|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
14.8.2009 10:51:23   
jazzz27
Hvala barbi...kako si ti? Kaj novega?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
14.8.2009 11:05:41   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce čist na hitro....mora mami še kaj nardit. Me mali čist okupira.

user posted image

JOoooooooooooooooooooooooojjjjjjj kak smo lepi!!!user posted image
Hvala Jazzzika da si nam polepšala dan s tole slikico!!!!

Punce moje kako bo moja pupa izbirala med toliko lepih fantov.... če se je pa že mami zaljubila v vsakega posebaj!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
14.8.2009 11:29:33   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Hvala barbi...kako si ti? Kaj novega?

Jazzzi, hvala v redu. Sem v pričakovanju jeseni, ker oktobra štartamo z novim postopkom, za katerega upam, da bo uspešen. Zdaj imamo sicer pestro, ker se naš sonček  veseli vstopa v šolo. Odkar imamo doma vse potrebščine, jih vsak dan ogleduje in sprašuje kdaj se bo začela šola. Včeraj pa sta mi oba pikca rekla, da onadva bi pa imela vsak svojo sestrico, eden Zalo, drugi Lano. Sem se začela samo smeja, mislila pa sem si, ko bi lahko, bi ju že imela. Pa žal ne gre. Tako da zdaj močno upam, da bo jesen naša in nam rata. Pa še po mojih izračunih bo test padel za moj rojstni dan. Če me le user posted image  ne zafrkne.

Boris je priden, a ne? To slutim že po tejle slikci, ki si jo prilimala.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
14.8.2009 12:32:53   
NATAŠA35
jazzy iiiiiiiiiiiiii kak lepotec tvoj mali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ratalo nam je, zgleda da je pomagala tvoja metoda (vin dieseluser posted image user posted image )

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
14.8.2009 13:47:50   
ledenka
jazzzika, kak lepotec je Boris user posted image user posted image user posted image

živa pravi, da je dojenje steklo in da bosta predvidoma danes spuščena domov - ne vem pa, ali sta šla ali ne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.8.2009 15:30:44   
sonček85
beyba,hvala
jazzika:joj kako lepo aja ,pa kak srček je.Lupča pošiljamo nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.8.2009 22:01:34   
miska73
Jazzzi kaki lepotec user posted image
Enga vlkiga cmoka mu pripopi.

Živči user posted image user posted image bravo za dojenje. Upam, da ste res že doma.

Seki je pa še ful aktivna in še nič ne kaže da bo kej hitro akcija... sam se bolj slabo zadnje čase po RR-ju šeta.
Jao, jao Seki moj... pa kam smo prišli, da jst za tebe na borbi poročam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.8.2009 22:03:50   
sonček33
Jazzz kakšen lep fantek. Uživajte.

Punce, ste za to, da se jeseni dobimo na kavici nekje "na sredini"? Morda kar v lj?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.8.2009 22:46:38   
Kliki
Jazzz kak cuker je tale tvoj fantič. Uživajta še naprej.

Sonček33 to bi blo pa super če seveda tudi borke vabite.

Danes je biv pa en tak smotan dan da sem komaj čakala večer in upam da bo jutri boljši. Dragega spet nekaj razganja in je tečen da ga ni za prenašat, luna vpliva na njega 100 na uro.
Je pa včeraj nekaj male otroke spet omenjal in sem dobila filing da bi ga pa zdej tudi že on počasi začel načrtovati. Do sedaj je bil bol tako narejen če rata rata če pa ne pa se ni kaj dosti sekiral.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.8.2009 22:54:48   
sonček33
Kliki povabilo je namenjeno vsem tukaj gor. Vse se borimo...četudi imamo doma svoje škrate. Nikol ne bom pozabila, koliko upanja in energije ste mi dale punce tukaj gor.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.8.2009 23:07:28   
Erin
Jaz ne bom mogla...štartam s 1.9. spet s šihtom... 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.8.2009 23:08:04   
sonček33
Erin pa saj se lahko dobimo tudi v soboto dopoldne

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
15.8.2009 8:50:11   
Anonimen
ojla!
jaz ugotavljam da sm vsak dan bolj sitna ne sam okolici ampak tud sama seb k sm že prov sita vseh teh bolečin
pol mi pa še tamal nagaja k noče čez it več spat a zmatran pa tok da komi stojiin pol k ga še odvajam od plenic in včeri se mi je samo zjutri ululu 4x brez da bi karkol reku in mi je pol že vse tok smrdel in pol ga dans moj obleče in mu nabije tisto plenico na rit ja in itak da se mi pol za mal zdi zakaj se jaz trudim če mu itak on nabije plenico gor
eh sori punce nism glih fajn volje

aja glede mitinga pa ne verjamem da bom lahk k zdej mam tamalga doma k je vrtec še zaprt no odvisno od datumauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
15.8.2009 9:05:32   
Anonimen
Borkice moje.... Sploh nevem kaj naj rečem... Sem čist v 17-ih nebesih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1000000000000x hvala za vse misli in poste.... sem vas celo spremljala še iz P ampak vam nisem mogla nič napisat preko mobilca user posted image

Včeraj smo prišli domov in ko smo že mislili da bo dojenje OK se je izkazalo da ni tako zelo OK user posted image Mleka zadosti, Žiga sicer popije nekaj, ampak prehitro omaga in potem ne zdrži dolgo... Ponoči sem si spumpala 50ml mleka (HB za črpalko), pa sem mu 20 dala takoj ponoči, 30 pa sem prišparala do zjutraj. No zjutraj je spil teh 30 in še celo malo se je priklopil in to brez nastavkov, kar sicer ni blo mogoče. user posted image   No upam, da bomo ujeli ritem čimprej in da bo Žiga lepo pil in vlekel te moje mlekarne na nogah user posted image user posted image user posted image

Porodno zgodbo bom opisala, ampak zdejle se mi še ne da user posted image Bom pa v zelo kratkem času, ok?

Sicer smo OK. Žiga je zelo priden fant, začel je tudi že kakat (kakeca, ne mekonij), dragi naju razvaja, jaz pa počasi prihajam k sebi, da sem doma in da bo tako moje življenje od zdaj naprej user posted image

No evo še eno slikico ali dve, več pa naslednjič.

user posted image

user posted image

P.S. Hvala vsem za skrb in SMS-e user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
15.8.2009 10:09:59   
ledenka
živa, super, da ste doma user posted image dojenje pa bo, samo, da se Žiga malo okrepi

srečanje - seveda sem za user posted image ker imam ponavadi čas, povejte druge, kdaj vam ustreza user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
15.8.2009 10:14:27   
pikicao.
kaj jz to vidm user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zivcek nas.. iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh nism vedla..joj.. me ni ne na fb-ju ne na rr-ju user posted image user posted image

skratka zivcek iskrene cestitke vama obema.. ter vam kot druzinici in novopecenemu clanu zelim obilo lepih srecnih in veselih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiii fuul vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ostale kako ste? kako vasi nagajivcki? pa tiste k se navijate za pluske..pikicao. navija z vamiiiii :)) pa miga z ritko user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
15.8.2009 10:16:09   
Kliki
živa super da sta že doma. Dojenje pa tudi upam da čimprej steče tako kot mora.

Uživajte v praznični soboti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
15.8.2009 10:17:28   
ledenka
ja super pujsi je prišla mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.8.2009 10:20:36   
pikicao.
hehe.. pujsi se uci tale nou rr uporabljat user posted image user posted image user posted image

in ajsi? kako mali princ user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.8.2009 10:28:00   
Anonimen
ooo živček kak lepotec,joj mišek mejhenuser posted image sej vama bo ritem zalaufu k sta zdej doma boš videla k v P tud ne moreš normalno funkcionirat k skoz kdo not pa vn hod pa take fore,lepo da sta že domauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.8.2009 12:23:23   
Anonimen
Super pujsi nisi dobila mojega SMS-a? user posted image user posted image

Telefon mi je čist zatajil in sploh ni sfolgal pošiljat tok sms-ov kokr sem jaz hotla user posted image user posted image user posted image   Šele danes sem dobila še neka poročila o neuspeli dostavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamo tok pridnega otročka, da uspem vmes vas še mal počekirat in pokomentirat user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nazaj, k prej nisem uspela:
- Srečanje... SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Midva z Žigatom prideva user posted image user posted image user posted image user posted image

- Agrojuhica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE!!!!!!! Še malo pa boš ti tudi pestvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Oktavija... Žal mi je ker tvoj noče s tabo k porodu.user posted image Meni bi brez mojega dragega se zmešalo. Jaz bi ga probala še malo prepričat (ampak čisto na nežen način), sicer pa bi ga pustila pri miru. Konec koncev je res bolje, da če se mu ne gre, res ne izziva in ne gre, ker sicer ti je lahko tam bolj v nadlogo kot v kakršnokoli pomoč ali korist.  Sicer pa vidim, na FB, da že odštevaš dneve user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo pa boš pestvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Jazzzi.... SUPER TRUPER je tale vaš Boris... Kako ste sicer? Se dojite, spite ponoči, ste pridi, se kaj sprehajate? Kako je bil porod?

- Larilu... Upam da se čimprej rešiš, ampak malo pa bi vseeno blo dobro da bi pupa še počakala... Jaz nevem kaj bi to 5 tednov prej ven prišlo. Že zdaj je tok mali, da je SUPER da nisem rodila že nazadnje ko sem bla notri... user posted image user posted image

No za ostale, ki vas nisem posebi omenila (pa ziher sem kaj pozabila user posted image ) pa en VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIK user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
15.8.2009 12:33:12   
Anonimen
Živček jaz sm že navajena na mejhne štruce k se je mali tok prej rodil tko da to ni peneuser posted image tko da še zmeri ostajam pri tem da bi se rešila bolečinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.8.2009 18:01:43   
oktavija
Halo bejbe!!!

Živa.... jupi za malega lepotca, za dojenje pa nič ne skrbi sam da Žiga dobi mal moči..pol bo pa pil kot velik fant!!!user posted image user posted image user posted image Hvala tudi za tolažbo ampak jaz sem se sprijaznila z usodo, saj ne bom ne prva ne  zadnja, ki bo rodila samauser posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
15.8.2009 19:44:02   
Nončika
larilu, šment no. plenico nazaj dat, mislim, da boste malega čisto zmedli. kolk je star? pusti mu še to plenico, glede na to, da dobite novega člana bodo še drugi problemi. sestra je sina odvadila plenic, ko je bila hčerka stara cca 3t. mali se je odločil, da je sestrica mala, ma pleničko on pa velki in je ne rabi.user posted image user posted image user posted image

živa, dojenje bo počasi steklo. Žiga bo pridobil moč in bo pravi klopek. superca, da ste že doma.

oktavija, točno te razumem kaj preživljaš in kako ti je. mah ti tipi. ampak, res upam, da je tvoj barem malo podoben mojemu in si bo zadnjo minuto premislil. jaz ga nisem prosila, nič mu govorila, pač sem se sprijaznila z dejstvom, da ga ne bo pri porodu. in superca, bil je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
17.8.2009 9:02:30   
sonček85
živa:super da ste doma,sedaj pa čim več lepih trenutkov.Dojenje pa bo z veliko truda,moči in energije steklo.Slikce so prekrasne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......