Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 15:39:39
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček vsem skupaj!!! Hvala za vse, ki ste včeraj navijale zame!!! Zlate punce ste!!!! Prilagam še poročilo... Jaz sem bila včeraj z dragim pri Atu. Naju je popolnoma očaral. Predlagal nama je kako naprej, tako da sva oba pomirjena un upava na najboljše... Predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. Jest jih morem od 4 do 8 dneva in ne od 5 do 9 kot je reklaG. Potem se morem naročit na laparo, pa pridet k njemu ko bom imela O, večer prej pa odnose da vidi kako plavalčki potujejo proti cilju. Pa še kri moram dat ko dobim M, da mi zmerijo hormone, ker imam šibke M. Me je pa pregledal z UZ-jem in že vidu nekaj notri, ker sem par dni po O. Je rekel, da je verjetno rumeno telesce, lahko bi pa bila tudi cista samo da se bo to vidlo pri laparo. je bil pa bolj naklonjen temu, da je rumeno telesce, sam ne vem, kaj bi to pomenilo. Mojemu je pregledal vojsko ki je zelo poskočna in zdrava. Upam, da je poročilo dovolj obsežno!! Pozdravček in objemček vsem!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 17:44:43
|
|
|
|
spelka12
|
aqua a ne kolk je naš ata fajn . Upam, da greš čimprej na laparo in ti pozdravijo karkoli že ni prav, pol pa da hitro dočakata še eno . murki kak tiniwinimini buši . Sej bo zrastel nč bat. Še preveč in prehitro . pikica36 žal mi je
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 20:59:48
|
|
|
|
sonček85
|
na hitro vas pozdravim in sporočam mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3 sekica.nečakec je super ,malo je trmikast k je malo razvajen a bo že kdaj jih bomo pa cartal če ne zdaj in buši je prekrasen žižika.držim pestke -naj vam, tokrat rata in da se oba primeta pikica.resnično mi je žal in hudo da si morala to pretati -že spet murkica.zdaj se pa že lepo vidi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 20:59:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kolk mate pipi buhije!! Mene je pa že tako razneslo ...sovražim strije!!!!!! potem bolje da ti mojih ne slikam in pokažem k te bo kap lahko grem na tečaj za najbolj strijast trebušček ,a se ne sekiram ker imam tko lpga otročka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 20:59:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 aqua . Upam, da greš čimprej na laparo in ti pozdravijo karkoli že ni prav, pol pa da hitro dočakata še eno . se podpišem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 21:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kolk mate pipi buhije!! Mene je pa že tako razneslo ...sovražim strije!!!!!! potem bolje da ti mojih ne slikam in pokažem k te bo kap lahko grem na tečaj za najbolj strijast trebušček ,a se ne sekiram ker imam tko lpga otročka Mislim da moj vseeno zmaga
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:07:25
|
|
|
|
sonček33
|
bejbike a ste fajn aqua ma sem tolk vesela zate ma ktera ma največjega
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bejbike a ste fajn aqua ma sem tolk vesela zate ma ktera ma največjega jaz jaz jaz jaz jaz jaz jaz jaz jaz Kako si ti? Vidva? Vi trije? Lovlo?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:14:28
|
|
|
|
sonček33
|
živček fajn smo, fajn... lovlo je tok fejst fantek...veselko, slinko, blebetalček... moj sonček... To je posebna naveza, posebna čustva...pa saj boš kmalu sama videla, kakšna čustva so to
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 živček fajn smo, fajn... lovlo je tok fejst fantek...veselko, slinko, blebetalček... moj sonček... To je posebna naveza, posebna čustva...pa saj boš kmalu sama videla, kakšna čustva so to joj res že komaj čakam Kako si pa ti kej? Se boš kej v LJ oglasila? Nekaj je Jazzzi grozila, da bi se morda oglasila, pa nevem zdej, a se misli res, al jo je sam jezik Joj jst grem pa jutri spet na test za sladkorno in me je kar malo strah... Nazadnje je bil na zgornji meji in se bojim da bom mogla na kakšno dieto... Joj samo sadja mi ne vzet No sej bomo vidli A zdej že pridno čičate?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:25:12
|
|
|
|
sonček33
|
Živa, jutri bo vse ok! Če bo slučajno potrebna dieta boš pa tudi zdržala. sadje je pa res mal rizik, no pa sej bo vse ok. Jaz bi vas zelo rada vidla, samo ne vem, če si upam it sama z avtom do Lj....Mogoče bi šla rajš na vlak. Ne, mi še ležimo. Mamica je tečna in malemu škratu ne pusti.... zdej smo res še leže, še kak mesec bo mogel počakat..bi pa on seveda rad že hodil
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej je prov... Boš mela dalj časa dojenčka Če bom mogla bom že zdržala, ampak raje bi vidla če mi ne bi blo treba... Pa s kako globoke Gorenjske bi ti prišla? Ker jaz te res z veseljem pridem iskat ko se bomo uspele kaj zmenit... Pa še koga tam poberemo če bo treba (Špelka, Beyba,...?)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
grem nina nana... Upam da mi bo danes moj dojenči pustil spati Aqui moja... Ata te bo poštimal boš vidla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 3.6.2009 22:38:26
|
|
|
|
sonček33
|
Lesce... ma bi vas blo res lepo vidt... pa ti si fajn, da bi prišla pome...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 6:16:02
|
|
|
|
spps
|
aqui,super,da se bo končno začelo neki dogajat beybe,dobro jutro vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 9:18:51
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!! Aquiiiiiiiii....kok fajn, da se je začelo premikat. Čestitam!!! Boš videla kako bo šlo sedaj hitro!!! sonček85...ja tolažim se s tam da bo na koncu zunaj lep rezultatek! Malega pa kar cartaj, kdaj ga pa boš, če ne sedaj...mislim da še prehitro odrastejo!!! Kako vožiček? Se kaj sprehajate? Vsem enga velizga lupčka, predvsem nečakcom in nečakinjam!!! Aja... Ajsi...ver ar ju? Šeenkrat prašam za angel care...kok ste zadovoljni? Živika..ni me samo jezik ...trenutno trebuh prevladuje . Kako ste kaj s časom za jutri? Sicer moram še mojega popoldne vprašat. Pa se potem še mal pokontaktiramo. Pa srečno danes pri zdravniku!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 9:19:47
|
|
|
|
murkica
|
Pozdravček še od mene... Jaz sem se danes celo malo naspala. Te dni sem zdaj vstajala ful zgodaj in sem bila potem že sredi dneva tečna kot muha . Aquica- ful sem vesela za uspešno opravljen pregled!!! Zdej bo pa en dva tri in boš zagledala Sončkek33 - lahko bi padla kakšna nova slikica :) Živček, jaz sem bila včeraj pri G in sem jo vprašala glede telovadbe v vodi in je rekla, da če mi paše, da naj kar grem. Me pa zanima, če imaš kakšen link od tiste na Fakulteti za šport, da bi mal pogledala, pa da še eni koelgici pokažem... Prosim, če si tako dobra in se ti fa najti Drugače pa je bilo včeraj na pšregledu vse BP. Seveda zopet nisem imela ultrazvoka, ampak bom pa naslednjič imela morfologijo in se že ful veselim pogleda na malega črmlja. Me je samo pretipala in rekla, da je maternica tako visoko kot mora biti, potem pa je še poslušala srček in je tudi vse super (zvok je pa kot pri podmornici ) . Zdej pa grem gledat še malo televizijo, potem pa se odpravim na sprehod s kužo. Bodite lepo, pa se seveda še beremo!!! Lupčka vsem!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 9:23:01
|
|
|
|
sonček33
|
murkica fajn da si se naspala. kako se počutiš?Kej posebnega tekne? ja slikca bi lahko padla, sam kaj, ko moj rač ne dela na tale sposojen leptob pa tut slučajno ne znam slike iz fotkota dol spravt
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 9:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Sem nazaj iz glukoznega testa in razen izrednih aktivnosti v trebuhu nimam drugih stranskih učinkov. Nazadnje mi je blo slabo ko pri norcih, zdej sem pa SUPER Jutri mam pa pregled pa bomo videli kako in kaj Jazzzi jaz sem jutri fraj, popoldne imam pregled, sicer pa čas. Meni ustreza, če pa se Ajsi ne bo nič oglasila jo pa po telefončku malo zmotimo in bo Sončica33 te pridem jutri iskat če se dogovorimo? Lupinico kar svojo s sabo pripeljem? Murkič bom poiskala link in ti ga posredujem. Nisem pa sama še nikoli v zvezi z omenjeno telovadbo iskala po internetu, tko da nevem če imajo kaj info na netu... Če najdem - posredujem Aja pa super, da je blo na pregledu vse OK. Spps kako pa ti kaj? Pa mali Marcel? Sem zadnjič ko sem bla tok pridkana in sem vse naštevala nate in na Marcelčka pozabila Ampak ne mi zamerit, prosim, sem totalno nosečniško pozabljiva
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 9:41:27
|
|
|
|
murkica
|
Sonček jaz sem super. Nimam nobene hrane, ki bi mi posebej teknila, razen kisle zadeve, ampak to pa že tako ali tako od nekdaj . Drugače pa se resnično ne smem pritoževati, ker je vse super (za vsak slučaj trkam na les da tako tudi ostane) . Zredila sem se za 2,7 kg in mislim, da to ni niti tako slabo, bomo pa videli kakp bo šlo naprej. Se moram včasih kar malo brzdat, ker bi cel dan jedla drugače :))) Živček no poišči, če bo šlo... Bi res šla ker komaj čakam, da se grem malo kopat.. Še eno vprašanje, a se je morala katera od vas naročiti v porodnišnici za morfologijo? jaz kličem že dva dni in nikakor nikogar ne dobim, tako da se mi bo zmešalo... Mislim noro no, telefon ves čas zvoni v prazno. A obstaja kakšna posebna ura, ko so tam? Slučajno katera ve?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 11:07:34
|
|
|
|
ledenka
|
sem tu smo zaposleni, kaj pa mali M drema v naročju, čakava patronažno za tazadni obisk. za jutri - od kake 10h do 14h sem za akcijo. fajn bi bilo, da se dobimo kje na viču/Trnovo, da prideva midva peš, ali pa seveda tud center-stara LJ. aqui super za ato Reša! se odvija jazzzi, z AC sem zadovoljna, sploh ker je tud varuška zraven. sem bolj mirna sonči in lovlo, bi blo super truper, da se vidimo!!! živa je zlata
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 11:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! sam tok da veste da vas nisem pozabila upam da ste vse ok!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 11:14:08
|
|
|
|
oktavija
|
Halo deklata!!! No jaz spet malo na hitro na raport!!! Vidim da ste vse bolj ali manj dobro in da ne rabim skrbet, če me ni nekaj dni z vami... Kot veste sem še vedno v veliki gužvi in komaj čakam da bo vse skupaj minilo... Ja v ponedeljek sem bila v ZD - CE na telovadbi nosečk in je bilo prav fajn... čeprav je veliko avš, ki se pridejo sam kazat kera je bolje zrihtana ...itd... sicer pa bodo te vše kmalu rodile in bomo ostale še nekaj časa tiste bolj normalne... Spps - kako je bilo na pregledu oz. na UZ kolkov? Ja mali Marcel dobro? Sonček85- bravo za CM in KG!!!! kar naj raste!!! Vse ostale nosečke: jaz se pa lahko považim, da pri 27 tednih nosečnosti še nisem dobila niti ene strije Res pa je, da se z oljem MAMA - DM redno - vsako jutro mažem že več kot dva meseca... no pa moj buši je že prav konkretno velik!!! Upam da bo tako tudi ostalo!!!! No kakorkoli želim vam lep dan!!!
< Sporočilo je popravil oktavija -- 4.6.2009 11:17:57 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 11:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe moje jaz mam pa sladkorno Me je klicala iz ZD in mi naročila da se moram naročit na diabetologa. In sem naročena komaj naslednji teden v četrtek. A ma kera tukaj kaj izkušenj kaj se lahko je in kaj ne do takrat?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 4.6.2009 11:58:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 bejbe moje jaz mam pa sladkorno Me je klicala iz ZD in mi naročila da se moram naročit na diabetologa. In sem naročena komaj naslednji teden v četrtek. A ma kera tukaj kaj izkušenj kaj se lahko je in kaj ne do takrat? na prehrani nosečnic imaš prav temo, preberi jo! oktavija, jaz tud nisem pridelala strij mali M ima več kot 5 kg... sam od mleka dobil je 1,5 kg od najnižje teže.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?