|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.5.2009 20:34:51   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jp v 24 urah. Itak pa mam potem čas do 19h jutri.

Pa nevem no. Itak da pomoje nisem. Sam strah pa je vseeno prisoten.

Za urgentno tabletko je časa 72 ur, tako da ga imaš še nekaj. Se pa vzame Stediril-d 2tbl v roku 72 ur in nato čez 12 ur se 2 tbl.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.5.2009 20:37:55   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Drugače se je pa današnji dan začel čudovito.

Kot prvo je Niki celo noč brez zbujanja prespal v svoji sobi in to do osmih. Pa sva se podojila, pa je nazaj zaspal in spi še sedajle. Tale moj zaspanček - je čisto po meni. Tako da sem se danes ponoči kar naspala.

Aja, no potem je prišla sicer ena malo slabša novica in sicer, da bi popravilo moje elektronske baby varuške zneslo 90 EUR + DDV - to je absolutno preveč, tako da bo očitno treba enkrat v prihodnosti novo kupit. Pa le na tla mi je padla, mislim a so te stvari za enkratno uporabo??? Ah, ne bom se več jezila.

No potem sem pa dobro novico izvedela in sicer, da imam nakazan regres. JUPI!!! Zelo prav pride v teh časih.

Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tijani za njeno dobro prenašanje bolečin. Upam, da dobro opravite na Polikliniki.

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lovely za izbrano varstvo. Smem vprašati, koliko boš dala na mesec?

Itak da lahk vprašaš - dala bom 250 € mesečno, jaz dam še svoje plenice.

Uffffffffff za tako ceno, bi pa še jaz svojega malčka v LJ vozila v varstvo.

pa sej so vse cene tu nekje ...jaz sem preklicala vse podolgem in počez in kar je na črno v okolici LJ je vse okol 250€,m kar je pa privat vrtcev so pa 300-350^€ ziher so na Vrhniki tud take cene.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 577
29.5.2009 20:39:43   
Lucka1
afnica vse naj naj naj danes user posted image user posted image user posted image

in seveda Danaja vse naj naj za 7mesečnico

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.5.2009 20:41:05   
PikicaStonoga
grem zdej podtuš, potem se pa vrnem ...
samo da povem, da smo bli na polikliniki ...me je srce bolelo, ko je jokala, ko si ji vzeli dol prevezo in novo gor ...ampk menda bo ok ...samo bo mal trajalo da se poceli ...drugače je pa pikica pridna in namejana in vse ...tko da HB vsaj to  ...da je ne boli ..bom potme povedala kaj več ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.5.2009 20:42:51   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Afnica, vse najlepše za rojsni dan. Imava še eno skupno točko - šampanjec he he he

se  pridružujem v klubu, sem včeraj pila penino z zlatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ful fancy

tu bi se nas pa nabralo, ni kaj.....enako velja zame....pa verjetno jih je tu gori še pa še....mmmm pa še PAŠE user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.5.2009 20:47:19   
Lucka1

He he Lučka, spet ti user posted image

hehe, kaj češ, danes sva prilepljeni, ni kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.5.2009 20:48:21   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

ja, za potem. Neli bi se navadila tud druge babi, za vsak slučaj, če moja zboli, pa da mojo mal razbremenim. Sam, če bo potrdila da je ne bo pazila, pol se tud jaz ne bom trudila, da smo npr. ob nedeljah zanjo doma da pride Neli gledat. In sem tud mojemu povedala, pa je rekel naj se ne sekiram, pa da če bo tko, se strinja z menoj. Pa sem mu skoz govorila da je ne bo hotla pazit, pa je govoril" no, saj boš vidla, da bo". :D

no, tu imam jaz podobno situacijo....moj bo šel sicer v vrtec ali privat varstvo, ampak glede babic - moja mami je čisto nora nanj in je seveda sedaj ena izmed prioritetnih tem....tašča pa no comment - videla ga je mogoče ene 7x do sedaj, pa živimo vsi v LJ...user posted image ...pa se trudim prebolet oz. ignorirat te slabe misli in energijo...glavno, da imam jaz mojo super mami in da bo ona prava babi user posted image user posted image user posted image

Moja tašča ma na FB za Profile picture sliko nje in vnukinje, a ne Inye... Scarlett je stara leto dni in je absolutna zmagovalka pri tej ženski, tega sploh ne skriva in se mi Inya po eni strani ful smili. Mah, ima pa pravo babico - mojo mami. Tko k Val.

no, tu pač moram dodati user posted image user posted image user posted image ....ah ja, saj veš....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.5.2009 20:54:15   
iraira

Evo jaz sem si frizurco že naredila za današnji večer.

Ga grevi z IRMO žurat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživajta punci

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 583
29.5.2009 21:00:07   
PikicaStonoga
tako ...sem kot nova! :) vsaj fizično ...user posted image
moj možek je na fantovčini ...Tijana pančka,upam, da se ne bo budila več ...odkar je zaspala sem jo će 2x imela na rolah, uspavala ...zadnje čase tok nemirno in rahlo spi ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no kar se tiče opekline, UPAM da bo ok in se hitro zaceli ...včeraj smo šli najprej do svoje P, kjer je dobila svečko in ko je prijela, je blo OK, je ni več bolelo in ni več jokala ...potem je bila ves dan, tudi ponoči (smo jo sicer 4x uspalavali) in tudi danes pridna punca - vesela, nasmejala, po ritmu jedla, pila, se previjala,spala ...sem pa bila včeraj v takem šiku da sem kr cel dan po obrokih jokala in se spraševala, zakaj za user posted image  nisem zaprla termovke ...pa vse je bilo že pripralvjeno, mleko ohlajeno in vse v torbi, da greva na teren, pa Tijana nekej ses teguje in potegne tisto termovko ...in začen jokat ...takoj mi je kanlo zakaj ...bogica ...kok je jokala ...in potem na urgenci so bli vsi ok, razen plastične kirurginje, ki so jo klicali da pogledali ...pa ji sestra pove, kaj je bilo in reče punčka se je polila z vročo vodo, pa reče kirurginja ...ni se ona polila, POLILI SO JO ...mater sem začela jokat ...že tko sem vsa na tleh, pol naju pa imajo še huj k za kriuminalca, pa halo sej je moj otrok, k ji hočem vs enajboljšesej nisme zanalašč po njej zlila ...HB je danes na plastiki bil drugačen odziv in prijazno osebje, so me pomrili, da se todogaja in naj si ne očltam (ITAK DA SI OČITAM IN SE BOM ŽIVA POŽRLA), samo ni treba da mi zdej vsi zdravniki po glavi skačejo ...kot da se njim ne more zgodit ...tud jaz sem si mislila, da se meni to ne more zgodit ...pa se mi je ..na žalost ...
tko da danes je malo jokala, ko jo ji dol potegnili in dali novo gor ...nekej ne vem srebrno gazico al kaj in bo en teden gor ...pa me je zdravnica vprašala če sem ji dala svečko preden sem prišla, sem rekla da ne ...ja mater a mi je kdo povedal, da bi blo dobr da ji dam pol ure prej svečko, da bi jo manj bolelo??? je rekla naj ji naslendji teden dam, da malo omilimo bolečino in naj ji v četrtek zvečer ovdijem do te gazice in na njo na debelo namažem bepanten in nazaj zavijem, da se namoči ćez noč, da bodo lažje odvili v petek ...je bla ful prjazna HB! sam zdej ne vem, če se ji bo kej poznalo ...si nisem upala vprašat, ker sem se bala odgovorla ...je rekla da bo trajalo kak teden do 14 dni ...sam ne vem kolk časa bodo povijali in bomo hodili na preveze? sploh si ne  predtavljam, da bo tm spet kožica zrasla ..joj kok je grozno zgledalo kr srce me je bolelo ko sem danes vidla, kaj sem ji nardila!!!! lučka a ti kej veš, kok časa bodo povijali, a bomo potme mogli mazat, a se bo kej poznalo, bodo brazgotine? na levi nogici je imela mehurje .na desni pa ne, je šla koža dol takoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v petek gremo spet na polikliniki in bodo povedali kako naprej ...jaz oa tećko čakam, a se lepo celi al ne a se bo poznalo al ne a jo bo bolelo, ko bo hodila ...čist sem zmedena ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 584
29.5.2009 21:14:59   
iraira
Joooooooj .100noga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne očitaj si no, ker si super mamica. To se lahko naredi vsakemu...samo trenutek nepozornosti. Smo pa vse fulll zbegane in mimo grede pozabiš kakšno "nevarno" stvar odmaknit in nesreča ne počiva...na žalost.

Jaz se spomnim, ko je bil sin star 5mesecev sem ga imela na povijalni mizici in sem mu hotela ostriči nohtke na nogici...nisem našla njegovih škarjic in sem mu začela stričt kar z unimi mojimi za roke ( k so zakrivljene na vzgor) in ni hudič mi je iztrgal nogico iz roke ter brcnil direkt v škarje...tisti mali podplatek je kar zacveteluser posted image  user posted image  user posted image . Pa sem ga tudi takoj v avto pa na urgenco in so ga poštimali pa se mu danes nič ne pozna takrat je pa zgledalo grooooooozno.

Vem, da ti je hudo in da se počutiš čisto down ampak NAJBOLJŠA MAMICA si za svojo TIJANO........ne bo se ji pa poznalo verjetno nič.

Glede odnosa DR.PLASTIČNE pa no coment...pa kaj ženska misli, isto se lahko naredi tudi njej že jutri. Tako je pač na tem posranem svetu, nebi ji bilo pa treba zato tebe tam napadati in v nič dajati, ker ti je itak že največ hudo kar ti je lahko.

Sorry, ker je kar tako zmešano vse napisano, ampak sem jezna kot user posted image   

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 585
29.5.2009 21:18:16   
PikicaStonoga
Jaz za ne bom kej dost komentirala za naj, ker sem pozabila o čem je blo govora ...mi možgani najbl ne delujejo user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 586
29.5.2009 21:32:56   
PikicaStonoga
aja ... o babicah je blo govora ...moja Tijana ima dve zlati babici!!!!!!! Ena je v penziji in bi jo rada pazla pa je predaleč, smo pa zmenjeni, da ko bo kdaj bolna in ne bo mogla bit v varstvu, pa da jaz ne bom bolniške jemala, ker je to kr mal težje v šoli, sta mami pa ati rekla, da lahko kadarkoli zjutraj preden grem v službo pokličem in bosta v 45 min pri nas!!! In  ostala tud cel teden, če bo treba ...prostora bo dovolj ...druga babi, moževa mami, pa žeodkar iščemo varstvo sanjari o tem, kaj bi dala, da bi bla v penziji, da je ne bir abili dajat tujim ljudem v varstvo da bi jo ona pazila ...tko da res jo VSI obožujejo in bi dali vse za njo ...

včeraj ko sva povedala, da se je opekla, sem mislila, da bo user posted image  mami kap ...tok mi je je blo žal, sme misla, da bo skup padla ...je jokala cel popoldne ...tud zato, ker je s svojimi otroci tok preživela in je vse podožilvjala ...user posted image user posted image user posted image  user posted image sestra se je polila s kavo ko je bla stara slabi dve leti ...in je imela hude opekline, se ji danes zelo pozna, ker so ji mogli prestalvjat kožo in so zdravniki rekli, da ene zize ne bo imela, pa so potem uspeli poštimat, da je ni zgubila, se pa ji pa dost pozna, ko so prestavljali kožo ...moj user posted image  je bil kot otrok zelo bolehen in dosti po bolnicah, komaj preživel, bil že klinično mrtev ...infuzije mu niso mogli več nikamor dat, je mogla podpisat, da dajo v glavo ...po 7km v eno stran ga je peš nosila vsak dan po injekcije ipd. cel mesec ...tko da ja, ženska je dost preživela in sems e bala, da bomo njo mogli peljat, tok jo je šokirala, ker se je njena vnukinja opekla user posted image user posted image user posted image  tko da po eni strnai si mislim, glavno da hujpšega ni bilo, ker vem, kaj vse je ona al pa kdo drug dala skoz v življenju ...po drugi strani mi pa odzvanja v glavi zakaj nisme zaprla termovke ...HB imam zlatga možeka pa bomo skupi mi trije dali to skoz ...me je lihkar klical, kako sva midve, če pride domov, sam sem rekla, naj kr ostane, ker Tijana pridno pančka, jaz sme pa z vami ...naj se mal lepo, je reku, da je ful folka, k ga ni će dolg vidu, tko da mu privoščim ...da se ma lepo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 587
29.5.2009 21:48:00   
PikicaStonoga
Uf sem skor pozabila! Danes smo se zmenili za varstvo! user posted image user posted image user posted image
Jo bo pazla soseda, pa čist slučajno smo se najdle, sem imela oglas na RR, da iščem varstvo, pa se mi ponudi ena mami, k je pustila službo, ker za svojga najmlajšga ni dobila vrtca in bo imela njega, pa še enega svojga, pa mojo, se mi je javila preko ZS na RR. In na koncu ogotoviva, da bova sosedi, samo par bajt stran! Tok sem vesela! ENa skrb manj. user posted image Bodo lahko kr iz njihovega dvorišča na našega hodili in uporalbjati enkrat ena drugič druga igrala :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 588
29.5.2009 21:50:11   
PikicaStonoga
Vidim, da imam monologe ...
samo imam namen možeka počakat, ne bom šla brez njega spat ...
tko da mam čas ...zdej pa ne vem,katera bo z mano čvekala, glede na to, da sta dve nočni ptici goga in irma zunaj in ga žurata!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 589
29.5.2009 21:56:31   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

...je rekla da bo trajalo kak teden do 14 dni ...sam ne vem kolk časa bodo povijali in bomo hodili na preveze? sploh si ne  predtavljam, da bo tm spet kožica zrasla ..joj kok je grozno zgledalo kr srce me je bolelo ko sem danes vidla, kaj sem ji nardila!!!! lučka a ti kej veš, kok časa bodo povijali, a bomo potme mogli mazat, a se bo kej poznalo, bodo brazgotine? na levi nogici je imela mehurje .na desni pa ne, je šla koža dol takoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v petek gremo spet na polikliniki in bodo povedali kako naprej ...jaz oa tećko čakam, a se lepo celi al ne a se bo poznalo al ne a jo bo bolelo, ko bo hodila ...čist sem zmedena ...

Pikica stonoga, po mojem se ne bo videlo nič, res pa je, da nisem videla vajine tijane v živo. Pri tako malih se opekline 1 in2 stopnje zacelijo čisto brez brazgotin in resne zadeve ponavadi hospitalizirajo, tako da jaz resnično verjamem, da ne bo nobenih posledic, še zdaleč pa ne kakih tistih opeklinskih brazgotin...14 dni je čisto realen čas, da se skoraj čisto zaceli in videla boš, kako hitro bo teh 14 dni minilo!! Mislim na vas user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
29.5.2009 22:04:31   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Glede odnosa DR.PLASTIČNE pa no coment...pa kaj ženska misli, isto se lahko naredi tudi njej že jutri. Tako je pač na tem posranem svetu, nebi ji bilo pa treba zato tebe tam napadati in v nič dajati, ker ti je itak že največ hudo kar ti je lahko.

ja, res je....je mela slab dan kdo ve zakaj in se je zlajala tam ko bi bilo najmanj treba...pusti to pikicastonoga, ti dobro veš, da delaš najbolje in da si fajn mami

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.5.2009 22:13:03   
mbd0411
Pikica....potolaži se.Saj bo vse ok.Koža je tako mlada,da bo vse prerasla.Vsem se lahko naredi.Nihče ni popoln.Še dober,da imaš podporo.
Samo,da se ni kje po obrazu.Mb,to bi blo pa kriza.
Otročki so hitri,še misliti si ne moremo kako.
Od moje nekdanje sodelavke hčera se je opekla po obrazu s šentjanževim oljem.Ji je neslo dol vse dlake-obrvi in trepalnice.Jo mamica ni nič peljala nikamor,samo ognjičevo mast ji je gor mazala,pa se ji danes nič ne pozna.Ker tam pri zdravniku ti kožo dol vlečejo,ki je opečena,pa se potem pozna,Seveda pa so opekline različne.

Drugače je pa naš malo siten.Danes je imel na dotik bolj vroče čelo.Je bila sigurno vročina,samo nisem merila.Zobki,zobki...zgleda da bo nekaj.Čez čas pa je zgleda vročina šla,pa potem spet... Zdaj spi,samo je tako nemiren.Sinoči sem 5x vstala.Samo,da pridem zraven in ga pobožam,pa spi dalje..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 22:26:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
29.5.2009 23:08:27   
janja 27
pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k sem brala tvoje  poste so mi kr solze tekle doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo vse OK boš videla...kot so ti punce povedale prej...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.5.2009 23:10:42   
janja 27
pikica in lovelyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za varstvo....ena skrb manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem v ponedeljek pofirbcat pri komu bo moja metka v vrtcu v skupiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.5.2009 23:17:42   
PikicaStonoga
Uf sem bla zdele pridna, sem delala nekej za službo ...v torek imam zandjič eno punco inštrukcije, v četrtek se mi izteče tečaj ...tko da  končam delat po večerih user posted image user posted image  Sam en mulo me še nekej hoče, k bo menda mel popravca ...ma ej ta mi bo vse živce požrl ...k se nč ne uči, pa me sploh ne posluša, k mu povem, kaj in kako naj dela ...kr neki ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.5.2009 23:20:25   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

pikica in lovelyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za varstvo....ena skrb manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem v ponedeljek pofirbcat pri komu bo moja metka v vrtcu v skupiniuser posted image user posted image user posted image

sej vem, da bo vse OK ...jaz pa nimam več solz, sem se izjokala ...zdele pa kot sem rekla, sem se vrgla v delo, da sem odmislila ...mam še neki za nardit, pa bom kr nadaljevala ..ker mojga  še ni ...mi prav pride, da vse nardim, pol bomo pa vikend čist fraj in čsit skupej ...gremo jutri na hiško povedat, kako naj nam na hodniku položijo ploščicce, pol pa po kosilu šibamo na Štajersko!!! user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.5.2009 23:35:27   
janja 27
jaz pa delam vabilo za krst.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram ga ta vikend nardit ..upam da mi rata...

mi pa jutri na en RD ne vem kako bo ta vikend nekaj pravijo da bo dež

aja afnica še tukaj da ti voščim vse najboljše

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
29.5.2009 23:41:05   
PikicaStonoga
Joj AFNICA pa res ... VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.5.2009 23:47:51   
PikicaStonoga
Kok bi jaz zdej nekej sladkega, pa nimam NČ! user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?