afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Afny little - ej, sem brala kar si napisala, pa sem mela občutek, kot da gledam REALTY TV. K tam majo take zgodbe. HB da je z Neli vse naj naj. Seveda pa vem, da te je strah, pri naslednjem dojenčku. Tu pa se ne bi upala svetovati. Je pa od mojega srčka sestra imela kromosomske napake (pri prvem otroku se fulll pozna), psihično kot tudi fizično (manjši je, z očmi ima probleme). Je 6 letnik v telesu 3 letnika. Tak neki podobnega. Vem pa da je imela probleme z 21-setim kromosomom. In razumem strah, ker ga je ona tudi imela. Je pa šla obakrat (ima tri otroke) na ami. pa so ji potrdili da je vse OK. In je obdržala dojenčke. Če pa bi ji kao potrdili, da je spet pršlo do napake, pa bi splav delala. Tak no, vem da ni isto, sam mal v tolažbo in majhen pogum, če se boš slučajno odločila za še kakega angelčka. pri nas je 21 kromosom ok. Najhujš je, ko niso ziher, najprej na horionski biopsiji, potem na amniocinteti- lahko da ja, lahko da ne. Pol pa čakaš in čakaš še druge izvide in ti rečejo da kakor kaže, je vse ok, sam jaz sem bila že v 6 mesecu. Kaj če bi rekli, da nekaj malega pa manjka ampak spet niso ziher, kaj to pomeni, ker čist dorečt pa spet ne morejo in potem se odloči. Če splaviš se vse življenje sekiraš, kaj če boi bilo ok če pa ne spaviš in je kaj zelo narobe, si spet rečeš, da si sam kriv. Men je med nosečnostjo zelooo pomagal bioenergetik in sestra ki se ukvarja z reikijem in sta oba rekla, da bo vse ok. No, bolj sem sestri verjela, ko je res prav napovedala punčko (vsi so bli ziher, da bo fant), ki nekaj ne bo čist ok ampak ko se bo rodila bo pa ok. In ko sem na AC zvedela da bo punčka, sem se valda vmes še vedno zasekirala, ampak sem imela kljub temi lepo in sem verjela da bo ok)
|