![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 12:22:40
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. MAUSIKAA 3. XENKA 4. ISABEAUX 17. 09. 5. TANJUSI 22.09. 6. KATJUŠA 06. 10. 7. MOJAMURA 12. 10. 8. TENI RR XX. 10. 9. KLAVDIJAK1 NAVIJAČICE: DAŠABINA TESTIANKA ( SREČKA ) ROK : 03. 04. 2010 NATAŠA 35 ( SREČKA ) ROK: 21. 04. 2010 LJUPKA ( SREČKA ) ROK: 26. 04. 2010
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 13:28:29
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ne zahvaljuje se isa, ker tukaj smo, da si pomagamo, a ne da? kako se počutiš?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 13:49:12
|
|
|
|
xenka
|
Čao punce, čestitke vsem ki so Superca mi v glavnem nismo še, sicer je pa res da trenutno tud ne delamo dosti na tem res čestitke tistim, ki ste in dobre želje za tiste ki še boste (bomo) Lp
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 15:01:14
|
|
|
|
dašabina
|
Me dolg ni bilo...pa toliko krasnih novic le tako naprej, držim punce pesti za vse...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 18:02:34
|
|
|
|
klavdijak1
|
Bravo isa za sedaj pa takoj uživat v . No moja naj bi prišla v petek ampak se je že najavila ( izcedek). tako da mogoče bo pa oktobra .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 20:53:15
|
|
|
|
tanjusi
|
isa jaz mislim da je to, to me prav zanima kako je z ljupko in njeno ano Tanjuši močno držim pesti, da hudičevke ne bo... če ne ta mesec pa naslednjega sigurno držite se!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 21:21:26
|
|
|
|
Teni_
|
Isa, čestitke Nam je pa v petek poginila mucika. Je bila stara komaj 6 mesecev. Očitno se je zastrupila, ampak pojma nimam na čem, ker je vedno v stanovanju. Zdaj imamo pa bratca in sestrico - Mikija(Nikin) in Lili (Tejina). Miki na slikici mežika
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 22:41:35
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 ne zahvaljuje se isa, ker tukaj smo, da si pomagamo, a ne da? kako se počutiš? Saj vem Nataša...ampak vseeno... sem kar ok...še ne dojemam, in vem da še dolgo ne bom po vseh mojih izkušnjahs ss - i...bom verjetno kar tam do 14 tedna na trnih...pa nič zato...sem že navajena... Mi je pa ful čudno ker me joškice tako bolijo...da ko si dam dol modrc...se mi zdi da so težke celo tono pa ful zaboli... pa btw. imam številko modrca B 80, tako da niso glihz velike... Ja pa v obeh prejšnjih nosečnostih so me šele v enem 8., 9. tednu začele bolet...ne pa takoj Drugače pa sta mi oba mala ful boga....mali je pravkar bruhal.....mala pa je v šoli mogla domov, ker jo je tako trebušček bolel...pa je potem tud doma bruhala...očitno neka viroza...
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 14.9.2009 22:45:08 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 22:42:36
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: xenka mi v glavnem nismo še, sicer je pa res da trenutno tud ne delamo dosti na tem O saj tudi tebi bo ratalo...kmalu boš videla...kdaj ti napišem datum na seznamček ?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 14.9.2009 22:48:52
|
|
|
|
isabeaux
|
dašabina...hvala ti....upam da hitr dobiš lušte Klavdijak1 joj upam da izcedek najavlja kaj drugega...pa ne m ... Tanjusi...jaz tudi zate upam da rdečka ostane nekje v severnih krajih za vsaj 10 mesecev Jaz pa kot sem rekla...še dolgo ne bom dojela...upam samo da bo ostalo...in ne bo spet ss... Teni RR...kako sta kjutkana mucka...fulll...joj mi pa imamo siamca...paje že star, ampak se še drži...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 8:32:09
|
|
|
|
NATAŠA35
|
isa tudi pri meni še ni zagotovo, tako da sem tudi sama na trnih, pri tebi pa je seveda drugače...kar se tiče bolečih prsi, imam jih odtakrat ko sem delala test , najbolj bolijo, ko dam dol modrc, sploh pa bradavice - mogoče pa bo sedaj drugače isa, ker imaš že na začetku take znake... misli na najboljše in ne na ss-je, čeprav verjamem, da te je strah, sploh ker si dala toliko čez... angeli ti stojijo ob strani, tako da se ne rabiš toliko sekirat
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 12:46:28
|
|
|
|
isabeaux
|
Nataša imaš prav...hvala ti...sem pa danes nardila še en seratec testek...in je bila črtica malo bolj vidna...za odtenek intenzivnejša...tko da sedaj šele imam več upanja...ampak kot sem že napisala...šššcccc...šššcccc...grde misli proč....pa bo ...a ne da bo....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 13:03:25
|
|
|
|
isabeaux
|
joj ne seratec...bc mini sem delala...no in imam v albumu oba slikana...pogleje pa mi rečte kaj si mislite...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 13:22:19
|
|
|
|
NATAŠA35
|
draga moja, ratalo ti je in si srečka , ker je bolj vidna...kar pokliči za pregled
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 14:05:28
|
|
|
|
isabeaux
|
saj bom...sam še ne takoj....kdaj pa imaš ti nataša pregled...kolk daleč si zdaj?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 15:19:49
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka isa jaz imam rok 03.04.2010 bravo na moj rojstni dan.... Isabeaux , ja me drži, pa mi nekaj nagaja, že dva meseca na 25 dni ....sam da ni hujšega ....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.9.2009 21:19:54
|
|
|
|
tanjusi
|
jaz sem imela v tem ciklu tam med 10 in 17 dnem izredne bolečine v jajčnikih, ki jih nisem navajena, sedaj pa se je stavr umirila. pričakujem okrog 20 - 25. septembra oz. je ne pričakujem se bom pustila presenetit, ker se mi zdi da je kar malo možnosti, sva pa se odločila da naslednji mesec greva pa zares, čeprav sva prej mislila malo dlje počakat, bomo videli kako bo isa tebi pa še enkrat čestitam in ti želim čim manj negativnih misli
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 6:35:04
|
|
|
|
tanjusi
|
sem že pokonci sem mogla ta starejšega sina peljat na avtobus ker ima nulto uro pa si sedaj kapučino kuham da se malo zbudim. Kaj pa ve, včeraj sem bila zelo žalostna ker je Patrick Schwaiz umrl . Mi je bil zelo ok igralec in tudi človek
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 8:13:04
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux saj bom...sam še ne takoj....kdaj pa imaš ti nataša pregled...kolk daleč si zdaj? jaz naslednji teden pokličem za NS v P, ker imam napotnico, drugače imam pregled šele 27.10. , ker na začetku naroča bolj poredko, proti koncu pa bolj pogosto... kako si mi ti kaj? ja, tanjuši meni je tudi žal da je umrl...bil je dober igralec, naj počiva v miru....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 10:01:51
|
|
|
|
isabeaux
|
Uh nataša, to je pa še kar neki časa....ti pa povem, danes sem seveda jaz kot jaz nardila še en bc mini in sem dala v album...črtica je očitno debelejša in močnejša, tko da zdaj pa res mislim, da je to to Je pa danes polnih 14 dni od o...in danes bi mogla prit tečka, ki je upam sedaj da res ne bo...celih 9 mesecev Bom se danes naročila... Ja Patrick Sweize...pa je men bil tud super igralec....in že takrat me je pretreslo, ko so rekli da ima raka...sedaj pa tko Njemu pa res še ni blo treba it....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 13:55:38
|
|
|
|
NATAŠA35
|
zdaj pa kar popravi seznamček, danes je še bolj vidna črtica
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 14:13:05
|
|
|
|
isabeaux
|
pa ne...še kak dan počakam za popravo seznamčka....ok A ve katera kako je z Ljupko in njeno ano upam da sta ok in prideta kmalu domov iz bolnice...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 14:49:20
|
|
|
|
NATAŠA35
|
tudi mene skrbi za ljubko in ano, vsak dan mislim na njiju...sigurno je še v bolnici, če se nič ne javi... kje pa je katjuša? ok isa ne bom silila vate, ko boš pripravljena popravi seznam...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.9.2009 15:56:20
|
|
|
|
isabeaux
|
katjuša pride morda bolj zvečer....jaz pa tud šibam na roditeljskega v šolo...Verjetno sta še v bolnici...zato upam da je res vse ok...saj se bo ljupka ziher takoj javila ko pride domov... Hvala in ja bom kmalu popravila seznamček....sam še mal ker uradno mi šele jutr zamuja...pa mal vraževerja...saj veš kako je to...a ne
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 8:06:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja, ja vem isa* res sem vesela, da ti je uspelo in naj tako tudi ostane...slabe misli, pa naj gredo nekam stran, pa samo lepe prihajajo...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.