Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 10:41:43
|
|
|
|
xenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux IZVIRNO SPOROČILO: xenka mi v glavnem nismo še, sicer je pa res da trenutno tud ne delamo dosti na tem O saj tudi tebi bo ratalo...kmalu boš videla...kdaj ti napišem datum na seznamček ? Joj, hvala isabeaux, jest upam da bo še letos črtica, ne glede na to da se trudim dokončati faks. Se mi zdi fanj, da bi blo čimmanj razlike med otroci.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 10:57:04
|
|
|
|
xenka
|
A kšna ve, zakaj mi ne prilepi tickerja pod sporočilo?!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 11:02:46
|
|
|
|
NATAŠA35
|
link imaš če klikneš na svoje ime, samo brez slikic...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 15:02:12
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. MAUSIKAA 3. XENKA 4. TANJUSI 22.09. 6. KATJUŠA 06. 10. 7. MOJAMURA 12. 10. 8. TENI RR XX. 10. 9. KLAVDIJAK1 NAVIJAČICE: DAŠABINA TESTIANKA ( SREČKA ) ROK : 03. 04. 2010 NATAŠA 35 ( SREČKA ) ROK: 21. 04. 2010 LJUPKA ( SREČKA ) ROK: 26. 04. 2010 ISABEAUX ( SREČKA ) ROK : 25. 05. 2010
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 15:04:27
|
|
|
|
isabeaux
|
Evo Nataša opogumila sem se s seznamčkom Res pa se še sploh ne upam veselit, vse do prvega pregleda ne...ki še ne vem kdaj bo, ker me bo sestra poklicala.... Upam res da se obdrži....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 16:07:45
|
|
|
|
Čebel@
|
isabeaux.......čestitam za
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 17:40:54
|
|
|
|
tanjusi
|
ISABEAUX ( SREČKAuser posted image ) user posted image user posted image ROK : 25. 05. 2010 čestitam
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.9.2009 17:43:49
|
|
|
|
mojamura
|
isabeaux
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 7:59:24
|
|
|
|
NATAŠA35
|
isa za seznamček, a nimaš PDP na dan mladosti joj le kako sta ljubka in njena hčerka ana...vsak dan pomislim na vaju, da je oz. da bo vse ok...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 11:04:25
|
|
|
|
isabeaux
|
hvala vam...sem za čestitke...zdaj pač sam čakamo do prvega pregleda...pa upamo da bo vse ok ja na dan mladosti Joj jaz tud non stop mislim na ljupko in ano... in upam da bo vse ok...nekam dolgo je že v bolnici...več kot teden če se ne motim...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 11:37:35
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja je že en teden...upam, da se ana dobro drži in da ji ta bolezen ne bo pustila posledic...za vaju obe
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 11:43:32
|
|
|
|
Teni_
|
Isa, še enkrat čestitke in naj poteka vse tako kot mora. J az že komaj čakam na konec meseca, da gre še 3 M mimo in začnemo. Upam, da konec oktobra zagledamo , če bo šlo tako gladko kot do sedaj. Me skrbi, da abrazija ne bi pustila kakšnih posledic in da se vse skupaj ne ponovi.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 11:53:29
|
|
|
|
isabeaux
|
abrazija verjetno ni pustila posledic teni....so ti nardili uz po njej? Sluznica je sposobna popolne obnovitve in ko delajo abrazijo, pazijo, da ne poškodujejo stene maternice ampak da res postrgajo samo sluznico, ki se obnavlja....tko da jaz ti želim vse naj naj in res čim prej spet
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 18.9.2009 11:54:00 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 11:55:35
|
|
|
|
Teni_
|
UZ mi je delala moja g. Imam pa še en UZ 25.9., ko bova pregledali, če bi bila kje kakšna pregrada, kar srčno upam, da ni in začnemo. V nasprotnem primeru se bo vse zavleklo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 11:55:41
|
|
|
|
isabeaux
|
Nataša v katirem tednu si ti zdaj? si ti tudi hodila lulat na 15 min ? A se je to hitr nehalo
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 13:06:07
|
|
|
|
NATAŠA35
|
grem v 10t po UZ, samo se ni dobro videlo...ja na wc pa hodim nonstop, ker res veliko pijem, 1,5 l vode v službi, pa še 1x toliko doma...zdaj pa meči večerno vstajanje, ker potem težko zaspim teni RR tudi jaz ti želim, da čimprej ugledaš magični ....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 16:29:54
|
|
|
|
tanjusi
|
ja ljupka in njena hčerka tudi mene skrbi, a nima katera kontakta od nje? Drugače pa se meni čisto zdi da bo vsak čas prišla , sem mela ponoči neke sumljive bolečine, lahko pa da je tudi kaj druga . Isa kdaj imaš prvo kontrolo?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.9.2009 21:03:12
|
|
|
|
isabeaux
|
Ne vem še...ker ima moja g. tako prakso, da vzame vse podatke, polte pa kak ih par dni pred pregledom pokliče...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.9.2009 8:12:43
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Jaz pa sem bila včeraj zvečer pri dežurnem zobozdravniku. Se mi je cela desna stran vnela in sem bila hruškasta. Mi je vrezala in dala tisti zdravilni trak noter, pa antibiotik. Sem pa danes še hujša, ker je kot, da bi se mi razlilo in imam žnable kot Urška Čepin . Zdaj tako grem nazaj, ker mi morajo trak menjat, pa bomo videli, kaj bodo povedali.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.9.2009 8:50:40
|
|
|
|
tanjusi
|
az pa sem bila včeraj zvečer pri dežurnem zobozdravniku. Se mi je cela desna stran vnela in sem bila hruškasta. Mi je vrezala in dala tisti zdravilni trak noter, pa antibiotik. Sem pa danes še hujša, ker je kot, da bi se mi razlilo in imam žnable kot Urška Čepinuser posted image . Zdaj tako grem nazaj, ker mi morajo trak menjat, pa bomo videli, kaj bodo povedali. _____________________________ u šit . Vso srečo!!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.9.2009 20:36:00
|
|
|
|
ljupka
|
Danes smo prišle domov po 10 dneh bilo je hudo sedaj je mnogo bolje bo pa še doma! Moja draga Isabeaux iz srca ti čestitam kr jokala sem od sreče res ti prvoščim iz srca lepo in lahko nosečnost in to točno na rok!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.9.2009 20:38:17
|
|
|
|
Teni_
|
Ljubka, hvala bogu, da je boljše. Sem full vesela.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.9.2009 21:53:15
|
|
|
|
tanjusi
|
Danes smo prišle domov po 10 dneh bilo je hudo sedaj je mnogo bolje bo pa še doma! samo da sta bolje!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.9.2009 15:14:18
|
|
|
|
tanjusi
|
mi pa mamo danes obletnico poroke že 12. . Pa me je gospod mož povabil na kosilo . Upam da bo naslenjih 12 let tako uspešnih ali še bolj kot je bilo prvih 12. Seveda pa je prva želja
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.9.2009 16:58:22
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi mi pa mamo danes obletnico poroke že 12. . Pa me je gospod mož povabil na kosilo . Upam da bo naslenjih 12 let tako uspešnih ali še bolj kot je bilo prvih 12. Seveda pa je prva želja Čestitam in želim vama srečnih še najmanj 50 let ! In lepo se imejta!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.