|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.5.2009 0:19:24   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

goga ti jaz posodim 1 CENTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lih tolk še mam no v denarniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse, samo da bi slikce vidla ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Viš kakšna je naša Goga. Najprej se hvali, da je dobila 300 EUR, potem ji je pa en cent težko dat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 526
29.5.2009 0:21:11   
irma78
DANAJA vse naj naj za 7 mesecev, pa čestitke tudi mamici seveda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.5.2009 1:06:50   
gogabojan

Dear Afny little

user posted image

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.
Vse najboljše!

user posted image

Naj ti današnji dan mine čimlepše v krogu družine. In današnji bday je še posebej specialen, kajti praznuješ ga prvič kot mama.

VSE NAJ NAJ ti želi gogabojan in co.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 29.5.2009 1:10:06 >

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.5.2009 6:21:32   
afnica mala
Dobro jutro

ej, goga, kako si vedela, da mora bit šampanjecuser posted image . Hvala ti. Sem glih zdaj, ko sem Neli futrala se spomnila, da sem zadnjič spila zadnjega, včeraj v nabavi se pa nisva spomnila.

Danaja- vse naj naj za 7-kouser posted image user posted image user posted image

Tosca- mogoče so pa vseen zobki. Upam, da čimprej pridete v stare navade.

zobki; zdaj pa so pri naši res mogoče zobki (sem že ene 5x mislilauser posted image ), sam včeraj na svetlobi se je spodaj videlo obe enkici- tko nekako belo, bom danes z žličko probala

zdaj si grem pa kavico skuhat in knjigo brat- lep začetek dnevauser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.5.2009 7:12:39   
gogabojan
Jutro.

Noč je bila OK. Tudi moj je občutno manj smrčal. Sem ga samo kakih 12x brcnla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica kako je kaj Tijana????? Sta se vidva s srčkom pomirila???? Je Tijani kaj lažje????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tri

Afny little me veseli, da si bila prijetno presenečena

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 530
29.5.2009 7:21:50   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE DANAJI ZA MINI BDAY prav tako mamici Tosca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image

Uživajti danes v special day just for 2 of you

user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 29.5.2009 7:22:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 531
29.5.2009 7:33:09   
jolly123
Afny a maš rojstni dan? Vse najboljše potem user posted image  user posted image

danaja vse naj naj za sedemko user posted image

Jaz grem pa malo pospravljat pol pa do naših. Tajko je spal celo noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
29.5.2009 7:34:49   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TAJKOOOOOOOOOOOOO

Za nagrado pa dobiš  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 8:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 534
29.5.2009 8:15:22   
čebelka77
Dobro jutro, čeprav pri nas ni tako zelo dobro.  Imamo ANGINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Naš Ažbe je božčekuser posted image user posted image . Smo mislili da ga zobi matrajo, pol pa pogledam v usta bolj orenk, pa mandlji ojoj. Zgleda da se je nekaj na nas spravilo zadnje dni, ampak bomo že odgnali tega hudičauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
29.5.2009 8:19:22   
čebelka77
user posted image Afnica mala   VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.5.2009 8:19:45   
jolly123
Ojoj angina...bogi ravček tako mali, kok ga more to bolet user posted image

Evo jaz sem posodo pomila, cunje obesila, eno rundo zložila, posesala, ko bo šel Taj spat bom pa še tla pomila. Pa wc in kopalnico zrihtala. Pol pa bo za en cajt user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jolly mi smo cca podobno dobili zobčke. Vi že imate kaj zgoraj????? Al pa spodaj???????????

Ja spodaj mamo samo dve enkice, mu pa baje rastejo zgornji in spodnje dvojkice, strokovno mnenje tete in moje mami...ampak to raste, lahko pokuka na plano tud čez dva mesca user posted image Bomo vidli, ker grize in napada vse živo tud psa in ju moram skoz pazit, ker je pes že začel renčat nanj in se ga izogiba v velikem loku. Ja sej če te pa nekdo nonstop grize user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
29.5.2009 8:20:31   
čebelka77
danaja vse  lepo za sedemko

Neposredna povezava do sporočila: 538
29.5.2009 8:32:05   
PikicaStonoga
Jutro!

Tijana je zaenkrat OK :) včeraj popoldne se igrala in smejala kot da ni blo nič, si tlačila tiste povezane nogice v ustega in čebljala ...zvečer zaspala BP, ponoči se je sicer zbudila ene 4x, samo je na rokah v max. 10 min nazaj zaspala ...svečke proti bolečinam ni blo treba nobene.
Me pa danes skrbi in sem že čist živčna ker imamo na polikliniki pregled in VEM, da jo bo bolelo, ker ji morajo odvit, pa se je mogoče kaj prilepilo ...SRČNO UPAM; da ni kaj globjega -  se tolažim s tem, da se že celi, ker je bila tako dobre volje in solidno spala, če bi blo kaj globjega, bi jo bolelo! UPAM no, da se že celi!!!7
Moj moćek je ostal doma, da gremos kupi, zdele je pod tuše,. Tijana pa že prvo rundo spi ...jaz vse poprakiram, potem pa bomo šli tam enkrat okol enajste, pa se javim kaj popoldne ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 539
29.5.2009 8:33:31   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Nikiju so se na prepogibih rok (na drugi strani komolcev) in na prepogibih nog (za koleni) pojavile majhne rdeče pikice. Predvidevam, da so od potu oz. vročine. Upam, da se ne motim in da ni kakšna alergija. Ima katera kakšne izkušnje s tem? In s čem naj namažem?

Po moje tudi od vročine. Tilnu so se pojavili pod vratom. Jaz ne mažem z ničemer. Večkat ga mal umijem, da se mal shladi.

Se spomnim Nika, ko smo šli na morje, ko je bil 9 mesecev star, pa je bla RES peklenska vročina. Imel je ful pik po ramenih, pod vratom, hrbtu in trebuščku. Vse od vročine...

Tudi mi imamo vročinske pikice, zame je  A DERMA zakon, je prav za take stvari. Ko vidim da se ji je kaj spustilo veen, jo zvečer po tuširanju namažem, pa je prec boljš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 540
29.5.2009 8:39:40   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Uf jaz si pa sploh ne upam te mirene not dat mi je ful scary...ne vem kako to spravijo not user posted image A kej boli?? 

ma sej men je tud scary, sam ne vidim neke druge boljše dolgoročne rešitve...

Nič ne boli in nič ni groznega, men jo je vstavla že na prvem pregledu po porodu. Pa je super.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.5.2009 8:41:11   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

joj pikica
za tvojo TIJANO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUŽUJEM, UPAM DA BO  ČIMPERJ BOLJŠ

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 542
29.5.2009 8:54:48   
Lovely
Afnica, vse najlepše za rojsni dan. Imava še eno skupno točko - šampanjec he he he

Danaja, vse naj naj za poseben dan! Tosca, kje boš imela malo? Moja varuška je rekla, da bo imela poleg naše Inye in še enega bejbija (morda Tijana, bomo videli) še eno Danajo - samo preverjam če je tvoja user posted image  

Inya nima nobenih dodatnih pikic, samo una ena se je zmanjšala in je krastica. Po moje jo je kaj pičlo. Niti nima ničesar rdečega okrog... Svašta. Je pa jokica bogica, ful jo boli k ji zobka ven rineta. Jo tolažim in cartam kolikor le morem. HB normalno papa. Sicer jo moram ful entertainat zraven ampak gre. Zdajle spi jutranji spanec, pol dobi sadje pol pa morda kam odrineva, odvisno od vremena no.

Lep dan vam želim. .100noga, pokliči če boš kaj rabila. Sem vesela, da je bilo ponoči potem vse OK. Tko kot sem ti že včeraj rekla, bo že vse v redu. Je HB v strokovnih rokah bila takoj, nisi je doma nekaj pacala z nekimi domačimi recepti.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 543
29.5.2009 8:59:20   
čebelka77
Pokomentirala vse, zdaj pa grem mal mojga božčka pocartat, se še oglasim

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 544
29.5.2009 9:02:38   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Afnica, vse najlepše za rojsni dan. Imava še eno skupno točko - šampanjec he he he

se  pridružujem v klubu, sem včeraj pila penino z zlatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ful fancy

Danaja, vse naj naj za poseben dan! Tosca, kje boš imela malo? Moja varuška je rekla, da bo imela poleg naše Inye in še enega bejbija (morda Tijana, bomo videli) še eno Danajo - samo preverjam če je tvoja user posted image  

Inya nima nobenih dodatnih pikic, samo una ena se je zmanjšala in je krastica. Po moje jo je kaj pičlo. Niti nima ničesar rdečega okrog... Svašta. Je pa jokica bogica, ful jo boli k ji zobka ven rineta. Jo tolažim in cartam kolikor le morem. HB normalno papa. Sicer jo moram ful entertainat zraven ampak gre. Zdajle spi jutranji spanec, pol dobi sadje pol pa morda kam odrineva, odvisno od vremena no.

Lep dan vam želim. .100noga, pokliči če boš kaj rabila. Sem vesela, da je bilo ponoči potem vse OK. Tko kot sem ti že včeraj rekla, bo že vse v redu. Je HB v strokovnih rokah bila takoj, nisi je doma nekaj pacala z nekimi domačimi recepti.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 545
29.5.2009 10:57:05   
Tosca
Dober dan,

me smo s pregleda in cepljenja, malo je bila nerazpoložena, ker sem jo zgodaj zbudila, ko je dobila pikico, je malo zajokala, potem pa od vsega hudega kar tam zaspala takoj, ko sem jo dala v lupinico. Je verjetno pričakovala boljše darilo za sedem mesečnico, kot je pikica.user posted image

Drugače je pa res dan naključij: Lovely, sem te ravno hotela vprašat, če bo Inya v Ihanu v varstvu v eni privat hiši in ti povedati, da bo tam tudi ena Danaja, ampak ne naša. Sva to drugo Danajo ravno prejle spoznali pri zdravniku. Luštna temnolasa punčka, 14 dni mlajša od naše, pa simpatična starša ima. 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 546
29.5.2009 10:58:22   
sončnica24
Hojla, sem vas prebrala zdaj pa pozabla na kaj vse moram odgovorituser posted image .

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image - upam da bo vse ok in da se hitro poceli. Za službo ja sem se odločla grem v ponedeljek-tak da bom tudi uporabla babico za varuško - svojo mamo, njegova ima tudi neke brezvezne izgovore čeprav bi ga lahko 2x na teden čuvala, ampak se ne mislim z njo obremenjevat, ker mu je zadnjič jagode htela dat pa nonstop me sprašuje kdaj bo lahko začel čokolado jestuser posted image user posted image user posted image - tako da bi ga verjetno rajši v privat varstvo dala kot pa njej, čeprav bi bilo zastonj.

Mirena - meni bi jo tudi vstavla takoj po porodu samo zaradi CR ni šlo, zdaj pa me user posted image zajebava, tako da sem si danes šla po tabletke (saj jih že 3mesece jem), samo še vedno ni vse na mestu, tako da čakam na naslednjo in potem grem, upam da uspe ker tabletk ne mislim jest moj pa nad kondomi ni navdušen.

Vročina - midva sva zadnjič tudi dobila pikice po hrbtu samo ne vem ali zaradi vročine ali zaradi melone, boma vidla ko bo spet vroče do takrat pa melone ne jema pa boma že pogruntala kaj je krivo.

Zdaj že drugič kaka, cela dnevna soba smrdi on pa še kar tiščiuser posted image user posted image user posted image . Se grema previjat čeprav ne vem kako ker niti približno ne ostane več na hrbtu na previjalni, kako rešujete ta problem. Postla ne pride v poštev ker tam je tudi v prvi sekundi na trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 547
29.5.2009 11:00:40   
irma78
Najprej,

AFNICA MALA

Vse kar upaš naj se izpolni,
kar iščeš naj se odkrije,
kar si želiš naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.
Vse naj naj za tvoj rojstni dan.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 548
29.5.2009 11:05:29   
Tosca
Afnica, najlepše želje za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Preživi en tak lep, prijeten dan s svojimi dragimi.

Pa en velik user posted image user posted image user posted image  za Tijano in PikicoStonogo! Stonoga, saj se že celi, boš videla, da se bo lepo pozdravilo!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 549
29.5.2009 11:07:01   
irma78
Drugače se je pa današnji dan začel čudovito.

Kot prvo je Niki celo noč brez zbujanja prespal v svoji sobi in to do osmih. Pa sva se podojila, pa je nazaj zaspal in spi še sedajle. Tale moj zaspanček - je čisto po meni. Tako da sem se danes ponoči kar naspala.

Aja, no potem je prišla sicer ena malo slabša novica in sicer, da bi popravilo moje elektronske baby varuške zneslo 90 EUR + DDV - to je absolutno preveč, tako da bo očitno treba enkrat v prihodnosti novo kupit. Pa le na tla mi je padla, mislim a so te stvari za enkratno uporabo??? Ah, ne bom se več jezila.

No potem sem pa dobro novico izvedela in sicer, da imam nakazan regres. JUPI!!! Zelo prav pride v teh časih.

Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tijani za njeno dobro prenašanje bolečin. Upam, da dobro opravite na Polikliniki.

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lovely za izbrano varstvo. Smem vprašati, koliko boš dala na mesec?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?