PikicaStonoga
|
tako ...sem kot nova! :) vsaj fizično ... moj možek je na fantovčini ...Tijana pančka,upam, da se ne bo budila več ...odkar je zaspala sem jo će 2x imela na rolah, uspavala ...zadnje čase tok nemirno in rahlo spi ... no kar se tiče opekline, UPAM da bo ok in se hitro zaceli ...včeraj smo šli najprej do svoje P, kjer je dobila svečko in ko je prijela, je blo OK, je ni več bolelo in ni več jokala ...potem je bila ves dan, tudi ponoči (smo jo sicer 4x uspalavali) in tudi danes pridna punca - vesela, nasmejala, po ritmu jedla, pila, se previjala,spala ...sem pa bila včeraj v takem šiku da sem kr cel dan po obrokih jokala in se spraševala, zakaj za nisem zaprla termovke ...pa vse je bilo že pripralvjeno, mleko ohlajeno in vse v torbi, da greva na teren, pa Tijana nekej ses teguje in potegne tisto termovko ...in začen jokat ...takoj mi je kanlo zakaj ...bogica ...kok je jokala ...in potem na urgenci so bli vsi ok, razen plastične kirurginje, ki so jo klicali da pogledali ...pa ji sestra pove, kaj je bilo in reče punčka se je polila z vročo vodo, pa reče kirurginja ...ni se ona polila, POLILI SO JO ...mater sem začela jokat ...že tko sem vsa na tleh, pol naju pa imajo še huj k za kriuminalca, pa halo sej je moj otrok, k ji hočem vs enajboljšesej nisme zanalašč po njej zlila ...HB je danes na plastiki bil drugačen odziv in prijazno osebje, so me pomrili, da se todogaja in naj si ne očltam (ITAK DA SI OČITAM IN SE BOM ŽIVA POŽRLA), samo ni treba da mi zdej vsi zdravniki po glavi skačejo ...kot da se njim ne more zgodit ...tud jaz sem si mislila, da se meni to ne more zgodit ...pa se mi je ..na žalost ... tko da danes je malo jokala, ko jo ji dol potegnili in dali novo gor ...nekej ne vem srebrno gazico al kaj in bo en teden gor ...pa me je zdravnica vprašala če sem ji dala svečko preden sem prišla, sem rekla da ne ...ja mater a mi je kdo povedal, da bi blo dobr da ji dam pol ure prej svečko, da bi jo manj bolelo??? je rekla naj ji naslendji teden dam, da malo omilimo bolečino in naj ji v četrtek zvečer ovdijem do te gazice in na njo na debelo namažem bepanten in nazaj zavijem, da se namoči ćez noč, da bodo lažje odvili v petek ...je bla ful prjazna HB! sam zdej ne vem, če se ji bo kej poznalo ...si nisem upala vprašat, ker sem se bala odgovorla ...je rekla da bo trajalo kak teden do 14 dni ...sam ne vem kolk časa bodo povijali in bomo hodili na preveze? sploh si ne predtavljam, da bo tm spet kožica zrasla ..joj kok je grozno zgledalo kr srce me je bolelo ko sem danes vidla, kaj sem ji nardila!!!! lučka a ti kej veš, kok časa bodo povijali, a bomo potme mogli mazat, a se bo kej poznalo, bodo brazgotine? na levi nogici je imela mehurje .na desni pa ne, je šla koža dol takoj v petek gremo spet na polikliniki in bodo povedali kako naprej ...jaz oa tećko čakam, a se lepo celi al ne a se bo poznalo al ne a jo bo bolelo, ko bo hodila ...čist sem zmedena ...