Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 12:52:23
|
|
|
|
sonček33
|
nončika, pozabla komentirat - luštna luštna čmrlja imaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 12:53:08
|
|
|
|
~Biba~
|
akvica ostani pogumna...uživaj zdaj s sinčkom in možekom v praznikih, natankaj nove energije, po novem letu pa polna optimizma v nove boje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 17:23:40
|
|
|
|
ledenka
|
aqui bo pa februarja bolje!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 22:42:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect akvica ostani pogumna...uživaj zdaj s sinčkom in možekom v praznikih, natankaj nove energije, po novem letu pa polna optimizma v nove boje! moja luba JUSTperfect je povedala vse& se kar podpišem vita - iii, še malo! Dihamo s tabo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.12.2009 10:49:44
|
|
|
|
Fargesia
|
aquica...mah v rit naj gre vse skup...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.12.2009 15:35:28
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ..., ampak ni vrag, da bo tretji postopek uspešen. Sej pravijo, da gre v tretje rado... Aqui, vse dobre stvari so tri... v tretje vama bo zagotovo uspelo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.12.2009 16:01:34
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, polaris tebe pa tako pogrešam! kaj je novega, kako ti gre?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.12.2009 0:13:14
|
|
|
|
polaris
|
O Ajsi, pa veš da sem jaz vedno dobro Tud jaz te missam, ko pridem v tvoje kraje te pokličem, da greva končno na kafe. Objemček malemu M
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.12.2009 14:59:21
|
|
|
|
LuNa73
|
Dober dan! Sem vas prišla samo pozdravit po dooooolgem času in vidim da ste bolj ali manj vse fajn (sem prebrala samo zadnii dve strani). Lepo! torej, naj ostane še naprej tak fajn! P.S: Sem mislila, da bom kaj več pa kaj bolj "globokega" spesnila skupaj pa mi nekak ne gre... verjetno je minilo preveč časa od nespremljanja teme!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.12.2009 15:08:08
|
|
|
|
ledenka
|
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.12.2009 12:40:37
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa nekaj vem danes imamo kar dve slavljenki! murkica in benika praznujeta vse najnajnajboljše, dragi mamici!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.12.2009 18:13:35
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa nekaj vem danes imamo kar dve slavljenki! murkica in benika praznujeta vse najnajnajboljše, dragi mamici! Se podpišem pod tole.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.12.2009 20:18:14
|
|
|
|
ledenka
|
kliki, si božična lepa slikca!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.12.2009 20:50:56
|
|
|
|
sonček33
|
murkica...letošnji rojstni dan je zagotovo eden lepših...vse dobro ti želim benika, vse najboljše
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.12.2009 22:49:13
|
|
|
|
polaris
|
Benika in Murki, vse lepo ob vajinem dnevu, lepo praznujta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.12.2009 10:00:33
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! še dva dni, pa pride božiček, kaj nam bo prinesel?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.12.2009 10:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa nekaj vem danes imamo kar dve slavljenki! murkica in benika praznujeta vse najnajnajboljše, dragi mamici! se pridružujem z malo zamude, če je pa kakšen odveč ga pa kr k men pošljita k je moj neki siten da mal zamenjam ajsi eh božiček,to je pri nas samo za otročke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.12.2009 10:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! še dva dni, pa pride božiček, kaj nam bo prinesel? Meni ziher en veeeeelik D na palčki Ampak sem že navajena
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.12.2009 11:24:16
|
|
|
|
sonček33
|
živa... dej no dej... mogoče pa preseneti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.12.2009 6:10:23
|
|
|
|
spps
|
Kako ste kaj? Kaj dogaja? aqui držim pestke še za naprej res, da se bolj malo javljam, ampak enostavno mi zmanjka časa: mali, šola ,tečaj, domače obveznosti... ni da ni... dan je enostavno prekratek... ste zdrave? mali ćmrlji tud?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.12.2009 17:48:42
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kliki, si božična lepa slikca! Hvala ja je treba malo zimsko se obarvat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.12.2009 19:25:27
|
|
|
|
spps
|
Eto, pa še mal stimulacije za praznike
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.12.2009 22:51:39
|
|
|
|
miklarom
|
VSEM ŽELIM VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, IN NAJ VAM BOŽIČEK PRINESE KAJ LEPEGA , V PRIHAJAJOČEM NOVEM LETU 2010 PA ČIMVEČ PLUSEKOV, IN PA MALIH
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 9:27:15
|
|
|
|
Serendipity
|
V čaru božičnega večera se spomnite na otroško veselje ob postavljanju božične jelke, na dišeče mamine ali babičine piškote, ki ste jih kot otroci skrivoma ''kradli'' izza njihovega hrbta, na veselje ob odpiranju daril, ki so vam vedno ogrela srčka in na nasmeh staršev, ko so opazovali vaše navdušenje. Skratka - bodite otroci in okusite čarobnost božičnega duha skozi oči otroka - to je najlepše darilo, ki si ga želim za vas, dragi moji prijatelji. Mikla - hvala za lepe želje. *objem* Zate pa tak imam prav posebno željo, ki vem, da se ti bo uresničila v čarobnem letu 2010! spps - Joj! Kakšen lepotec! Uh,si mi dala lušte, ga grem malo še na FB pofirbcat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.12.2009 10:26:47
|
|
|
|
spps
|
Toplini vsa vrata naj božič odpre, naj srečno obdobje se zate prične! A leto prihodnje naj zdravja ti da, obilja, ljubezni pa v čaši brez dna! Saša
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......