ledenka
|
sonček, Lovro je lepotec midva sva ok, moje bradavice malo manj no ja, pol kile se je zredil v enem tednu, potem veš, da rad visi na joški joj, živa, kaj pa je s tabo? upam, da je vse ok! še kake 10 tednov moraš kolena skup tiščat, potem pa lahko akcijaaaaa! spps, sta dve s tem imenom pa ne vem, katera je prava jazzzika, krčki so, ampak ni sile, papa super, je na splošno priden fantek. ati pa... no comment. ampak se nimam energije ukvarjat z njegovimi pubertetniškimi napadi. nončika, super, da si bolje larilu, daj samo še malo, pa si iz tahudega ven! jutri bo 24 tednov! špelči, skoraj polovica miška, pri tebi tudi kliki, samo upanja ne izgubi! sonček85, kako ste kaj pri vas? včeraj je patronažna malega prvič skopala, danes sem to opravila sama... in je preživel voda mu je všeč, mazanje z oljem po vratu pa sovraži zdaj pa spi, upam, da še nekaj časa... da se še jaz umijem, potem pa ga podojim, previjem in gremo spat ati pa se itak klati okoli. eh.