|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
14.6.2010 14:56:33   
ledenka
smo boljše, sva bila danes že na dolgem sprehodu in na kavici user posted image  še jutri uživava, potem pa nazaj na delo veselo. bo že.

larilu, kako kaže za tvoj izpit? kdaj držimo pestke?

Erin, hvala za pikepoke, so pomagale, kot vidiš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
15.6.2010 13:07:32   
~Biba~
bučkeeeee......kje so zdaj vaši preverjeni recepti bučk na tak in drugačen način? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
15.6.2010 13:58:33   
ledenka
bučke user posted image user posted image user posted image  

jaz jih najraje samo podušim na olivnem olju in česnu user posted image  

Mju sem jih danes skuhala skupaj s krompirjem in korenjem, ima zelenjavni dan - vsak dan meso tud ni ok.

sicer imam pa fazo špargljev... jih jem do onemoglosti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
15.6.2010 14:23:09   
~Biba~
tud jaz sem jih podušla, z mlado čebulo in korenčkom...pa da je mal raznoliko sem je pol narezala na kolobarje, polovico pa naribala..pa še skleda zelene solate....uff je pasalo...pred kuho pa vse to na domačem vrtu pobralauser posted image
zdaj pa grem nabrat jagode..rabim sladicouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
15.6.2010 22:14:40   
ledenka
no, jaz moram it po vse to na tržnico user posted image

nočko, punce

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
16.6.2010 9:35:31   
~Biba~
jutro ..nekaj mam za vas...
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
16.6.2010 9:42:48   
~Biba~
pa še eno za tiste ki ne marate kave..

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
16.6.2010 9:59:58   
pikicao.
uaaaaauuuuuuuuuuu....... celo zame caj v ozadju... ga grem kr pit.... :) je cas za pavzo med ucenjeeemmmm....

babe moje ... 21. + 23. drze pesti kjer kol vam prsti poganjajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2 ustna... tko d rabm moc iz vsepovsod... bo k HeMan ..Ja imam moooocccc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm si pa ucer dala nohtke nrdiiit, d mam vsaj mal sprostitve user posted image user posted image
evo jih user posted image

sm vesela k cebela user posted image user posted image user posted image

mormo se pa res dogovort... jz sm za ... od 2.7. mam cajt user posted image  avgusta grem sicer na morje..ampak ni vragec d se ne bomo uskladile user posted image user posted image user posted image user posted image    tko d na plan z datumiuser posted image user posted image user posted image  nc vas bit sram user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
16.6.2010 10:10:47   
Anonimen
dan!
moj pigi ti maš pa tok lepe nohte res aj lajk ituser posted image pa itak da bom držala pestke
perfektna  če bom dobila izpit pa da bosta tamala dva zdrava pol pridem sam v celje uff ta bo težka,se bom  zgubila tko da me bodo s helikopterjem iskal.user posted image user posted image
bučke pa kumare prepražim na čebulci zalijem z vodo in dodam fant za golaž,mal pomešš dodaš smetanco in zraven narediš pire krompirček ter hrenovke in voilauser posted image
ajsi kako je mali pikec?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
16.6.2010 10:15:02   
Anonimen
pa ktero sem dodala na FB-juuser posted image nickname plis,k za redne vem ktera je ktera ,za ostale pa je tko da če ni rednega kontakta potem moji možgančki mal pozabijouser posted image pretresi delajo svoje ni kej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
16.6.2010 10:32:46   
ledenka
sem spet nazaj v službi... eh. bo že.

pigi, lepi nohtki user posted image

larilu, M. je ok... sam jokal je, ko je zjutraj varuška prišla user posted image  se je razvadil, ko sem ga en teden "razvajala"... kako sta tvoja dva pikca?

biba user posted image user posted image user posted image  za pobudo, se bomo morale zmenit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.6.2010 13:02:20   
Anonimen
ajsi moja dva sta ok zaenkrat,tamalo sicer mal zobki dajejo ampak to ni pene,glede "razvajanja" ja se pa otrok tok hitro navadi da je potem res spet kar težko v stare tirnice ituser posted image sej se pa potem tud kar hitro navadijo nazaj.
glede mojga izpita jah kaj pa vem,reče mi da super vozim in ne delam nobenih napak ampak lahko bi bilo boljše in da vam dam primer :parkiram 20cm od roba mogla bi pa 15cmuser posted image tko da mam upanje vsakič ko grem vozit da bo reku no zdej te bom pa prijavil,sam k enkrat tko reče drugič tko,mah ni da niuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
16.6.2010 16:49:17   
~Biba~
ledenka...pobudo je dala pikica..ima zdaj nove nohtke, pa bi raje namest tipkanja, kr čvekala, bi si tako dlje čuvala nohteuser posted image in bla dlje vesela ko čebelauser posted image

larilu, čas recesije je, pa inštruktor hoče več zaslužituser posted image žal na račun tvojih dodatnih ur...al pa si mu tako všečuser posted image p.s. mene si dobilauser posted image

ostale...na plano...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
17.6.2010 7:59:17   
pikicao.
nc datumckov ne vidmmmmmmm .... gremo gremo gremo :)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
17.6.2010 9:33:26   
ledenka
dobro jutro user posted image  

pigi, jaz ne morem dat datumčkov, ker pojma nimam, kdaj bomo šli na dopust... user posted image  je odvisno od več zadev user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
17.6.2010 10:54:41   
pikicao.
te pa vredi cuj... k bos vedla kdaj bos sla na dopust.. pisi d te od tega pa tega datuma ni ni ni ni ni ni ni user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
17.6.2010 21:10:32   
ledenka
yes, šefica pigi user posted image  ko bom vedla, kdaj gremo na dopust, poročam user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.6.2010 6:34:20   
Anonimen
jutro
perfektna ok sam tok da vem user posted image k moj spomin je k ribicauser posted image

jaz mam pa povsej verjetnosti v sredo izpit,ni še čist sigurno ker ne ve ali bo dobil ocenjevalca za cel dan ali ne tko da mal še visi v zraku vse skupi ampak mal se je pa le premaknilouser posted image včeri k sm spala sam 43 minut in pol končani vožnji mi pol reče da ne ve al bi mi reku da naj pred izpitom ne spim ker sem tok dobr vozila,k ne ve kako vozim pol k sem naspana in da bi mogla še naspana 1x vozit tok da vid sam sem mu takoj povedala da to še ne bo možno kmaluuser posted image jah to je pa moje nočno življenjeuser posted image

za datum jaz vem da 16.7. sigurno ne k ma takrat tamavči roj. dan in gremo v simonov zaliv razen če bo dežek takrat potem gremo pa med vikendom

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.6.2010 7:07:50   
pikicao.
larilu ti mas izpit za avto jz 23. ustnga user posted image user posted image user posted image  pred tem pa se 21.user posted image

tko d ni vrag d me nous pelala na zadn izpit 2.7. user posted image user posted image user posted image user posted image  vrjamem vateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro vsem skpiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.6.2010 9:37:09   
ledenka
larilu in pigi, bomo navijale! bom prišla z vuvuzelami user posted image
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.6.2010 9:41:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu in pigi, bomo navijale! bom prišla z vuvuzelami user posted image
user posted image

user posted image user posted image dej mir z nogometom k se kar stran od njega ne morm odlimat,mislim edina pr bajt k ga gledam,tast itak ne gleda športauser posted image moj pa zaspi vmesuser posted image jaz pa gledam pa rišem zraven k sm naši pikici že v začetku leta neki obljubila tko da zdej izpolnjujem obljubo sam mal dlje traja
pigi jaz če že ne bom mogla držat pestke k bom mela glih volan v rokah bom pa vsaj mislimi pri tebi da ti bo dobr šlo,pa še treme se bom znebilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.6.2010 10:15:41   
~Biba~
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/Vuvuzela_single_note.ogg pa ne sam gledat, tudi poslušat user posted image
mi pa ta brbrebr saj sploh ne vem kaki zvok je to, gre pošteno n aživce, kot da mi mela 100 čebel v televizorju...me kar zmrazi.

datumi datumi datumi....svetovno je do 11.7.; tako da..po 11.7, da še žiži lahko prideuser posted image fargice ne bo, ker noče v celju v gostilni rodituser posted image

ZA:user posted image
ledenka,
pikica
živa
Se*
gigi
UnPerfect (mater mam beden nick, bo cajt da ga spet spremenimuser posted image )
sunšajnom še treba javtuser posted image

NA ČAKANJUuser posted image
jazzika
triunity
sonček33
sonček85
Argojuhca
oktavija
spelka12
Erin
polaris
Luna
murkica
miska73
beyba

ostale pa z datumi na plan...naj bo vikend al čez teden? verjetno bolj paše kaka sobota al nedelja, ali?

17.7.
18.7.

24.7.
25.7.

pa smo že v avgustu
4.8.
5.8.

11.8.
12.8

18.8.
19.8.

25.8.
26.8.

pikica dovolj datumov datumov datumov?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.6.2010 11:31:30   
pikicao.
user posted image aquico sm tud mal zbzala... bomo vidl ce jo bo kak cunami naplavu do celja user posted image user posted image user posted image user posted image

jz grem prva dva tedna v avgustu na morje.. tocn datum se ne vem..sam tko okvirno pa vem d sta prva dva tedna user posted image user posted image user posted image

navijala bom pa zdle najprej za nemckeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ne unperfect user posted image user posted image user posted image

ja zameni si nick v kaj boljsga user posted image user posted image user posted image  kej teb primernega user posted image

larilu... aaannnnn aaannnnn aaannnnnn wruuuumm wruuummm iiiiiiiiii .... annnnn annnn (a dobr furam) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.6.2010 14:02:15   
Anonimen
piki dobr sam pazi na omejitveuser posted image user posted image
unperfect me noče da sploh pridem k me ni dala niti ne ZA niti na ČAKANJE,mislim pa mene k sm tle zmeri najbolj glasnauser posted image user posted image
grem gledat footballuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.6.2010 15:54:23   
~Biba~
pikica...premalo si navijalauser posted image  user posted image

zamenjava nick aje v teku...tak da...bouser posted image

na seznamu sem pozabla dodat, da se opravičujem vsem ki sme jih pozabla, pa naj se same javijo user posted image   mam še 8 minut do začetka tekme...grem polepšat seznam

P.S. Izvinite gospa LArilu (smajli ki se klanjauser posted image ) ko boš imela izpit, me lahko povozišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?