|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
25.9.2009 6:35:13   
Teni_
Jutro, punce!

Se odpravljam h ginekologinji. Držite pesti, prosim, da mi pove, da je vse ok, da lahko začnemo delat user posted image user posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
25.9.2009 7:10:53   
tanjusi
Jutro, punce!

Se odpravljam h ginekologinji. Držite pesti, prosim, da mi pove, da je vse ok, da lahko začnemo delat user posted image user posted image .

držim pesti!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
25.9.2009 7:47:02   
NATAŠA35
teni RR držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
25.9.2009 10:32:18   
Teni_
Hvala za pestke. Vse je ok, pregrade ni videt nobene. Je rekla, da si naj kupim Tifol in lahko začnemo.user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.9.2009 11:45:55   
isabeaux
uuu super teni....držim pesti, da čim prej ratauser posted image

Nataša...saj vem kolk so loji pa gledajo sam datum 1. m....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.9.2009 12:16:02   
NATAŠA35
teni supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
25.9.2009 21:02:59   
tanjusi
teni super in kdajuser posted image je ne pričakuješ?
Po moje bomo v oktobru že vse nosečkeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
25.9.2009 21:21:08   
Teni_
Hvala vam. Zdaj jo najprej pričakujem najkasneje 30.9., potem pa odvisno. Najkasneje do 30.10. je ne pričakujem.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
26.9.2009 13:39:36   
tanjusi
eno vprašanje imam za vas punce, upam , da mi ne bo katera zamerila, ker res ne mislim nič slabega.Tule na tem forumu ste večinoma punce, ki ste imele težave z zanositvijo in težave v nosečnosti.Vendar ste še vedno pogumne in še vedno delate na otročkih. Upam da nisem pregrobo napisala , ker to ni moj namen.user posted image Razmišljam o sebi in ne verjamem da bi bila toliko močna , da bi se po taki neprijetni izkušnji še odločila  za ponovno nosečnost.
Zato vas občudujem  in upam da bo vse ok tako pri meni kot pri vasuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
26.9.2009 16:46:45   
Teni_
tanjusi, ti povem, da jaz tudi ne, če to ne bi bilo prvič, da je šlo karkoli narobe.  Ampak verjamem, da pri vseh želja po otroku premaga.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
26.9.2009 16:50:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

eno vprašanje imam za vas punce, upam , da mi ne bo katera zamerila, ker res ne mislim nič slabega.Tule na tem forumu ste večinoma punce, ki ste imele težave z zanositvijo in težave v nosečnosti.Vendar ste še vedno pogumne in še vedno delate na otročkih. Upam da nisem pregrobo napisala , ker to ni moj namen.user posted image Razmišljam o sebi in ne verjamem da bi bila toliko močna , da bi se po taki neprijetni izkušnji še odločila  za ponovno nosečnost.
Zato vas občudujem  in upam da bo vse ok tako pri meni kot pri vasuser posted image

joj jst sem tud misla, da ko prvič zanosim mi bo pol vseeno samo da bi enga mela ni in ko sem ga dobila se je v meni enostavno spet nekaj prebudilo in želja po otročku ni bla nič manjša kot v prvo in spet vsak mesec jok in stok... no pa je tudi v drugo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (prej sem si misla, da nebi nikol šle še enkrat čez vse preglede, ampak bi in tud za tretjega bom šla do konca samo da ga dobim)
enostavno v meni je nekaj kar je močnejše od mene in ta želja po otročku je taka da pomoje ni važno imaš kakega al pa ne vedno te stisne ko ni in ko je je veselje tako k da je prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
torej na tretjem še ne delamo dolgo (pač nekje 4 tedne po porodu smo zečel) in ko bo bo ampak grem do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
26.9.2009 18:06:20   
tanjusi
ja saj težko rečem kako bi jaz odreagirala, ker sama še nisem imela negativnih izkušenj in je šlo do sedaj vse po sreči , po vsej verjetnosti bi se tudi jaz borila do srečnega konca ( oz. zdravega otročka)
Ma sem zatežena danes se vidi da jeuser posted image na obiskuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.9.2009 9:22:16   
prfect
POZDRAVLJENE!

Sm nova in prve boste izvedele ,da pričakujem 3tjič.user posted image

Joj nekomu moram povedat.No "oči" seveda tud ve ampak ostali...sem mal vraževerna.
Pri prvemu sem povedala vsem,pol sem pa krvavela 1 teden(mi je G. rekla naj se prpravim ,da bo šlo naprej),pa ni-smo se boril in ta moj boj bo nov.star 12 letuser posted image .
Drugi pa marca 10 let.
Sta moja sončka in moja radost in smisel življenja.
In sedaj 3.sonček. JUUUUPPPPIIIII!!!!!!bi kar zavriskala
Sva vesela zeloooo!

lp od mene

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.9.2009 10:01:45   
Teni_
Čestitke, perfect.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa upam, da pride moja user posted image  čimprej, da potem začnemo.

(odgovor članu prfect)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.9.2009 10:03:51   
tanjusi
boj bo nov.star 12 letuser posted image .
Drugi pa marca 10 let.
Sta moja sončka in moja radost in smisel življenja.
In sedaj 3.sonček. JUUUUPPPPIIIII!!!!!!bi kar zavriskala
Sva vesela zeloooo!

lp od mene

ja čestitke tudi moj prvi bo star 12 let januarja , ta mali pa je star 8 let sedaj pa se bomo začeli trudit na 3.  sončkuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.9.2009 12:23:42   
ljupka
Joj punce moje jaz sem čist v riti ,slabo včeraj trikrat bruhala ,in to ni dost sem še driskala ,omedlevam ,sem pala imam vso nogo ćrno,zvečer me je tko trebuh bolu ,kakor si ti rekla Nataša kot bi imela krče,to je noro ,ta moja dva korenjaka mi orenk delata hormone!A bo to gdaj kaj bolš?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.9.2009 13:01:32   
tanjusi
Joj punce moje jaz sem čist v riti ,slabo včeraj trikrat bruhala ,in to ni dost sem še driskala ,omedlevam ,sem pala imam vso nogo ćrno,zvečer me je tko trebuh bolu ,kakor si ti rekla Nataša kot bi imela krče,to je noro ,ta moja dva korenjaka mi orenk delata hormone!A bo to gdaj kaj bolš?

o ljupka s tem pa se ni za šalit, sploh z omedlavanjem , kaj pa če  ginekologinjo vprašaš , po mojem maš težave z pritiskom, kar tako omedlavat pa tudi ne smeš, tudi če si noseč .user posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.9.2009 13:13:24   
ljupka
V sredo imam G pa bom videla kaj bo rekla in videla bom kako sta zrastla!Klicala sem kolegico ,ki ima tudi dvojčice,in je rekla da je imela iste probleme,tam nekje do 4 meseca pol je bilo mal bolje!Dala mi bo voziček,tako da zaradi vozička se ne rabim sekirat!

Prfekt dobro došla in čestitam na tretji nosečnosti lepo in mirno nosečnost ti želim!

Nataša kako si ti?

Isabeaux kako se ti počutiš?

Teni držim ti pesti da ti kmal rata in to do konca!

Tanjuši upam ,da ti kmal rata ,da bomo vse srečke nosečke!

Katjuša zdaj pa se resno primita dela ,da se nam pridružiš v veselem pričakovanju,nestrpno te pričakujemo!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.9.2009 20:45:47   
golobica82
Pozdravljene!

Jaz vas sicer že dolgo berem v upanju, da bom tudi jaz lahko prišla do "v pričakovanju 3+" Sedaj se že doolgo borimo za prvi +, ki pa ga kar noče in noče bit.
Oglasila sem se zato, ker em skrbi zate LJUBKA. TO so znaki dehidracije in prosim obišči zdravnika, da ne bo kaj narobe z malima pikicama.
Lep pozdrav srečkice;)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.9.2009 7:45:19   
NATAŠA35
jutro punce...evo vikend je spet minil, kot bi mignil...

ljubka takoj k zdravniku, ker to ni dobro, pa še mislim, da ti je cuker tako padel, da si skup padla...padci so zelo nevarni, pa naj ti pogleda pritisk...če te boli v trebuhu so krči in je najbolje pit magnezijeve tablete, poleg buscopana, ki ti ga bo G prepisala - vsaj malo omili bolečine...

katjuša dejmo punca hitro v boje, da se tudi ti obarvaš user posted image

teni držim pesti, da ti rata kar v prvouser posted image user posted image

tanjuši želja po user posted image je tako močna, da se hitro pobereš in se boriš naprej...

prfect  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

isa* kako si mi kaj ti? vse ok?

jaz sem drugače še kar ok, zmatrana po dolgem in počes in moram kar veliko počivat, ampak vsaj malo sem začela pospravljat po hiši, ker je bil pravi kaos...tako da po malem pospravljam, sobo po sobo...krči ne popuščajo, tako da grem kupit še magnezijeve tablete, da vidim, če bo kaj bolje...

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.9.2009 8:26:07   
ljupka
Hvala punce ker vas skrbi zame ,sam mislim ,da sem bila preveč utrujena,ker smo cunje selil,je bila prava štala ,cel dan na nogah,pa mi je ful slabo,tako,da zdaj ne gledam ,kako je pospravljeno,čeprav je moj ful živčen zaradi tega,ampak bo preživel!Bolj počivam,in sem zdaj dobra!
Skrbi me kako bo po porodu,dvojčka,pa še dva ,a na tem ljubem svetu se nimam na koga zanest!Mojmu sem včeraj povedala,da tokrat bom gledala nase in ne na njegove ,če bosta hotla jest si bosta tudi skuhala,ne da bom jaz 2 dan po prihodu iz bolnice šla njim kuhat,naj kr pozabjo!Moj pa kuhat ne zna,je pa rekel,da bo šel pa v gostilno iskat!
Če bi vedela gdaj bom rodila in da bo do konca ok,bi skuhala golaš,kakšen pasulj,pa haše omako,ne vem kaj se še da skuhat ,da se da v škrinjo pa bi si on samo pogrel!Filana paprika se tudi lahko skuhana da v škrinjo?Kako dolgo pa lahko stoji v škrinji,kuhana hrana?
Ko sem bila z Ano v bolnici ni tašča skuhala da bi moj jedel ,je bil cel dan lačen pol je šel na pizzo,dobro da Jaka je v šoli!Ona je norela cel dan v vinogradu,jedls sta s tastom suh kruh pa salamo,za sina jo pa ni skrbelo kaj bo jedel ko pride iz službe,jaz sem pa vedno skrbela kaj bosta jedla ,celo zdaj ko imam svojo kuhno,še vedno kuham pri njih in za njih!

Še ko me je moja G poslala rodit ,sem šla najprej domov skuhat,ker so na travniku mrvo grabil,da ja ne bi bili lačni,sem imela že popatke,pol sem šla pa nazaj rodit!Kako sem jaz neumna,šele zdaj vidim,zame in za mojo družino se noben ne sekira ,za njenega sina ji ni nič več mar ,saj zdaj ima mene,da mu kuham  in vse ostalo,pa tudi če me deset dni ni doma!
Se opravičujem mal sem se izpihala ,ker me je strah kaj me čaka ,ker mi res ne bo nihče pomagal,ko bo po 15 dneh moral moj v službo!

Golobica hvala na skrbi upam da tudi tebi čimprej rata zagledat +!

Nataša a tebe skoz boli al bolj popoldan in zvečer,pri meni je tako!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.9.2009 9:45:52   
NATAŠA35
oh ljubka, počivaj in misli nase...jaz sem tudi tako delala, pa sem skoraj skup padla...se spomnem ko sem rodila sem že drugi dan vstala, ker sem si morala sama čaj skuhat, doma pa mož, ki je res skrbel zame in njegova babica, ki je takrat živela z mano....moj mi je hotel čaj kuhat, pa mu je težila, da ležim kot krava on pa dela za vse...ne vem zakaj se nisem takrat razkurla, bi bilo lažje...sem pa bila en mesec predno sem rodila na porodniškem in sem delala vse, še zanjo, babo zmešano...če bi bili njena familija, bi jih stregla od uzad če je treba, jaz pa lahko stojim, pa hodim...

zato te prosim, da počivaj in se sekiraj se, če je razmetano...jaz sem posteljo natrpala z cunjami - čistimi, ampak nisem imela moči, da pospravim, ker sem se slabo počutila, tako da že nekaj časa spimo na kavču v dnevni sobi, pa se moj ne sekira preveč, mi nič ne reče, ker ve, če jaz obležim, potem je res nekaj narobe...

poglej naj si onadva kuhata kar sama, in je kar hudo, da sta jedla suh kruh in salamo, da ni skuhala kaj...a nikoli ne kuha? kako je bilo pa prej, ko tebe ni bilo?...ti imaš svojo familijo in jim kuhaj, na njih pa pozabi in jima kar to povej...zakaj bi stala cel dan na nogah, lahko bi ti ona kaj skuhala...

lahko vse daš v skrinjo, tudi polnjeno papriko...daš lepo v plastične posode in si lepo pogreje mož, ko bo lačen...če imaš mikrovalovko, je še hitreje...tudi kruh lahko daš zmrnit, pa si odtaja, ko boš ti v P.

resno ti govorim, nase pomisli, vse ostalo pa bo že...pa če boš samo 10 minut/ dan cote pospravljala, boš nekaj naredila...

kar se tiče krčev jih čutim cel dan, samo zjutraj in popldan - zvečer, pa so malo bolj hudi...ko se malo umirim, včasih kar zaspimuser posted image , je bolje....

uhhhh sem se razpisala...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
28.9.2009 10:10:17   
ljupka
Hvala ti Nataša ker me razumeš in vidim da imamo vse iste izkušnje!
Kuha tašča ,sam ne rada otkar sem tle pa ne ,samo ko sem dopoldan v službi  je morala,včasih sem zvečer skuhala ,da je drugi dan pogrela!Ko sem bila v bolnici z Ano sem šla en dan domov ,da sem spohala meso in naredila malico za trgače ker so naslednji dan trgali!
Kaj so jedli preden sem prišla ne vem,zgleda da bolj slabo,ker so vsi pridobili kakšno kilo otkar sem jaz pri hiš,vsi so pa ful suhi!
Kr jočemuser posted image user posted image user posted image in se bojim če bom vse to zmogla in če bom imela časa pri dvojčkih za Svojo lepotičko Ano in angelča Jako,do zdaj je šlo vse kot po maslu ,toda tokrat bo drugač,vesela sem da sem noseča in tudi da sta dva ,samo se bojim ,ker ne vem ,če bom temu kos!
Oprostite če težim ,verjetno hormoni!
Nataša še hodiš na šiht ,ali si doma?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.9.2009 12:27:08   
NATAŠA35
uh ljubka preveč stvari imaš na sebi...bojim se, da boš kmalu pregorela, punca....vem kako je to, ker jaz sem imela isto, vendo sem skrbela za druge, zase pa ne...nikoli nisem bila na bolniški, sem šla tud bolna delatuser posted image ....

najbolje, da poveš svoji dragi tašči, naj začne kuhat zase in ti za svojo družino, pa če nikoli več ne spregovori s tabo...za kaj bi se sekirala zanjo? kaj pa če vaju ne bi bilo zraven, a?...ne rečem, da kateri dan ne skuhaš za vse, samo mislim, da je to odveč...

poglej, ko je bila ana v bolnici, si namesto, da bi bila z njo, šla domov in kuhala za ostale, namesto, da bi tvoja tašča to naredila, ker pač si bila v bolnici...pa še noseča si in to z dvojčki, pa sčasoma ne boš več mogla delat tako kot do sedaj...

zdaj se lepo spočij, dvigni noge in misli na dve pikici, drugima dvema pa pač poveč, da boš mogoče imela malo manj časa za njih, samo jih imaš še vedno rada in jih vedno boš...veš včasih se tud jaz zavedam, da si ne vzamem za vse enako časa, pa ga poskušam tako, da gremo kam na izlet, da igram z njimi kakšne igrice, da ustvarjamo skupaj (čestitke, peka, zavijanje daril....), rišemo ali pa kaj pečemo - kuhamo skupaj...

vsega sama ne boš zmogla, boš rabila pomoč moža in otrok...samo ne sekiraj se, potem pride vse samo od sebe, samo kak dan boš utovila, da delaš cel dan samo za moža in otroke, zase pa spet nič, zato si vzemi tud zase čas...

aja, jaz delam, nisem doma, ker nebi počivala, ampak spet delala v hiši...mislim, da čutim že otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 28.9.2009 12:28:01 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.9.2009 12:31:28   
isabeaux
Živjo punce....

Oh...jaz pa se tko bojim da je kaj narobe...ker me v predelu jajvcevoda že od včeraj ful pika in boli...bojim se da je kje izvenmaternična...ker sem jo že imela...sam se je takrat sama ščistila...že par dni po + ...tko da sedaj pa ne vem...jutr vstopam v 7 teden...drugače sem ok...lulat še hodim...prsi malo manj bolijo...čeprav še zmer kar fejst...ampak sem se že navadila na bolečino...drugače noenih izcedkov, vse ok...sam to pikanje me begauser posted image

Ljupka...drži se punca...in kot ti je golobica rekla...da niso to znaki dehidracije...nabavi si elektrolite...pa jih spi...je bolje...

Glede hrane...vse se lahko zmrzne...tudi fižol...in ostale že kuhane reči..pa se potem samo odtopijo in pogrejejo...ne smejo pa biti v skrinji dlje kot ...

meso 6 mesecev...

zelenjava...3 mesece...juhe 3 mesece...

Tko da glede tvoje tašče pa ej...MISLI NASE IN NA SVOJE ...pusti idiote pr miru...

Žal moramo dat zelo negativne izkušnje skozi da se spomnimo..da so samo naši otroci in možje tisti na katire se lahko zanesemo...tudi jaz imam takšno izkušnjo...da pa je dobrota sirota pa itak vemo...a ne...žaluser posted image

Katjuška...ti pa res...pridna bodita...pa bosta hitr za nami...držim pesti da bo vse ok...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.