Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:45:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Sporočam, da sem 29.12. dobila največji zaklad! Dobili smo punčko LP vita Čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:45:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka murki pa tickerček si popravi sem jaz tud morala študirat al si rodila al še ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:45:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu vita čestitke madonca punce prov razgubile ste se,nikjer nobene What's up?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 12:45:52
|
|
|
|
spps
|
pa še malo stimulacije z našim malim velikanom , takole pa po novem pozira, ko zaflešira
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 13:17:25
|
|
|
|
~Biba~
|
larilu lepe slike
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 21:00:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Sporočam, da sem 29.12. dobila največji zaklad! Dobili smo punčko LP vita Čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 21:00:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica kukuc :))) Ker nimam veliko časa se na hitro javljam, da vam vsem zaželim srečno novo leto in da bi se vam v tem letu izpolnile vse velike in male želje, ter da bi vas vedno spremljala sreča in dobra volja!!!! Mi smo super in pridno rastemo, mamici sicer zmanjkuje mleka in moramo dodajati, ampak ne morem pomagat in vem, da bo tudi na AM lepo rasla še naprej. Smo bili v sredo na tehtanju in imamo že 5910g (no sedaj verjetno že nekaj več) in 61,5 cm. Šibam pripravit kosilo. Bodite lepo in poljubcke vsem ;=)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 21:26:20
|
|
|
|
ledenka
|
spps, lepotec smo vse bolj na FBju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.1.2010 23:49:04
|
|
|
|
trinity22
|
Dober večer ... najprej Vita iskrene čestitke za vaš zakladek pa veliko veliko cartanja Vsem dragim borkam, ki ste tukaj ene že mamice, ene še nosečke, druge še v borbi za svoj zakladek, pa želim da bi bilo to leto čim lepše, srečno, zdravo, zadovoljno, polno novih dogodivščin in izzivov, pri tem pa ogromno pozitivne energije in poguma za premagovanje ovir ledenka, ko že omenjaš da ste vse bolj na FB- ju jaz sem tudi tam kar aktivna, na borobo me le še poredko zanese, pa ne vem kako naj pridem do vas, da bi vas dodala za prijeteljice ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 9:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect larilu lepe slike mmm to mislim da leti na spps ja sej vem da ste vse na Fb-ju sej vam tud tam težim sam ni tak veselje če vam še tuki ne trinity ti pošljem ZS pa me dodaj če me še nisi,k jih mam tok gor da ne vem več kdo je kdo,no za ajsiko,pa Se*,pa spps,pa pikico,sam morm še ugotovit ktera je ta k mi je dala pikica predlog ampak mislim da vem ktera no vsaj upam da vem,
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 9:36:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect larilu lepe slike mmm to mislim da leti na spps ja sej vem da ste vse na Fb-ju sej vam tud tam težim sam ni tak veselje če vam še tuki ne trinity ti pošljem ZS pa me dodaj če me še nisi,k jih mam tok gor da ne vem več kdo je kdo,no za ajsiko,pa Se*,pa spps,pa pikico,sam morm še ugotovit ktera je ta k mi je dala pikica predlog ampak mislim da vem ktera no vsaj upam da vem, še je katera na FB, pa da je nimam? Kliki,Unperfect,...?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 9:52:51
|
|
|
|
ledenka
|
trinity, pošlji mi ZS s podatki, pa te dodam na FBju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 12:38:06
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect larilu lepe slike mmm to mislim da leti na spps ja sej vem da ste vse na Fb-ju sej vam tud tam težim sam ni tak veselje če vam še tuki ne trinity ti pošljem ZS pa me dodaj če me še nisi,k jih mam tok gor da ne vem več kdo je kdo,no za ajsiko,pa Se*,pa spps,pa pikico,sam morm še ugotovit ktera je ta k mi je dala pikica predlog ampak mislim da vem ktera no vsaj upam da vem, še je katera na FB, pa da je nimam? Kliki,Unperfect,...? Ne jest še nisem pa mogoče pridem kdaj vam sporočim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 13:53:14
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect larilu lepe slike mmm to mislim da leti na spps se opravičujem, priznam površno sem preletela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 14:00:24
|
|
|
|
~Biba~
|
poklikala nekaj babnic za fb:) zdaj pa veselo na delo ( beri:sprehod po snegu )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.1.2010 14:58:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect poklikala nekaj babnic za fb:) zdaj pa veselo na delo ( beri:sprehod po snegu ) urejeno :D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.1.2010 8:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! itak nikjer nobene suprise suprise včer zvečer sem bila ful slabe volje,pol je še moja mami mela izjavo leta tko da je sam bencin na ogenj prilila,tko da sm ji sam dol vrgla pol posledično tud men solze prilile k zgleda da ljudje ne vedo da sem tud jaz krvava pod kožo matr. no evo je že mala pokonc aja zaspala pa pred točno 7 minutami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.1.2010 10:12:52
|
|
|
|
spps
|
OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.1.2010 10:22:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect larilu lepe slike mmm to mislim da leti na spps ja sej vem da ste vse na Fb-ju sej vam tud tam težim sam ni tak veselje če vam še tuki ne trinity ti pošljem ZS pa me dodaj če me še nisi,k jih mam tok gor da ne vem več kdo je kdo,no za ajsiko,pa Se*,pa spps,pa pikico,sam morm še ugotovit ktera je ta k mi je dala pikica predlog ampak mislim da vem ktera no vsaj upam da vem, Jaz sem pet minutk premišljevala, katera je - potem pa sem se spomnila da mi je ime znano in se spomnila na nick, ki ga je imela naša vodica prej trinity - sem ti poslala ZS spps - ljeeeeepoooteec! Jaz pa pogrešam še jazzziii...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.1.2010 12:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Ej glih danes sem se spomnila na to in sem že mami po telefonu zamorila... HVALA!!! Super da si link prilimala. Zdej morm sam pregledat če lahko oddamo tudi elektronsko Kako pa sicer kaj borkice? Mi se poslavljamo od malo nenavadne M Sploh ni lilo kot ponavadi, je pa bolelo prvi dan... Sem bla kar bogica... Mogoče sem se kej prehladila, ker sem porajtala da sem veliko na WC hodila in tudi rahlo vročino sem mela kar nekaj časa pred M Mah bo že... Zdej je že skoraj mimo Nevem... mogoče pa začnemo že na novem delat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.1.2010 18:01:41
|
|
|
|
murkica
|
Najprej Vita iskrene čestitke. Naj bo vse lepo in uživajte v vsakem trenutku. Drugače pa lep pozdravček vsem. Mala ravno pančka in sem si odtrgala trenutek, da vas pozdravim. Vidim, da ste vse lepo, čeprav se zadnje čase bolj malo javljate. Sej sama vem kako je, ko človek dobi otroka in in več toliko časa, da bi visel na RR-ju. :D Sm vam hotla prilepit kakšno sliko naše princeske, pa sem ugotovila, da mi moj še ni naložil vseh datotek, ker mi je ponovno naložil računalnik. Ga bom poskusila nahecat, da to stori med vikendom pa se kaj javim in jo pokažem. :D Bodite vse zelo lepo in uživajte v snegecu, ki nam trenutno malo nagaja, saj to pomeni, da ne moremo vn z vozičkom. Upam, da bo vsaj prenehal padat, da bodo splužili ceste in se bomo lahko tudi mi odpravili zimskim radostim naproti. Poljubček vsem!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.1.2010 7:52:59
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! zimska pravljica, ni kaj pa še kavica za vas!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.1.2010 11:56:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobro jutro! zimska pravljica, ni kaj pa še kavica za vas! Fina postrežba.. No pri nas je bolj dežna pravljica ... murkica - komaj čakamo na vašo prinčipeso! UnPerfect - kaj dogaja? Si pridna v službi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.1.2010 18:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobro jutro! zimska pravljica, ni kaj pa še kavica za vas! Hvala za kofe... Ampak kdaj bomo pa lahko še kej ven šli zdej k je tako po cestah in pločnikih??? Ni mi všeč... Pogled skozi okno je kul, ampak to je pa tut vse
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.1.2010 18:55:19
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene vas samo na hitro pozdravim in povem da ni nič novega. Zimska idila je kul če ni treba na cesto. lepo bodite.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......