|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
11.8.2009 21:29:14   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ma - kaj je novih novičk!!!!

NATASI - YEEEAAAAAHHH! ČESTITAM IN VSE DOBRO!
argetkica moja! - ČESTITAM! Oh, zate sem pa še posebej posebej vesela. Naj bo vse dobro in brez težav. Javljaj nam kaj! Sem te mučo pogrešala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončece33 - ah, to je pa najlepše sončece za v avatar! Konec dopustovanja? Kje ste bili?
polaris - a ti si našla pot do sem ali si kje vprašala za napotke? user posted image user posted image

lunaaa - user posted image user posted image Ne vprašaj, če sem še tu.. nisem še ''blagoslova'' dobila user posted image

živa - naj bo čimprej za tabo... držim pestke!

sončece85 - superca, da je tamali ok.

gigi lubika - kako?

spelka & benika - kak pa vidve?

ajsi - kak kaj prstek? Boljše?

Kak pa kaj naša jazzzii in njen Boris? Trinity & njena pikica?

Ok, to je bilo bolj na hitro, grem kofetkarit user posted image

Ojla

Se* vidim da si še tukaj 2v1 in da misliš na vse, hvala
Jaz in moja pikica sva super, mala pridno je in pridno raste, sedaj že malo okušava gosto hrano, ne še zares pač tako vsak dan malouser posted image  Drugače pa se sedaj hodimo tudi dosti kopat, tu v bližnje terme in je res super, ker mala ful uživa v vodi user posted image user posted image user posted image pa vsak dan je že kaj novega, res je fajn user posted image Sicer boš pa tudi ti že zelo kmalu dobila svoj zakladek v roke, a neuser posted image  Do takrat pa bodi dobro in uživaj še v teh zadnjih dnehuser posted image

Živa še tukaj iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.8.2009 21:32:15   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga  je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITAAAM user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.8.2009 22:24:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Draga Živa!
Veš, odslej ne bo več "midva", odslej bo le še "mi". In to je enkratno. Z lahkoto se bosta navadila na množino. Žiga naj bo vajino sonce sreče.
Čestitam!

Se pridružujem čestitkam.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.8.2009 23:45:18   
Kliki
Živa iskrene čestitke za Žiga.

Evo mene sem delala popoldne tko da sem samo prišla pokukat če je že kaj novih novičk.
Drugače sem pa ok. Hrbet me tudi ne boli več tako da lahkouser posted image  na polno in v upanju da konec meseca pa le zagledam user posted image .

Lepo bodite.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
12.8.2009 0:44:34   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Draga Živa!
Veš, odslej ne bo več "midva", odslej bo le še "mi". In to je enkratno. Z lahkoto se bosta navadila na množino. Žiga naj bo vajino sonce sreče.
Čestitam!

Se pridružujem čestitkam.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam tud jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa novopečenima nosečkama Juhci in Nataši želim prijazno in mirno nosečnost - uživajta 100/h

Miška, kako pa vi trije, a pridno rastete?

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
12.8.2009 6:25:31   
Serendipity

Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga  je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi

user posted image

ČESTIIIITKEEEEEEEEE! Uživaj v tej prelepi vlogi mamice!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
12.8.2009 6:31:20   
Serendipity
benika - opala! To pa je bila najlepša jutranja stimulcija! Tamala rasteta kot gobe po dežju! Sta p aprava manekena! Dober recept mate vi, ni kaj.. Bi še pasal kak tiček ali tičica - obvladate zadeve! user posted image user posted image
špelči & benči (user posted image user posted image ) - jap, je full fajn kupovat stvari za naraščaj, ne? Jaz sem tudi šla s sestro v nakup za te stvari. Sve se zabavale 100 / uro! user posted image user posted image user posted image

oktavija
- so ti pupe napisale že kar en kup o tem. Se kar strinjam z beniko in sanšajnom...Še posebej, o tem - da boš ti rabila ob sebi osebo, ki ti bo nudila pomoč ne rabila. Če ni ''tip'' za to, pač ni... user posted image

bibika moja - ma ka dogaja pri tebi?

Nončika- je man te teden taaak pun, ka vrvate nemrene. Ne ven, či de se nama izšlo... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
12.8.2009 7:06:49   
oktavija
Hvala deklata za tolažbo!!!

Sem veliko razmišljala o tem... nimam nič proti in HB imam zlate prijateljice in mami, ki bi letele z mano rodituser posted image , vendar se mi zdi da je to dogodek, ki se tiče samo mene in mojrga partnerja in da drugi nimajo kaj veliko pri tem in da so to le taki imtimni momenti, kjer bi jaz imela samo partnerja zraven....
Zato sva se jaz in moja pupa dogovorile da bova vse zrihtale same in na hiter!user posted image

BTW moj dragi je sebičen do te mere da razmišlja samo kako bo njemu in nič kako meni in bejbiju... preveč dobro ga poznam... verjamite mi...
Njega ni strah kako bo prenesel mojo bolečino in ko mi ne bo mogel pomagat, ampak kako bo njemu če bi slučajno videl kaj neprijetnega (beri: Kri ali kaj podobnega)user posted image user posted image user posted image V glavnem sebičneš za umret... jaz pa ostajam iz dneva v dan brez besed in komentarja!!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 1658
12.8.2009 7:41:33   
Serendipity
oktavija - s tega vidika res ni fajn. Egocentrizem je pa na žalost dokaj pogost pojav in ga je težko odpraviti. Sicer pa kot praviš - vidve s pupo imata glavno besedo in ni vrag, da ne bi vidve to opravile še boljše kot pa da bi nazadnje imel on tam ideje in scene o svojem ''trpljenju'' ... Če še tako premislimo, je mogoče zate bolje tak. Njemu bo pa prej ali slej pošteno žal, da ni bil zraven...
*hugs*

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
12.8.2009 7:54:27   
NATAŠA35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Živa ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro vsem! jaz sem vsak dan bolj zaspana in včeraj ko bi mogla dobit tečna kot hudič in vse me moti...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 1660
12.8.2009 8:17:17   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Hvala deklata za tolažbo!!!

Sem veliko razmišljala o tem... nimam nič proti in HB imam zlate prijateljice in mami, ki bi letele z mano rodituser posted image , vendar se mi zdi da je to dogodek, ki se tiče samo mene in mojrga partnerja in da drugi nimajo kaj veliko pri tem in da so to le taki imtimni momenti, kjer bi jaz imela samo partnerja zraven....
Zato sva se jaz in moja pupa dogovorile da bova vse zrihtale same in na hiter!user posted image user posted image user posted image V glavnem sebičneš za umret... jaz pa ostajam iz dneva v dan brez besed in komentarja!!!user posted image user posted image

Uh tole sem slučajno ujela in prebrala... Madone ma teli deci so res neki boljšega...Ok, sej razumem, eni so občutljivi, majo slab vamp, zadeva res ni sterilno čista, ampak...Sori, zame je takle tip en navaden pezde! Eto. Tko. Lahko me cenzurirate.
Oktavija, sej itak ne ve kaj bo zamudil, niti kaj pravzaprav vaju čaka..... Moj (ki je btw tut občasno hudo občutljiv) je komentiral naše rojstvo
da bi mu bilo do smrti žal če bi ti zamudil, da ni niti opazil krvi ipd, da je bil moment ko sta se rojevala najina otroka pač najbolj doživet, nor, poseben in lep v njegovem življenju.
Je pa res, nima smisla silit, morda bo potem ko bo bolj sproščen in ne pod pritiskom, da more it zraven, dal več in še boljše od sebe. In bo potem prilaufal z največjim medvedkom.
Srečno!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
12.8.2009 8:23:45   
miklarom

user posted image

čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa lepo uživajte v troje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1662
12.8.2009 8:28:08   
BarbiG
Živa čestitke tudi od mene. user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa se veliko crkljajte in uživajte. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
12.8.2009 9:13:03   
Nončika
oktavija, kako poznam ta občutek. moj je vedno izjavljal, da ga ne bo zraven. sem bila čisto brez besed. sicer sem skoraj jokala. sem se z pikico pod srcem podobno kot ti zmenila kako in kaj. 
najbolj pa me je bolelo to, da se mu je lasten brat dvojček smejal, češ, da je rojevanje žensko delo in tisti, ki gre zraven je copata. pa še po porodu,ko je zvedel, da je bil zraven-mimogrede-sploh ni prišel nazdravit z bratom. je rekel, da je res pravi copata. moj pa mu je tedaj že zabrisal, da ma dva otroka, a pri nobenem ni izkusil tistega in doživel tako lepih trenutkov kot on, ko so mu dali še vročo štručko v roke. no tedaj sem pa že bila ponosna na mojega paceka. takoj po porodu je izvajil, da je full veseli, da je bil zraven in če bom še kdaj rodila je takoj za.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
12.8.2009 10:00:11   
spps
user posted image  Mali sonček ŽIga od žive :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
12.8.2009 10:07:06   
Nončika
iiiii, kaki mali cotek. bravo živa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
12.8.2009 10:10:25   
NATAŠA35
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki lepotec user posted image user posted image user posted image user posted image Živa bravouser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
12.8.2009 10:24:34   
oktavija
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spet en lepotec za mojo pupo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa deklata kaj ve jeste da rojevate tako lepe otroke!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
12.8.2009 10:52:10   
Anonimen
dan!
živček še tuki čestitkeuser posted image user posted image user posted image

no men se je tud že neki začel od včeri od 17 ure sm mela skoz popadke prov svinjsko boleče tko da spat itak nisem mogla pol so se še psi začel dret k se gonjo pa še tamal se je ob 5 zbudu tko da zdele čist mal manjka da se mi strgauser posted image aja popadki se še danes nadaljujejo tko da če bo še mal bolj močno grem v P k mam že poln k.... te bolečin in to da sem že sama seb sitnauser posted image
mal sm mogla vn iz sebe dt sori punce

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
12.8.2009 10:55:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dan!
živček še tuki čestitkeuser posted image user posted image user posted image

no men se je tud že neki začel od včeri od 17 ure sm mela skoz popadke prov svinjsko boleče tko da spat itak nisem mogla pol so se še psi začel dret k se gonjo pa še tamal se je ob 5 zbudu tko da zdele čist mal manjka da se mi strgauser posted image aja popadki se še danes nadaljujejo tko da če bo še mal bolj močno grem v P k mam že poln k.... te bolečin in to da sem že sama seb sitnauser posted image
mal sm mogla vn iz sebe dt sori punce

user posted image user posted image user posted image ti kar povej kaj ti leži. a ti malega ne more noben popazit,da si mal odpočiješ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
12.8.2009 11:00:47   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image

čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa lepo uživajte v troje

čestitke!!!!user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.8.2009 11:02:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spet en lepotec za mojo pupo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa deklata kaj ve jeste da rojevate tako lepe otroke!!!

družimo se na borbiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.8.2009 11:49:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  Mali sonček ŽIga od žive :D

Kaki cukrček user posted image

Kak je pa kej naša Živa?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.8.2009 11:54:05   
ledenka
Žiga je res cuker user posted image

moj mali je pa na sprehodu z varuško... prav paše urca zame user posted image lahko vsaj nogo počivam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
12.8.2009 12:02:48   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Miška, kako pa vi trije, a pridno rastete?

Miška je precej utrujena, ta mala dva pa tolk bolj živahna.
Guramo pa mi tole nosečnost drgač kr uspešno.

Jazzi
kako ste pri vas kej?
A bomo kake stimulacije deležne tle na gor?

Oktavija jst bi tudi verjetno težko komu drugemu (mami, sestri, prijateljici) rekla, da naj gre z mano. No, jst upam, da tvojmu do dneva D le kak kliker proradi v glavi in da bo le šel s tabo.

Sonči nov avatarček user posted image user posted image user posted image . Sicer se še morm navadit, ampak super.

Nč, šibam zdej v šolo za starše...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......