|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
13.5.2010 15:55:31   
Anonimen
strelka  mislim da se nobena ne bi branila v 3D tko da zdej se mora sam še Fargi v element spravit k mora velik jih najdt za vse nasuser posted image

pa kakšen sonček,kje,tle se je tako ululalouser posted image

(odgovor članu strelka1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
13.5.2010 16:06:09   
strelka1987
a veš, da pr nas se je pa zjasnilo in se sonček kaže... sm prec mal bolš vole, pa več energije mam...sej bo pr vs tut, če ne dans pa jutr user posted image

če bi lhka, bi ti ga js eno kilo poslala user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
13.5.2010 16:30:47   
ledenka
strelka, dobrodošla med nami user posted image  vidim, da si se vklopla user posted image

moj prvi delovni dan je za mano, še kak mesec ali dva, pa mi bo vse delalo kot je treba user posted image  no, uporabniško ime imam, vse ostalo pa bo. počasi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.5.2010 16:34:12   
Anonimen
ajsi sej bouser posted image
strelka evo zdele se neki trudi ta sonko ampak res zelo trudi k takoj zraven so pa črni oblakiuser posted image
men pa mali še kr spi,tkoda ne vem kako bo šel zvečer spatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.5.2010 17:52:20   
Fargesia
aaa, se*, ja pol morš pa tko povedat...evo ti striptiz! 30tka

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.5.2010 19:47:41   
strelka1987
ledenka sej k vam se pa res ni težko vklopit user posted image sm vas že neki cajta brala in si potihem želela k vam...pa nekak nism upala, k sm vidla d ste že res prava klapa...no pa sm se le opogumla, pa mi ni žal user posted image ste tuk super k sm si mislla, če ne še bol user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.5.2010 19:58:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
moj prvi delovni dan je za mano, še kak mesec ali dva, pa mi bo vse delalo kot je treba user posted image  no, uporabniško ime imam, vse ostalo pa bo. počasi user posted image

uuu, ajsika, že kr delat...madonca kaj to cajt leti!!!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.5.2010 20:47:03   
Serendipity
Faaaaargiii - lepotička! Kak lep buši! Iiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pasal en tak sonček, na en tak usr* teden user posted image Hvaaaalaaaaa!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.5.2010 20:50:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

se* ce dodas zraven se porcijo dödolov/f te se naslednji krog spustim s plavimi user posted image user posted image user posted image user posted image

zadela si user posted image user posted image

se* a si slepaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  a to pa ni komentar.. zadela si user posted image user posted image user posted image

Pravzaprav... jaaaaaa. Sem očala ''založila'' pa ne vidim TV-ja, ne vidim vozit, niiiiiič ne vidim user posted image . Danes šla na kafe, pozabila jakno tam. Sem imela 5 minut do avta in tam ugotovim, da me je mrzlo in spet nazaj. Potem sem založila ključe in jih pol ure iskala po hiški, zdaj pa spet mobija ne najdem. user posted image
Hm, če smo že pri tem... Ja, kje je pa Zarja? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
No, no. Tak hudo še ni! HB user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
13.5.2010 21:24:58   
pikicao.
hahahha.... se*  to je zto k mi dödolov ne nrdis :)) hahahha

fargiii kok si pa lepaaaa.. kak lep trebbuscekuser posted image user posted image user posted image user posted image  bozaaaammmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi... se mal pa bos sla v penzijo..hahahhauser posted image user posted image user posted image user posted image

larilu spal se nc ne bo user posted image  kr ponoc je najboljs cut user posted image user posted image

strelka... kdaj ti zdej pol ne prcakujes M.? d vemo navijat user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
13.5.2010 21:27:19   
Anonimen
LOL Se* si me spravla v smeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi smo pa opravili s predstavitvijo. Mami je kar dobro utrujena, mali spi, veliki pa igrco igra user posted image No ja... mogoče pa veliki spi in mali igrco igra... Sej igrce so za male a niso??? user posted image user posted image user posted image

Prečekiram forum in malo noge v luft raztegnem in počasi u KREVET user posted image Upam da bo noč vsaj takšna kot pretekla.... Vsak večer je nov izziv, ko se odločim, da grem spat user posted image Vsako noč me čaka presenečenje... A ni to fino user posted image user posted image

Fargi KOK SI LEPA!!!!!!!!!!! Prov lep okrogu buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Komi čakam, da vidm kaj bo ven prišlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi kako v službi? Se je želja po še enem user posted image povečala ali zmanjšala? user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
13.5.2010 21:31:03   
strelka1987
pikicao. pričakovala je nisem 28.4. ampak je še kr ni...sm pa nardila 5 al 6 testov in so bli vsi negativni....zdej pa čakam na 1.6. k sm h G naročena...tko, da trenutno ni nč kej dobrga za čakat user posted image bomo vidl kaj bo G povedu..

punce, a lhk vprašam kaj so dödole? sej sm vam že prej povedala da sm firbec, če bom kdaj prehud me dejte kr po smrčki user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
13.5.2010 21:35:14   
pikicao.
user posted image
to so dödoli user posted image  bajee.. jih se nism jedla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4538
13.5.2010 21:39:13   
Anonimen
Prevod je: Oženjeni krompirjevi žganci. So pa prekmurska narodna jedača user posted image user posted image

pa tile k so na sliki so sicer dobri, ampak mi jemo pražene in s smetanof user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ŠČE BOUKŠE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
13.5.2010 21:41:38   
pikicao.
ziva a res to vi jeste?? haha.. mi pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trenutno pa jem cokolaaaaadooooo pa piskotke user posted image user posted image user posted image  sm dobra a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
13.5.2010 21:45:02   
strelka1987
morem rečt, da ne zgleda slabo user posted image bi blo za probat...itak mam vse take stvari rada, če je pa še smetana zraven...pol ma pa itak vse možnosti, da postane moja najljubša jed user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
14.5.2010 4:26:34   
pikicao.
jutroooooo user posted image

tile razgrajaci so me zbudil user posted image user posted image
user posted image

hahaha...

Neposredna povezava do sporočila: 4542
14.5.2010 8:55:16   
Fargesia
hejla!
uf ne vem če bi jaz tele vaše dödoli spravila dol po ustih...zarad smetane ne...user posted image

bi pa brez problema tist kar pikica je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
14.5.2010 9:34:30   
beyba
Fergiiiiiiiii  kako lep buši...boži ga mami še namesto nas, pa da nauš pozabla vsakič ko pobožat povedat da ta je pa od tetk z borbe!user posted image user posted image user posted image

Živček naš da tuki dopolnem tisto iz FB  Vse naj naj, pa da bo mali ki je pa na poti, pridno rastel in da ne bo povzročal mamici slabosti. Še enkrat vse naj naj za RD!
user posted image
user posted image
ekola še tortica
user posted image

ostalim lep dan, naj bo kaj napovedanega sončka...jst pa letim na ZZZRS na posvet da ne bom zamudla! Kolk je to brezveze....ampak je treba.

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
14.5.2010 9:37:25   
Anonimen
Bejbi še tuki... Hvala, ampak moj dan je šele jutri user posted image user posted image user posted image   Bom za jutri čestitko prišparala, ok? user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
14.5.2010 9:39:14   
beyba
Ja da boste še tuki vedele....živček ma RD jutri, sam sem ji že razložila da zaradi odsotnsti čez vikend to delam danes da ji voščim en dan prej kot pa 2 dni kasneje! user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
14.5.2010 9:50:21   
strelka1987
pikicao. če bi mene takile zbudil...bi se jim čist prepustila... user posted image

dans sm se odločla, da ne grem nikamor in se bom posvetila ZUP-u ... upam, da mi bo uspelo user posted image

čeprou sonček zuni sgleda božansko user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
14.5.2010 9:57:58   
Anonimen
Kaj pa če bi ve tega sončka še malo na dolenjsko poslale? pri nas je mokro, ker je malo prej še dež ppadal user posted image   Mali pa se je spravu pod kuhinjske stole in kvihta user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4548
14.5.2010 10:17:52   
ledenka
da vas na hitro pozdravim user posted image  cajta itak nimam, pa bo že moralo nekak bit. je pa fajn, folk me ful pozdravlja, sprašuje, kak je M., pa nič še ne pričakujejo od mene user posted image  še kak teden ali dva... pol pa se začne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
14.5.2010 14:28:55   
Anonimen
dan
moj pinkiuser posted image dans sem spala cele 3 ure in pol user posted image user posted image wiiiii sem dobra a ne?vem vemuser posted image

dödoli ja jaz jih tud še čakam tko da pigi sva v istem klubu,sam nisem več ziher ktera bi nama jih mogla nardit živček al se*user posted image

še drug teden grem še 1x na AC pol bi me pa že res moral dat na izpit,pa zdej je reku da mogoče bom spet drug avto vozila in sicer ta novega BMW-ja sam sem rekla da zarad mene on ga naj kar voz k jaz pri tem ostanem,ker ne mislim tlele ur plačevat ker ne serjem denarja,glih dans mi je dal položnico za 230€user posted image fajn bi bilo na loto zadet

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!