Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2010 21:41:16
|
|
|
|
ledenka
|
larilu moja moja boga pupa... ti pošiljam bigmammahug. naspise, kolko lahko, jutri mora bit bolje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2010 22:05:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Larilu, ne vem kaj rečt na vse tole... še jaz te poobjemčkam lubika. se*, neki si hotla moj striptiz trebuh gledat...v albumu mam slikce. Iiiiiiii! Grem gleeeedaaaaat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2010 22:12:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Ok, albuma s striptizom nisem našla nikjer IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej hoj! mi smo donošeni ...sem prišla mal stimualcije nalimat... tooooleeee je sicer striptiz. Sam ne tak, ki sem ga pričakovala pa še današnja...Juj, smo leeeeeeeepiiii buuuškkaaaaasssstiii. A se skriva potencialni član naše družine ali pa Z prijateljica. Koomaaaaj čaaakaaaam! BTW - tudi ti NI striptiz. Poglej malo fante gor kak se to dela. OK, ni treba tak pretiravat BTW - tale podpis je ZAKON! ...nekateri ostanejo praznih rok celo takrat, ko se primejo za glavo...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2010 22:16:20 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2010 22:20:41
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, sej si moja prijateljica...za svoje prijatelje imam dostop tukaj gor...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2010 22:25:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, sej si moja prijateljica...za svoje prijatelje imam dostop tukaj gor... Meni napiše, da ni nobenega albuma gor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 6:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro dans nimam nč kej za napisat k mi volja ne dopušča tko da lep dan vam želim
< Sporočilo je popravil larilu -- 24.6.2010 6:32:08 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 8:54:20
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, sej si moja prijateljica...za svoje prijatelje imam dostop tukaj gor... Meni napiše, da ni nobenega albuma gor to je pa res čudno... pejd tam kjer so albumi pogledat albume MOJIH PRIJATELJEV...en zavihek je tam tak.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 8:58:16
|
|
|
|
murkica
|
No evo pa še od mene glas, pa vmes ni minilo nekaj mesecev :)))) Ledenka mala je super. Raste, pridno je in na sploh je pravi cukrček...Ponoči spimo ves čas in v bistvu zdaj tudi uspavanje na rokah ni več potrebno, ampak jo dam v posteljico, malo pobožamo in že pančkamo !!!!! :))))) Mami srečna za ponort... Seveda trkamo, da vedno tako ostane ;) Drugače pa mislim, da tale slika vse pove, kako pridno papamo : no tole je 7 mesecev in 12 dni :))) no pa še ena malo bolj tako, da boste videle, kako sedaj izgledamo : Drugače pa Larilu ne sekiraj se. Tako pač pride. Saj veš, za določene stvari se je treba boriti. Poglej tako, malo se moraš pomatrat in boš svobodna, ko boš z otroci sama lahko letala naokoli in ne boš odvisna od drugih. Naj ti bo to velika motivacija :))) Glavo pokonci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugače pa vsem en lep pozdravček. Jaz grem hitro pokat, ker gremo danes do nedelje malo v podčetrtek, da zamenjamo okolje in zrak. Bodite lepo in poljubčka vsem... Aja nosečke pobožajte bušije!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 9:40:15
|
|
|
|
ledenka
|
iiiiiiiiiiiii, kaka lubika fargi, tud jaz ne vidim albuma larilu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 10:20:03
|
|
|
|
~Biba~
|
larilu...poštar ti bo danes dostavil en velik paketek optimizma vse se zgodi z razlogom...morda bi če bi zdaj že imela izpit, s enekdo v tebe zaletel, pa razbil avto, da dalje sploh ne razmišljam.... kak to Se* in ledenka ..jaz pa vidim fargin album lep buši, komaj čakam, da bom tudi jaz kdaj taka (ta od piva, pice ipd. ne šteje) murkica kak maš lepo bebiko uživajte podaljšan vikend. pikica...slaviš zmago dojčarjev?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 10:51:33
|
|
|
|
ledenka
|
bogi fant, nima nič za oblečt ga je treba ogret
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2010 12:55:45
|
|
|
|
Fargesia
|
ajsika , a vidiš album? pejd pogledat tko kot sem se* napisala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2010 12:59:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ajsika , a vidiš album? pejd pogledat tko kot sem se* napisala. sem našla, sicer tako., da sem šla na Moja ringaraja in tam videla komentarje med zadnjih 10 lep, lep buši larilu, kako si kaj ti, kaj bolje?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2010 14:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! ajsi ma nism nč bolj k ta izpit mi je pa že tok živcev požrl tko da sam da pomislim nanj mi dobesedno slabo postane,ker tole je pa že too much ker najbolj hudo je to k znam vozit ampak zmeri k mam en upanje da bom nardila pride kej tazga da me zbije na tla tko da prov nimam ne živcev in niti veselja ker tole pa tok dolg traja k da bi bila najbolj zabita ženska na svetu Perfektna že v prvi uri sem skor enga notr v avto dobila,tko da ta prvih 10 ur k sm vozila sem mela zmeri take nalete v avto,tko da glede tega sem že kako naj rečem kolikor tok pripravljena Murki tvoja pikica ma pa lepo težo,moj tamavči pri 3 letih nima tok ampak je lepa tvoja princeska veš zdele grem pa mal recpte gledat kaj naj naredim iz jagod k jih na dan dobim po 5-6 kil,sej zdej se bodo kmal nehale nove nabirat tko da letos jih je pa res ful pa še dobre so
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2010 21:19:22
|
|
|
|
~Biba~
|
larilu, jagode, pa kar k meni pošlji drugač pa so dobre zmiksane z malo kisle smetane, namazane v palačinke al pa v roladi, kot krema, skupaj s sladko smetano al pa kot frape, z jagodnim sladoledom al pa na navadnem biskvitu, čez jagode, pa polij( če nimaš on eželatine) kar s pudingom, ki ga namesto v mleku skuhaš v ace /multivitamiski gazirani pijači bo dovolj za danes
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2010 11:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dan jaz se za cpp učim,če lahko temu tko rečemo k ga upam da mam pol ob pol 4,k se baje lahko prijavim 1 uro pred izpitom tko da upam da res in še bolj upam da bo zdej pisalo OPRAVILA
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2010 13:25:29
|
|
|
|
~Biba~
|
larilu nisi edina ki se uči, mam ju3 zagovor diplome. ..tako da upam, da bove obe srečno opravili zadeve.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2010 14:20:41
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, držim pesti biba, navijam za jutri M. pa je preživel prvi dan vrtca... upam, da bo šlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2010 19:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
cpp opravljen 100% kar bi bilo že prejšnji teden če bi mela kej od spanca zdej pa jutri zjutraj izvem kdaj mam glavno tko da upam še ta teden perfektna bom držala pa jutr pesti da boš opravila tako dobro kot znaš hvala za pestke obema
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.6.2010 19:28:05
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, čestitam odpremo zdaj, popijemo pa, ko narediš tale izpit, velja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2010 6:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! ajsi velja jaz sem že od pol 5 budna k je mala neki rogovilila,zdej se bo kmal tamavči zbudu da bo šel v vrtec pa tko perfektna jaz držim pestke da ti bo šlo,ker vem da bo šlo tko da kr pogumno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2010 9:22:22
|
|
|
|
latka
|
UnPerfect, veliko sreče danes ! Vem da boš opravila odlično!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2010 11:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Perfektna čestitam ti za 10-ko evo pa ostale izgubljene borke tudi matr smo bile hot s pom pom-i aja če pa kje kakšnga tazga srečate ga pa kr k men pošljite zdele sem pa še 1x inštruktorja klicala da mi pove kdaj mam izpit pa je reku da skor sigurno ta teden ne ker so ocenjevalci neki na bolniški in tko tud ljudi ni in ma ....grem dol z neta da ne bom tle preklinjala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2010 13:01:45
|
|
|
|
~Biba~
|
larilu hvala za čestitke...enako velja tudi zate.. latka, o tudi ti si se spomnila name vse ostale pa sem se vam tak že na fb zahvalila. ...počutim se tako...fraj:))
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2010 21:40:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect ...počutim se tako...fraj:))
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?