Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 31.5.2009 19:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj nončika veš, da sem se mogla prov skoncentrirat, da sem zadnjič ko sem z dr. govorila, govorila ljubljansko, ker mi je sicer non-stop na prekmursko vleklo Težko govorim, če z mano nekdo guči Mogoče pa tudi nisem tok hudo kritična, kot si bla ti pa so me zato prej domov spustili
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 7:46:09
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro punce!!! Hvala vsem za pohvale glede slikic. Živa, samo da je vse ok in da se je rešilo. Važno da pupo brca!! Pikica....želim ti da bi se danes videl najmočnejši srček!!!! Barbi..žal mi je da je prišla . Kar optimistično naprej. Saj bo kmalu spet jesen. Mal na morje, mal se cartat z lubijem in smo tam......potem pa tud ti prideš na vrsto. A gresta kaj na dopust? Sonček33..ja še čist mal....sicer me še nič panika. Bolj me panika ker še nimam vsega pripravljenega. G. mi je na pregledu rekel da je bolj malo plodovnice, sicer normalno, toda na spodnji meji. Sedaj pa me je mal strah, da me nebi kaj prehitelo. Ajsi...saj bo, samo navaditi se boste morali. Maš prov, kdo bi sesedaj še za deca sekiral... Aquiiiiiiiiiii...kje si ti nam? Kako si? Kdaj je pri Rešu...daj mal poročaj. Se*ki...kako si? Že komaj čakaš? Ste že vse pripravili? Bibika...a si nam spet pobegnila? Mamice...dajmo mal stimulacije...fotosešen!!! Mene pa ponoči zvija. Trebuh me je tako bolel, kot bi mi ga z nožem rezali, pa križ...o mama mia!!! Komaj se prišlepam do wcja. Sedaj pa moram trkat da je vse ok. A ima še katera podobne probleme? Lep dan vam želim....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 7:59:04
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oktavija.Pa vi kako bebica raste?Voziček že imate sedaj ,kako pa napreduje opremljanje soice ,al bo kar zraven vaju. Čao dekline moje!!! Jaz sem v zadnjem času bolj malo tukaj ker imam norišnico... Sem v službi, kjer ne morem veliko čvekat... 1.) Drugače pa se morem učit saj sem se odločila za naredim ta zadnji izpit preden rodim... ((IR: 22.6.) 2.) Pa se selimo v Celje!!!! No najprej moremo v novem stanovanju naredit nekaj sprememb, pol pa sledi še fizična selitev.... No naj omenim da moj dela cele dneve od 6 zjutraj do 21 zvečer... tako da je vse na meni... sam kako nedeljo je fraj... preselit pa se moremo da 1.7. No pol si pa lahko mislite kako žurko imam... HB da je vsaj bebica dobro in je mami lahko hiper aktivna... Ja tudi kupljeno imam že vse: voziček(Jane(, jajčka, posteljico, jogi....itd. In dete bo z mana v spalnici, ker bomo imeli enosobno stanovanje...in otroški kotiček pride na vrsto za urejanje tam avgusta meseca.... No toklo od mene na hitro... se beremo kaseje!!! Lepo da ste vse nosečke dobro in da naše mamice jezijo njihovi sončki (saj pomeni da so zdravi)!!! Lep dan še naprej!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 10:54:26
|
|
|
|
~Biba~
|
Dan babe...jazzika nič nisem poniknila; le oglašam se manj oz. skoraj nič več čvekam na FB Za lepši dan
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 11:32:40
|
|
|
|
ledenka
|
oj, borkice kako smo? vikend je bil ok, nisva se kregala tašča je naredila sirovo torto, njami! pa nov žar smo sprobali. z malim M sva bila na trgu, no, cela LJ ve, kake joške mam je mali sredi nakupa sprožil sireno... ajoj jazzzika, kako si za ta teden? prideš kaj v shopping? lp vsem... seveda spet dojim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 12:42:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Dan babe...jazzika nič nisem poniknila; le oglašam se manj oz. skoraj nič več čvekam na FB Za lepši dan Ooo, prav paše ajsi - me veseli za fajn vikend. he he he - a to so tvoje joške po 24ur kazali? He he he - ko je treba je treba. Mali že ve kaj hoče in kdaj hoče! oktavija - potem si pa res polno zaposlena. Naj vama bo čim lepše v novem stanovanju. Pa kake fotke novega stanovanja lahko padle, mar ne? Vso srečo na izpitu, jaz tudi žulim še te zadnje stvari, ki jih man do konca ... jazzi - ljepotice, kako ide? Jaz po eni strani kooomaj čakam, tega našega lumpka - po drugi pa maksimalno uživam v tem času. Pripravljeno še nimava nič - imava nakupljeno posteljico, jogi in previjalno - tam v začetku julija bova najverjetneje začela urejat otroški kotiček. Vozeka še ni. Je še čas (upam) . sanšajniki - kako sta? Kak naši nečakeci? trinity - pupika je pridna? spps - tale mali je pa taki car! Sem prejle gledala na FB tega ljepotca! Pa mala mišika... ulala - prav pravljični ste! beyba - držim pestke za job-fishing! erin - *hugs* zate in (mojemu ;) ) avgustovčku kliki in aquina - naj bo plusek kmalu tu! pikica36 - mislim nate ... barbi - želim, da bi bil nalsednji postopek uspešen ... Drži se. nonči - jap, sem še na bolniški (sm videla kveščen pri pomurkah, pa mi ni hotelo odgovora poslat ) - bove našle kafe termin larilu - ti pa kar zdrži. Počivaj! špelči - tudi ti lepo počivaj in superca za brcike! mišika73 - pobožaj svoja škratka! živa - lepo, da se je uredilo. Vsem nosečkam - pozdravite buškije, mamice pocajtajte otročke, še-ne-nosečke (oz kmalu nosečke) zagrozite madam M, da nima kaj več pri vas iskati!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 13:17:04
|
|
|
|
~Biba~
|
uf Se* odlično pet, za tako izčrpen odgovor Zdaj sem pa spet na tekočem, kaj se s katero dogaja Če še katero mika...naj mi pošlje na Z.S. za Fb;) pa naj plis na FB ne omenja karkoli o mojem oz. najinem delanju na bebici.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 13:27:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ uf Se* odlično pet, za tako izčrpen odgovor Zdaj sem pa spet na tekočem, kaj se s katero dogaja Če še katero mika...naj mi pošlje na Z.S. za Fb;) pa naj plis na FB ne omenja karkoli o mojem oz. najinem delanju na bebici. Hja, in to delam v času, ko sedim pred knjigami Rabim brco v rit BTW - ugotovila sem kak je svet majhen (glede na FB )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 13:52:50
|
|
|
|
BarbiG
|
Jazzzi in Serendipity samo še danes preguram potem bo pa, vsaj upam tako, bolje. Danes sem prvi dan v službi in me tale vprašanja, kaj je bilo pa narobe itd. spravijo v slabo voljo in tudi kakšno solzico še potočim, tako da danes res komaj čakam, da pridem domov. Zdele se je situacija v službi na srečo umirila, ampak sem pa psihično čist na konc. Bo že. Ja računam na jesen, da bomo uspešni. Ledenka kar se dojenja tiče je bilo pri meni tudi tako, ampak se zadeva počasi normalizira, ko otrok dopolni 3 mesece. Moj sonček se je hotel non stop dojit in tud ko je bil sit, je še vedno hotel biti gor. Ni maral ne dude ne flaške, tako da do devetih mesecev ni hotel piti nič drugega kot mamino mleko. Z gosto hrano pa ni bilo težav. Pri štirih mesecih in pol mi je že začel korenček jest, ampak seveda pomešan z mojim mlekom. Tako sem mu do devetega meseca pripravljala gosto hrano z mojim mlekom, potem pa z adaptiranim. Dojila pa sva se 2 leti, pa bi se on še dalj, vendar je dobil škrlatinko in pred in po antibiotiku ni smel nič mlečnega dobit, pa sem izkoristila to za odvajanje od dojenja. Je pa res, da so občutki ob dojenju božanski, tako da vse čestitke, da vztrajaš. Z možem se bodo pa zadeve tud uredile. Zdaj je verjetno le ljubosumen na otročka. Sej veš, toliko časa si bila samo njegova, zdaj te mora pa na lepem deliti. Pa tudi vprašanje, kako on dojema dojenje. Sem slišala, da nekateri moški potem obravnavajo ženkso čist drugače kot prej. Ampak baje tud to mine. Mogoče ima pa on samo poporodno depresijo. Sej se bodo stvari uredile. Verjemi.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 14:04:49
|
|
|
|
sonček33
|
barbiG
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 14:26:34
|
|
|
|
~Biba~
|
BarbiG...z vsakim dnem bo boljše in bolečina ne bo več tako grenka...in spet bo čas za nove boje! Ne daj se! Se* pa ti poznaš preko tvojih frendic pol mojih frendic res je svet mali tak zdaj pa izklopim kabl za net, ker drugeče ne bo nič z mano danes
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 14:42:59
|
|
|
|
BarbiG
|
sonček33 in ~biba~ hvala vama. Res tud sama verjamem, da bo vsak dan bolje in da za dežjem vedno posije sonce. Ni hudič, da bo tudi meni posijalo. Sicer pa komaj čakam dopust, da dam možgane, predvsem pa svojo dušo na off.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 14:44:51
|
|
|
|
sonček33
|
Barbi borbe so včasih dolge in zahtevne...celo obupal bi človek vmes...a vedno se najde energije, upanje, volja, dobra beseda...vztrajajta!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 15:04:59
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Barbi borbe so včasih dolge in zahtevne...celo obupal bi človek vmes...a vedno se najde energije, upanje, volja, dobra beseda...vztrajajta! Ja še res je. Vse tole trnje na naši poti nas naredi samo še močnejše, in ja upanje umre zadnje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 15:52:43
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kliki, samo upanja ne izgubi! ne ne bom sej ko se M poslovi imam vedno spet novo upanje da ta mesec pa zagotovo rata. tako se govori.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 15:59:41
|
|
|
|
Nončika
|
barbiG, le pogumno, glavo gor in novim zmagam naproti. tudi zate bo posijal sonček, kot so ti že rekle moje predhodnice.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:00:43
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity nonči - jap, sem še na bolniški (sm videla kveščen pri pomurkah, pa mi ni hotelo odgovora poslat ) - bove našle kafe termin obvezno!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:02:21
|
|
|
|
Nončika
|
oktavija, pol si ti na podobnem ko jaz. mi se tudi nameravamo preseliti do rojstva našega novega družinskega člana. naš ati dela od ve do ve. to pomeni, da je v službi najmanj od 6-21h. aja, pa še ko je doma non stop dela za naše novo gnezdece.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:16:02
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06. Lupčke in objemčke prav vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:21:29
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla pupike Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06. Lupčke in objemčke prav vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:25:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla pupike Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06. Lupčke in objemčke prav vsem You go girl!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:27:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla pupike Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06. Lupčke in objemčke prav vsem držimo vse pesti on tačke!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:31:15
|
|
|
|
ledenka
|
Barbi, hvala za dojenje vem, da je na začetku tako, samo malo smešno je, ko ne naredim čisto nič. no, celo makarone sem uspela skuhat... jedla sem med dojenjem kar se mojega tiče, pa upam, da se bo unesel... mu dam še en mesec.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:52:08
|
|
|
|
~Biba~
|
žižika bravisimo ledenka...vsaj makarone, moja sestrica je jedla jajca na oko, pa še to 4 ure po pečenju...mrzla aja moški..znanstvena fantastika
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 1.6.2009 16:54:15
|
|
|
|
gigi1
|
Hvala srčice moje zlate Nonči kako si mi ti? Vse OK? Sekica sem brala, da je bil pregled BP Ajsi a tkole ti joške kažeš po centru? . Super, da je Maks tak jedec . Ati se bo pa vnesel, boš vidla. Verjetno ga res ljubosumje razdira. To pomeni, da te ima zelo rad . Vseeno se probaj malo pogovorit, ko bo situacija prava.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?