Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 12:56:56
|
|
|
|
pikicao.
|
evo.. bla pr G. dobila antib. again... je rekla d so jajcniki BP pa d ji cudn d me tok boli pa d mam vse oteceno.. jao jao... no sam d tile antibiotiki pomagajo.... omenila je tud moznost vnetje crevesja... guglam pa guglam pa berem pa nc pametnga ne preberem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.6.2010 21:27:50
|
|
|
|
Nončika
|
Seki, ena pri nas je rabila valda 6let, mela je poskuse umetne oploditve, hormonske terapije, ma niti pojma nimam kaj to vse pomeni(HB). sta skup spacala sineka in kot strela z jasnega je pa zanosila z hčerkico. razlike mata samo 16m. mogoče pa vama tudi rata hitro še kaka bejba, ali pa celo pojeb. Fargi, kak maš luškani buši. uau. jaz sem pa mela takega valda že v 30t. na koncu sem pa bila ko pravi balon. mi se mamo kar ok. T raste, N pa me jezi z dneva v dan. joj to dete. še v grob me bo spravilo. je trmasta ko mula. in prava zverinica. hihi, pa še lev je po horoskopu. mala dva se mata tako rada, da je to prava radost gledat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.6.2010 10:18:25
|
|
|
|
~Biba~
|
ajsi, še držijo nohtki? živa še tu čestitke za srčeka navijam z apunčko, da bo parček pikica..preveč se za mizo učiš, pa ti je že vse tam spodaj oteklo o murkica..prevodi še tečejo? Erin si prodala ono kolo? Se kaj čakata? nosečnost dolgo traja..tačas pa lahko tudi kriterij izpolniš larilu ne se tolk jezit miš sta mala2 pridna?uff počasi boš morala za 2 letat..to bo cirkus, jaz niti moje nečakinje ne dohajam, pa je le ena uuu Fargi, lep bauhi nončika, po kom te ima dete to trmo? po atu al mami? mi2 mava po vseh pregledih, ki sva jih morala opravit, ju3 , prvi razgovor, oz. branje izvidov...tako da držite pesti, da bojo dobre novičke.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.6.2010 18:45:41
|
|
|
|
Serendipity
|
Hihi - Midva nič ne čakava - sva že nekaj časa v akciji Moj ima teorijo, da mi je nosečnost razpihala zaraščene jajcevode in bo tisti en njegov pojeb, ki je za akcijo komot lako prispel in opravil svojo misijo. Mi je pa ena, ki je napovedala pupo v prvo, v drugo napovedala pojba. Či nej te kijšto pijve plača We shall see... UnPerfect - yeeeaaahh! DRŽŽŽŽIIIIMOOOO! pikicao - *hugs* naj se ti porihta vse skupaj... nonči - hihi, N je itaq cuker, čeprav trmika. Kak lepo, da se mata laadaaaa Hm, zakaj man feeling, da sta pri nončiki oba trmiki - i ati i mami?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.6.2010 21:51:44
|
|
|
|
Nončika
|
seki, i ati i mami sta kar trmi. haha, le po kom ma te moje dejte tou trmo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.6.2010 9:43:17
|
|
|
|
ledenka
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.6.2010 10:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi jaz bom to kavico k je še čokolada zraven dans bi mogla vozit pa mi je včer zvečer sms poslal da ne bo šlo tko da ga morm popoldne poklicat in grem stavit da bo rekel kaj pa jutri,mislim k da dobim varuško za tamalo tok hitr zdele rišem tko da dokler sem v elementu grem risat naprej,vam pa želim lep sončkast dan!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.6.2010 8:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro na hitr k mam tamavčija doma k zgleda da ma sončarico,k včeri k sm ga šla v vrtec iskat so bili v peskovniku na soncu tko da ga je ožgal po obrazu in po rokah,vzgojiteljica pa v senčki pod marelo sedela tko da ma tamavči vročino38,5,pa prej mi je še bruhal tko da sranje morm it vam pa želim sončen dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.6.2010 9:35:40
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, pa kaj je ženska zmešana??? za tvojega mulčka pa da bo čim prej ok! jaz nisem ravno najbolj fajn, daje me menstra, pa želodec ni ok, pa še moje mleko je zgleda manj hranljivo al pa drugega okusa, ker mi je M. pol noči na joški previsel... ampak to je vedno med menstro. pa čez 3 tedne bi morala na službeno pot... za en teden. na eno precej zanimivo zadevo... sam ne bo šlo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.6.2010 21:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ČER ajsi hvala!no prej je tamavčiju vročina narasla na 40,5 hitr sm mu dala Voltaren svečko k je bil čist bogivijolčen v obrazšček,tresel,...groza res groza,tko da me prov skrbi kakšna bo nočka in če do jutri ne bo bolj gremo na infekcijsko nč grem k tamalima sem sam tok napisala da ne boste mislile da sm skenslala vas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.6.2010 7:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! zdele mam glih cajt k mi oba spita,tamavči je mel ponoč spet visoko vročino tko da sem mu dala spet voltaren,pol je pa zapančku kar na kavču pol morm dohtarco poklicat da vidmo kaj bo rekla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.6.2010 9:17:30
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, hvala za kavico. in za tvojega boščka. moj M. je tudi zakuhal... sem zato danes doma. bomo videli, kako bo naprej. HB so mu paracetamol svečke prijele, spal je in vročina je padla. zjutraj je kuhal na 39,3.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.6.2010 20:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu, hvala za kavico. in za tvojega boščka. moj M. je tudi zakuhal... sem zato danes doma. bomo videli, kako bo naprej. HB so mu paracetamol svečke prijele, spal je in vročina je padla. zjutraj je kuhal na 39,3. o ti bošček mali zgleda da si bova te pikepoke podajale jaz mam kr občutek da bomo jutr šli na infekcijsko k tole ni nč bolj,sam ne vem kaj bodo tam kej nardil ker je pa pije kar,tko da res nimam pojma razen če mu bodo še 1x vodo pa kri vzel sam kej več od tega pa ne vem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.6.2010 6:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi kako je pikec?vročina še zmer prisotna? pa dej mu lupčka pa da se mora hitr pocajtat ta vročina madonca zdele se trudim z obkladki da mu ne bi narastla ker se prov boji že da bi mu spet dala svečko,sam če ma vročino 40,5 nimam druge kot da mu dam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.6.2010 11:42:10
|
|
|
|
~Biba~
|
dan ...vidim da se larilu in ledenka spopadata z vročino za hitro okrevanje nama niso našli nič pametnega, vse brez problemov, tako da spet 3 mesece čakanja na naslednjo preiskavo (THL) uf se to vse skup zavleče... evo eno paše v tej vročini
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.6.2010 11:50:17
|
|
|
|
ledenka
|
najprej za tvojega sinčka... M. ima zgleda 6. bolezen, tako da upam, da bo danes/jutri padla temp. Ker to ni več normalno, skos 39-40 3 ure po svečki je ok, pol pa spet gor. zdaj spi, upam, da še nekaj časa, da mu pade temp in da si odpočije...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.6.2010 22:02:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect dan ...vidim da se larilu in ledenka spopadata z vročino za hitro okrevanje nama niso našli nič pametnega, vse brez problemov, tako da spet 3 mesece čakanja na naslednjo preiskavo (THL) uf se to vse skup zavleče... evo eno paše v tej vročini paše pivce! Hvala! Naj vama ti trije meseci čimprej minejo.. res se zna zavlečt ta stvar
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.6.2010 6:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro tamala mi tle v naročju razgraja, tamavči pa še spi, jaz se pa počutim dobesedno k cunja tok sem še zmatrana ehh ajsi kako ste?a pikice so se mu že pojavile? perfektna hvala za pikepoke,pa bolj je da niso nič odkril vidva se pa lahk vmes še vseen "trudita"
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.6.2010 10:43:17
|
|
|
|
ledenka
|
biba, navijamo naprej THL pa ni noben baubau, sem dala skos edino čaka se nekaj časa, to pa. po tem pa sem bila na nogah skoraj takoj, sem si pa vzela 1 teden za počivanje larilu, še kuhate? naš je k sreči zjutraj nehal, upam, da bo držalo... čakam pikice, če je res 6. bolezen. pa mislim, da bova šla po kosilu kar ven, moram po plenice...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.6.2010 12:31:54
|
|
|
|
~Biba~
|
evo vam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.6.2010 17:15:24
|
|
|
|
ledenka
|
ooooooo, tole bi pa pasalo vročina še kar noče stran od M. jutri spet mora dat kri in gremo k P.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2010 19:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
čer ajsi kako je moj mali M?jaz upam da je že kej bolj mi smo že ok tko da sem prov vesela da je zdej spet pravi tamavči,je pa res da je zdej tko naliman name da je joj,sam da izginem iz vidnega polja takoj jok
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2010 20:43:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu čer ajsi kako je moj mali M?jaz upam da je že kej bolj mi smo že ok tko da sem prov vesela da je zdej spet pravi tamavči,je pa res da je zdej tko naliman name da je joj,sam da izginem iz vidnega polja takoj jok danes nima več vročine, pikapoke so pomagale je pa tud naliman name... samo, da je bolje tudi pri vas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.6.2010 21:41:13
|
|
|
|
Erin
|
Lep pozdrav! Berem da ste bli bolni za vse bolančke.., no mi tud, standard, že v 21 od 1.9. do sedaj no pa še na morju smo bli pa smo se namest kopal zbijal vročino v bazenu, eh, pa je šel morje v franže.. larilu, z Janč praviš, marbit smo pa poj s sorodu kej , ker jaz družine po fotru ne poznam, beri- me je zapustil...
< Sporočilo je popravil Erin -- 13.6.2010 21:42:33 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2010 8:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi no jaz upam da bo brez vročine in da je to šlo že mimo Erin vse je možno k tle so itak vsi neki vsi v sorodu tko da res je vse možno a pa ste zdej ok?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?