Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 10:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 11:30:30
|
|
|
|
ledenka
|
lepo praznujte, moje drage borkice! luv ya all, brez vas bi bilo tole leto bistveno težje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 12:40:44
|
|
|
|
Kliki
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 21:23:26
|
|
|
|
polaris
|
vse lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 22:59:16
|
|
|
|
Erin
|
Miren Božič punce drage****
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.12.2009 11:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Miren Božič punce drage**** no sej sem vedla da Božiček ni pozabu name,sam ta darila so mal večja pa mal dlje traja da pridejo do mene a ne? sej lahko samo 1 dobim bom čist zadovoljna k sm skromno dekle tko da hvala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.12.2009 13:22:04
|
|
|
|
Nončika
|
spps, maš pravega malega osvajača. vesele praznike.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.12.2009 9:26:16
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! božič je mimo, samo še silvestrovo, potem pa lahko začnemo hujšat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.12.2009 17:24:54
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobro jutro! božič je mimo, samo še silvestrovo, potem pa lahko začnemo hujšat se ti pridružujem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.12.2009 9:31:25
|
|
|
|
ledenka
|
kje ste?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.12.2009 21:47:25
|
|
|
|
Kliki
|
Delam popoldne in mi zmanka časa za RR.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.12.2009 9:59:12
|
|
|
|
Kliki
|
Dobro jutro še zadnjič letos. Ja imam tak kakos da komaj dohajam. Sedaj moram torto naredit da jo neseva jutri na večerjo k tašči. V četrtek pa še delam tako da moj dragi kuha. Bo zelo dobro. Bom jast danes kavo skuhala . Vsem borkam zelim da zagledate , Mamicam da bi vas vaši malčki obogali še naprej, Navijačicam pa da ne boste obupale in boste še pridno navijale naprej. SREČNO IN ZDRAVO LETO 2010!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.12.2009 11:27:51
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! kaj boste kuhale za silvestrovo? naročila sem šunko v testu, pa raven bo kak tatarc, pršut, sir... bolj hladni narezek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.12.2009 12:07:39
|
|
|
|
~Biba~
|
uf porazna tišina no priznam, saj niti jaz nisem kaj boljša...moram se oglasit, da vam zaželim miren silvesterski večer, pa čim manj bolečijh ušesk od pokanja ajsika o kuhi še razmišljam za narezek mamo že fse pripravljeno, sarma za pozne ure tudi čaka da jo pripravim..le večerja še nagaja to z šunko ni slaba ideja...lani sem delala kanelone, pa je bilo preveč pacanja..se nisem imela časa napit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.12.2009 19:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
čer tudi jaz vsem želim srečno novo leto,veliko zdravja ter smeha!aja pa dinarčkov tud k tega ni nikol preveč jutrišnji menu pa je: široki rezanci in piščanec v smetanovi omaki,marmorni kolač +rum kroglice,zvečer narezek,al pica al pa hrenovke v testu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 10:03:05
|
|
|
|
gigi1
|
Drage moje Sem se le toliko privleka in postelje, da vam zaželim zdravo, srečno, veselja in otrok polno leto 2010. Vse borke, da bi zanosile v prihajajočem letu, vse nosečke, da bi imele mirno, lepo nosečnost, hiter in lahek porod in zdrave in vesele otročke. Mamice naj bodo otroci veseli in zdravi, ve pa še naprej srečne in polne enrgije. Rada vas imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 10:30:54
|
|
|
|
miklarom
|
drage moje, da se vam na hitro javim iz prekrasnega Dunaja, tukaj je vse v lučkam, vse lepo okrašeno, skratka fenomenalno in imamo se prav lepo. NAJ VAM DANES VSEM SKUPAJ ZAŽELIM SREČNO, ZDRAVO, LEPO, POLNO UPANJA, SREČE, LJUBEZNI PREDVSEM PA VSEM, KI STE ŽE V POSTOPKU, KI ŠE BOMO V POSTOPKU , KI STE ŽE NOSEČKE, IN VSE KI STE ŽE MAMICE SREČNO NOVO LETO 2010 IN VELIKO SKRITIH IN URESNIČENIH ŽELJ. RADA VAS IMAM VSE ! _____________________________
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 11:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje borkice! V letu ki se nezadržno približuje vam želim ravno toliko izpolnjenih želja, da boste še vedno sanjale, vsem mamicam želim čim bolj pridne otročke in nagajive otročke, nosečkicam, da bi mirno in prijetno dočakale svoja največja darilca, borkicam pa IZ SRCA da bi ugledale plusek na testku, ki čez 9 mesecev zajoka v vašem naročku!!! Letošnje leto brez vas ne bi bilo takšno kot je bilo! Prav vsaka izmed vas mi je po svoje polepšala nosečnost in olajšala trenutke pred porodom. Še posebej bi rada rekla HVALA puncam, s katerimi smo nenehno na vezi in so me med mojim 27 urnim čakanjem na Žigata bodrile in spodbujale!!!!! HVALA IN SREČNO IN VESELO 2010!!!!!!! Aqui zate posebej stiskam pestke, da bi v tretjem poskusu uspelo in bi drugo leto takle čas pestvala svojega težkooooo pričakovanega sončka!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 11:50:52
|
|
|
|
pikicao.
|
kr po domace... vse naj naj v prihajajocem letuuuuuuuu pa d cim prej zagledate +, dve crtice, kar kol =) navijam za vaaaaas pa se neki za migat: http://www.youtube.com/watch?v=-6XI_z4scag&feature=related lupckeeeeeee****************************************************************
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 15:28:24
|
|
|
|
ledenka
|
borkice moje, vsem pošiljam veeeelik objem in lupčka! brez vas bi bilo leto bistveno težje, hvala za vse! vsem želim, da se vam uresničijo skrite in manj skrite želje, pa veliko zdravja, ljubezni in sreče pa še neki za učke (sam letnice ne gledat )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 16:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
matr ma tale hudo rito,jaz bi tud tako sam v mal manjši verziji če bi se dal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.12.2009 16:29:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Vse najlepše in najslajše v novem letu. Za vse borkice, pa si srčno, srčno želim da vam bo zjutraj, opoldne in zvečer slabo, da boste stalno lačne, da vas bo bolel križ, da boste stalno imele poln mehur, da vam bo nagajal spomin, rastel trebuh in v trebušku vladal majčken navihanček / navihanka, ki vas počasti s svojo prisotnostjo in vam polepša življenje. ps: sem pa to zdaj tak fajn napisala, da se mi je zaluštala še ena nosečnost in še en sonček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.1.2010 10:51:49
|
|
|
|
ledenka
|
ni ga čez silvestrovo v pidžami pa še kava
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.1.2010 10:54:52
|
|
|
|
ledenka
|
pa še neki za našo podganco vse najboljše!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 1.1.2010 10:56:31 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.1.2010 14:58:01
|
|
|
|
polaris
|
Drage moje punce, tud jaz iz srca želim v tem letu vam in vašim najbližnjim vse dobro, uresničitev vseh vaših želja, predvsem pa veliko zdravja, ljubezni in harmonije. Zelo vas imam rada
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......