Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.1.2010 15:29:45
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa še neki za našo podganco vse najboljše! Miši, vse naj naj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.1.2010 12:54:36
|
|
|
|
ledenka
|
mislim, nikjer nobene!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.1.2010 19:47:27
|
|
|
|
Serendipity
|
miši - še tu vse naj naj! hm ... samo pa je res zatišje zadnje dni tu na Borbi Le kaj vas bo nazaj privleklo... Mogoče kaj takega (kljub zapravljivim praznikom ima kar polno mošnjo ) ? Ali kaj močnejšega? Kaj čokoladnega raje? Hja, če ste pa na popraznični ''dieti'' bo pa tale padel: hihi - samo se šalim - to vam potem raje privoščim:
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.1.2010 19:48:41 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.1.2010 20:31:32
|
|
|
|
ledenka
|
Se* ich bin hier! za take cukre vedno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.1.2010 20:57:03
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ich bin hier! za take cukre vedno Ajsi, pa menda ja ne misliš, da bodo vsi tvoji
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.1.2010 13:17:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ich bin hier! za take cukre vedno Ajsi, pa menda ja ne misliš, da bodo vsi tvoji No no, ne se zdaj tepst! Za vsako eden pa pol, ok? ps: sem si pa mislila, da se bosta vidve med prvimi pokazale!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.1.2010 20:02:47
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ich bin hier! za take cukre vedno Ajsi, pa menda ja ne misliš, da bodo vsi tvoji No no, ne se zdaj tepst! Za vsako eden pa pol, ok? ps: sem si pa mislila, da se bosta vidve med prvimi pokazale! Ajsi, moja je spodnja polovička P.S. Se* - dobro misliš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.1.2010 21:02:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ich bin hier! za take cukre vedno Ajsi, pa menda ja ne misliš, da bodo vsi tvoji No no, ne se zdaj tepst! Za vsako eden pa pol, ok? ps: sem si pa mislila, da se bosta vidve med prvimi pokazale! Ajsi, moja je spodnja polovička P.S. Se* - dobro misliš ki hodiš luba duša???? ps: itaq, sem JASNOvidna... no, pravzaprav vaju predobro poznam - packici!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.1.2010 21:25:38
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ich bin hier! za take cukre vedno Ajsi, pa menda ja ne misliš, da bodo vsi tvoji No no, ne se zdaj tepst! Za vsako eden pa pol, ok? ps: sem si pa mislila, da se bosta vidve med prvimi pokazale! Ajsi, moja je spodnja polovička P.S. Se* - dobro misliš ki hodiš luba duša???? ps: itaq, sem JASNOvidna... no, pravzaprav vaju predobro poznam - packici! še dobro da si JASNOvidna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.1.2010 21:26:21
|
|
|
|
sonček33
|
Nič se niste poboljšale.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 6:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro moje bejbe! neki za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 9:12:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Sem že tuuuuuuuu! Kdor prvi pride prvi pelje. Moj moj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 9:13:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se* ich bin hier! za take cukre vedno Ajsi, pa menda ja ne misliš, da bodo vsi tvoji No no, ne se zdaj tepst! Za vsako eden pa pol, ok? ps: sem si pa mislila, da se bosta vidve med prvimi pokazale! Ajsi, moja je spodnja polovička P.S. Se* - dobro misliš ki hodiš luba duša???? ps: itaq, sem JASNOvidna... no, pravzaprav vaju predobro poznam - packici! še dobro da si JASNOvidna ) Verjemi mi, da pridejo časi, ko ne bi bila rada... (posebej ob jutrih in ko ima glavno vlogo ogledalo )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 9:13:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nič se niste poboljšale.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 9:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nič se niste poboljšale. he he me smo se izboljšale hočmo sam ta dobro robo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 12:49:57
|
|
|
|
murkica
|
kukuc :))) Ker nimam veliko časa se na hitro javljam, da vam vsem zaželim srečno novo leto in da bi se vam v tem letu izpolnile vse velike in male želje, ter da bi vas vedno spremljala sreča in dobra volja!!!! Mi smo super in pridno rastemo, mamici sicer zmanjkuje mleka in moramo dodajati, ampak ne morem pomagat in vem, da bo tudi na AM lepo rasla še naprej. Smo bili v sredo na tehtanju in imamo že 5910g (no sedaj verjetno že nekaj več) in 61,5 cm. Šibam pripravit kosilo. Bodite lepo in poljubcke vsem ;=)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.1.2010 21:01:59
|
|
|
|
ledenka
|
murki pa tickerček si popravi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.1.2010 17:11:12
|
|
|
|
bivša vita80
|
Sporočam, da sem 29.12. dobila največji zaklad! Dobili smo punčko LP vita
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.1.2010 18:19:53
|
|
|
|
sonček33
|
Vita, takole mimogrde nam tole sporočiš. Juhej. O kako sem vesela. Kako pa je ime vajinemu zakladu? Čuvajta jo. Radi in lepo se imejte.Pa zelo zelo vesele bi bile slikice naše nečakinje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 5.1.2010 19:06:39
|
|
|
|
Kliki
|
Vita iskrene čestitke.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 9:33:00
|
|
|
|
ledenka
|
Vita čestitke! lepo se cartajte, ko pa boš imela kaj več časa, pa nam le napiši malo o naši nečakinji RR tetke smo radovedne!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 10:44:33
|
|
|
|
~Biba~
|
vita iskrene čestitke, za zakladek, pa veliko cartanja in spanjavam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:00:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Sporočam, da sem 29.12. dobila največji zaklad! Dobili smo punčko LP vita IIiiiii! ČESTITKE! Sem se že spraševala kaj se dogaja pri vas! In kako je tej lepotički ime, malce nas posladkaj še s temi podatki draga mami!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:10:11
|
|
|
|
Anonimen
|
vita čestitke madonca punce prov razgubile ste se,nikjer nobene
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:11:28
|
|
|
|
Kliki
|
Evo se strinjam. Kako si kaj raste.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......