Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 10:51:23
|
|
|
|
jazzz27
|
Hvala barbi...kako si ti? Kaj novega?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 11:05:41
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce čist na hitro....mora mami še kaj nardit. Me mali čist okupira. JOoooooooooooooooooooooooojjjjjjj kak smo lepi!!! Hvala Jazzzika da si nam polepšala dan s tole slikico!!!! Punce moje kako bo moja pupa izbirala med toliko lepih fantov.... če se je pa že mami zaljubila v vsakega posebaj!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 11:29:33
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Hvala barbi...kako si ti? Kaj novega? Jazzzi, hvala v redu. Sem v pričakovanju jeseni, ker oktobra štartamo z novim postopkom, za katerega upam, da bo uspešen. Zdaj imamo sicer pestro, ker se naš sonček veseli vstopa v šolo. Odkar imamo doma vse potrebščine, jih vsak dan ogleduje in sprašuje kdaj se bo začela šola. Včeraj pa sta mi oba pikca rekla, da onadva bi pa imela vsak svojo sestrico, eden Zalo, drugi Lano. Sem se začela samo smeja, mislila pa sem si, ko bi lahko, bi ju že imela. Pa žal ne gre. Tako da zdaj močno upam, da bo jesen naša in nam rata. Pa še po mojih izračunih bo test padel za moj rojstni dan. Če me le ne zafrkne. Boris je priden, a ne? To slutim že po tejle slikci, ki si jo prilimala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 12:32:53
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jazzy iiiiiiiiiiiiii kak lepotec tvoj mali... ja, ratalo nam je, zgleda da je pomagala tvoja metoda (vin diesel )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 13:47:50
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, kak lepotec je Boris živa pravi, da je dojenje steklo in da bosta predvidoma danes spuščena domov - ne vem pa, ali sta šla ali ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 15:30:44
|
|
|
|
sonček85
|
beyba,hvala jazzika:joj kako lepo aja ,pa kak srček je.Lupča pošiljamo nazaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 22:01:34
|
|
|
|
miska73
|
Jazzzi kaki lepotec Enga vlkiga cmoka mu pripopi. Živči bravo za dojenje. Upam, da ste res že doma. Seki je pa še ful aktivna in še nič ne kaže da bo kej hitro akcija... sam se bolj slabo zadnje čase po RR-ju šeta. Jao, jao Seki moj... pa kam smo prišli, da jst za tebe na borbi poročam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 22:03:50
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz kakšen lep fantek. Uživajte. Punce, ste za to, da se jeseni dobimo na kavici nekje "na sredini"? Morda kar v lj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 22:46:38
|
|
|
|
Kliki
|
Jazzz kak cuker je tale tvoj fantič. Uživajta še naprej. Sonček33 to bi blo pa super če seveda tudi borke vabite. Danes je biv pa en tak smotan dan da sem komaj čakala večer in upam da bo jutri boljši. Dragega spet nekaj razganja in je tečen da ga ni za prenašat, luna vpliva na njega 100 na uro. Je pa včeraj nekaj male otroke spet omenjal in sem dobila filing da bi ga pa zdej tudi že on počasi začel načrtovati. Do sedaj je bil bol tako narejen če rata rata če pa ne pa se ni kaj dosti sekiral.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 22:54:48
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki povabilo je namenjeno vsem tukaj gor. Vse se borimo...četudi imamo doma svoje škrate. Nikol ne bom pozabila, koliko upanja in energije ste mi dale punce tukaj gor.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 23:07:28
|
|
|
|
Erin
|
Jaz ne bom mogla...štartam s 1.9. spet s šihtom...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.8.2009 23:08:04
|
|
|
|
sonček33
|
Erin pa saj se lahko dobimo tudi v soboto dopoldne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 8:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! jaz ugotavljam da sm vsak dan bolj sitna ne sam okolici ampak tud sama seb k sm že prov sita vseh teh bolečin pol mi pa še tamal nagaja k noče čez it več spat a zmatran pa tok da komi stojiin pol k ga še odvajam od plenic in včeri se mi je samo zjutri ululu 4x brez da bi karkol reku in mi je pol že vse tok smrdel in pol ga dans moj obleče in mu nabije tisto plenico na rit ja in itak da se mi pol za mal zdi zakaj se jaz trudim če mu itak on nabije plenico gor eh sori punce nism glih fajn volje aja glede mitinga pa ne verjamem da bom lahk k zdej mam tamalga doma k je vrtec še zaprt no odvisno od datuma
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 9:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Borkice moje.... Sploh nevem kaj naj rečem... Sem čist v 17-ih nebesih 1000000000000x hvala za vse misli in poste.... sem vas celo spremljala še iz P ampak vam nisem mogla nič napisat preko mobilca Včeraj smo prišli domov in ko smo že mislili da bo dojenje OK se je izkazalo da ni tako zelo OK Mleka zadosti, Žiga sicer popije nekaj, ampak prehitro omaga in potem ne zdrži dolgo... Ponoči sem si spumpala 50ml mleka (HB za črpalko), pa sem mu 20 dala takoj ponoči, 30 pa sem prišparala do zjutraj. No zjutraj je spil teh 30 in še celo malo se je priklopil in to brez nastavkov, kar sicer ni blo mogoče. No upam, da bomo ujeli ritem čimprej in da bo Žiga lepo pil in vlekel te moje mlekarne na nogah Porodno zgodbo bom opisala, ampak zdejle se mi še ne da Bom pa v zelo kratkem času, ok? Sicer smo OK. Žiga je zelo priden fant, začel je tudi že kakat (kakeca, ne mekonij), dragi naju razvaja, jaz pa počasi prihajam k sebi, da sem doma in da bo tako moje življenje od zdaj naprej No evo še eno slikico ali dve, več pa naslednjič. P.S. Hvala vsem za skrb in SMS-e
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 10:09:59
|
|
|
|
ledenka
|
živa, super, da ste doma dojenje pa bo, samo, da se Žiga malo okrepi srečanje - seveda sem za ker imam ponavadi čas, povejte druge, kdaj vam ustreza
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 10:14:27
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj jz to vidm ja zivcek nas.. iskrene cestitke sploh nism vedla..joj.. me ni ne na fb-ju ne na rr-ju skratka zivcek iskrene cestitke vama obema.. ter vam kot druzinici in novopecenemu clanu zelim obilo lepih srecnih in veselih trenutkov iiiii fuul vesela pa ostale kako ste? kako vasi nagajivcki? pa tiste k se navijate za pluske..pikicao. navija z vamiiiii :)) pa miga z ritko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 10:16:09
|
|
|
|
Kliki
|
živa super da sta že doma. Dojenje pa tudi upam da čimprej steče tako kot mora. Uživajte v praznični soboti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 10:17:28
|
|
|
|
ledenka
|
ja super pujsi je prišla mimo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 10:20:36
|
|
|
|
pikicao.
|
hehe.. pujsi se uci tale nou rr uporabljat in ajsi? kako mali princ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 10:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo živček kak lepotec,joj mišek mejhen sej vama bo ritem zalaufu k sta zdej doma boš videla k v P tud ne moreš normalno funkcionirat k skoz kdo not pa vn hod pa take fore,lepo da sta že doma
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 12:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Super pujsi nisi dobila mojega SMS-a? Telefon mi je čist zatajil in sploh ni sfolgal pošiljat tok sms-ov kokr sem jaz hotla Šele danes sem dobila še neka poročila o neuspeli dostavi Mamo tok pridnega otročka, da uspem vmes vas še mal počekirat in pokomentirat Za nazaj, k prej nisem uspela: - Srečanje... SUPER Midva z Žigatom prideva - Agrojuhica... ČESTITKE!!!!!!! Še malo pa boš ti tudi pestvala - Oktavija... Žal mi je ker tvoj noče s tabo k porodu. Meni bi brez mojega dragega se zmešalo. Jaz bi ga probala še malo prepričat (ampak čisto na nežen način), sicer pa bi ga pustila pri miru. Konec koncev je res bolje, da če se mu ne gre, res ne izziva in ne gre, ker sicer ti je lahko tam bolj v nadlogo kot v kakršnokoli pomoč ali korist. Sicer pa vidim, na FB, da že odštevaš dneve Še malo pa boš pestvala - Jazzzi.... SUPER TRUPER je tale vaš Boris... Kako ste sicer? Se dojite, spite ponoči, ste pridi, se kaj sprehajate? Kako je bil porod? - Larilu... Upam da se čimprej rešiš, ampak malo pa bi vseeno blo dobro da bi pupa še počakala... Jaz nevem kaj bi to 5 tednov prej ven prišlo. Že zdaj je tok mali, da je SUPER da nisem rodila že nazadnje ko sem bla notri... No za ostale, ki vas nisem posebi omenila (pa ziher sem kaj pozabila ) pa en VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIK
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 12:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Živček jaz sm že navajena na mejhne štruce k se je mali tok prej rodil tko da to ni pene tko da še zmeri ostajam pri tem da bi se rešila bolečin
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 18:01:43
|
|
|
|
oktavija
|
Halo bejbe!!! Živa.... jupi za malega lepotca, za dojenje pa nič ne skrbi sam da Žiga dobi mal moči..pol bo pa pil kot velik fant!!! Hvala tudi za tolažbo ampak jaz sem se sprijaznila z usodo, saj ne bom ne prva ne zadnja, ki bo rodila sama Želim vam lep dan!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.8.2009 19:44:02
|
|
|
|
Nončika
|
larilu, šment no. plenico nazaj dat, mislim, da boste malega čisto zmedli. kolk je star? pusti mu še to plenico, glede na to, da dobite novega člana bodo še drugi problemi. sestra je sina odvadila plenic, ko je bila hčerka stara cca 3t. mali se je odločil, da je sestrica mala, ma pleničko on pa velki in je ne rabi. živa, dojenje bo počasi steklo. Žiga bo pridobil moč in bo pravi klopek. superca, da ste že doma. oktavija, točno te razumem kaj preživljaš in kako ti je. mah ti tipi. ampak, res upam, da je tvoj barem malo podoben mojemu in si bo zadnjo minuto premislil. jaz ga nisem prosila, nič mu govorila, pač sem se sprijaznila z dejstvom, da ga ne bo pri porodu. in superca, bil je.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.8.2009 9:02:30
|
|
|
|
sonček85
|
živa:super da ste doma,sedaj pa čim več lepih trenutkov.Dojenje pa bo z veliko truda,moči in energije steklo.Slikce so prekrasne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......