|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
4.6.2010 12:56:56   
pikicao.
evo.. bla pr G. dobila antib. again... je rekla d so jajcniki BP pa d ji cudn d me tok boli pa d mam vse oteceno.. jao jao... no sam d tile antibiotiki pomagajo....

omenila je tud moznost vnetje crevesja... guglam pa guglam pa berem pa nc pametnga ne preberem user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
5.6.2010 21:27:50   
Nončika
Seki, ena pri nas je rabila valda 6let, mela je poskuse umetne oploditve, hormonske terapije, ma niti pojma nimam kaj to vse pomeni(HB). sta skup spacala sineka in kot strela z jasnega je pa zanosila z hčerkico. razlike mata samo 16m. mogoče pa vama tudi rata hitro še kaka bejba, ali pa celo pojeb.

Fargi, kak maš luškani buši. uau. jaz sem pa mela takega valda že v 30t. na koncu sem pa bila ko pravi balon. user posted image user posted image user posted image

mi se mamo kar ok. T raste, N pa me jezi z dneva v dan. joj to dete. še v grob me bo spravilo. je trmasta ko mula. in prava zverinica. hihi, pa še lev je po horoskopu. mala dva se mata tako rada, da je to prava radost gledat.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
6.6.2010 10:18:25   
~Biba~
ajsi, še držijo nohtki?
živa še tu čestitke za srčekauser posted image navijam z apunčko, da bo parčekuser posted image

pikica..preveč se za mizo učiš, pa ti je že vse tam spodaj oteklouser posted image

o murkica..prevodi še tečejo?user posted image

Erin
si prodala ono kolo?

Se kaj čakata?user posted image nosečnost dolgo traja..tačas pa lahko tudi kriterij izpolnišuser posted image

larilu ne se tolk jezituser posted image

miš sta mala2 pridna?uff počasi boš morala za 2 letat..to bo cirkus, jaz niti moje nečakinje ne dohajam, pa je le enauser posted image

uuu Fargi, lep bauhi

nončika, po kom te ima dete to trmo? po atu al mami?user posted image

mi2 mava po vseh pregledih, ki sva jih morala opravit, ju3 , prvi razgovor, oz. branje izvidov...tako da držite pesti, da bojo dobre novičke.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
6.6.2010 18:45:41   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image Hihi - Midva nič ne čakava - sva že nekaj časa v akciji user posted image
Moj ima teorijo, da mi je nosečnost razpihala zaraščene jajcevode in bo tisti en njegov pojeb, ki je za akcijo komot lako prispel in opravil svojo misijo. Mi je pa ena, ki je napovedala pupo v prvo, v drugo napovedala pojba. Či nej te kijšto pijve plača user posted image user posted image user posted image We shall see...

UnPerfect - yeeeaaahh! DRŽŽŽŽIIIIMOOOO! user posted image user posted image user posted image

pikicao - *hugs* naj se ti porihta vse skupaj...

nonči - hihi, N je itaq cuker, čeprav trmika. Kak lepo, da se mata laadaaaa user posted image Hm, zakaj man feeling, da sta pri nončiki oba trmiki - i ati i mami? user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
6.6.2010 21:51:44   
Nončika
seki, i ati i mami sta kar trmi. haha, le po kom ma te moje dejte tou trmo? user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
7.6.2010 9:43:17   
ledenka
jutro

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
7.6.2010 10:48:57   
Anonimen
jutro
ajsi jaz bom to kavico k je še čokolada zravenuser posted image
dans bi mogla vozit pa mi je včer zvečer sms poslal da ne bo šlo tko da ga morm popoldne poklicat in grem stavit da bo rekel kaj pa jutri,mislim k da dobim varuško za tamalo tok hitruser posted image
zdele rišem tko da dokler sem v elementu grem risat naprej,vam pa želim lep sončkast dan!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
8.6.2010 8:05:50   
Anonimen
jutro
na hitr k mam tamavčija doma k zgleda da ma sončarico,k včeri k sm ga šla v vrtec iskat so bili v peskovniku na soncu tko da ga je ožgal po obrazu in po rokah,vzgojiteljica pa v senčki pod marelo sedelauser posted image tko da ma tamavči vročino38,5,pa prej mi je še bruhal tko da sranje
morm it vam pa želim sončen dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
8.6.2010 9:35:40   
ledenka
larilu, pa kaj je ženska zmešana??? user posted image user posted image user posted image  za tvojega mulčka pa user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej ok!

jaz nisem ravno najbolj fajn, daje me menstra, pa želodec ni ok, pa še moje mleko je zgleda manj hranljivo al pa drugega okusa, ker mi je M. pol noči na joški previsel... ampak to je vedno med menstro.

pa čez 3 tedne bi morala na službeno pot... za en teden. na eno precej zanimivo zadevo... sam ne bo šlo. user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
8.6.2010 21:14:58   
Anonimen
ČER
ajsi hvala!no prej je tamavčiju vročina narasla na 40,5 user posted image hitr sm mu dala Voltaren svečko k je bil čist bogivijolčen v obrazšček,tresel,...groza res groza,tko da me prov skrbi kakšna bo nočka in če do jutri ne bo bolj gremo na infekcijskouser posted image

nč grem k tamalima sem sam tok napisala da ne boste mislile da sm skenslala vasuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.6.2010 7:02:34   
Anonimen
jutro!
zdele mam glih cajt k mi oba spita,tamavči je mel ponoč spet visoko vročino tko da sem mu dala spet voltaren,pol je pa zapančku kar na kavču
pol morm dohtarco poklicat da vidmo kaj bo reklauser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.6.2010 9:17:30   
ledenka
larilu, hvala za kavico. in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega boščka. moj M. je tudi zakuhal... sem zato danes doma. bomo videli, kako bo naprej. user posted image  HB so mu paracetamol svečke prijele, spal je in vročina je padla. zjutraj je kuhal na 39,3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.6.2010 20:25:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu, hvala za kavico. in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega boščka. moj M. je tudi zakuhal... sem zato danes doma. bomo videli, kako bo naprej. user posted image  HB so mu paracetamol svečke prijele, spal je in vročina je padla. zjutraj je kuhal na 39,3.

o ti bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da si bova te pikepoke podajaleuser posted image jaz mam kr občutek da bomo jutr šli na infekcijsko k tole ni nč bolj,sam ne vem kaj bodo tam kej nardil ker je pa pije kar,tko da res nimam pojma razen če mu bodo še 1x vodo pa kri vzel sam kej več od tega pa ne vem

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
10.6.2010 6:47:02   
Anonimen
jutro
ajsi kako je pikec?vročina še zmer prisotna?user posted image user posted image user posted image user posted image pa dej mu lupčka pa da se mora hitr pocajtatuser posted image
ta vročina madonca zdele se trudim z obkladki da mu ne bi narastla ker se prov boji že da bi mu spet dala svečko,sam če ma vročino 40,5 nimam druge kot da mu damuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
10.6.2010 11:42:10   
~Biba~
dan ...vidim da se larilu in ledenka spopadata z vročino user posted image user posted image za hitro okrevanje

nama niso našli nič pametnega, vse brez problemov, tako da spet 3 mesece čakanja na naslednjo preiskavo (THL)user posted image uf se to vse skup zavleče...

evo eno user posted image paše v tej vročini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
10.6.2010 11:50:17   
ledenka
najprej user posted image user posted image user posted image  za tvojega sinčka...

M. ima zgleda 6. bolezen, tako da upam, da bo danes/jutri padla temp. Ker to ni več normalno, skos 39-40 user posted image  3 ure po svečki je ok, pol pa spet gor.

zdaj spi, upam, da še nekaj časa, da mu pade temp in da si odpočije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
10.6.2010 22:02:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

dan ...vidim da se larilu in ledenka spopadata z vročino user posted image user posted image za hitro okrevanje

nama niso našli nič pametnega, vse brez problemov, tako da spet 3 mesece čakanja na naslednjo preiskavo (THL)user posted image uf se to vse skup zavleče...

evo eno user posted image paše v tej vročini

paše pivce! Hvala!
Naj vama ti trije meseci čimprej minejo.. res se zna zavlečt ta stvar user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
11.6.2010 6:50:39   
Anonimen
jutro
tamala mi tle v naročju razgraja, tamavči pa še spi, jaz se pa počutim dobesedno k cunja tok sem še zmatrana  ehh
ajsi kako ste?a pikice so se mu že pojavile?
perfektna hvala za pikepoke,pa bolj je da niso nič odkril vidva se pa lahk vmes še vseen "trudita"user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
11.6.2010 10:43:17   
ledenka
biba, navijamo naprej user posted image user posted image user posted image  THL pa ni noben baubau, sem dala skos user posted image  edino čaka se nekaj časa, to pa. po tem pa sem bila na nogah skoraj takoj, sem si pa vzela 1 teden za počivanje

larilu, še kuhate? user posted image user posted image user posted image  naš je k sreči zjutraj nehal, upam, da bo držalo... čakam pikice, če je res 6. bolezen. pa mislim, da bova šla po kosilu kar ven, moram po plenice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
11.6.2010 12:31:54   
~Biba~
evo vam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
11.6.2010 17:15:24   
ledenka
ooooooo, tole bi pa pasalo user posted image  

vročina še kar noče stran od M. user posted image  jutri spet mora dat kri in gremo k P.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.6.2010 19:34:50   
Anonimen
čer
ajsi kako je moj mali M?jaz upam da je že kej boljuser posted image user posted image
mi smo že ok tko da sem prov vesela da je zdej spet pravi tamavči,je pa res da je zdej tko naliman name da je joj,sam da izginem iz vidnega polja takoj jokuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.6.2010 20:43:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

čer
ajsi kako je moj mali M?jaz upam da je že kej boljuser posted image user posted image
mi smo že ok tko da sem prov vesela da je zdej spet pravi tamavči,je pa res da je zdej tko naliman name da je joj,sam da izginem iz vidnega polja takoj jokuser posted image

danes nima več vročine, pikapoke so pomagale user posted image  je pa tud naliman name... samo, da je bolje tudi pri vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
13.6.2010 21:41:13   
Erin
Lep pozdrav!

Berem da ste bli bolniuser posted image user posted image user posted image za vse bolančke.., no mi tud, standard, že v 21 od 1.9. do sedajuser posted image user posted image user posted image no pa še na morju smo bli pa smo se namest kopal  zbijal vročino v bazenu, eh, pa je šel morje v franže..

larilu, z Janč praviš, marbit smo pa poj s sorodu kejuser posted image , ker jaz družine po fotru ne poznam, beri- me je zapustil...

< Sporočilo je popravil Erin -- 13.6.2010 21:42:33 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
14.6.2010 8:24:29   
Anonimen
jutro
ajsi no jaz upam da bo brez vročine in da je to šlo že mimouser posted image
Erin vse je možnouser posted image k tle so itak vsi neki vsi v sorodu tko da res je vse možnouser posted image a pa ste zdej ok?

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?