Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 15:39:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu velikost 64 cm teža 7840 g in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet vi nas boste pa hitro dobili Marcel je bil v torek v posvetovalnici,pa ima 71cm in 8760g,pa tud ni med drobnimi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 15:40:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Evo mene s pregleda Sem dobila napotnico za programiran porod in sem se naročila za jutri zjutraj... No tako so mi rekli naj pridem. Mi je pa nadomestna G na napotnico napisala NUJNO, ker menda ni dobro da se še prov veliko čaka... Tele moje popoldanske krize s sladkorjem niso najboljše in tudi pritisk je kar naenkrat precej visok... Jutri zjutraj grem torej notr, nevem pa kako to zgleda... me dajo na oddelek, ali me dajo direkt v porodno, ali me bodo še malo obdržali na opazovanju al kako to gre... Kera ve? potem se bo pa kmalu začela akcija kako to zgleda,ti pa ne znam povedat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 16:05:42
|
|
|
|
aqua77
|
Tilen vse najboljše!!!! Pa mamici tudi čestitke, ker se je leto dni nazaj pošteno namatrala, da je takega fantka na svet spravla!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 17:27:16
|
|
|
|
spelka12
|
Tilko vse najboljše od tetke Špele. Ostalo povem v živo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 18:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Živček pojma nimam kako to zgleda sam vrjetno te bodo še prej 1x pregledal pol pa akcija a bo šel tvoj zraven?pa je vredu že al ga še zmer kej boli od nesreče? men pa zdele živci so čist off jaz se trudm tamalga odvadit od plenic obe babici bi mu plenico takoj gor nalimale ja madona no pol pa še mojmu napišem naj me pokliče k konča ampak ne on je šel prvo na pijačko pol me je pa zdele poklical kle manjka un smeško k enga prebuta pritisk mam vrjetn 200 tko da sam čakam kdaj se mi bo usul iz nosa kri ufff jaz si resno morm omislit eno boksarsko vrečo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 19:39:46
|
|
|
|
gigi1
|
Živček drži se! Če greš rodit pa srečno. Naj bo lahek in čimmanj boleč Larilu a tega? Ti ga posodim za en krog . lubek ne si tolk k srcu jemat Ajsika srce ja kaj se je pa tebi zgodilo? . Upam, da ne boli prehudo Spps Marcel je pa že velik fant . A lahk kakšno slikco pliiiiiiz Kliki hrbet si zvečer namaži s kakšno kremo, ki greje (tigrova mast ipd), daj si čez hrbet tetra pelenico ali kakšno drugo bombažno krpico in pejd ležat. Pa probaj vsak dan hodit kakšne pol ure. Upam, da bo kmalu bolje Oktavija pupa te pa heca. BTW kolk ste lušne na slikci . Samo Sončico poznam in Aleksa po slikah. Katera si ti? Leva al desna Sonči upam, da je Aleks še bolje Murki res se vidi, da se dobro počutiš Lep večer vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 21:14:53
|
|
|
|
spps
|
gigi, če si prijavljena na FB,tam jih je kar nekaj :D drugač pa ob prvi priliki,da se bom potrudla,da še jih na RR nalimam :D
< Sporočilo je popravil spps -- 6.8.2009 21:15:32 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 22:56:50
|
|
|
|
Erin
|
Punce hvala za čestitke pravi Tilen..enga velikega čokoladnega cmoka pošilja vsem... no prva tortica je bila narejena od mene - vau celo spekla sem jo no.. potem pa... bom kopirala od avgustovk... Torta je uspela samo malo čudno je zgledala drugače pa dobra... drugič bom na isti princip saherco naredila samo namesto vmesne kreme bom dala marmelado namesto smetane... Tilen je bil malce fin ko sem mu dala torto predenj in je tako previdno tipal zgornji del pa vedno pogledal naju če ga bova kregala...midva sva ga spodbujala naj kar zagrabi pa ni hotel potem sem mu pa jaz na usta "napopala" en velik kos in je čmokal oblizoval se še dodatno razmazal in potem takoj pod tuš ker je bil tako napacan ampak to je bil namen.. da se izživlja nad njo hihi.. Zgledalo je pa nekako takole:
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 22:57:39
|
|
|
|
Erin
|
Živa - srečno..bom mislila nate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 23:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Še tukaj HVALA vsem za misli.... Se bom kaj javila tistim, od katerih mam telefonsko.... Fajn se mejte čez vikend, pa veliko natipkajte, da bom mela kaj prebrat ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 23:03:24
|
|
|
|
Fargesia
|
ooo, marička, pa ne mi rečt, da je Tilen star že eno leto!??? madonca, kok čas leti...VSE NAJBOLJŠEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 23:03:36
|
|
|
|
Kliki
|
Živa srečno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.8.2009 23:48:59
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Evo mene s pregleda Sem dobila napotnico za programiran porod in sem se naročila za jutri zjutraj... No tako so mi rekli naj pridem. Mi je pa nadomestna G na napotnico napisala NUJNO, ker menda ni dobro da se še prov veliko čaka... Tele moje popoldanske krize s sladkorjem niso najboljše in tudi pritisk je kar naenkrat precej visok... Jutri zjutraj grem torej notr, nevem pa kako to zgleda... me dajo na oddelek, ali me dajo direkt v porodno, ali me bodo še malo obdržali na opazovanju al kako to gre... Kera ve? Živa nimam pojma kako izgleda... pomoje te bodo še kak dan opazovali preden gredo na akcijo.... Kakorkoli želim ti veliko sreče in čim lažji porod!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 10:07:24
|
|
|
|
miklarom
|
živa25 - veliko sreče in naj ti akcija hitro mine in v naročje dobiš svojo , mi bomo pa ti pomagale dihat , pa sporoči
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 10:41:01
|
|
|
|
Fargesia
|
Živa, srečno!!! Punce, kako ste kaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 11:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu a tega? Ti ga posodim za en krog . lubek ne si tolk k srcu jemat tega ja bi mi včer prov prišel ma k misli da se z mano lahk pogovarja kot z enim idiotom ma živci mi zadnje cajte hitr popustijo k sm sita že vsega od bolečin pol pa še tazga idiotizma da dol padeš evo naš pišek pančka k ga je že zmanjkal pred kosilom tko da bo pa potem jedu,še zmeri se ga trudim odvadit od pleničk pa kaj pa vem no včasih pokaže napredek včasih se pa požvižga na vse in ko te šljivi živček no ti pa kr počasi pa ne bit preveč živčna,držim pestke da bo vse ok in da bo pupo čimprej ti prišel delat družbo fargi jaz sem srednje evropsko če bi me pa včeraj vprašala bi bil pa mal drugačen odgovor pa ti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 11:36:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla moje prinčipese! Kak ste lepotičke? Sem vas samo na hitro preletela .. tilen & erin - še tu - VSE NAJ NAJ!!!! mali je pa lepotec po mamici, pacek pa po atiju, ne? Kak fajne slikce! Torta pa je njami. Jaz grem danes tudi na eno torto - ma naša tamala 13. rd! živa - good luck! Držim pestke. ajsi - ma je velik ta naš fantiček! gigi - mišika, daj pridi kaj sem v naše prelepe kraje - bom ziher manj pozabljiva luna - no, saj ni sile... kar počasi si vzemi čas za svojo nalogo larilu - upam, da ti bo šlo skozi do dneva D s čim manj bolečinami. Kliki - aaaakcccciiiijaaa! M ani panike, če sta se mal pičila, bo bolj vroča sprava Nonči - maaaa nama nejde vö, drüjgi teden??? oktavija - si potem šla prečikirat kaj bi naj to bilo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 11:41:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Evo mene s pregleda Sem dobila napotnico za programiran porod in sem se naročila za jutri zjutraj... No tako so mi rekli naj pridem. Mi je pa nadomestna G na napotnico napisala NUJNO, ker menda ni dobro da se še prov veliko čaka... Tele moje popoldanske krize s sladkorjem niso najboljše in tudi pritisk je kar naenkrat precej visok... Jutri zjutraj grem torej notr, nevem pa kako to zgleda... me dajo na oddelek, ali me dajo direkt v porodno, ali me bodo še malo obdržali na opazovanju al kako to gre... Kera ve? držimo pesti ,jeeeeeeeeee tetke bomo no pa da še javim,danes smo bolje,malo se že smejimo,malo še jokcamo ker nas že grlo in vratek boli a važno je da ni več vročine hvala vsem za ppikepoke in da čim prej ozdravimo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 11:42:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ledenka.tvoj je pa res velikan.Čaki kdaj si ti odila.za mano če se ne motim,pa je že preko 7kg težek.Super kliki:ne sekiraj se prej al slej bosta že v objemu evo pa še ena slikca iz srečanja oktavije,rižkoo,Sončka in Aleksa ene 2 tedna za tabo, 5.5. lepotičke ste uživale! potem pa res lepo papca a to ga samo dojiš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 12:29:32
|
|
|
|
miska73
|
Živa držim pestke. Srečno. Sonček lepo da gre Aleksu na bolje. Pa en lep pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 12:49:06
|
|
|
|
ledenka
|
živa sporoča, da akcije še ni in je najbrž do ponedeljka ne bo! popoldan dobi računalnik in bo sama več povedala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 14:05:11
|
|
|
|
ledenka
|
to sem pozabla prej povedat... moj je bil včeraj prvič varuška, preživela sta oba v ZD malega nisem hotla peljat zraven, že zaradi gripe ne.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:22:48
|
|
|
|
murkica
|
Erin mali je krasen, sploh ko je napackan s tortico :) Živček- javi kako je. Držim pesti, da čim prej dobiš v roke svojega fantka in da te zdaj ne bodo matrali po posteljah. Komaj čakam, da se nam priduži še tvoj pobalinček Sonček85- prav vesela sem, da je mali bolje. Prav dobra novica!!!! Vsem ostalim pa samo na hitro živijo. Šibam naprej, ker bo zdajle prišel domov dragi in bomo malo zapekli. Že komaj čakam, ker sem fullllllllll lačna. Bodite lepo in uživajte v vikendu. Baje bo vroče in sončno, tako da jaz upam, da bova z mojim skočila kam na bazen. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:26:35
|
|
|
|
spelka12
|
živa jupiiiii spet bomo tetke. Dihamo s tabo. sonček, oktavija in rižkooo luštne ste vse 3, no vsi 4je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.8.2009 15:30:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 živa jupiiiii spet bomo tetke. Dihamo s tabo. živa bo kmalu otvoritev naredla,potem pa bodo nosečke skor po tekočem traku hodle v P
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......