NATAŠA35
|
ojla vsem skupaj... se po dolgem času oglašam, ker prej mali ni nič spal čez dan in sem že lepo obupavala zdaj pa je ze dva dni tako priden, da lahko tudi pojem zajtrk v miru ...drugače nas dajejo krči vetrovi, pa je hudo...joj in jok, pa joškanje v glavnem se lepo redi, kar je super, imeli smo prvi pregled in smo pridelali kar 1220g, 4 cm več in 3 cm pri obsegu glave - torej imamo po prvi posvetovalnici 4920g, 56cm in 38 OG...jaz sem imela tudi pregled in se je vse vrnilo na svoje, samo malo kože na trebuhu in kg so še ostali , no upam, da bodo tudi ti šli stran... oh ljubka ne prodajaj svojih knjig, mogoče bi lahko kaj zaslužila s peko sladic...vem, da mogoče nimaš časa, pa za vse si sama, samo predlog pa je...ne mi o kreditih, nama niso hoteli podaljšati limita, pa so zahtevali vse lepo nazaj, kje so pa še krediti in vse ostalo...jaz samo za leasing dajem 430€ mesečno in molim bogu, da mi pomaga zadeti, da ga poplačam, ker bi potem lažje živela, tako pa se borimo iz meseca v mesec...pa sem dobila sedaj v roke več knjig in si jih preberite, ker pomagajo, sploh pri pomanjkanju denarja - to so skrivnost ali secret, zakon privlačnosti, denar in zakon privlačnosti...mam pa tudi secret dvd, ki je res super... kako pa kaj ostale?