|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
20.9.2009 18:53:52   
tanjusi
še nekaj ur nazaj sem bila srečna zaradi najine obletnice in spominov , sedj pa sem izvedela da je nekdaj najboljša prijateljica rodila mrtvo deklico v 7 . mesecu, zaradi strdka , ki je prišel v popkovnico user posted image user posted image , .Uboga punčka in prijateljicauser posted image user posted image
Ima tudi izredno močne krčne žile, tudi sama imam krčne žile in sem imela težave v 1. in 2. nosečnosti  in me je res postalo strahuser posted image user posted image .

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
20.9.2009 22:53:09   
testianka
user posted image user posted image user posted image

Zdaj končno razumem, zakaj pravijo, da je poročni dan - najlepši dan v življenju.

Ljupka vesela sem, da sta končno doma.

Isa, zate pa samo dobro v naslednjih mesecih.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
21.9.2009 8:03:01   
NATAŠA35
ljubka samo da sta okuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanjuši čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image , za prijateljico mi je pa žaluser posted image , je hud udarec za celo družino....sama imam tudi krčne žile in me je tudi strah, zato pa mi nonstop pregledujejo kri, pa pritisk, da ne bi bilo kaj narobe....

testianka čestitke za poroko, imela si lepo vremeuser posted image user posted image , naj bo zdaj tudi lepo...

punce jaz sem se ustrašila, da sem že izgubila pikico, ker sem imela v petek ponoči krvav izcedek, ni se mi vlilo, zdaj pa je zaenkrat rjave barve, pa ne vem kaj je to...res sem se ustrašila, tako da danes pokličem svojo G, pa da ji rečem, da krči sploh ne popustijouser posted image , čeprav vzamem tabletko

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
21.9.2009 9:42:27   
Teni_
Nataša, držim pesti, da je vse ok.

Tanjusi, žal mi je za tvojo prijateljico. Ni ga hujšega kot, da rodiš mrtvega otroka, oz. nasploh izguba otroka. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
21.9.2009 10:28:49   
NATAŠA35
hvala, zdaj sem bila na wc pa spet ni bilo ničesar opaziti, zdaj me pa to bega....pritiska mi spodnji del trebuha in čutim krčenje maternice malo bolj močnejše, samo sem se vseeno nekoliko pomirila...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
21.9.2009 10:32:38   
Teni_
Nataša, nočem te strašit, ampak jaz bi na tvojem mestu šla direkt do ginekologinje, če pa ne dela, pa na urgenco. Pri meni so se zjutraj začeli krči maternice, ki so se vmes malo polegli, potem pa spet. Na kocu je sledil splav. Res te nočem strašit, ampak boljše preverit. Upam, da pri tebi ne bo tako. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
21.9.2009 11:03:08   
NATAŠA35
grem na pregled k G, sem klicala, ampak sem dobila uro šele 17.30...krče imam tako ali tako od začetka, tako da ne vem...

drži mi pesti, da bo vse ok, me je res strah...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
21.9.2009 13:38:27   
ljupka
Nataša upam da je vse v redu!
Sicer imam tudi jaz krvave izscetke in me spodnji del trebuha ful boli ampak pri men je normalno zato,ker sta dva.

Testianka čestitam za poroko!

Tanjuši tako mi je žal za prijateljico ,to je tako grozno!user posted image user posted image user posted image

Imam en problem dobila sva poračun elektrike mal mn kot 400€in ni mogoče da plačam toliko ,pa me zanima,če bi bilo mogoče ,da dobim denar na CSD.Brala sem ,da je mogoče prosit za enkratno pomoč za plačilo položnice.Samo ne vem ,če bi jo nam odobril,ker sva oba v službi!
Oba imava kredit pa zdaj sem še na bolniški in dobim samo 340 € plače ,moj pa 400€+100€otrtoškega dodatka!Imam pa še 140 €lizinga za avto!
Ko bom na porodniški bom dobila celo plačo,sam zdaj je res teško in ne morem tega plačat!Kaj mi svetujete?Na elektro sem klicala ,dajo na dva obroka,ki je še vedno velik!
Zelo bi bila vesela ,če bi mi znala katera svetovat!Hvala!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.9.2009 14:24:58   
isabeaux
Živjo punce...huh...mamo kar frko...kar branje za branjem...na vikendu in pr mojih...huh...pa bo tudi to minilo....

Nataša pejd res takoj h g.....ker to ni hec...a magnezij piješ...lahko do 3 tbl. na dan....pa tin je dala g. kak utrogestan...če ne ji danes reči...ni hudič...ne se igrat...

Ljupka...hvala za vse...sem ful vesela da sta doma...kako sta...a je ana že ok...kaj pa je v bistvu bilo...?

Glede elektrike...šment...ta je kar huda....res da oba delata....ampak glede na vajine dohodke, bi jaz vseeno šla na center pa vprašala kako in kaj....čeprav je čisto možno da bodo rekli, da ni možnosti dati nekomu enkratno denarno pomoč ...ki je v službi...sam pol pa tam reci...da imata skupaj manj prihodkov, kot pa nekateri, ki živijo na podlagi podpore za soc. pomoč...in dobivajo nadomestila...pa nikjer ne delajo, pa še dodatka otroškega imajo več zato...vse brezplačno...itd.....

pa morda pa ti bodo dali...malo pojamraj...pa vztrajaj....

Kaj pa limit na banki...? Al pa nek kredit, da bi pokril vse kar imata...vse kreditw lizinge...pa na daljšo dobo, da je obrok manjši...pojdi se pozanimat...na šparkase imajo ful ugodne varijante in gledajo vse prihodke...ne samo plačo...poskusita tako...

Joj upam da sem pomagala...

Ljupka kdaj pa imaš ti pregled spet...ker kljub temu da sta dvojčka...ne bi smela imet krvavitev...moja prijateljica je zanosila z dvojčki...in ker je tudi mislial da je to ok...je poem en plodek odmrl...in drugi fantek se je rodil brez uhljev...user posted image ....tko da te nočem strašit...ampak daj pojdi se malo pokazat...pa naj ti da tudi utrogesten...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.9.2009 14:25:35   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

Zdaj končno razumem, zakaj pravijo, da je poročni dan - najlepši dan v življenju.

Ljupka vesela sem, da sta končno doma.

Isa, zate pa samo dobro v naslednjih mesecih.

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.9.2009 14:26:11   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

še nekaj ur nazaj sem bila srečna zaradi najine obletnice in spominov , sedj pa sem izvedela da je nekdaj najboljša prijateljica rodila mrtvo deklico v 7 . mesecu, zaradi strdka , ki je prišel v popkovnico user posted image user posted image , .Uboga punčka in prijateljicauser posted image user posted image
Ima tudi izredno močne krčne žile, tudi sama imam krčne žile in sem imela težave v 1. in 2. nosečnosti  in me je res postalo strahuser posted image user posted image .

huh...jojjjuser posted image user posted image to pa je hudo....jaooo...user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
21.9.2009 14:43:37   
ljupka
Joj draga moja imava stanovanjske kredite na 15 let in imam samo 90€ obrok več ni mogoče ker imam plačo 540€mi ostane 450to je minimum kar mora ostat,ker sem bila prvi mesec na bolniški še 110 € man je 340 € saj menda ko bo čez zavod bo mal več!Saj ni drugač panike gre samo ta elektrika nas je tdaj pretresla ,lani smo preplačali,so znižal obrok letos pa tko veliko za doplačat!
Vzela sva kredite da sva lahko to hiško naredila!Kaj se tiče bank ko sem iskala kredit so me nekatere banke kr nesramno odslovile,da kaj bi rada s to plačo ,da mi nič ne dajo, edino Hippo se je potrudil da sem nekaj dobila sicer malo na 15 let 13000€,več ni zavarovalnica odobrila na hipoteko nisva mogla,ker bi moral tast potpisat ,to pa ni mogoče!Moj ima obrok okrok 240€tud na 15let!
Saj pravim boljš bo ko bom v porodniški,bolniška me tepe in ta poračun za elektriko!

Saj ne krvavim opčasno imam izscedek vse bolj poretko,rekla je zato ker maternica hitro raste in pokajo žilice!Pregled imam spet 30.9.,baje na 3 tedne!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
21.9.2009 14:55:57   
NATAŠA35
isa* oj, kako si mi ti kaj? ja grem danes na pregled, čeprav so se zdaj izcedki umirili, ampak krči pa ne pojenjajo... držite mi pesti...

ljubka jaz bi ti priporočala, da raje pojdi na banko in poskusi ali limit povečat ali kak kredit zrihtat na več let, boš to prej dobila kot pa kakršnokoli pomoč, verjemi mi. pa pokriješ starega in to je to...vsaj za nekaj časa boste imeli...madonca kako pa da dobita tako nizke plače, pa to je minimalc - svaka vam čast, da zraven še gradita hišo, pa vse ostalo kar paše zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.9.2009 15:52:41   
ljupka
Saj kredite že imava na 15 let uzela sem ga letos aprila da sva lahko dokončala hiško in nam ostane men sedaj ko sem na bolniški 350€,mojmu pa 400€,ko plačava kredite!Tako da nisva zmožna,da bi dobila boljši kredit ,da bi te poplačala,v limitu sva pa že ,ker sva rabila za materijal!
Čist lepo shajava,ker imamo veliko hrane doma ,edino ta položnica ,je pa mal prehuda!Bom se že nečesa spomnila tako kot vedno!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.9.2009 16:09:47   
tanjusi
isa* oj, kako si mi ti kaj? ja grem danes na pregled, čeprav so se zdaj izcedki umirili, ampak krči pa ne pojenjajo... držite mi pesti...

držimo pesti da bo vse ok.user posted image
Jaz čakam v teh dneh user posted image , pa bi počasi mogla pridet, pa znaki so za njo, ni je še pa ne... kAK dan še pol bom pa že začela mal študirat zakaj je ni user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.9.2009 20:14:49   
Teni_
Nataša - javi se!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.9.2009 20:29:03   
ljupka
Nataša kako si?Kaj je rekla G?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
22.9.2009 7:59:21   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

se opravičujem, ker vam nisem takoj včeraj odpisala, ampak sem toliko čakala pri G, da mi je celo pritisk padel za 20 enot...za pop...dobro da sem imela knjigo s sabo, da mi je hitro minilo...

ne najde vzroka za krvavitev oz. te izcedke, čeprav je videla, da imam še vedno svetlo rjavega...me je dala takoj na UZ in s pikico, je vse v redu, zdaj sva zrasli in sva stari nekako 10tuser posted image user posted image , je rekla, da je zelo živahna, kar je tudi v redu...dala mi je, da jemljem dabroston ali kako se že kliče, in to 5 dni po dve tabletki, potem pa par dni po eno, in buskopan za krče, tudi dve tableti, in ko mi zmanjka moram po nove...zgleda tako kot ljubka se mi krči maternica in zato me daje...moram počivat, ne smem nič delat, user posted image je strogo prepovedano - ne vem kako bo moj user posted image to preživeluser posted image , in dala me je za dva tedna na bolniško, ampak ne morem iti zarad službeuser posted image user posted image , nima kdo delat namesto mene, problem je še, če grem za kak dan na dopustuser posted image ... ne delam nič strašnega, ampak imam sedeče delo za računalnikom in ni ne vem koliko dela, ker si eno opravilo raztegnem za cel šihtuser posted image user posted image

aja pa NS imam 16.10., se mi zdi malo pozno, glede na to, da je moja ZM 14.07.user posted image user posted image ....moja G je rekla, upam, da ne bo prepoznouser posted image

evo toliko

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
22.9.2009 9:07:34   
ljupka
Joj Nataša čuvaj se,če se ti M krči ni hec,men se hitro rasteguje in zato boli ,pri tebi je drugač.Ko prideš iz šihta pa po dolgem ležat!
Želim ti vso srečo!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
22.9.2009 9:11:40   
Teni_
Nataša, jaz bi v vsakem primeru šla na bolniško. Mislim, da je otrok vreden več kot bilokatera služba. Naj se znajdejo. Brez zamere, ampak sem se zaklela, če bo moji mali2 zboleli, ali jaz, grem na bolniško. Do sedaj še nisem bila nikoli - zdaj sem brez službe - pa so me ravno tako skenslali. Pa sta bili ogromno bolani, pa je bila moja mama na dopustu, da ju je čuvala. NIKOLI VEČ!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
22.9.2009 9:38:13   
NATAŠA35
ljubka jaz mam krče maternice, ne da se mi krči in me to daje in tudi boli, me nekako zvija...

teni vem kaj misliš, jaz tudi nisem bila do letos na bolniški zarad otrok ali zarad sebe, zdaj pa vem da bi morala iti, samo se bojim za službo mojega moža, ki je tudi pri nas zaposlen in mu danes poteče pogodba, pa upam, da jo bodo podaljšali...

bom še kak dan počakala, potem pa šla na bolniško...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
22.9.2009 11:05:41   
Katjusa
oj punce:)
nisem vas brala enostavno nimam več časa za RR se skos neki dogaja polek vsega je pa tamali tok bolanček včeraj sma bla pri P in smo dobil antibijotik no danes je pa že boljši in se je prvič sam vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z mojmu sma si včeraj šla ogledat eno stanovanje in smo zdej čist zagriženi za nabavo tak, da držte pesti da bomo kreditno sposobni to kupituser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem nosečkam želim čim manj problemov in skrbi in naj maximalno uživajo....

ljupka samo, da ste doma in pazi na svoja 2 zakledeka v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
22.9.2009 11:07:26   
NATAŠA35
katjuša za otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi...

naj vama rata nakup stanovanja, samo a ne živita v hiši???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
22.9.2009 11:45:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

katjuša za otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi...

naj vama rata nakup stanovanja, samo a ne živita v hiši???

v hiši smo pri mojih starših in not je še moja stara mama in stric v glavnem gužva in da ne omenjam cele žlahte k se vedno vtika v naše življenje..... veselja z zemljo nimama in sma se odločla, da grema na svoje hiša bo tako ali tako ostala in če se kdaj želima vrnt se lahko tako da to sploh ni problem tud moja 2 najprej ko sma omenla selitev sta bla presenečena in malo šokirana zdej pa se nekako spopadata s tem in sama podpirata to odločitev je pa ati reku jst naganjal ne bom nobenga...... 
mah probal bomo stanovanje lahko še vedno prodama al pa dama v najem mi2 pa grema nazaj v hišouser posted image user posted image user posted image za sabo vsekakor ne bomo zaprli vrat..... tiste, ki živite s starši tak veste kako je so prednoslti in so slabosti v sobivanju.....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
22.9.2009 13:38:23   
NATAŠA35
aha, tako je pri vas...potem pa hitro na svojeuser posted image ...vem kako je živeti s starši in tega ne bi priporočala nobenemu...vsi se vtikajo, nič ne narediš prov...

držim pesti, da vama rata dobiti posojilo...stanovanje pa ima lahko eden od otrok....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.