ljupka
|
Hvala punce ker vas skrbi zame ,sam mislim ,da sem bila preveč utrujena,ker smo cunje selil,je bila prava štala ,cel dan na nogah,pa mi je ful slabo,tako,da zdaj ne gledam ,kako je pospravljeno,čeprav je moj ful živčen zaradi tega,ampak bo preživel!Bolj počivam,in sem zdaj dobra! Skrbi me kako bo po porodu,dvojčka,pa še dva ,a na tem ljubem svetu se nimam na koga zanest!Mojmu sem včeraj povedala,da tokrat bom gledala nase in ne na njegove ,če bosta hotla jest si bosta tudi skuhala,ne da bom jaz 2 dan po prihodu iz bolnice šla njim kuhat,naj kr pozabjo!Moj pa kuhat ne zna,je pa rekel,da bo šel pa v gostilno iskat! Če bi vedela gdaj bom rodila in da bo do konca ok,bi skuhala golaš,kakšen pasulj,pa haše omako,ne vem kaj se še da skuhat ,da se da v škrinjo pa bi si on samo pogrel!Filana paprika se tudi lahko skuhana da v škrinjo?Kako dolgo pa lahko stoji v škrinji,kuhana hrana? Ko sem bila z Ano v bolnici ni tašča skuhala da bi moj jedel ,je bil cel dan lačen pol je šel na pizzo,dobro da Jaka je v šoli!Ona je norela cel dan v vinogradu,jedls sta s tastom suh kruh pa salamo,za sina jo pa ni skrbelo kaj bo jedel ko pride iz službe,jaz sem pa vedno skrbela kaj bosta jedla ,celo zdaj ko imam svojo kuhno,še vedno kuham pri njih in za njih! Še ko me je moja G poslala rodit ,sem šla najprej domov skuhat,ker so na travniku mrvo grabil,da ja ne bi bili lačni,sem imela že popatke,pol sem šla pa nazaj rodit!Kako sem jaz neumna,šele zdaj vidim,zame in za mojo družino se noben ne sekira ,za njenega sina ji ni nič več mar ,saj zdaj ima mene,da mu kuham in vse ostalo,pa tudi če me deset dni ni doma! Se opravičujem mal sem se izpihala ,ker me je strah kaj me čaka ,ker mi res ne bo nihče pomagal,ko bo po 15 dneh moral moj v službo! Golobica hvala na skrbi upam da tudi tebi čimprej rata zagledat +! Nataša a tebe skoz boli al bolj popoldan in zvečer,pri meni je tako!
|