Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.8.2009 21:29:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ma - kaj je novih novičk!!!! NATASI - YEEEAAAAAHHH! ČESTITAM IN VSE DOBRO! argetkica moja! - ČESTITAM! Oh, zate sem pa še posebej posebej vesela. Naj bo vse dobro in brez težav. Javljaj nam kaj! Sem te mučo pogrešala... sončece33 - ah, to je pa najlepše sončece za v avatar! Konec dopustovanja? Kje ste bili? polaris - a ti si našla pot do sem ali si kje vprašala za napotke? lunaaa - Ne vprašaj, če sem še tu.. nisem še ''blagoslova'' dobila živa - naj bo čimprej za tabo... držim pestke! sončece85 - superca, da je tamali ok. gigi lubika - kako? spelka & benika - kak pa vidve? ajsi - kak kaj prstek? Boljše? Kak pa kaj naša jazzzii in njen Boris? Trinity & njena pikica? Ok, to je bilo bolj na hitro, grem kofetkarit Ojla Se* vidim da si še tukaj 2v1 in da misliš na vse, hvala Jaz in moja pikica sva super, mala pridno je in pridno raste, sedaj že malo okušava gosto hrano, ne še zares pač tako vsak dan malo Drugače pa se sedaj hodimo tudi dosti kopat, tu v bližnje terme in je res super, ker mala ful uživa v vodi pa vsak dan je že kaj novega, res je fajn Sicer boš pa tudi ti že zelo kmalu dobila svoj zakladek v roke, a ne Do takrat pa bodi dobro in uživaj še v teh zadnjih dneh Živa še tukaj iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.8.2009 21:32:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi ČESTITAAAM
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.8.2009 23:45:18
|
|
|
|
Kliki
|
Živa iskrene čestitke za Žiga. Evo mene sem delala popoldne tko da sem samo prišla pokukat če je že kaj novih novičk. Drugače sem pa ok. Hrbet me tudi ne boli več tako da lahko na polno in v upanju da konec meseca pa le zagledam . Lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 6:25:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi ČESTIIIITKEEEEEEEEE! Uživaj v tej prelepi vlogi mamice!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 6:31:20
|
|
|
|
Serendipity
|
benika - opala! To pa je bila najlepša jutranja stimulcija! Tamala rasteta kot gobe po dežju! Sta p aprava manekena! Dober recept mate vi, ni kaj.. Bi še pasal kak tiček ali tičica - obvladate zadeve! špelči & benči ( ) - jap, je full fajn kupovat stvari za naraščaj, ne? Jaz sem tudi šla s sestro v nakup za te stvari. Sve se zabavale 100 / uro! oktavija - so ti pupe napisale že kar en kup o tem. Se kar strinjam z beniko in sanšajnom...Še posebej, o tem - da boš ti rabila ob sebi osebo, ki ti bo nudila pomoč ne rabila. Če ni ''tip'' za to, pač ni... bibika moja - ma ka dogaja pri tebi? Nončika- je man te teden taaak pun, ka vrvate nemrene. Ne ven, či de se nama izšlo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 7:06:49
|
|
|
|
oktavija
|
Hvala deklata za tolažbo!!! Sem veliko razmišljala o tem... nimam nič proti in HB imam zlate prijateljice in mami, ki bi letele z mano rodit , vendar se mi zdi da je to dogodek, ki se tiče samo mene in mojrga partnerja in da drugi nimajo kaj veliko pri tem in da so to le taki imtimni momenti, kjer bi jaz imela samo partnerja zraven.... Zato sva se jaz in moja pupa dogovorile da bova vse zrihtale same in na hiter! BTW moj dragi je sebičen do te mere da razmišlja samo kako bo njemu in nič kako meni in bejbiju... preveč dobro ga poznam... verjamite mi... Njega ni strah kako bo prenesel mojo bolečino in ko mi ne bo mogel pomagat, ampak kako bo njemu če bi slučajno videl kaj neprijetnega (beri: Kri ali kaj podobnega) V glavnem sebičneš za umret... jaz pa ostajam iz dneva v dan brez besed in komentarja!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 7:41:33
|
|
|
|
Serendipity
|
oktavija - s tega vidika res ni fajn. Egocentrizem je pa na žalost dokaj pogost pojav in ga je težko odpraviti. Sicer pa kot praviš - vidve s pupo imata glavno besedo in ni vrag, da ne bi vidve to opravile še boljše kot pa da bi nazadnje imel on tam ideje in scene o svojem ''trpljenju'' ... Če še tako premislimo, je mogoče zate bolje tak. Njemu bo pa prej ali slej pošteno žal, da ni bil zraven... *hugs*
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 7:54:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Živa ČESTITKE Jutro vsem! jaz sem vsak dan bolj zaspana in včeraj ko bi mogla dobit tečna kot hudič in vse me moti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 8:17:17
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Hvala deklata za tolažbo!!! Sem veliko razmišljala o tem... nimam nič proti in HB imam zlate prijateljice in mami, ki bi letele z mano rodit , vendar se mi zdi da je to dogodek, ki se tiče samo mene in mojrga partnerja in da drugi nimajo kaj veliko pri tem in da so to le taki imtimni momenti, kjer bi jaz imela samo partnerja zraven.... Zato sva se jaz in moja pupa dogovorile da bova vse zrihtale same in na hiter! V glavnem sebičneš za umret... jaz pa ostajam iz dneva v dan brez besed in komentarja!!! Uh tole sem slučajno ujela in prebrala... Madone ma teli deci so res neki boljšega...Ok, sej razumem, eni so občutljivi, majo slab vamp, zadeva res ni sterilno čista, ampak...Sori, zame je takle tip en navaden pezde! Eto. Tko. Lahko me cenzurirate. Oktavija, sej itak ne ve kaj bo zamudil, niti kaj pravzaprav vaju čaka..... Moj (ki je btw tut občasno hudo občutljiv) je komentiral naše rojstvo da bi mu bilo do smrti žal če bi ti zamudil, da ni niti opazil krvi ipd, da je bil moment ko sta se rojevala najina otroka pač najbolj doživet, nor, poseben in lep v njegovem življenju. Je pa res, nima smisla silit, morda bo potem ko bo bolj sproščen in ne pod pritiskom, da more it zraven, dal več in še boljše od sebe. In bo potem prilaufal z največjim medvedkom. Srečno!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 8:23:45
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi čestitke tudi od mene , sedaj pa lepo uživajte v troje
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 8:28:08
|
|
|
|
BarbiG
|
Živa čestitke tudi od mene. Sedaj pa se veliko crkljajte in uživajte.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 9:13:03
|
|
|
|
Nončika
|
oktavija, kako poznam ta občutek. moj je vedno izjavljal, da ga ne bo zraven. sem bila čisto brez besed. sicer sem skoraj jokala. sem se z pikico pod srcem podobno kot ti zmenila kako in kaj. najbolj pa me je bolelo to, da se mu je lasten brat dvojček smejal, češ, da je rojevanje žensko delo in tisti, ki gre zraven je copata. pa še po porodu,ko je zvedel, da je bil zraven-mimogrede-sploh ni prišel nazdravit z bratom. je rekel, da je res pravi copata. moj pa mu je tedaj že zabrisal, da ma dva otroka, a pri nobenem ni izkusil tistega in doživel tako lepih trenutkov kot on, ko so mu dali še vročo štručko v roke. no tedaj sem pa že bila ponosna na mojega paceka. takoj po porodu je izvajil, da je full veseli, da je bil zraven in če bom še kdaj rodila je takoj za.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 10:00:11
|
|
|
|
spps
|
Mali sonček ŽIga od žive :D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 10:07:06
|
|
|
|
Nončika
|
iiiii, kaki mali cotek. bravo živa!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 10:10:25
|
|
|
|
NATAŠA35
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki lepotec Živa bravo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 10:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! živček še tuki čestitke no men se je tud že neki začel od včeri od 17 ure sm mela skoz popadke prov svinjsko boleče tko da spat itak nisem mogla pol so se še psi začel dret k se gonjo pa še tamal se je ob 5 zbudu tko da zdele čist mal manjka da se mi strga aja popadki se še danes nadaljujejo tko da če bo še mal bolj močno grem v P k mam že poln k.... te bolečin in to da sem že sama seb sitna mal sm mogla vn iz sebe dt sori punce
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 10:55:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan! živček še tuki čestitke no men se je tud že neki začel od včeri od 17 ure sm mela skoz popadke prov svinjsko boleče tko da spat itak nisem mogla pol so se še psi začel dret k se gonjo pa še tamal se je ob 5 zbudu tko da zdele čist mal manjka da se mi strga aja popadki se še danes nadaljujejo tko da če bo še mal bolj močno grem v P k mam že poln k.... te bolečin in to da sem že sama seb sitna mal sm mogla vn iz sebe dt sori punce ti kar povej kaj ti leži. a ti malega ne more noben popazit,da si mal odpočiješ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 11:00:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi čestitke tudi od mene , sedaj pa lepo uživajte v troje čestitke!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 11:02:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spet en lepotec za mojo pupo!!! Pa deklata kaj ve jeste da rojevate tako lepe otroke!!! družimo se na borbi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 11:49:29
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Mali sonček ŽIga od žive :D Kaki cukrček Kak je pa kej naša Živa?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 11:54:05
|
|
|
|
ledenka
|
Žiga je res cuker moj mali je pa na sprehodu z varuško... prav paše urca zame lahko vsaj nogo počivam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.8.2009 12:02:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Miška, kako pa vi trije, a pridno rastete? Miška je precej utrujena, ta mala dva pa tolk bolj živahna. Guramo pa mi tole nosečnost drgač kr uspešno. Jazzi kako ste pri vas kej? A bomo kake stimulacije deležne tle na gor? Oktavija jst bi tudi verjetno težko komu drugemu (mami, sestri, prijateljici) rekla, da naj gre z mano. No, jst upam, da tvojmu do dneva D le kak kliker proradi v glavi in da bo le šel s tabo. Sonči nov avatarček . Sicer se še morm navadit, ampak super. Nč, šibam zdej v šolo za starše...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......