|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
10.1.2010 8:13:26   
ledenka
user posted image

dobro jutro! moram danes avto očistit, da ne zamrzne sneg gor user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
10.1.2010 9:53:56   
Kliki
Dobro jutro! Ja to pa le naredi če ne boš imela probleme dol spravit ko bo enkrat zmrznilo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
10.1.2010 16:07:11   
miklarom
bivša Vita80 - čestitke mamica, user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ka je zdaj babe žabe, a ste vse v user posted image  al kaj, madonca jest sem danes že šiht naredla, hiter malo ven na sveži zrak pa delat user posted image  user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
10.1.2010 19:53:06   
sonček33
madona, mikla nas je nakurla.... to pa nej vrei ... pa mikla, jaz bom pa tebe, ker čist preveč delaš...ne smeš bit tolk pridna.

Kako ste sicer?
Mi smo fajn. Škrat ga biksa vsak dan bolj...vedno najde nekaj...zdej je že res tist navihan škrat...točno ve, kaj bi bilo bolje, da pusti pri miru..ampak on dira i dira...

A vam je luštn k je sneg?
Je treba ven..na zrak...uživat...se mal v sneg vržt..koga okepat... s sanmi po bregu al pa bregcu, nima veze...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.1.2010 8:50:10   
miklarom
madona, mikla nas je nakurla.... to pa nej vrei ... pa mikla, jaz bom pa tebe, ker čist preveč delaš...ne smeš bit tolk pridna.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mal vas je pa treba nakurituser posted image user posted image user posted image , če ste pa vse tak zaspane, jest pa delam za vse vas, mašina nouser posted image user posted image user posted image

sem pa danes tak razkurjena, da se mi je vse podrlo, ta smotanauser posted image se mi je  prehitro user posted image  iz Krvavca in to že 20.dan od prejšnje, zdaj pa ne vem kak se mi bo izšlo za februar za zamrznjenčke, pa še user posted image  grema na Kanin, pa ne morem odpovedat, k mi ne bojo povrnali denarja, tok sem jezna .

in kak ste mi kaj ostale, a kaj delate, jaz grem čez dve urci spet delat pa delam do osmih zvečeruser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.1.2010 11:31:36   
ledenka
mikla, držim pesti, da tokrat user posted image zamudi, tak a se bosta fajn nasmučala, pol, pa spočita po pingote!

sonči ma pa novo slikco user posted image tako nagajivo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
12.1.2010 7:37:22   
ledenka
dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
12.1.2010 9:42:28   
Anonimen
jutro!!!!
evo mene na raportu,telovadbo sm že opravila zdele cornflakes papcam,Klari se bo pa tud zbudila oziroma mislim da se je že user posted image teli lepotni spanci madonca,čist nč ne morm delat kaj šele risat,me njena sobica čaka pa mislim da me bo še dolg čakala

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
13.1.2010 6:44:33   
Anonimen
jutro
uvav že vidim da bom mela monologeuser posted image
no pol bo tale sam zame al kaj (še tok boljš user posted image )
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
13.1.2010 8:27:54   
ledenka
če ni faušije, je za vse dost user posted image user posted image user posted image

dobro jutro! to je pa boljš kot kava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
13.1.2010 9:11:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

če ni faušije, je za vse dost user posted image user posted image user posted image

dobro jutro! to je pa boljš kot kava user posted image

bi mogla sprobatuser posted image k jaz se ne morm kr tko na easy odločatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
13.1.2010 12:09:41   
Kliki
Hoj punce kolk smo vse zaposlene da se še javljat nimamo časa.
No pri meni za enkrat čakanje na 20.1 da vidim če nama je ratalo.
Sem bila en teden nazaj pri G in mi je naredil pregled in pa UZ in je na srečo vse OK.
Ja zunaj je pa res danes mraz in je samo za kak kratek sprehod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
13.1.2010 15:27:05   
ledenka
kliki, a maš novo slikco user posted image držim pesti za 20. user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
13.1.2010 15:46:41   
Kliki
Ja tako kot ti.
Hvala da stiskaš pesti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
13.1.2010 18:12:19   
ledenka
jaz rada menjujem slikce user posted image imam eno stran z zelo dosti slikami pin up, pa tam izbiram user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
13.1.2010 19:58:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro
uvav že vidim da bom mela monologeuser posted image
no pol bo tale sam zame al kaj (še tok boljš user posted image )
user posted image

Sweeeeeeeeet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
13.1.2010 19:58:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kliki, a maš novo slikco user posted image držim pesti za 20. user posted image

Jaz tuuudiiii! Jaz tuuuudiiii!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.1.2010 9:25:07   
Anonimen
jutro!!!
kliki jaz tud stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image
evo mal škotskega pridihauser posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
14.1.2010 9:45:06   
NATAŠA35
evo še mene po dolgem času, napolnili smo 26tuser posted image user posted image user posted image , vse je ok, zredila sem se samo +2 kg, sladkorne nimam hvala bogu, kri in voda ok...samo spola ne vidimo, zdaj se je kot zakleto premikal kot noruser posted image , še malo pa bo tako ali tako znano

kliki držim pesti, da je ratalouser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.1.2010 9:58:13   
Kliki
Hvala vsem ki navijate zame.
Ja bi bilo lepo če bi se leto začelo z enim velikim +.

Nataša35 user posted image user posted image user posted image user posted image  za napolnenih 26t.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.1.2010 10:46:02   
ledenka
nataša, čestitke za že 26 tednov user posted image si že začela nabavljat zadeve za novega člana?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.1.2010 14:01:32   
NATAŠA35
hvala ledenka....

zdaj počasi nabavljam, pripravljam se na prihod novega člana, ki noče pokazat ali ima pištolco ali ne...kar bo, pač bo, zdaj ne morem spremenit spola... veliko stvari imam od prej, tako da veliko ne bom kupila, samo vozek zdaj izbiram, čeprav sem ga že izbrala, samo moj mora dat svoj glas, potem ga bom kupila...me je zadnjič prov okregal, ker sem hotela ene hlačke kupit, ker nikoli nisem vnaprej kupovala in zakaj bi tudi sedaj...pa se bojim, da me preseneti lih za moj rd aprilauser posted image user posted image , mogoče mi ga bo velikonočni zajček prineseluser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.1.2010 15:54:11   
ledenka
kateri vozek pa gledaš?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.1.2010 18:36:51   
jazzz27
Čer

Kako smo?

Vidim, da se mi niste nič poboljšale, poslabšale pa tudi neuser posted image user posted image user posted image  goo girlsuser posted image . BTW, a nebi mogu bit tist škot spodaj brezuser posted image user posted image . No vseeno, mi smo dopolnili 6. mesecev in čas res leti, ko pridem tu na temo me kar nostalgično vrže v čase, ko smo se borile, jokale, spodbujale...sedaj pa ni cajta, da prdnemuser posted image user posted image . Ampak, tud to bo mimo, še prehitro. Evo nas sedaj:
user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
15.1.2010 6:59:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Čer

Kako smo?

Vidim, da se mi niste nič poboljšale, poslabšale pa tudi neuser posted image user posted image user posted image  goo girlsuser posted image . BTW, a nebi mogu bit tist škot spodaj brezuser posted image user posted image . No vseeno, mi smo dopolnili 6. mesecev in čas res leti, ko pridem tu na temo me kar nostalgično vrže v čase, ko smo se borile, jokale, spodbujale...sedaj pa ni cajta, da prdnemuser posted image user posted image . Ampak, tud to bo mimo, še prehitro. Evo nas sedaj:
user posted image
user posted image user posted image user posted image  Kakšen sončekuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......