|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
1.6.2009 16:57:20   
gigi1
Biba hvala. Kaj dogaja pri tebi? A sta šla na kakšen razgovor ali pregled? Aja jaz nisem na FB, pa bi bila vseeno obveščena o tem kako si user posted image . Pliiiiz user posted image

Puppe oprostite, ker sem se takole potuhnila. Se je že zgodilo, da nismo sploh prišli do ET, ker se celice niso oplodile in nisem hotla kakšne drame delat. Zdej sem pa vesela k radio in veselje je pa treba delit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.6.2009 17:16:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Puppe oprostite, ker sem se takole potuhnila. Se je že zgodilo, da nismo sploh prišli do ET, ker se celice niso oplodile in nisem hotla kakšne drame delat. Zdej sem pa vesela k radio in veselje je pa treba delit user posted image

Uh, saj te popolnoma razumemo.
Zdaj samo tiho stiskam pestke zate lubika in upam na dve pikapoki naenkrat (saj nisem prezahtevna, mar ne?). user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.6.2009 19:56:37   
Nončika
gigi, ja zdaj trenutno je kar ok. upam, da tako tudi ostane. danes sem šla v službo-nesla sem potrdilo o bolniškem. malce več sem stala in sem že čutila, da me pritiska vse skupaj.

močno, močno ti stiskam pesti, da ti rata in da bosta luč sveta zagledali kar dve pikici.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.6.2009 8:34:53   
pikica36
gigi še tukaj - čestitkeuser posted image user posted image

no, da še vam poročam, včeraj stanje na uz nespremenjeno, morala sem na abrazijouser posted image  moje pikice ni več. tkivo so poslali na citogenetske preiskave, vendar vsi pravijo da najverjetneje v tem ne bomo dobili odgovora na ss, da je po vsej verjetnosti in kljub vsemu še vedno naključjeuser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.6.2009 8:52:09   
jazzz27
žižika...še tu. Čestitke mamika...lepo čuvaj otročke....in sebe!!! Presrečna sem zate!!! Navijamo za 15.6.

piki moja.....100000user posted image user posted image zate!!!! Res lahko samo upamo, da ni kaj narobe!! In da vama v naprej uspe!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.6.2009 9:07:52   
murkica
gigi- user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa samo še držim pesti in verjamem, da se bosta prikazali veliki user posted image user posted image

Samo na hitro sme vas prišla pozdravit zdaj pa šibam na sprehod, dokler še ni tako vroče!!!

Upam, da se imate vse lepo in da uživate v sončnem jutru. Jaz sem danes pokonci že od 5-h, ampak nič zato, jutro smo odlično začeli ;)))))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.6.2009 9:08:37   
murkica
Joj Pikica šele zdaj sem videla. Resnično mi je žaluser posted image
Jokam s teboj. Veš pa kje nas najdeš, če potrebuješ pogovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.6.2009 9:36:07   
Anonimen
Jutrčka čvekice user posted image user posted image user posted image

Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če nas boš rabila veš kje naj najdeš......

Murkič kje hodiš? Nič se kaj dosti ne javljaš user posted image Kako si? Prideš danes na sladoled k ljubljančankam?

Ajsi se vidimo danes?

Jazzzi pa ti? Se boš kaj oglasila v LJ ali si si premislila? Kako si sicer? Že vse pripravljeno? Kaj še manjka?

Aqui.... danes ob 12h držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ata Reš te bo potolažil boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa oglasi se kej.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz imam zdej ko sem bla notri še močnejši sindrom gnezdenja, tko da bom začela počasi s finalnimi pripravami, da me slučajno kaj ne prehiti user posted image    Mogoče bom že jutri začela cotike prat...
Aja pregled imam zdej v petek, pa upam da mi bo delala UZ da vidim našega pojba in da nam ga zmeri, ker sploh nevem kok je težek user posted image Mi noben nič ne pove user posted image user posted image No sej... Važno da je z njim vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   V četrtek pa moram zjutraj še na glukozni test, ker je bil nazadnje na zgornji meji. Upam da nisem kake sladkorne fasala, ker sicer nevem kaj bom jedla... Sadje in zelenjava je še vse kar mi gre pošteno v rito user posted image user posted image

No čvekice dejte kej čvekat... Oglaste se kej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
2.6.2009 9:43:21   
gigi1
Pikica draga močan objem tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aquica mislim nate in navijam, da se z Atom dobro zmenita user posted image

Živček upam, da bo glukoza v mejah normale. Pupo je pa OK in to je edino pomembno user posted image

Srčice hvala vsem in lep dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.6.2009 9:46:09   
Anonimen
ajoj žižika sem pozabila te omenit user posted image user posted image user posted image   SORRRYYYYYYYYYY

100000000000000000 pestk držim da se tetka rdečka ne prikaže in da bo 15. testek pozitiven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
2.6.2009 9:50:49   
gigi1
Živček moj hvala ti user posted image . Nič se ne sekiraj. Upam, da tudi mene kmalu zagrabi nosečniška pozabljivost user posted image . Bom imela vsaj pameten izgovor. Zdej se lahko le na EMŠO zgovarjam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.6.2009 9:59:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da ne boš mislila da je to samo rek... Jaz sem res 10000x bolj pozabljiva zdej... Si v P nikakor nisem mogla zapomnit priimkov zdravnikov. Pa sem samo 2 vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
2.6.2009 10:01:32   
murkica
Živček evo mene... Ma ne vem, potepam se niti ne toliko, razen čez vikende, ampak samo pisat se mi nič ne dauser posted image Veš da nisem niti vedela, da se z Ljubljančankami dobite, ker moram priznati, da zadnje čase spremljam samo borbo in pa november, drugače pa nisem čisto nič na tekočem. Zdaj imam taščico v Lj in se kar nikakor ne utegnem kam odpravit. Ona je cel dan naspidirana in potem je seveda človeku nerodno počivat in recimo brat knjigo ampak kar nekaj ves čas počnem in mi zato zmanjka časa. Ti kar pojej še en sladoled zame in uživaj, me na borbi pa se moramo tudi enkrat dobit, ker se bom po pravici povedano z vami počutila bolj domačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa posesat hišo, ker imam cel kaos ker kužika tok spušča dlako, da takoj ko posesam izgleda, kot da tega ni naredil nobeden že en teden :( No ampak saj bo minilo to obdobje.

Bodite lepo, pa se seveda beremo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.6.2009 10:10:46   
jazzz27
kok ste fajne pupe!!!!!!

Živa..še ne vem kako mi bo zneslo...mogoče pa v petek mojega prepričam, da pridem z njim v Lj in se dobimo. Potem ga moram pa še prepričat (bolj to) da bi šel prej domov...ker od osmih do pol treh bi bla pa kar kruta za zdražt....aja, kje bi se pa dobile...pa ne vem kako bo z Ajsolino

Žižika moja...povej če si dobila slikice v power pointu? Drugače pa si jih lahko ogledaš tudi v albumu....kiss, kiss....ja pa če pridem v lj ma da si zraven.....bom prinesla frankinjo s sabouser posted image user posted image user posted image ....

Punce jaz sem taka v glavo kot bi me s petardo počesal...nujno moram od doma...drgač se bom čist zapustila.....user posted image user posted image user posted image ...še zmeraj samo v mikici in gatahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.6.2009 10:14:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla pupike

Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06.

Lupčke in objemčke prav vsem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  žiži,srečnouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.6.2009 10:14:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

no, da še vam poročam, včeraj stanje na uz nespremenjeno, morala sem na abrazijouser posted image  moje pikice ni več. tkivo so poslali na citogenetske preiskave, vendar vsi pravijo da najverjetneje v tem ne bomo dobili odgovora na ss, da je po vsej verjetnosti in kljub vsemu še vedno naključjeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.6.2009 10:15:27   
spps
AQUI,danes fajn rihtajuser posted image user posted image user posted image

kako ste dame,kaj dogaja?vse pod kontrolo? :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.6.2009 10:15:38   
jazzz27
Ajsika...sem te včeraj pozabila vprašat....kako si zadovoljna z Angel care? Nameravam naročit......tistga tabulšga k maš ti domauser posted image

Aqua...držimo pestke 4 na rokah 4 na nogahuser posted image ...poročaj, drgač te za ušeska...mi moraš nujno mail dat!!!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.6.2009 10:24:39   
BarbiG
pikica36 user posted image user posted image user posted image . Žal mi je, da se je moralo takole končati. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.6.2009 10:38:24   
gigi1
Jazzy ja dobila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Oprosti moji pozabljivosti (Živček vidiš, da grem za tabo user posted image ).
Prekrasna sta. Tako srečna. Ti si pa tako lepa, da se te ne morem nagledat. Pa tunika je prav super in barvna kombinacija...in vse! Res se je vama prav vse poklopilo user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.6.2009 11:00:39   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.6.2009 11:04:30   
Nončika
aqua, držim pesti!!!

živči, jaz mam pa glukozni test naslednjič. me je kar strah. vsi razen prejšnjega G mi pravijo-ki me mimogrede sploh ni pošiljal na glukozni test, da je po vsej verjetnosti šlo v prejšnji nosečnosti za neodkriti gestacijski diabetes. in poslednično prekomerna teža naše skoraj 4-letnice.

babe, čez točno 2m bo moja mala baba stara že 4l. user posted image user posted image user posted image  pa kot če bi se včeraj narodila.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.6.2009 11:18:06   
Serendipity
pikica - žal mi je, da se je (spet) tako izteklo ... Drži(te) se ... user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.6.2009 11:19:03   
sonček33
pikica - objem zate.
sekica - a bomo kakšno slikco bušija vidle?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.6.2009 11:26:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pikica - objem zate.
sekica - a bomo kakšno slikco bušija vidle?

user posted image user posted image user posted image

Ena slikica bušija - ena slikica tvojega princa (saj vem, da si jih več pokazala kot jaz buškija - če je pa taaaak lep, da se ga ne morem nagledat!!!) user posted image

Hm, sicer man v albumu slikico - 26. tedna, ne vem, če smo kaj dosti zrasli.. Bom pa vseeno probala poslikcat!

BTW - miši, meni pa tvoje slikce noče pokazat. Ma, me tak firbec matra kak sta tvoja pikca v bušeku videt user posted image user posted image

piki - sam za tebe - http://www.youtube.com/watch?v=IPZzWYkdS6Y&feature=related

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.6.2009 11:33:31 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?