|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
2.6.2009 12:42:59   
Kliki
Hojla borkice, mamice in user posted image !

Prebrala sem sicer vse kar ste načvekale samo javi se pa nisem nič.
Moja tečka user posted image  se je zdaj že poslivila tako da gremo veselo na delo. Še malo pa bo tudi O tukaj im po tem bovauser posted image vasak dan na polno in upam da zagledam user posted image .

Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.6.2009 13:48:31   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sekica - a bomo kakšno slikco bušija vidle?

Eto - sem dala v album (le kakovost je slabša... saj se vidi buški - pa strije tudi user posted image ) user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.6.2009 13:50:05   
murkica
Moj buhi izgleda nekako takole, sicer ni najboljša slika, ker je slikana premalo od strani, ampak bo dragi ponovil akcijo, ker jst sama nisem bila dovolj uspešna. Ampak za pokušino je ok :)

user posted image

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.6.2009 14:17:02   
gigi1
Sekica  ja kolk si pa fletna user posted image

Murki za pokušino bo res dobro user posted image  user posted image  user posted image . Verjamem pa, da je od strani že veliko bolj konkreten, kot takole zgleda user posted image . Pa barvna kombinacija hlačk mi je prav kjut user posted image

Kliki res je dobro user posted image  v vsem ciklu. Sploh ni nujno, da vemo kateri dan je O. Navijam, da bo ta mesec vajin user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.6.2009 15:02:46   
jazzz27
kolk mate pipi buhije!! Mene je pa že tako razneslouser posted image user posted image ...sovražim strije!!!!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.6.2009 15:14:24   
Serendipity
gigi - he he he - hvala

jazzi
- daj posladkaj nas malo še s tvojim buškijem user posted image

murki - opa, se vidi lepa buškica user posted image

oktavija - poškilila tvojega buškija - uh, smo leeepiii!

Saj pri nas se gremo bolj minimalizem - naše dete špara, da meni ni treba kupe in kupe denarja za cote metat Grr, ampak strije se pa delajo, strije. Ne venm s kom se moram tu menit o tem. Jaz najemnine za njih ne bom plačala in pika!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.6.2009 16:08:00   
jazzz27
Se*ki treba se je kar sprijaznit, da se nepridipravke pasejo pri nas brezplačno!!!!!user posted image  Mah, lahko bi se mazala s kravjim drekom mi čist nič ne pomaga, tako sem razpokalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.6.2009 16:59:29   
~Biba~
jazzika tudi koruza je boljša če razpoka user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.6.2009 17:00:18   
~Biba~
pikica žal mi jeuser posted image ni besed...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.6.2009 19:16:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

jazzika tudi koruza je boljša če razpoka user posted image

Ha ha ha ha ha ha user posted image

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.6.2009 23:25:36   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kliki res je dobro user posted image  v vsem ciklu. Sploh ni nujno, da vemo kateri dan je O. Navijam, da bo ta mesec vajin user posted image  user posted image  user posted image
Sej sva pridna cev cikel sam takrat ko pa naj bi bila O pa še posebaj pridno user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.6.2009 9:48:07   
Anonimen
Ojla borkice moje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj našega Makslna videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Lepotec da mu ni primere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Ajsika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pogledala buškote in ste hudoooooooo lušne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse od prve do zadnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nekaj mojih imate tudi v albumu od prejšnjega tedna user posted image

Kako ste sicer kaj danes? Kaj boste počele? Kaj pa kuhale?

A je res, da naj nosečnice nebi pile bezgovega soka? Jaz ga žlampam ko nora, ker mi ga je tašča naredila user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
3.6.2009 10:05:29   
jazzz27
Helov babničke!!!

Bibika...koruza....ja nekako si me prav povezalauser posted image user posted image ...si ne predstavljam kaj bi potem po porodu našla za primerjavo...k bo spodaj vse razcvetenouser posted image user posted image

Živa...sem ti kar mal fouš k si Maksija vidla. Glede bezgovega soka pa nimam pojma. Tudi jaz ga pijem vsake toliko časa....ne vem. G. Google....? Kaj bomo kuhali je še vprašanje..kaj dost se nam ne da. Pa ti? Kaj boš počela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.6.2009 10:13:59   
Anonimen
Joj Jazzzi nimam pojma... Študiram da bi se kar ulegla in sploh ne bi več ustala danes user posted image Jutri bom prala in rihtala pa bi danes malo bolj počivala... user posted image user posted image no to o šebesi naj bi ena iz Avgustovk nekje prebrala in zdej vse sprašujejo če je res... Jaz osebno prvič slišim...user posted image

Edino kako rundo otroških cunjic bi lahko oprala a ne? user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
3.6.2009 10:39:54   
Serendipity
Je bila tema na to ali lahko nosečke pijemo bezeg - malo poglejta. Se mi zdi da zaradi odvajanja vode s telesa naj ne bi pretiravali z njim (nekaj v tem smislu)

Moj osebno mnenje je da v normalnih količinah ni panike.

No, našla link - http://www.ringaraja.net/forum/bezek-v-nosecnostija-ali-ne/m_4186345/mpage_1/tm.htm#4186562

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.6.2009 10:43:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.6.2009 10:44:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Uh, ti že cunjice pereš?

user posted image user posted image Jaz še niti nobene nimam ... Le dve odejici in eno mini posteljnino user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.6.2009 10:45:25   
Anonimen
Hvala Se* user posted image   Sej sem vmes že tudi sama našla ampak se mi ne zdi problematičen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
3.6.2009 10:47:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Uh, ti že cunjice pereš?

user posted image user posted image Jaz še niti nobene nimam ... Le dve odejici in eno mini posteljnino user posted image

Jah jaz bom zdej počasi začela... Tudi nisem imela namena, ampak ker me tile krčki dajejo se bojim, da nas lahko prehiti, pa je bolje da mam malo prej pripravljeno... Ali? user posted image Jaz pa cunjice imam, ker sem jih OGROMNO dobila, nimam pa posteljnine user posted image Menda naj bi naslednjo soboto šli do Ikee in tam nakupili še posteljnino. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
3.6.2009 10:50:27   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image

Meni tudi ponujajo - pa si mislim, da še ni sile.
Eh tile krčki so normal. Tudi jaz jih imam in večina kolegic jih je imela. To le pomeni, da se matenica širi in dela mesto za bebija, da mu je bolj udobno. Imam prijateljico, ki je bila 8 tednov v P zaradi odprtega m. vratu pa je rodila na rok oz 2 dni kasneje. Tak da po moje ni panike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.6.2009 10:54:27   
Anonimen
No sej... Ampak jaz vseeno zdaj raje malo pohitim, pa mi pol ne bo treba user posted image Itak sem pa zdej zaradi teh otrdevanj in pritiskanja bolj počasna in bo trajalo celo večnost predno bom vse pripravila user posted image

Vem pa tudi jaz za takšne primere ja... Najprej bo kao prej, na koncu pa čez rok user posted image Tega jaz glih nebi... user posted image user posted image

Ti si doma zdej? Sej še malo pa boš na porodniški user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
3.6.2009 11:07:35   
gigi1
Daan srčice

Kako ste danes?

Živček v večini knjig je zapisano, da se Bezeg ne priporoča v nosečnosti in času dojenja. Nekje celo piše, da se ga ne sme uživati.
Jaz ga sicer nisem najdla med tistimi najbolj "prepovedanimi" zelišči, vendar previdnost ni odveč.
Bezeg deluje kot močno odvajalo, sproža potenje in deluje tudi protivnetno.  To pomeni, da pospešeno odvaja tekočino iz telesa in deluje kot naravni antibiotik - to pa za user posted image  ni preveč dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.6.2009 11:20:30   
jazzz27

Daan srčice

Kako ste danes?

Živček v večini knjig je zapisano, da se Bezeg ne priporoča v nosečnosti in času dojenja. Nekje celo piše, da se ga ne sme uživati.
Jaz ga sicer nisem najdla med tistimi najbolj "prepovedanimi" zelišči, vendar previdnost ni odveč.
Bezeg deluje kot močno odvajalo, sproža potenje in deluje tudi protivnetno.  To pomeni, da pospešeno odvaja tekočino iz telesa in deluje kot naravni antibiotik - to pa za user posted image  ni preveč dobro.

user posted image user posted image Se pravi da se mal bolj pokakašuser posted image user posted image  Mi doma imamo sirup iz bezga...pa če ga spijem 2dlc na dan je kar veliko....(če se mi ne da it v zgornjo kuhinjo na sok)user posted image

..kaj pa potem ananas?

Žižika...kako si?

Punce kako je z RI ,pretoki skozi popkovnico? A ima katera kaj pojma? Pri meni  0,44....mogoče mamice.....piše v materinski...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.6.2009 11:25:26   
gigi1
Jazzy za ananas velja podobno, kot za bezeg.
Hvala srce, dobro sem user posted image . Pa ti? Sitno brojiš dane user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.6.2009 11:56:19   
jazzz27

Jazzy za ananas velja podobno, kot za bezeg.
Hvala srce, dobro sem user posted image . Pa ti? Sitno brojiš dane user posted image

Brojim, brojim i baš mi je dosadnouser posted image user posted image ....si zamišljam kaj mi da skrbi moj mali že v trebuščku...

...ma na pregledu mi je rekel, da je plodovnice v normali, toda na spodnji meji...sedaj pa vedi...user posted image

Povej, če ležiš na desnem boku...drgač te bom kar za ušesa!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.6.2009 11:59:45   
gigi1
Če je v normali, je v normali user posted image .
Hmmm a dost piješ? Dej še mal pojačaj  - za svaki slučaj, čeprav to nima kakšne veze.

Se bojim, da me boš za ušesa user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?