno preveč, tako da bo očitno treba enkrat v prihodnosti novo kupit. Pa le na tla mi je padla, mislim a so te stvari za enkratno uporabo??? Ah, ne bom se več jezila. No potem sem pa dobro novico izvedela in sicer, da imam nakazan regres. JUPI!!! Zelo prav pride v teh časih. Sicer pa Tijani za njeno dobro prenašanje bolečin. Upam, da dobro opravite na Polikliniki. Aja, pa Lovely za izbrano varstvo. Smem vprašati, koliko boš dala na mesec?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?