afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. afnica, a danes si jo dala noter. Moj mi je šel pa danes po recept, dobila sem tudi M, se hotla naročit, pa je una tolk pojamrala, da majo gužvo, da se danes vse za mireno vstavljat naročajo Pa sem rekla, ok, bomo pa še en mesec počakal, ampak pol gre pa G na dopust... Tko da bom še 2 meseca brez. Pa še vprašanje, če bo pol ratalo, ker imam mal neredne cikluse, G pa še 1x na dopust... Jao, sam da ne bo vmes kaj nepričakovanega Evo, danes sem spekla torto za možeka, jutri pa šibam po Nika, ki ga že ful pogrešam. Je nekam preveč mirno in tiho doma jaz sem se šla danes menit za kontracepcijo, pa sem omenila mireno je napisala recept, ker sem prejšnji četrtek imela začetek , je rekla naj pridem nazaj in mi jo vstavi. Mene je kar precej bolelo in sicer zato, ker nisem rodila, ampak imela CR- tako je g. rekla. Prijateljica pa si je dala mireno 6 tednov po porodu, pa je nič ni bolelo (par dni nazaj je bil otroček 2 meseca star) Pol je blo še tko, da sem klicala moža in mu povedala, da grem iskat mireno in, da zdaj ne bo še enega otročka, sem bla ful žalostna, pa je rekel naj kar recept nazaj nesem pa naj da kaj drugega. Da sva se sam pogovarjala da ne bi imela še enega (spet zaradi genetike). Sem mu povedala da lahko vseen ven vzame. Pol sem pa g. to povedala, pa je rekla itak da lahko, da bi blo pa fajn če čez kako leto začneva mislit na to zaradi mojih let. Amapk zaradi vseh težav z genetiko- ne vem, kaj če naslednjič ne bomo imeli take sreče in se žreš ves življenje.
|