Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.1.2010 8:13:26
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! moram danes avto očistit, da ne zamrzne sneg gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.1.2010 9:53:56
|
|
|
|
Kliki
|
Dobro jutro! Ja to pa le naredi če ne boš imela probleme dol spravit ko bo enkrat zmrznilo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.1.2010 16:07:11
|
|
|
|
miklarom
|
bivša Vita80 - čestitke mamica, pa ka je zdaj babe žabe, a ste vse v al kaj, madonca jest sem danes že šiht naredla, hiter malo ven na sveži zrak pa delat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.1.2010 19:53:06
|
|
|
|
sonček33
|
madona, mikla nas je nakurla.... to pa nej vrei ... pa mikla, jaz bom pa tebe, ker čist preveč delaš...ne smeš bit tolk pridna. Kako ste sicer? Mi smo fajn. Škrat ga biksa vsak dan bolj...vedno najde nekaj...zdej je že res tist navihan škrat...točno ve, kaj bi bilo bolje, da pusti pri miru..ampak on dira i dira... A vam je luštn k je sneg? Je treba ven..na zrak...uživat...se mal v sneg vržt..koga okepat... s sanmi po bregu al pa bregcu, nima veze...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.1.2010 8:50:10
|
|
|
|
miklarom
|
madona, mikla nas je nakurla.... to pa nej vrei ... pa mikla, jaz bom pa tebe, ker čist preveč delaš...ne smeš bit tolk pridna. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja mal vas je pa treba nakurit , če ste pa vse tak zaspane, jest pa delam za vse vas, mašina no sem pa danes tak razkurjena, da se mi je vse podrlo, ta smotana se mi je prehitro iz Krvavca in to že 20.dan od prejšnje, zdaj pa ne vem kak se mi bo izšlo za februar za zamrznjenčke, pa še grema na Kanin, pa ne morem odpovedat, k mi ne bojo povrnali denarja, tok sem jezna . in kak ste mi kaj ostale, a kaj delate, jaz grem čez dve urci spet delat pa delam do osmih zvečer
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.1.2010 11:31:36
|
|
|
|
ledenka
|
mikla, držim pesti, da tokrat zamudi, tak a se bosta fajn nasmučala, pol, pa spočita po pingote! sonči ma pa novo slikco tako nagajivo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.1.2010 7:37:22
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.1.2010 9:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!!! evo mene na raportu,telovadbo sm že opravila zdele cornflakes papcam,Klari se bo pa tud zbudila oziroma mislim da se je že teli lepotni spanci madonca,čist nč ne morm delat kaj šele risat,me njena sobica čaka pa mislim da me bo še dolg čakala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 6:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro uvav že vidim da bom mela monologe no pol bo tale sam zame al kaj (še tok boljš )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 8:27:54
|
|
|
|
ledenka
|
če ni faušije, je za vse dost dobro jutro! to je pa boljš kot kava
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 9:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka če ni faušije, je za vse dost dobro jutro! to je pa boljš kot kava bi mogla sprobat k jaz se ne morm kr tko na easy odločat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 12:09:41
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj punce kolk smo vse zaposlene da se še javljat nimamo časa. No pri meni za enkrat čakanje na 20.1 da vidim če nama je ratalo. Sem bila en teden nazaj pri G in mi je naredil pregled in pa UZ in je na srečo vse OK. Ja zunaj je pa res danes mraz in je samo za kak kratek sprehod.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 15:27:05
|
|
|
|
ledenka
|
kliki, a maš novo slikco držim pesti za 20.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 15:46:41
|
|
|
|
Kliki
|
Ja tako kot ti. Hvala da stiskaš pesti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 18:12:19
|
|
|
|
ledenka
|
jaz rada menjujem slikce imam eno stran z zelo dosti slikami pin up, pa tam izbiram
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 19:58:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro uvav že vidim da bom mela monologe no pol bo tale sam zame al kaj (še tok boljš ) Sweeeeeeeeet!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.1.2010 19:58:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kliki, a maš novo slikco držim pesti za 20. Jaz tuuudiiii! Jaz tuuuudiiii!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 9:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!! kliki jaz tud stiskam pestke evo mal škotskega pridiha
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 9:45:06
|
|
|
|
NATAŠA35
|
evo še mene po dolgem času, napolnili smo 26t , vse je ok, zredila sem se samo +2 kg, sladkorne nimam hvala bogu, kri in voda ok...samo spola ne vidimo, zdaj se je kot zakleto premikal kot nor , še malo pa bo tako ali tako znano kliki držim pesti, da je ratalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 9:58:13
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala vsem ki navijate zame. Ja bi bilo lepo če bi se leto začelo z enim velikim +. Nataša35 za napolnenih 26t.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 10:46:02
|
|
|
|
ledenka
|
nataša, čestitke za že 26 tednov si že začela nabavljat zadeve za novega člana?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 14:01:32
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hvala ledenka.... zdaj počasi nabavljam, pripravljam se na prihod novega člana, ki noče pokazat ali ima pištolco ali ne...kar bo, pač bo, zdaj ne morem spremenit spola... veliko stvari imam od prej, tako da veliko ne bom kupila, samo vozek zdaj izbiram, čeprav sem ga že izbrala, samo moj mora dat svoj glas, potem ga bom kupila...me je zadnjič prov okregal, ker sem hotela ene hlačke kupit, ker nikoli nisem vnaprej kupovala in zakaj bi tudi sedaj...pa se bojim, da me preseneti lih za moj rd aprila , mogoče mi ga bo velikonočni zajček prinesel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 15:54:11
|
|
|
|
ledenka
|
kateri vozek pa gledaš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.1.2010 18:36:51
|
|
|
|
jazzz27
|
Čer Kako smo? Vidim, da se mi niste nič poboljšale, poslabšale pa tudi ne goo girls . BTW, a nebi mogu bit tist škot spodaj brez . No vseeno, mi smo dopolnili 6. mesecev in čas res leti, ko pridem tu na temo me kar nostalgično vrže v čase, ko smo se borile, jokale, spodbujale...sedaj pa ni cajta, da prdnem . Ampak, tud to bo mimo, še prehitro. Evo nas sedaj:
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.1.2010 6:59:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Čer Kako smo? Vidim, da se mi niste nič poboljšale, poslabšale pa tudi ne goo girls . BTW, a nebi mogu bit tist škot spodaj brez . No vseeno, mi smo dopolnili 6. mesecev in čas res leti, ko pridem tu na temo me kar nostalgično vrže v čase, ko smo se borile, jokale, spodbujale...sedaj pa ni cajta, da prdnem . Ampak, tud to bo mimo, še prehitro. Evo nas sedaj: Kakšen sonček
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......