|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
17.8.2009 9:12:47   
NATAŠA35
živa še 1x čestitke, ne sekiraj se dojenje bo že steklo prej ali slej...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
17.8.2009 11:49:37   
ledenka
hello, borke user posted image kak nov odhod v Toskano? user posted image

mi smo ok, moj se je malo unesel... sicer je še dolga pot user posted image pa bo že! se nam je pa zarad negativne energije pokvaril pralni stroj user posted image serviser pride šele v četrtek... upam, da ne bo nič hujšega, sicer je še v garanciji

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.8.2009 13:53:18   
Anonimen
ajsi moj namen je bil da bi bila že tm,tko da upanje umre zadnje tko da grem zdele stanovanje pospravit da bom upam s tem miganjem kej bejbo spodbudila da se preseli iz mami all inclusive v ati hotel s 5 zvezdicamiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
17.8.2009 15:07:44   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ajsi moj namen je bil da bi bila že tm,tko da upanje umre zadnje tko da grem zdele stanovanje pospravit da bom upam s tem miganjem kej bejbo spodbudila da se preseli iz mami all inclusive v ati hotel s 5 zvezdicamiuser posted image

počak še malo, dovoli detetu, da je donošeno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
17.8.2009 15:39:23   
benika
larilu, prosim ne prehitevaj. Tvoje dete ima pri tebi še nedokončano delo. Počakaj še ene 20 dni, pol pa lahko grešuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
17.8.2009 16:42:34   
sonček85
na hitro vas pozdravim in sporočim da je oktavija v bolnici ker je imela krče.Ostalo pa pove sama ko pride gor.

Aja naredla do konca vabila za krstek in lepo odposlala.Pa še 1 novička.Malo kukam po FB in ko se obrnem zagledaM malega ko se je prekotalil s hrbta na trebuh1t nazaj se je pa že iz trebuščka na hrbet,pa še danes sem že robek zobeka otipalamoj mali korenjak lepo napreduje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
17.8.2009 16:51:54   
benika
Oktavija, bejba, ne prehitevaj po leviuser posted image

Upam, da je vse Ok s tabo in bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.8.2009 16:57:29   
sonček33
Oktavija, malo še počakaj. Počivaj. Mislim nate.

Sonček lepe novičke. Lepo je opazovati, kako otrok napreduje, kajne?

Živček kako ste?

Sekica saj veš - čakamo čakamo...ti pa še najbolj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
17.8.2009 17:29:43   
sonček85
ja sonček res je lepo opazovati kako otrok napreduje in za vsako se na novo veselim user posted image user posted image user posted image

benika in sonček:mislim,da oktavija še ne bo prehitevala po leviuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.8.2009 17:35:40   
gigi1
Ahoj pupike

Mi smo mal prenavljali stanovanje, pa comp sem imela v popravilu, pa granolom mi jo je fejst zagodel...

Živček kolk smo lepi user posted image . Čestitke se 1x user posted image

Larilu počakaj še malo. Verjamem, da je hudo k te vse boli user posted image

Oktavija user posted image  upam, da si OK. Verjetno si se preveč presekirala zadnje čase user posted image . Drži se draga in počakajta še malo 2v1.

Sekica še nič ne dogaja? jaz že pomalem treniram dihanje user posted image

Lubike krasne stimulacije sem opazila na prejšnjih straneh. Nimam časa brat, slikce sem pa pogledala user posted image . Sami cukrčki user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2009 17:36:11 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.8.2009 17:35:52   
Nončika
oktavija, drži se.

kaj pa Sekica? ona ma pa jutri rok.

sonček, ni lepšega kot opazovati in videti kako otrok napreduje. to so trenutki, ki jih v celem življenju ne bomo pozabile.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
17.8.2009 17:42:22   
sonček85
nončika:držiuser posted image
gigi:kako si mi ,nič te ni čut.Ma sej te moram malo poklicat da kako rečeva!user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
17.8.2009 20:37:28   
Kliki
oktavija upam da bo vse OK.
Sonček85 super za tvojega malega. user posted image

Nončika kako si pa ti kaj? stanovanje lepo napreduje?

kako ste pa ostale vam je kaj vroče?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
17.8.2009 21:28:20   
Erin
oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
17.8.2009 21:55:25   
ledenka
oktavija, držim pesti, da si ok user posted image user posted image user posted image

se*, zdaj pa je že čas, bejž po stopnicah hodit user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.8.2009 8:55:04   
benika
Sekica naša, danes je tvoj PDP. ZGINI RODITuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.8.2009 9:54:56   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sekica naša, danes je tvoj PDP. ZGINI RODITuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje spet kofetka in se ji nikamor ne mudi v P.
Seki javi se kaj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.8.2009 10:07:52   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pupe -  a tak me silite rodit? Ma moram še kopalnico spucat, pa še neke papirje za službo uredit, potem pa res lahko gremo! Tak ka bomo jutri šli user posted image user posted image user posted image Jaz in bebi se drživa PDP-ja glede na dan punkcije user posted image user posted image user posted image

mišika - hehehe, jap ... smo spet kofetkali user posted image user posted image user posted image
oktavija - upam, da sta z bebijem ok ... user posted image user posted image

živa - sladek pupek!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.8.2009 10:15:06   
miska73
Seki user posted image user posted image sej sem vedla... ti kr uživi.

Oktavija upam, da sta obedve s pikico dobro in da boš lepo počakala na vrsto.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.8.2009 11:37:31   
NATAŠA35
oktavijauser posted image user posted image user posted image upam, da sta z pikico v redu

se* pust kopalnico pri miru, raje pojdi kofetkat pa uživat, pol pa kar naravnost v P user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.8.2009 13:21:30   
Fargesia
ooo, se*, že čakam na sms!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.8.2009 13:43:00   
Argojuhica
Pozdravljene, no danes sem si pa vzela malo časa in vas prišla pokukat. Sicer sem vsake toliko nadlegovala z nasveti mojo Dr. Gigiko,(hvala gigi) :), ampak za več nisem imela časa, ker je v službi veselo.
Po priporočilu gigike sem šla takoj h g. da mi napiše Dabroston in ga pridno papcam. Zjutraj se začne dan s slabostmi, konča pa  z neustavljivo  požrtijo. Drgač, malo krčkov, ki jih omilim z buskopančkom. Pregled imam 26. 8.

Sonček33, tvoj fantek ima tako lepe očke. Pravi zakladek. Na kavico pa bi se z veseljem odzvala.

Sonček85, Aleksander, čudovit, vidim, da ne bo problema s papico. Pravi korenjak. Jst nimam te sreče, mojadva sta oba špurlava, tako da imam že 18 let borbo pri mizi, zadna 4 leta, pa kar dvojno.

Oktavija, ne sekiraj se glede moža, vrži čez ramena probleme z njim in se posveti prihajajočemu življenju. Imam  brata smotkota, ki zanemarja družino, in kar je še najhujše igra že vrsto let dvojno vlogo. Krčki pa upam, da so tisti, kako se jim že reče Braksovi?  Drži se in zdrži še malo.

Se*, ti pa pričakuješ in to te dni. Veselim se s tabo in ti želim, da bi potekalo vse kot po maslu. Mislim nate.

Jazzika in Živa, ob pogledu na vajina cukrčka sem se prav raznežila. Tako drobcena, nežna.

Nataša, super, čestitam! Si že povedala šefom? Jst kar vztrajno molčim, niti najbljižji ne vedo.

Murkica tudi jaz se te spomnim, samo si imela drugačno sličico in sicer roki, na katerima spi dojenček. Imam prav?

Hvala vsem za vzpodbudo in navijanje. Vidim, da ste prave borkice. Če sem pa katero izpustila, naj mi prosim ne zameri.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.8.2009 13:54:32   
NATAŠA35
argo jaz šefom še nisem povedala, jim bo po PP, ki bo 02.09....se malo bojim, kako bosta odreagirala, ker sem jaz čisto že not padla in vse delam - beri sem deklica za vse- tud namesto njih in jim vse tudi naredim...jaz pa bi najraje šla na bolniško, če me slučajno moja ne bo dala...po drugi strani pa nimam tako težko delo, razen da pretežno sedim in buljim v ekranuser posted image ...no bomo videli, kako bo...

madonca meni se nič ne da, pa najraje bi šla zalešt na kak kavčuser posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.8.2009 21:29:33   
ledenka
punce moje, pred enim letom je ratal naš mali M user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.8.2009 10:45:38   
spelka12
oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprej pridita domov.
argojuhica se javlja, jest pa to zamujamuser posted image . Čestitam za user posted image .
seki dej no pejd že rodit, ne čakat petka.
živa joooj kolk je Žiga cute. user posted image user posted image . Kakšne očke ima.

srečanje - da ne bom prej šla v Rimuser posted image . Kdaj ste pa mislile?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......