|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
12.8.2009 12:04:55   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Nč, šibam zdej v šolo za starše...

naj te kaj lepega naučijo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.8.2009 13:13:52   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  Mali sonček ŽIga od žive :D

Kako je lep Živa!!!!! To pa bo mešal glavo našim dekletom :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.8.2009 13:21:02   
~Biba~
Ker za kaj več danes nimam časa, ...živa iskrene čestitkeuser posted image user posted image , se pridružujem lepim mislim bork, in ja bo kar mamici podoben user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.8.2009 20:25:23   
sonček85
vsem en lep pozdravček  ,danes bom hitra.
vsem borkam en lep pozdravček,borite se do konca
vsem mamicam-poljubčkajte bebije,
vsem nosečkam,čim lepši čas do poroda in božajte bušije

evo pa še ena slikca od živinega zakladka.user posted image pravi lepotec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.8.2009 20:28:36   
sonček85
benika:i kako lepe slikce
oktavija:ma nimam beseduser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.8.2009 21:00:22   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image  iiiiiiiiiiiii kaka lepotec user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.8.2009 23:39:36   
ledenka
benika, tvoja dva fanta sta res cukra user posted image vidim, da bo treba še eno bejbo prištimat, je kar dosti fejst kandidatov user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.8.2009 0:43:16   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

benika, tvoja dva fanta sta res cukra user posted image vidim, da bo treba še eno bejbo prištimat, je kar dosti fejst kandidatov user posted image

Aha, ti kr pohitiuser posted image Da ne bodo potem naši že prestari za vaše mladenke.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.8.2009 7:46:13   
NATAŠA35
iiii kak lepotec je žiga...user posted image user posted image user posted image

benika zdaj je v modi, da je eden kar dosti starejši od drugega

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.8.2009 7:54:03   
BarbiG
Živa, tale tvoj Žiga je pa res tak lepotec. Iiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.8.2009 10:35:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

iiii kak lepotec je žiga...user posted image user posted image user posted image

benika zdaj je v modi, da je eden kar dosti starejši od drugega

mah za punce je boljš, če bje fant mlajši user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.8.2009 10:42:45   
oktavija
Dan!!

Kot obljubljeno vam pokažem kako izgleda naš otroški kotiček v spalnici....
user posted image

in slikica, ki jo je mami narisla sam za svojo princesko... (hotela sem direktno na steno pa se je ljubi nekaj bunil in sem jo narisal na šeleshamer... sej tudi takole ni tako slabo
user posted image

lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.8.2009 11:26:45   
NATAŠA35
oktavija superuser posted image user posted image user posted image mi je zelo všeč....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.8.2009 11:27:28   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

oktavija superuser posted image user posted image user posted image mi je zelo všeč....

se strinjam user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.8.2009 11:38:14   
BarbiG
Oktavija, izredno lepo. Ti kar zavidam tole umetniško žilico. Če bi meni kdaj uspelo kaj podobnega narest...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.8.2009 13:28:12   
sonček85
oktavija:joj kako lepo si narisala.Pa še medo pu ,ki sem jaz nora nanj.Res odličnouser posted image jaz sem tudi hotla risat sam potem ko enkrat bliš pa če bi bilo na svetlejš se potem pozna

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.8.2009 17:09:56   
oktavija
Hvala deklata za kompliment!!!

Jaz mislim da bi na steni bilo še lepše, pa kaj ko je moj taka tečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
No bo pa zato mami lahko večkrat kaj narisala in menjala slikice... ker prostora ni prav veliko da bi vse ostajalo na steni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.8.2009 17:13:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Hvala deklata za kompliment!!!

Jaz mislim da bi na steni bilo še lepše, pa kaj ko je moj taka tečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
No bo pa zato mami lahko večkrat kaj narisala in menjala slikice... ker prostora ni prav veliko da bi vse ostajalo na steni...user posted image user posted image user posted image user posted image

tu se skoraj strinjam s tvojim - ker če je na šeleshamerju, to shraniš in lahko kadarkoli menjaš user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.8.2009 21:03:42   
Nončika
oktavija, lepa slikica. tipi so pač tipi. ampak, saj veš sami smo si jih zbrali in zdaj jih moramo prenašati za napakami vred. eh, saj je verjetno več good kot bad.

danes nimam sreče. že spet bliska in grmi. še malo pa bom morala spet izklopit računalnik.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.8.2009 22:14:00   
beyba
Evo mene s krajših  počitnic.....

ŽIVA najprej tebi iskrene čestitke za najlepši poklic na svetu ki ga boš opravljala od sedaj naprej.....mali je tak cuker pa tolk ušten pa majcen pa drobčkan.....

ARGOJUHICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa  še se te spomnimo vsaj tiste prve borke stara klapa....tolk veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik sem vesela zate in res držim pesti za čudovitih 8 mesecev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NATAŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tut za tvoje 4user posted image pa naj bo le punčka če si to želiš glavno da bo zdravo karkoli že bo! nič težav in vse lepo!

BENKICA PA ŠPELKA iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  kolk sem vama fouš za takla šoping je res carsko ja vrjamem ...špelka vsak dan je manj kmal bomo odšteval potem pa dihal s tabo! Benka ne ponujaj svojih princev okrog sem rekla da je mali za našo princeso rezerviran... na morju ste pa super sam mami ni nekjer na sliki.....

koga še sempozabla...se* kmal bo ja ni kaj  še bomo dihale kot smo z živčkom, še oddahnit se ne bomo mogle v miru ko bo spet treba dihat...brojiš sitno?

sonček85 mali je luštkan fulllll

ajsika naša a ne ti mali pobere enega časa in energije...kolk j luštkan mali buhtelček...joj bi ga mečkala, ta lepa lička iiiiiiiiiii

oktavia   lepo je če je tvoj zraven da saj vidi kako to zgleda vrjemi da vsi moški ki so poleg pa vidijo kako to zgleda žive kosti kakat, da ženske veliko bolj spoštujejo. Če se je tvoj odločil da ga ne bo zraven niti ne ve kaj zamuja-vidt svojega otroka kako pride na svet, preretzat popkovino.... ti vzemi s sabo nekoga ki mu najbolj zaupaš s katerims e najbolj razumeta in ki te zna bosrit in ti stat ob strani...ti boš tam in postala boš mama najlepšemu otročičku na svatu! to je najpomenbneje!

ostalim se opravičujem  ker vas nisem omenla vsake posebej, sam moram res jit spat ker sem čist fertik, smose tri dni po voglu potikal in sem čist zmatrana....vsem pa full lep pozdravček in božite bušije , male škratke, al pa veliko sexsajte!

papa

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.8.2009 22:25:50   
Kliki
oktavija ful lepo si narisala. Mogoče je pa tako še boljš da je na šeleshamarju ko se boste naveličali bo pa mami kaj novega morala narisat.

Pri nas je tudi popoldne ful dežval, sam meni je blo čisto vse eno k sem bla v službi.
Ta teden hodim domov čist fertik k mamo tolk dela. Se pa seveda potrudim in vsak drugi večer zberem enrgijo za user posted image .

Koko ste kaj naše nosečke vam paše tale vreme k ni tolk vroče?
Pa mamice?
Borke se bomo pa borile pridno ta mesec da bo čim vec user posted image . Saj se strinjate a ne?

< Sporočilo je popravil Kliki -- 13.8.2009 22:26:48 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.8.2009 9:38:52   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki
Borke se bomo pa borile pridno ta mesec da bo čim vec user posted image . Saj se strinjate a ne?

Jaaaaaaaaaaaaaaa me bomo pa navijale in držale pestke da rata!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTRO!!!!!

Kaj zdaj zaspanke.... nič ne boste pisale...user posted image Joj jaz sem danes kr boljše volje ko ni tako vroče...user posted image
Ja vidim da be Bejba oglasila pri nas... sem že mislila da nas je pozabila...user posted image user posted image

Jazzzika jaz bi pa rada videla malega Borisa!!!

Upam da sta Žiga in Živa dobro!!!

Se* si še med nami???

Vse ostale pa tako vem da ste dobro!!user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.8.2009 10:42:48   
jazzz27
Punce čist na hitro....mora mami še kaj nardit. Me mali čist okupira.

user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.8.2009 10:48:51   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce čist na hitro....mora mami še kaj nardit. Me mali čist okupira.

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiii, kolk je luškan. user posted image user posted image user posted image  in uživaj s svojim zakladom.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.8.2009 10:49:21   
jazzz27
NATAŠI.... če se ne motim vam je ratalo???? Čestitke

Oktavija...ne sekiraj se, vse se bo uredilo. Saj na svet pridemo samostojno in tudi živimo lahko tako,če mu pač ni, mu ni. Lahko pa ve, da se zamujenega ne da nadoknadit. Srečno draga moja!!

Živa...cortek tale tvoj pupo.

Ajsi....kako Maks? Je priden? Mah saj te kaj pokličem....samo naš bi bil pa skoz na rokicah, spi pa full mal podnevi..mislim, ima kratke intervale. Nimamo še ritma. Ponoči pa ziza na dve uri.

Se* ...naslednja kaj? Diham s tabo. Upam da si gut....

sončka....enga velizga lupčka za Lovra in Aleksandra!!!

larilu...kako si ti? Mala je še kar pridna kaj? Le naj še malo počaka....ste že kar lepo dale prilezle!user posted image
vsem enga lupčka....sirennnnnnnnnnaaaa

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......