Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 19:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
uh pikica to bo pa naporen vikend zate upam da bo čimprej ti minil to čakanje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 20:02:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce hvala... Pikica...upanje umre zadnje!!! Upam na srčka!!! miška...a že sedaj vam primankuje časa? Kaj še bo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 20:53:10
|
|
|
|
Serendipity
|
pikica - wish you all the luck in the world... *hugs*
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:07:44
|
|
|
|
miska73
|
pikica Zdrži čez vikend. seksi jazzzi, se še ne zavedam kolk mi je zdaj fajn... drgač pa to pri meni ni nič novega, da ne znam dobro gospodarit s časom.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:20:19
|
|
|
|
ledenka
|
pikica držimo vse pesti in tačke!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:35:10
|
|
|
|
spelka12
|
pikica36 jest bom tolk držala pesti za tebe, no za vaju. Saj veš, kolk ti privoščim, da stisneš k sebi štručko. jazzzziiiiiiyyyyyy vidim, vidim, vidim slikce in ne morem verjet, kolk ste vsi 3je luštkani . Mene je tud prijelo (no al pa ne, še ne vem ) sonček kolk je pa Lovro leeeeeeeep. nončika samo, da sta oba ok. biba Vse naše mamice sliiiiiikce hočmo sliiiiiiiiiiiiiikce. nosečke a božate bušije? vse borke nizki štart, visoki štart, malo pred ciljem? Samo ne obupat. Jest sem imela včeraj UZ, ker so me v pon. presenetili popadki v družbi hudih bolečin. HB je vse super in gremo dalje. Še malo, pa bomo na polovici. In potem se začnejo najhujši tedni tja do 24-ega. 10.6. imam prvo morfologijo in komaj čakam, da vidim, če je pupo res pupa .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:43:29
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbike moje....kako ste? jazzz še čisto malo...iiii si kaj neučaana? špelka polovička biba jupi za vrnitev pikica - ma držim, ne stiskam pesti zate beyba - jaz bi vidla Elo ajsi - kako ste? soneček 85 - pa vi? larilu - tudi tebi se dnevi odštevajo miška - kej slabo? erin - kako je Tilen? vidim da greš na tek z vozički sekica moja - počivaj in božaj bušija
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:44:08
|
|
|
|
sonček33
|
Živa mis ju aqua mis ju
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:47:34
|
|
|
|
spps
|
pikica, držim pestke,z ostalimi borkami...drži se... ostale nosečkice,se dobro počutite? mamice,so vaši bebiji pridni borke-vam pa veliko optimizma in poguma za naprej,da vam čim prej kmal rata no,mi je le uspelo prit na RR,zdaj ponavad obvisim na FB....Če je kateri,da me doda sem pod Saša Ravnjak Drugače smo pa ok,mali Marcel je vedno večji,pridno raste ,edin ne more se odločit al bi se dojil al ne,haha.Enkrat brez problema potegne,drugič pa je flaša edina rešitev...ma bo že... slikce sem pa prilepla na koncu prejšnje borbe
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 28.5.2009 21:47:46
|
|
|
|
Erin
|
Eh kaki tek, sončece..bom samo šetala Veš kakšna gužva bo to Ti tudi prideš? pikica - naj v tvoje življenje prinesejo srečo...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 6:00:13
|
|
|
|
beyba
|
joj pikica držim full pestke da bo bil naslednjič viden serček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA Ela tut....sicer ma vročino ampak se trudi.... Jaziiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaa pa super nevestica si bla, kar siješ res je, zasenčiš ženina čist......
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 8:45:18
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro borkice in exborkice! Da se vsem šeenkrat zahvalim za komplimente in pohvale. Kolk so me pa čevlji tiščal k so mi noge otekle.... ....sem še komaj racala sonček33...ja še čist mal. Se sploh ne zavedam. Sem imela danes take sanje...madonca. Začela sem se ponoči zbujat. Itak me pa mehur tako kliče, da se komaj na školjko priklopim . Kiss and hug for Lovro!! miška....samo da je vse ok, da rastete . A MF je že bila? Sem gledala tvoji dve želvici v albumu....joj kak čudež jaz pravim. Mene že en čist raztura, me zbrca in zboksa kot Tajson . Vašedva se bosta pa še med seboj , pa še mami zraven. Se spomnim zadnjič mi je hotel moj lubčka dat na trebuh, je mali škrat tako brcnil not, da je moj kar odskočil, tako se je prestrašil . špelki..ti naš občasni letalček . Samo da je vse ok....10tega bomo pa kmalu. le glej da nam firbce, sporočiš kaj boste imeli!! Meni je tudi začel trebuh otrdevat....pa mi je G. reku da je to čist običajno....sicer pa se ne sekiram več, če bi blo treba it rodit, bi pa šla ...mogoče še lažje kot na koncu...no ne mogoče...sigurno.... Ajsi....kronično pomanjkanje časa? A ste pridni? Spite ponoči? Krčki? Upam, da je vse ok in da lepo sodelujeta Oči se je že kaj uletu? Beyba....hvala lubica...sem že miški napisala da je meni veliko bolj všeč ženin kot nevesta . Smo imeli pa čist na izi.... Kako je mala Ela? Kdaj bo uvajanje v vrtec? Punce...vsem en velik hugi....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 8:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Sonček ja še prehitro se bliža dan za v Rim,ampak k pogledam Jazzi k ma sam še en dober mesec se mi zdi še dolga doba dokler ne pridem jaz na vrsto Kako ste kej ostale?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 9:11:19
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu Jutro! Sonček ja še prehitro se bliža dan za v Rim,ampak k pogledam Jazzi k ma sam še en dober mesec se mi zdi še dolga doba dokler ne pridem jaz na vrsto Kako ste kej ostale? Ja larilu, saj veš kako gre...ko sem jaz gledal svoj ticker....okroglih 100....potem 90...kar naenkrat je blo 60....pa sedaj...madona se res bližamo....pripravljeno imam že skoraj vse, samo še za sebe za v P....pa ne vem kaj bi malemu oblekla sredi julija za domov.... Ti si vredu?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 9:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzi mah za en drek,v sredo me je spet začel orng matrat tko da sm mislna da bom mogla še ponoč it v P,ampak se je k sreč umiril tko da zdej sam mal težko hodim tko da komaj čakam sredo k mam pregled
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 9:45:20
|
|
|
|
jazzz27
|
Ah larilu...važno da še zdržiš malo, da bo z vse ok, tudi če pride mal prej na svet. Si se ti dala v prvi nosečnosti testirat za streptokok?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 10:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
uff madonca zdej si me pa vprašala veš da ne vem ampak mislim da ja pa je bilo vse ok pa tud zdej je je vzela bris pa je bilo ok
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 10:38:51
|
|
|
|
jazzz27
|
A ni to še mal prezgodaj? Načeloma ga delajo po 35tednu....mogoče pri tebi drugače, ker imaš rizično, pa lahko prej rodiš...saj ne vem. A dojila si normalno ali ste bli na umetnihrani?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 10:48:30
|
|
|
|
miska73
|
Saj res... kje se pa Aqua potika? A zdaj, ko je na Klomifenu, po cele dneve samo slončka. Vsaj ena... mora še mal za vse nas, ki smo dale tele dejavnosti malo na stranski tir. Jazzi... pa kje je še MF... sem šele 17. teden. Bo znalo res biti še zelo zanimivo, kaj vse se bo dogajalo v mojem trebuhu. Se spomnim zadnjič mi je hotel moj lubčka dat na trebuh, je mali škrat tako brcnil not, da je moj kar odskočil, tako se je prestrašil Saj veš kako pravijo... tak kot je v trebuščku, tak bo tudi potem... tak da se ga naj tvoj kar pazi...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 11:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi sej pravim v prvo ne vem možno se ne spomnim več,zdej v drugo mi je pa vzela sm šla prov gledat za patogene bakterije k to vzame če se je že v prvo otrok prej rodil,za tist če je pa res po 35 tednu bi bilo pa zame itak prepozno k sm v 34 tednu rodila Tamal ni mel sesalnega refleksa tko da sm dojila kolikor je le šlo pa mogla bi mu dodajat ampak sam da je slišu za flaško je tko zaprl usta da ni šlo,tko da sm se ful mogla matrat prvo da sm mlek dobila ,drugič da je začel sesat k drgač bi pristal na intenzivni k ni jedu,tko da če se res res potrudiš potem tud mlek pride.je pa res da je kr kruto
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 11:28:33
|
|
|
|
sonček85
|
hejla da se vam malo javim po 4 dneh jazzika.slikce so več kot prelepe,prav lepa družinica boste nončika.dobrodošla nazaj in samo da je vse ok in da sta oba zrava biba:joj kako lepo te je brat javi se še kaj sonček33: pravi lepotec je tale naš lovro pikica36:ne no ,pa kaj je sedaj to ,kdaj bo šlo vse lepo kot si želiš.Zjoči se ,nasloni se na ramo dragemu,vedi da nisi sama in da imaš nas.Me ti stojimo ob strani in vedno se lahko zaneseš na nas borke objemček zate .In grem brat naprej ,naj ti ta vikend mine kar se da hitro in da v ponedeljek zveš pozitivne besede in me smo s tabo.Držimo pesti oktavija in sonček 33.aleks je priden ,tu pa tam mamico in atija jezi ,pa to vse paše k temu prelepemu Sončku ,ki nama vsak dan naredi še lepši kot je. oktavija.Pa vi kako bebica raste?Voziček že imate sedaj ,kako pa napreduje opremljanje soice ,al bo kar zraven vaju,. špelka:bravo za pregled,držim pesti za MF in brez nadaljnih popadkov do tistih pravih po 37t .
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 15:02:08
|
|
|
|
Kliki
|
Pikica36 upam da v ponedeljek zagledaš . FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Navijam za tebe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 21:22:50
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pikica36 upam da v ponedeljek zagledaš . FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Navijam za tebe jaz tudi navijam.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 21:26:01
|
|
|
|
Nončika
|
alo!! evo, mala je v postelji. jaz pa sama, moj je namreč opet dežuren. pa je bil pred tremi tedni. eh, no. krčev zdaj trenutno nimam. malo detece brše, čeprav včeraj in danes je pravo zaspane.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 29.5.2009 21:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene.... Čeprav sem vidla da me sploh niste pogrešale En lep pozdrav vam pošiljam iz P v MS Sem od včeraj tukaj zaradi otrdevanj, pritiskanja na dol in špikanja... Sicer zaprta, MV je dolg, otrok je OK, popadkov ni, kri OK, urin OK,.... VSE je OK samo otrdevanja sem imela pa so jih umirili s spasmexom... Mogoče grem jutri že domov... Nonči... Kak dugo si tij tü notri bijla??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?