Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2010 14:56:33
|
|
|
|
ledenka
|
smo boljše, sva bila danes že na dolgem sprehodu in na kavici še jutri uživava, potem pa nazaj na delo veselo. bo že. larilu, kako kaže za tvoj izpit? kdaj držimo pestke? Erin, hvala za pikepoke, so pomagale, kot vidiš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2010 13:07:32
|
|
|
|
~Biba~
|
bučkeeeee......kje so zdaj vaši preverjeni recepti bučk na tak in drugačen način?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2010 13:58:33
|
|
|
|
ledenka
|
bučke jaz jih najraje samo podušim na olivnem olju in česnu Mju sem jih danes skuhala skupaj s krompirjem in korenjem, ima zelenjavni dan - vsak dan meso tud ni ok. sicer imam pa fazo špargljev... jih jem do onemoglosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2010 14:23:09
|
|
|
|
~Biba~
|
tud jaz sem jih podušla, z mlado čebulo in korenčkom...pa da je mal raznoliko sem je pol narezala na kolobarje, polovico pa naribala..pa še skleda zelene solate....uff je pasalo...pred kuho pa vse to na domačem vrtu pobrala zdaj pa grem nabrat jagode..rabim sladico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2010 22:14:40
|
|
|
|
ledenka
|
no, jaz moram it po vse to na tržnico nočko, punce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 9:35:31
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro ..nekaj mam za vas...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 9:42:48
|
|
|
|
~Biba~
|
pa še eno za tiste ki ne marate kave..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 9:59:58
|
|
|
|
pikicao.
|
uaaaaauuuuuuuuuuu....... celo zame caj v ozadju... ga grem kr pit.... :) je cas za pavzo med ucenjeeemmmm.... babe moje ... 21. + 23. drze pesti kjer kol vam prsti poganjajo 2 ustna... tko d rabm moc iz vsepovsod... bo k HeMan ..Ja imam moooocccc jz sm si pa ucer dala nohtke nrdiiit, d mam vsaj mal sprostitve evo jih sm vesela k cebela mormo se pa res dogovort... jz sm za ... od 2.7. mam cajt avgusta grem sicer na morje..ampak ni vragec d se ne bomo uskladile tko d na plan z datumi nc vas bit sram
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 10:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! moj pigi ti maš pa tok lepe nohte res aj lajk it pa itak da bom držala pestke perfektna če bom dobila izpit pa da bosta tamala dva zdrava pol pridem sam v celje uff ta bo težka,se bom zgubila tko da me bodo s helikopterjem iskal. bučke pa kumare prepražim na čebulci zalijem z vodo in dodam fant za golaž,mal pomešš dodaš smetanco in zraven narediš pire krompirček ter hrenovke in voila ajsi kako je mali pikec?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 10:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ktero sem dodala na FB-ju nickname plis,k za redne vem ktera je ktera ,za ostale pa je tko da če ni rednega kontakta potem moji možgančki mal pozabijo pretresi delajo svoje ni kej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 10:32:46
|
|
|
|
ledenka
|
sem spet nazaj v službi... eh. bo že. pigi, lepi nohtki larilu, M. je ok... sam jokal je, ko je zjutraj varuška prišla se je razvadil, ko sem ga en teden "razvajala"... kako sta tvoja dva pikca? biba za pobudo, se bomo morale zmenit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 13:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi moja dva sta ok zaenkrat,tamalo sicer mal zobki dajejo ampak to ni pene,glede "razvajanja" ja se pa otrok tok hitro navadi da je potem res spet kar težko v stare tirnice it sej se pa potem tud kar hitro navadijo nazaj. glede mojga izpita jah kaj pa vem,reče mi da super vozim in ne delam nobenih napak ampak lahko bi bilo boljše in da vam dam primer :parkiram 20cm od roba mogla bi pa 15cm tko da mam upanje vsakič ko grem vozit da bo reku no zdej te bom pa prijavil,sam k enkrat tko reče drugič tko,mah ni da ni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.6.2010 16:49:17
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka...pobudo je dala pikica..ima zdaj nove nohtke, pa bi raje namest tipkanja, kr čvekala, bi si tako dlje čuvala nohte in bla dlje vesela ko čebela larilu, čas recesije je, pa inštruktor hoče več zaslužit žal na račun tvojih dodatnih ur...al pa si mu tako všeč p.s. mene si dobila ostale...na plano...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2010 7:59:17
|
|
|
|
pikicao.
|
nc datumckov ne vidmmmmmmm .... gremo gremo gremo :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2010 9:33:26
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro pigi, jaz ne morem dat datumčkov, ker pojma nimam, kdaj bomo šli na dopust... je odvisno od več zadev
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2010 10:54:41
|
|
|
|
pikicao.
|
te pa vredi cuj... k bos vedla kdaj bos sla na dopust.. pisi d te od tega pa tega datuma ni ni ni ni ni ni ni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2010 21:10:32
|
|
|
|
ledenka
|
yes, šefica pigi ko bom vedla, kdaj gremo na dopust, poročam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 6:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro perfektna ok sam tok da vem k moj spomin je k ribica jaz mam pa povsej verjetnosti v sredo izpit,ni še čist sigurno ker ne ve ali bo dobil ocenjevalca za cel dan ali ne tko da mal še visi v zraku vse skupi ampak mal se je pa le premaknilo včeri k sm spala sam 43 minut in pol končani vožnji mi pol reče da ne ve al bi mi reku da naj pred izpitom ne spim ker sem tok dobr vozila,k ne ve kako vozim pol k sem naspana in da bi mogla še naspana 1x vozit tok da vid sam sem mu takoj povedala da to še ne bo možno kmalu jah to je pa moje nočno življenje za datum jaz vem da 16.7. sigurno ne k ma takrat tamavči roj. dan in gremo v simonov zaliv razen če bo dežek takrat potem gremo pa med vikendom
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 7:07:50
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu ti mas izpit za avto jz 23. ustnga pred tem pa se 21. tko d ni vrag d me nous pelala na zadn izpit 2.7. vrjamem vate jutro vsem skpi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 9:37:09
|
|
|
|
ledenka
|
larilu in pigi, bomo navijale! bom prišla z vuvuzelami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 9:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu in pigi, bomo navijale! bom prišla z vuvuzelami dej mir z nogometom k se kar stran od njega ne morm odlimat,mislim edina pr bajt k ga gledam,tast itak ne gleda športa moj pa zaspi vmes jaz pa gledam pa rišem zraven k sm naši pikici že v začetku leta neki obljubila tko da zdej izpolnjujem obljubo sam mal dlje traja pigi jaz če že ne bom mogla držat pestke k bom mela glih volan v rokah bom pa vsaj mislimi pri tebi da ti bo dobr šlo,pa še treme se bom znebila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 10:15:41
|
|
|
|
~Biba~
|
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/Vuvuzela_single_note.ogg pa ne sam gledat, tudi poslušat mi pa ta brbrebr saj sploh ne vem kaki zvok je to, gre pošteno n aživce, kot da mi mela 100 čebel v televizorju...me kar zmrazi. datumi datumi datumi....svetovno je do 11.7.; tako da..po 11.7, da še žiži lahko pride fargice ne bo, ker noče v celju v gostilni rodit ZA: ledenka, pikica živa Se* gigi UnPerfect (mater mam beden nick, bo cajt da ga spet spremenim ) sunšajnom še treba javt NA ČAKANJU jazzika triunity sonček33 sonček85 Argojuhca oktavija spelka12 Erin polaris Luna murkica miska73 beyba ostale pa z datumi na plan...naj bo vikend al čez teden? verjetno bolj paše kaka sobota al nedelja, ali? 17.7. 18.7. 24.7. 25.7. pa smo že v avgustu 4.8. 5.8. 11.8. 12.8 18.8. 19.8. 25.8. 26.8. pikica dovolj datumov datumov datumov?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 11:31:30
|
|
|
|
pikicao.
|
aquico sm tud mal zbzala... bomo vidl ce jo bo kak cunami naplavu do celja jz grem prva dva tedna v avgustu na morje.. tocn datum se ne vem..sam tko okvirno pa vem d sta prva dva tedna navijala bom pa zdle najprej za nemckeeeeeee a ne unperfect ja zameni si nick v kaj boljsga kej teb primernega larilu... aaannnnn aaannnnn aaannnnnn wruuuumm wruuummm iiiiiiiiii .... annnnn annnn (a dobr furam)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 14:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
piki dobr sam pazi na omejitve unperfect me noče da sploh pridem k me ni dala niti ne ZA niti na ČAKANJE,mislim pa mene k sm tle zmeri najbolj glasna grem gledat football
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2010 15:54:23
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica...premalo si navijala zamenjava nick aje v teku...tak da...bo na seznamu sem pozabla dodat, da se opravičujem vsem ki sme jih pozabla, pa naj se same javijo mam še 8 minut do začetka tekme...grem polepšat seznam P.S. Izvinite gospa LArilu (smajli ki se klanja ) ko boš imela izpit, me lahko povoziš
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?