Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 12:42:59
|
|
|
|
Kliki
|
Hojla borkice, mamice in ! Prebrala sem sicer vse kar ste načvekale samo javi se pa nisem nič. Moja tečka se je zdaj že poslivila tako da gremo veselo na delo. Še malo pa bo tudi O tukaj im po tem bova vasak dan na polno in upam da zagledam . Kako ste pa ve kaj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 13:48:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sekica - a bomo kakšno slikco bušija vidle? Eto - sem dala v album (le kakovost je slabša... saj se vidi buški - pa strije tudi )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 13:50:05
|
|
|
|
murkica
|
Moj buhi izgleda nekako takole, sicer ni najboljša slika, ker je slikana premalo od strani, ampak bo dragi ponovil akcijo, ker jst sama nisem bila dovolj uspešna. Ampak za pokušino je ok :) LP Murkica
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 14:17:02
|
|
|
|
gigi1
|
Sekica ja kolk si pa fletna Murki za pokušino bo res dobro . Verjamem pa, da je od strani že veliko bolj konkreten, kot takole zgleda . Pa barvna kombinacija hlačk mi je prav kjut Kliki res je dobro v vsem ciklu. Sploh ni nujno, da vemo kateri dan je O. Navijam, da bo ta mesec vajin
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 15:02:46
|
|
|
|
jazzz27
|
kolk mate pipi buhije!! Mene je pa že tako razneslo ...sovražim strije!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 15:14:24
|
|
|
|
Serendipity
|
gigi - he he he - hvala jazzi - daj posladkaj nas malo še s tvojim buškijem murki - opa, se vidi lepa buškica oktavija - poškilila tvojega buškija - uh, smo leeepiii! Saj pri nas se gremo bolj minimalizem - naše dete špara, da meni ni treba kupe in kupe denarja za cote metat Grr, ampak strije se pa delajo, strije. Ne venm s kom se moram tu menit o tem. Jaz najemnine za njih ne bom plačala in pika!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 16:08:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Se*ki treba se je kar sprijaznit, da se nepridipravke pasejo pri nas brezplačno!!!!! Mah, lahko bi se mazala s kravjim drekom mi čist nič ne pomaga, tako sem razpokala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 16:59:29
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzika tudi koruza je boljša če razpoka
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 17:00:18
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica žal mi je ni besed...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 19:16:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ jazzika tudi koruza je boljša če razpoka Ha ha ha ha ha ha
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 23:25:36
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kliki res je dobro v vsem ciklu. Sploh ni nujno, da vemo kateri dan je O. Navijam, da bo ta mesec vajin Sej sva pridna cev cikel sam takrat ko pa naj bi bila O pa še posebaj pridno .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 9:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla borkice moje Jaz sem pa včeraj našega Makslna videla Lepotec da mu ni primere Bravo Ajsika Sem pogledala buškote in ste hudoooooooo lušne Vse od prve do zadnje Nekaj mojih imate tudi v albumu od prejšnjega tedna Kako ste sicer kaj danes? Kaj boste počele? Kaj pa kuhale? A je res, da naj nosečnice nebi pile bezgovega soka? Jaz ga žlampam ko nora, ker mi ga je tašča naredila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:05:29
|
|
|
|
jazzz27
|
Helov babničke!!! Bibika...koruza....ja nekako si me prav povezala ...si ne predstavljam kaj bi potem po porodu našla za primerjavo...k bo spodaj vse razcveteno Živa...sem ti kar mal fouš k si Maksija vidla. Glede bezgovega soka pa nimam pojma. Tudi jaz ga pijem vsake toliko časa....ne vem. G. Google....? Kaj bomo kuhali je še vprašanje..kaj dost se nam ne da. Pa ti? Kaj boš počela?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Jazzzi nimam pojma... Študiram da bi se kar ulegla in sploh ne bi več ustala danes Jutri bom prala in rihtala pa bi danes malo bolj počivala... no to o šebesi naj bi ena iz Avgustovk nekje prebrala in zdej vse sprašujejo če je res... Jaz osebno prvič slišim... Edino kako rundo otroških cunjic bi lahko oprala a ne?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:44:28
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Edino kako rundo otroških cunjic bi lahko oprala a ne? Uh, ti že cunjice pereš? Jaz še niti nobene nimam ... Le dve odejici in eno mini posteljnino
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Se* Sej sem vmes že tudi sama našla ampak se mi ne zdi problematičen
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Edino kako rundo otroških cunjic bi lahko oprala a ne? Uh, ti že cunjice pereš? Jaz še niti nobene nimam ... Le dve odejici in eno mini posteljnino Jah jaz bom zdej počasi začela... Tudi nisem imela namena, ampak ker me tile krčki dajejo se bojim, da nas lahko prehiti, pa je bolje da mam malo prej pripravljeno... Ali? Jaz pa cunjice imam, ker sem jih OGROMNO dobila, nimam pa posteljnine Menda naj bi naslednjo soboto šli do Ikee in tam nakupili še posteljnino.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:50:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Meni tudi ponujajo - pa si mislim, da še ni sile. Eh tile krčki so normal. Tudi jaz jih imam in večina kolegic jih je imela. To le pomeni, da se matenica širi in dela mesto za bebija, da mu je bolj udobno. Imam prijateljico, ki je bila 8 tednov v P zaradi odprtega m. vratu pa je rodila na rok oz 2 dni kasneje. Tak da po moje ni panike...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 10:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej... Ampak jaz vseeno zdaj raje malo pohitim, pa mi pol ne bo treba Itak sem pa zdej zaradi teh otrdevanj in pritiskanja bolj počasna in bo trajalo celo večnost predno bom vse pripravila Vem pa tudi jaz za takšne primere ja... Najprej bo kao prej, na koncu pa čez rok Tega jaz glih nebi... Ti si doma zdej? Sej še malo pa boš na porodniški
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 11:07:35
|
|
|
|
gigi1
|
Daan srčice Kako ste danes? Živček v večini knjig je zapisano, da se Bezeg ne priporoča v nosečnosti in času dojenja. Nekje celo piše, da se ga ne sme uživati. Jaz ga sicer nisem najdla med tistimi najbolj "prepovedanimi" zelišči, vendar previdnost ni odveč. Bezeg deluje kot močno odvajalo, sproža potenje in deluje tudi protivnetno. To pomeni, da pospešeno odvaja tekočino iz telesa in deluje kot naravni antibiotik - to pa za ni preveč dobro.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 11:20:30
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daan srčice Kako ste danes? Živček v večini knjig je zapisano, da se Bezeg ne priporoča v nosečnosti in času dojenja. Nekje celo piše, da se ga ne sme uživati. Jaz ga sicer nisem najdla med tistimi najbolj "prepovedanimi" zelišči, vendar previdnost ni odveč. Bezeg deluje kot močno odvajalo, sproža potenje in deluje tudi protivnetno. To pomeni, da pospešeno odvaja tekočino iz telesa in deluje kot naravni antibiotik - to pa za ni preveč dobro. Se pravi da se mal bolj pokakaš Mi doma imamo sirup iz bezga...pa če ga spijem 2dlc na dan je kar veliko....(če se mi ne da it v zgornjo kuhinjo na sok) ..kaj pa potem ananas? Žižika...kako si? Punce kako je z RI ,pretoki skozi popkovnico? A ima katera kaj pojma? Pri meni 0,44....mogoče mamice.....piše v materinski...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 11:25:26
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy za ananas velja podobno, kot za bezeg. Hvala srce, dobro sem . Pa ti? Sitno brojiš dane
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 11:56:19
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzy za ananas velja podobno, kot za bezeg. Hvala srce, dobro sem . Pa ti? Sitno brojiš dane Brojim, brojim i baš mi je dosadno ....si zamišljam kaj mi da skrbi moj mali že v trebuščku... ...ma na pregledu mi je rekel, da je plodovnice v normali, toda na spodnji meji...sedaj pa vedi... Povej, če ležiš na desnem boku...drgač te bom kar za ušesa!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 11:59:45
|
|
|
|
gigi1
|
Če je v normali, je v normali . Hmmm a dost piješ? Dej še mal pojačaj - za svaki slučaj, čeprav to nima kakšne veze. Se bojim, da me boš za ušesa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?