Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:57:20
|
|
|
|
gigi1
|
Biba hvala. Kaj dogaja pri tebi? A sta šla na kakšen razgovor ali pregled? Aja jaz nisem na FB, pa bi bila vseeno obveščena o tem kako si . Pliiiiz Puppe oprostite, ker sem se takole potuhnila. Se je že zgodilo, da nismo sploh prišli do ET, ker se celice niso oplodile in nisem hotla kakšne drame delat. Zdej sem pa vesela k radio in veselje je pa treba delit
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 17:16:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Puppe oprostite, ker sem se takole potuhnila. Se je že zgodilo, da nismo sploh prišli do ET, ker se celice niso oplodile in nisem hotla kakšne drame delat. Zdej sem pa vesela k radio in veselje je pa treba delit Uh, saj te popolnoma razumemo. Zdaj samo tiho stiskam pestke zate lubika in upam na dve pikapoki naenkrat (saj nisem prezahtevna, mar ne?).
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 19:56:37
|
|
|
|
Nončika
|
gigi, ja zdaj trenutno je kar ok. upam, da tako tudi ostane. danes sem šla v službo-nesla sem potrdilo o bolniškem. malce več sem stala in sem že čutila, da me pritiska vse skupaj. močno, močno ti stiskam pesti, da ti rata in da bosta luč sveta zagledali kar dve pikici.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 8:34:53
|
|
|
|
pikica36
|
gigi še tukaj - čestitke no, da še vam poročam, včeraj stanje na uz nespremenjeno, morala sem na abrazijo moje pikice ni več. tkivo so poslali na citogenetske preiskave, vendar vsi pravijo da najverjetneje v tem ne bomo dobili odgovora na ss, da je po vsej verjetnosti in kljub vsemu še vedno naključje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 8:52:09
|
|
|
|
jazzz27
|
žižika...še tu. Čestitke mamika...lepo čuvaj otročke....in sebe!!! Presrečna sem zate!!! Navijamo za 15.6. piki moja.....100000 zate!!!! Res lahko samo upamo, da ni kaj narobe!! In da vama v naprej uspe!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:07:52
|
|
|
|
murkica
|
gigi- Sedaj pa samo še držim pesti in verjamem, da se bosta prikazali veliki Samo na hitro sme vas prišla pozdravit zdaj pa šibam na sprehod, dokler še ni tako vroče!!! Upam, da se imate vse lepo in da uživate v sončnem jutru. Jaz sem danes pokonci že od 5-h, ampak nič zato, jutro smo odlično začeli ;)))))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:08:37
|
|
|
|
murkica
|
Joj Pikica šele zdaj sem videla. Resnično mi je žal Jokam s teboj. Veš pa kje nas najdeš, če potrebuješ pogovor
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrčka čvekice Pikica36 drži se Če nas boš rabila veš kje naj najdeš...... Murkič kje hodiš? Nič se kaj dosti ne javljaš Kako si? Prideš danes na sladoled k ljubljančankam? Ajsi se vidimo danes? Jazzzi pa ti? Se boš kaj oglasila v LJ ali si si premislila? Kako si sicer? Že vse pripravljeno? Kaj še manjka? Aqui.... danes ob 12h držim pestke Ata Reš te bo potolažil boš vidla pa oglasi se kej.... No jaz imam zdej ko sem bla notri še močnejši sindrom gnezdenja, tko da bom začela počasi s finalnimi pripravami, da me slučajno kaj ne prehiti Mogoče bom že jutri začela cotike prat... Aja pregled imam zdej v petek, pa upam da mi bo delala UZ da vidim našega pojba in da nam ga zmeri, ker sploh nevem kok je težek Mi noben nič ne pove No sej... Važno da je z njim vse OK V četrtek pa moram zjutraj še na glukozni test, ker je bil nazadnje na zgornji meji. Upam da nisem kake sladkorne fasala, ker sicer nevem kaj bom jedla... Sadje in zelenjava je še vse kar mi gre pošteno v rito No čvekice dejte kej čvekat... Oglaste se kej
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:43:21
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica draga močan objem tudi tukaj . Aquica mislim nate in navijam, da se z Atom dobro zmenita Živček upam, da bo glukoza v mejah normale. Pupo je pa OK in to je edino pomembno Srčice hvala vsem in lep dan
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ajoj žižika sem pozabila te omenit SORRRYYYYYYYYYY 100000000000000000 pestk držim da se tetka rdečka ne prikaže in da bo 15. testek pozitiven
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:50:49
|
|
|
|
gigi1
|
Živček moj hvala ti . Nič se ne sekiraj. Upam, da tudi mene kmalu zagrabi nosečniška pozabljivost . Bom imela vsaj pameten izgovor. Zdej se lahko le na EMŠO zgovarjam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 9:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da ne boš mislila da je to samo rek... Jaz sem res 10000x bolj pozabljiva zdej... Si v P nikakor nisem mogla zapomnit priimkov zdravnikov. Pa sem samo 2 vidla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:01:32
|
|
|
|
murkica
|
Živček evo mene... Ma ne vem, potepam se niti ne toliko, razen čez vikende, ampak samo pisat se mi nič ne da Veš da nisem niti vedela, da se z Ljubljančankami dobite, ker moram priznati, da zadnje čase spremljam samo borbo in pa november, drugače pa nisem čisto nič na tekočem. Zdaj imam taščico v Lj in se kar nikakor ne utegnem kam odpravit. Ona je cel dan naspidirana in potem je seveda človeku nerodno počivat in recimo brat knjigo ampak kar nekaj ves čas počnem in mi zato zmanjka časa. Ti kar pojej še en sladoled zame in uživaj, me na borbi pa se moramo tudi enkrat dobit, ker se bom po pravici povedano z vami počutila bolj domače Zdaj grem pa posesat hišo, ker imam cel kaos ker kužika tok spušča dlako, da takoj ko posesam izgleda, kot da tega ni naredil nobeden že en teden :( No ampak saj bo minilo to obdobje. Bodite lepo, pa se seveda beremo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:10:46
|
|
|
|
jazzz27
|
kok ste fajne pupe!!!!!! Živa..še ne vem kako mi bo zneslo...mogoče pa v petek mojega prepričam, da pridem z njim v Lj in se dobimo. Potem ga moram pa še prepričat (bolj to) da bi šel prej domov...ker od osmih do pol treh bi bla pa kar kruta za zdražt....aja, kje bi se pa dobile...pa ne vem kako bo z Ajsolino Žižika moja...povej če si dobila slikice v power pointu? Drugače pa si jih lahko ogledaš tudi v albumu....kiss, kiss....ja pa če pridem v lj ma da si zraven.....bom prinesla frankinjo s sabo .... Punce jaz sem taka v glavo kot bi me s petardo počesal...nujno moram od doma...drgač se bom čist zapustila..... ...še zmeraj samo v mikici in gatah
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:14:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla pupike Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06. Lupčke in objemčke prav vsem žiži,srečno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:14:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 gigi še tukaj - čestitke no, da še vam poročam, včeraj stanje na uz nespremenjeno, morala sem na abrazijo moje pikice ni več. tkivo so poslali na citogenetske preiskave, vendar vsi pravijo da najverjetneje v tem ne bomo dobili odgovora na ss, da je po vsej verjetnosti in kljub vsemu še vedno naključje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:15:27
|
|
|
|
spps
|
AQUI,danes fajn rihtaj kako ste dame,kaj dogaja?vse pod kontrolo? :D
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:15:38
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsika...sem te včeraj pozabila vprašat....kako si zadovoljna z Angel care? Nameravam naročit......tistga tabulšga k maš ti doma Aqua...držimo pestke 4 na rokah 4 na nogah ...poročaj, drgač te za ušeska...mi moraš nujno mail dat!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:24:39
|
|
|
|
BarbiG
|
pikica36 . Žal mi je, da se je moralo takole končati.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 10:38:24
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy ja dobila Oprosti moji pozabljivosti (Živček vidiš, da grem za tabo ). Prekrasna sta. Tako srečna. Ti si pa tako lepa, da se te ne morem nagledat. Pa tunika je prav super in barvna kombinacija...in vse! Res se je vama prav vse poklopilo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 11:00:39
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 gigi še tukaj - čestitke no, da še vam poročam, včeraj stanje na uz nespremenjeno, morala sem na abrazijo moje pikice ni več. tkivo so poslali na citogenetske preiskave, vendar vsi pravijo da najverjetneje v tem ne bomo dobili odgovora na ss, da je po vsej verjetnosti in kljub vsemu še vedno naključje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 11:04:30
|
|
|
|
Nončika
|
aqua, držim pesti!!! živči, jaz mam pa glukozni test naslednjič. me je kar strah. vsi razen prejšnjega G mi pravijo-ki me mimogrede sploh ni pošiljal na glukozni test, da je po vsej verjetnosti šlo v prejšnji nosečnosti za neodkriti gestacijski diabetes. in poslednično prekomerna teža naše skoraj 4-letnice. babe, čez točno 2m bo moja mala baba stara že 4l. pa kot če bi se včeraj narodila.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 11:18:06
|
|
|
|
Serendipity
|
pikica - žal mi je, da se je (spet) tako izteklo ... Drži(te) se ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 11:19:03
|
|
|
|
sonček33
|
pikica - objem zate. sekica - a bomo kakšno slikco bušija vidle?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 2.6.2009 11:26:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pikica - objem zate. sekica - a bomo kakšno slikco bušija vidle? Ena slikica bušija - ena slikica tvojega princa (saj vem, da si jih več pokazala kot jaz buškija - če je pa taaaak lep, da se ga ne morem nagledat!!!) Hm, sicer man v albumu slikico - 26. tedna, ne vem, če smo kaj dosti zrasli.. Bom pa vseeno probala poslikcat! BTW - miši, meni pa tvoje slikce noče pokazat. Ma, me tak firbec matra kak sta tvoja pikca v bušeku videt piki - sam za tebe - http://www.youtube.com/watch?v=IPZzWYkdS6Y&feature=related
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.6.2009 11:33:31 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?