Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 15:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
strelka mislim da se nobena ne bi branila v 3D tko da zdej se mora sam še Fargi v element spravit k mora velik jih najdt za vse nas pa kakšen sonček,kje,tle se je tako ululalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 16:06:09
|
|
|
|
strelka1987
|
a veš, da pr nas se je pa zjasnilo in se sonček kaže... sm prec mal bolš vole, pa več energije mam...sej bo pr vs tut, če ne dans pa jutr če bi lhka, bi ti ga js eno kilo poslala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 16:30:47
|
|
|
|
ledenka
|
strelka, dobrodošla med nami vidim, da si se vklopla moj prvi delovni dan je za mano, še kak mesec ali dva, pa mi bo vse delalo kot je treba no, uporabniško ime imam, vse ostalo pa bo. počasi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 16:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi sej bo strelka evo zdele se neki trudi ta sonko ampak res zelo trudi k takoj zraven so pa črni oblaki men pa mali še kr spi,tkoda ne vem kako bo šel zvečer spat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 17:52:20
|
|
|
|
Fargesia
|
aaa, se*, ja pol morš pa tko povedat...evo ti striptiz! 30tka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 19:47:41
|
|
|
|
strelka1987
|
ledenka sej k vam se pa res ni težko vklopit sm vas že neki cajta brala in si potihem želela k vam...pa nekak nism upala, k sm vidla d ste že res prava klapa...no pa sm se le opogumla, pa mi ni žal ste tuk super k sm si mislla, če ne še bol
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 19:58:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj prvi delovni dan je za mano, še kak mesec ali dva, pa mi bo vse delalo kot je treba no, uporabniško ime imam, vse ostalo pa bo. počasi uuu, ajsika, že kr delat...madonca kaj to cajt leti!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 20:47:03
|
|
|
|
Serendipity
|
Faaaaargiii - lepotička! Kak lep buši! Iiiii Je pasal en tak sonček, na en tak usr* teden Hvaaaalaaaaa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 20:50:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* ce dodas zraven se porcijo dödolov/f te se naslednji krog spustim s plavimi zadela si se* a si slepaaaaaaaaa a to pa ni komentar.. zadela si Pravzaprav... jaaaaaa. Sem očala ''založila'' pa ne vidim TV-ja, ne vidim vozit, niiiiiič ne vidim . Danes šla na kafe, pozabila jakno tam. Sem imela 5 minut do avta in tam ugotovim, da me je mrzlo in spet nazaj. Potem sem založila ključe in jih pol ure iskala po hiški, zdaj pa spet mobija ne najdem. Hm, če smo že pri tem... Ja, kje je pa Zarja? No, no. Tak hudo še ni! HB
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:24:58
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahha.... se* to je zto k mi dödolov ne nrdis :)) hahahha fargiii kok si pa lepaaaa.. kak lep trebbuscek bozaaaammmmm ajsi... se mal pa bos sla v penzijo..hahahha larilu spal se nc ne bo kr ponoc je najboljs cut strelka... kdaj ti zdej pol ne prcakujes M.? d vemo navijat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
LOL Se* si me spravla v smeh No mi smo pa opravili s predstavitvijo. Mami je kar dobro utrujena, mali spi, veliki pa igrco igra No ja... mogoče pa veliki spi in mali igrco igra... Sej igrce so za male a niso??? Prečekiram forum in malo noge v luft raztegnem in počasi u KREVET Upam da bo noč vsaj takšna kot pretekla.... Vsak večer je nov izziv, ko se odločim, da grem spat Vsako noč me čaka presenečenje... A ni to fino Fargi KOK SI LEPA!!!!!!!!!!! Prov lep okrogu buši Komi čakam, da vidm kaj bo ven prišlo Ajsi kako v službi? Se je želja po še enem povečala ali zmanjšala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:31:03
|
|
|
|
strelka1987
|
pikicao. pričakovala je nisem 28.4. ampak je še kr ni...sm pa nardila 5 al 6 testov in so bli vsi negativni....zdej pa čakam na 1.6. k sm h G naročena...tko, da trenutno ni nč kej dobrga za čakat bomo vidl kaj bo G povedu.. punce, a lhk vprašam kaj so dödole? sej sm vam že prej povedala da sm firbec, če bom kdaj prehud me dejte kr po smrčki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:35:14
|
|
|
|
pikicao.
|
to so dödoli bajee.. jih se nism jedla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Prevod je: Oženjeni krompirjevi žganci. So pa prekmurska narodna jedača pa tile k so na sliki so sicer dobri, ampak mi jemo pražene in s smetanof ŠČE BOUKŠE!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:41:38
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva a res to vi jeste?? haha.. mi pa ne trenutno pa jem cokolaaaaadooooo pa piskotke sm dobra a
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:45:02
|
|
|
|
strelka1987
|
morem rečt, da ne zgleda slabo bi blo za probat...itak mam vse take stvari rada, če je pa še smetana zraven...pol ma pa itak vse možnosti, da postane moja najljubša jed
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 4:26:34
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooooo tile razgrajaci so me zbudil hahaha...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 8:55:16
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! uf ne vem če bi jaz tele vaše dödoli spravila dol po ustih...zarad smetane ne... bi pa brez problema tist kar pikica je.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:34:30
|
|
|
|
beyba
|
Fergiiiiiiiii kako lep buši...boži ga mami še namesto nas, pa da nauš pozabla vsakič ko pobožat povedat da ta je pa od tetk z borbe! Živček naš da tuki dopolnem tisto iz FB Vse naj naj, pa da bo mali ki je pa na poti, pridno rastel in da ne bo povzročal mamici slabosti. Še enkrat vse naj naj za RD! ekola še tortica ostalim lep dan, naj bo kaj napovedanega sončka...jst pa letim na ZZZRS na posvet da ne bom zamudla! Kolk je to brezveze....ampak je treba.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbi še tuki... Hvala, ampak moj dan je šele jutri Bom za jutri čestitko prišparala, ok?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:39:14
|
|
|
|
beyba
|
Ja da boste še tuki vedele....živček ma RD jutri, sam sem ji že razložila da zaradi odsotnsti čez vikend to delam danes da ji voščim en dan prej kot pa 2 dni kasneje!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:50:21
|
|
|
|
strelka1987
|
pikicao. če bi mene takile zbudil...bi se jim čist prepustila... dans sm se odločla, da ne grem nikamor in se bom posvetila ZUP-u ... upam, da mi bo uspelo čeprou sonček zuni sgleda božansko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če bi ve tega sončka še malo na dolenjsko poslale? pri nas je mokro, ker je malo prej še dež ppadal Mali pa se je spravu pod kuhinjske stole in kvihta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 10:17:52
|
|
|
|
ledenka
|
da vas na hitro pozdravim cajta itak nimam, pa bo že moralo nekak bit. je pa fajn, folk me ful pozdravlja, sprašuje, kak je M., pa nič še ne pričakujejo od mene še kak teden ali dva... pol pa se začne.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 14:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
dan moj pinki dans sem spala cele 3 ure in pol wiiiii sem dobra a ne?vem vem dödoli ja jaz jih tud še čakam tko da pigi sva v istem klubu,sam nisem več ziher ktera bi nama jih mogla nardit živček al se* še drug teden grem še 1x na AC pol bi me pa že res moral dat na izpit,pa zdej je reku da mogoče bom spet drug avto vozila in sicer ta novega BMW-ja sam sem rekla da zarad mene on ga naj kar voz k jaz pri tem ostanem,ker ne mislim tlele ur plačevat ker ne serjem denarja,glih dans mi je dal položnico za 230€ fajn bi bilo na loto zadet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
imena dvojčkovcarmencitakakšna imena bi dali enojajčnim dvojčkom?oba kratka imena (
57%)
oba dolga imena (
7%)
različno dolga imena (
14%)
razdružena imena (Ana Mari (
3%)
izmišljena imena (
1%)
vseeno (
18%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!