|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
22.9.2009 16:50:53   
tanjusi
nataša drži seuser posted image
Ja take smo ... jaz mam tudi tako službo , da razmišljam bog ne daj v bolniško , čeprav je moje življenje in življenje dojenčka na prvem mestu in mislim da bom spremenila mišljenjeuser posted image .
Drugače pa je prišla danesuser posted image , saj ta mesec še res nismo delali toliko na dojenčku, ampak sedaj pa zares, 18.10.  je pa prav zares ne pričakujemuser posted image . Je pa zanimivo našla sem materinsko knjižico mojega mlajšega sina in tam sem zasledila , da sem imela zadnjo user posted image pred zanositvijo 18.10 . Bomo videli koliko je ta 18.10. usoden zameuser posted image
Mogoče nam pa ratauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
22.9.2009 22:10:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

aha, tako je pri vas...potem pa hitro na svojeuser posted image ...vem kako je živeti s starši in tega ne bi priporočala nobenemu...vsi se vtikajo, nič ne narediš prov...

držim pesti, da vama rata dobiti posojilo...stanovanje pa ima lahko eden od otrok....

oj punce....
jst ne vem kaj nej nardim.... kredit lahko dobima ni problema zdej se pa zatikama a to naridt al ne kredit bi bil za 30 let ker sma šla na to, da bi bil čim manjši obrok, da bi nam blo lažje..... ampak ko začnem razmišljat kaj vse se lahko v 30 letih zgodi me pa groza in strah se spustit v kaj takega ne predstavljam si da bi se mogla čez nekaj let spet selit preprosto se mi ne ljubi.... stanovanje pa je tako noro da spet vleče.....
tiste k ste zidele kolk stane izgradnja ene hiše od začetka do konca..... to mislim hiške nekje cca 120 kvadratov?
ena opcija je da si tle doma počasi zgradima nekaj svojega.....
ne bom preveč k sma to še razmišljam kaj nardit da ne naredim življenske napake....

drugače pa smo nakako pridni ta mesec in upamo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.9.2009 8:09:05   
ljupka
Dobro jutro!

Da odgovorim Katjuši!

Naju ni hiška stala toliko kot druge ,ker sva delala skoraj vse sama ali pa šušmarji,parcela je bila blizu in je dozidava,ni bilo trepa plačat priklučitve elektrike in vode plačat ,kar je precej drago in načrt je cenejši!Tako da das je do sedaj koštalo nekje do 50.000€,sam moraš res veliko sam delat!
Zidar ki nam je zidal je šolan zidar ,sam je doma na kmetiji okoli pa še šušmar imel jih je še 4 s seboj in še domači in je bilo hitro sezidano za 2.000€,naš materijal!Za streho je bil en majster ,drugo prijatli in domači je koštalo 1000€,je pa delal 5 dni zelo zakomplicirana streha!Vodovod in otoke sam,frajharija 3000€,stropi v mansardi so bili sp.od moža sošolc z vsemi popusti 2000€njihov materijal!Centralna materijal 2700€strogo bakrene cevi moj ni maral druzga nabavila v iki najcenejše od 500€ do 1000€ razlike od drugih trgovin!Delo 500€,tudi šušmar !Tlaki tud nekje okrok 2000€.Od tle naprej vse sam!
150kv ploščic sam,70 kvadratov laminata sam ,prebelil,pobarval sam!To je samo delo ,pol še materijal ,pa prideš nekje do 50.000€!
Sem pa videla na drugi temi ,če pač nič ti ne delaš pridejo sp majstri so jim zračunali samo delo 12.000€.Odvisno kakšne možnosti imaš za gradnjo ,ali imaš svojo parcelo,in če lahko sam gradiš,če pa nimaš te možnosti je pa ful drago od 100.000€naprej,če ti vse dela sp!

Moja sodelavka je vzela kredit skupaj z možem na 30 let sta pa stara 40let in sta dobila 80.000€,to je na hipoteko seveda,sta dobila stanovanje 80 kvadratov ,sta pa imela do sedaj stanovanje v najemu enosobno,obrok pa sedaj 300€,ki je razdeljen na oba,ampak sta iskala 6 mesecev da sta najdla tako kot jim je odgovarjalo prostorsko in finančno!

Pri nama po dolgem razmisleku je bila gradnja prizitka najcenejša varijanta in najboljša,še vedno imajo otroci babico in detka blizu,fajn okolje in lahko imamo tudi zasebnost  kaj je super mnogo bolje kot prej!Pa narava,kar je bistvenega pomena,mi ki smo iz kmetov doma si ne predstavljamo življenja v bloku,moja sodelavka pa ni hotela na vas,ker je celo življenje v bloku!Eni bi pa radi pa žal nimajo možnosti!
Mislim da imava z možem kr srečo,čeprav zaredi kreditov nimava za burek ampak bo!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.9.2009 8:38:18   
NATAŠA35
katjuša poglej, če vazmeš kredit na 30 let in se zamisliš mesečni obroki *12*30 prideš koliko te bo prišlo stanovanje brez notranje opreme...pa še tole prvo polovico let - 15 let, boš plačevala samo za obresti in stroške ki so nastali, glavnica se začne manjšati po drugi polovici let, se pravi od 16-to leto...bolje je, da imaš višji znesek in ga hitreje odplačaš, kot pa da povečuješ leta, da bi te obrok manj prišel....

če imaš možnost, da lahko gradita, bi vama jaz raje tole priporočala...

ljubka ni važno, če nimata za burek, samo sta na svojem in vse se zgodi z neim razlogom in tudi za vaju bo posijalo sončece v denarniciuser posted image prej ali slej...ampak vam čestitam, da ste z tako malo denarja prišli skoziuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.9.2009 9:18:23   
ljupka
Se strinjam z Natašo ,če podaljšuješ leta ,povečuješ tudi preplačilo!Na hipotu kjer sem uzela kredit na 15 let nisem rabila ne hipoteke in ne poroka in plačujem že od začetka vse skupaj glavnico in obresti ,na drugih bankah se sploh niso potrudili,da bi mi omogočili kredit ,ker imam premajhno plačo 540€,ostat ti mora po zakonu 450€,to je minimum,tako,da imam obrok samo 90€,tako,da tudi če brez šihta ostanem,mi bo otroški dodatek pokril in sem lahko mirna zaradi 15 let!

Saj vem Nataša,super je! Kriza je zdaj ko sem na bolniški ,ko bom na porodniški bo 120€več pa bo boljš!
Moj se je šel danes na elektro zment za obroke!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
23.9.2009 10:17:53   
NATAŠA35
oh superca, upam in držim pesti, da vama rata na več obrokov...jaz sem dobila poračun pa je zgleda samo 36 e za plačat, kar sem zelo vesela, glede na to, da mi nonstop stroj pere, sušilec suši - res pa je da jih zalaufam, če je mogoče po 10 uri zvečer, ko je že poceni tok ali pa ob vikendih perem več strojem...pomivalce, mi dela tudi ponoči, pa še vse žarnice smo zamenjali za varčne, kar se tudi pozna...vsaj nekaj se prišpara....

joj maš pa res malo plačo, če dobiš ko si na porodniški toliko malo...no da te potolažim naslednje leto dobiš še dodatek na veliko družino, ki je za 4 otroke za leto 2008 471,90€, naslednje leto pa bo sigurno višji - je pa samo 1x letno, ponavadi je izplačan že aprila, samo na CSD moraš prinesti rojstni list otroka - se mi zdi, če sta poročena, če ne pa podpišeta očetovstvo... namesto paketa pa si lahko vzela denar in letos je bil 276,11€ in jaz bom vzela raje denar, ker mi paketi ne pašejo, pa še občina Kamnik mi daje še 150-180€, za vsakega novorojenčka...ma se bo nabralo, a ne?

pozanimaj se, če daje vaša občina kaj za novorojenčke, mislim da za dva dobiš dvojno...mislim, da je bil nekje na RR tudi spisek o tem, katere občine dajejo in koliko

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
23.9.2009 10:32:59   
ljupka
Ja žal NM ne da nič in denar za paket bo dvojni pa moja firma da solidarno če si na bolniški več kot 3 meseca jaz bom to novembra!
Mi žal nimamo tega števca za cenejšo elektriko in sploh ne vem kako se to zrihta!  Rekli so mu samo dva obroka bo že !
350€ DOBIM ZATO KER MI 90€ trgajo za kredit,dobila bi brez kredita 440,450€,ko bo pa porodniška bom dobila pa kot plačo 450€,bo za preživt!
Polna plača je 540€!
Pa dohodnina pa regres še prej božičnica,letos sva vse dala za materijal zdaj pa ne več bo pa za živet!

Razmišljam da bi začela nabavljat plenice za dva jih bom veliko rabila ,sam ne vem koliko katere številke!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
23.9.2009 10:41:48   
ljupka
Nataša mal imam slabo vest ker si teško privoščim NS ,a čist vse hodjo.Misliš,da se ne rabim sekirat ,če ne grem?
Al pa nekako stisnem rit in plačam teh 75 €,se bom z g pogovorila ,glih moja G to dela edina v NM !
A to ni nič nevarno,to ni tisto ki ti iglo porine čez trebuh ,nisem še bila pa ne vem kako to izgleda!Sedaj sta dva pa bi rada šla.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
23.9.2009 12:20:13   
NATAŠA35
ne to z iglo ti delajo samo nad 37 let...naj ti povem, da jaz prej sploh nisem šla na NS pri nobenemu, zdaj sem pač stara že 34 in ko bom rodila bom 35, tako da mi je G zrihtala na napotnico, da mi ni treba plačat, mogoče se pa ti s svojo G zmeniš, da ti naredi, pa da ne plačaš...to je malo bolj podrobni skoraj 3d UZ, tako da res vidiš vse, od nogic, rokic, organov...traja nekako 20-30 minut, pa še cd lahko dobiš ob plačilu seveda...

to je pa čudno da NM nič ne da...bom še malo pogledala, pa ti povem...glede plenic, katere misliš, navadne ali te za enkratno uporabo...najbolje in najceneje je kupovati v muellerju - njihovo znamko so res kvalitetne in tudi malo prišparaš, kupiš pa najmanjše, ki bodo tako ali tako prevelike

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
23.9.2009 12:39:01   
ljupka
Dobila sem iz komisije za bolniško dal so mi samo do 2.10. z možnostjo podaljšanja !Moram v petek k svoji ZD !G imam šele 30.9. misliš ,da bo prepozno,za izvid ,za na komisijo?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
23.9.2009 12:51:44   
isabeaux
Živjo...Nataša hvb da je vse ok...saj bo...za nuhalno pa se men zdi tud malo pozno...a je možno da se kje drugje naročiš?

Ljupka...saj bo...za nižjo elektriko se pa na elektru zmeniš, da ti dajo dvotarifni števec...mi ga imamo...in potem pač pereš ...sušiš...zvečer oz. čez vikende...saj bo boš videla...kako je ana...pa ti?

No jaz sem za enkrat še ok...danes v 6. tednu...in upam da še vzdržim...datuma za pregled še nimam...me bo g. poklicala par dni prej...

Lepo bodite...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
23.9.2009 12:53:54   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. XENKA

4. KATJUŠA                            06. 10.

5. MOJAMURA                        12. 10.

6. TANJUSI                             18. 10.

7. TENI RR                             XX. 10. 

8. KLAVDIJAK1

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
      TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK : 03. 04. 2010

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK: 21. 04. 2010

LJUPKA        ( SREČKAuser posted image )  user posted image user posted image user posted image  ROK: 26. 04. 2010

KAJČA         ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image   ROK:

ISABEAUX     ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK : 25. 05. 2010

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
23.9.2009 12:55:00   
Katjusa
Punce hvala za nasvete....
ponoči nisem mogla spat k sem računalauser posted image user posted image user posted image user posted image .... mi2 sma smotkota..... našparanega nimam nič toprej rabima cel znesek stanovanja plus imama kredit za avto in je treba še tega pokrit.....
sej tle k sma je OK tud lahko bi samo 2 sobi dozidala in bi blo to to... ampak nisma ziher, da boma zadovoljna.... čist sma zmedena nekaj pa mormo nardit ker mi gre na živce da hodim na posteljo k kak 5 letni mulc (od zadaj gor lezem ker je soba široka ravno tolk da je postelje not porinjena)  polek tega imajo moji starši spalnico v istem štuku in sicer jih redko srečam ampak mi ne paša ker jih srečam vedno ob neprimernem trenutku.... potem pa vhod direktno v malo kuhinjo kjer smo si vedno na poti miza je tako stisnjena da sedimo samo mi 4 in če kdo pride vedno to odmikanje in potem se ne da več ne na hodnik in ne iz hiše.... dnevna in kuhinja so čist diagonalno tako da greš v dnevno čez celo stanovanje..... če bi dozidal 2 sobi bi dobila otroško spalnico in kuhinjo bi prestavla v sobo rzaven dnevne krej je tudi že prehod..... hodnik bi pa lahko nardil steno, tako da staršev nebi vidla ko bi šli v spalnico v steni bi bla seveda vrata zato ker je to tudi v moji koristi sploh zato ker lahko otroka prosto gresta k babiki in dediju tudi pozimi ali pa zaradi varstva in če spita ni treba moji mami hodit okol hiše da gre pogledat.... imamo na srečo svoj vhd in 100 in eno varjanto kej zrihtat.... tko da bi bla nabava stanovanje mogoče prav neumna in bi zato mogl ful bolj šparat..... če bi le jst dobila službo bi blo dosti boljše.... da pa ne bom mogla otrokom dat ne vem 10€ ko bodo šli s šolo na izlet in da jih celo življenje ne bom mogla peljat na morje ne hvala to mi pa ni....
sicer imam še brata in ga bo treba izplačat sam upam, da ne bo preveč ker potem grem raje na svojeuser posted image user posted image user posted image

hvala vam za nasvete in ljupka za tako izčrpno poročilo.... mi bi tud podne delal samo pa naj bo keramika al les in elektriko bi moj sam naredu tud vodovod ni problem pol se pa konča bi mi pa veliko lahko brat pomagal kar bi blo tud dosti ceneje.....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
23.9.2009 12:55:49   
isabeaux
Tanjusi...tako sem jaz pri prvi in drugem zanosila pr obeh okol 20. 12. user posted image user posted image

In če ne bi bil drugi nedonošenček, bi imela zelo skupi rojstni dan...zdaj pa ga imata mesec in pol narazen user posted image

Ampak nekaj je na tem...pravijo da je po luninih menah vsaka ženska samo 2 x na leto zelo plodna...no  prvadva sta ratala na polno luno....in sedaj tretji...če se obdrži...tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.9.2009 15:45:10   
ljupka
Isabeaux moja Ana je ko nova danes dobi še antibiotik pol bomo videli kakšna bo reakcija brez ,če bi začela spet natekat,če bi se pojavile bolečine,če ne je popolnoma zdrava!
Jaz imam veliko dela ko smo šle v bolnico sem selila cunje iz podstrešja sem privlekla 20 škatel cunj ,kaj sta otroka prerastla in sem najdla veliko trenirk spodnjega dela ,kaj bo Ani prav,sam ker sem šla v bolnico je tko ostalo in počakalo!Danes sem res veliko delala da sem pospravla njuno bivšo soba ,da se imata kje igrat,jaz ne smem ven,tako ,da se bosta mogla not igrat!Zdaj sem ful utrujena,boli me trebuh,in noge so mi začele že otekat,o zgagi da ne govorim!

Ta komisija je res čudna,podaljšal so mi bolniško samo za 14 dni do 2.10.,tako da moram spet okrok zdravnikov ,tko moram po bolniški list,bom šla v petek pa se bomo zmenile za naprej,delat pa res ne morem ni šans!
Napisal so mi da razen k zdravniku ne smem iz hiše,žal!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.9.2009 15:54:01   
isabeaux
Ufff....ljupka...kako to da ne podaljšajo za cel mesec...user posted image  Pa saj ti bodo...noro je sam to letanje...a ne....

Katjuša...saj je vse lepo in prav...ampak verjemi ko si na svojem je čist drgač...tko da pojdita na banke pa poglejta kje bo najbolj ugodno...kaj pa na sparkase...tam sva midva dobila ful ok...pa gledajo na vse prihodke ne sam na plačo...

upam da fajn porihtata....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.9.2009 20:10:48   
tanjusi
Katjuša, mi smo zadnjih 8 let zidali, pa nismo nikamor hiteli, ko se je našparalo nekaj denarja smo ga pač dali v hiško.Mož ni želel kreditov in res smo sedaj bolj ko ne na čistem. koliko je stala sama gradnja pa ti ne vem povedati. zeeelo velikouser posted image
Drugače pa mene danes zelo muči user posted image , tako obilne nisem imela že sigurno 2, 3 leta.Po moje je to zato, ker sem brez kt.
Grozno je ,upam da mine čimprejuser posted image , pa da je naslednji mesec ne bo!!!

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.9.2009 11:40:18   
Katjusa
Mi2 sma se zdej mal vsedla vse premlela in vse preračunala..... da se spufama za eno stanovanje ni vredno ker imamo tle res plac tako, da ju3 damo vlogo za dozidek 2 sob en nam je priporočal k bo to manj k 30 kvadratov kr lokacijsko tak da bomo vidli kaj se bomo ju3 zmenli....
da bodo šli otroci s šolo na izlet in jim ne bomn mogla dat niti za sladoled res nebi rada tako pa bo dosti lažje in dokler so starši si tud vse stroške delimo..... če bo pa kdaj da tud jst dobim službo in da nam bo ratal kej pršparat si pa mogoče res kej nabavmo...... če ne druga na starost upam na kako majhno stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kjer boma z možekom uživala srečne trenutke (otroc bodo itak že odrasli)user posted image user posted image user posted image user posted image

tanjusi verjetno je M močnejša zaradi nejemanja kt lahko se umiri lahko pa tudi ne tko da upam da kmalu zanosiš in bo mir....
jst sem imela pred 1 porodom čist normalne M od poroda dalje pa tako močne da se ponoči zbujam vsa krvava in po 2 porodu se to nadaljuje tako da sem si kupla tisto menstrualno skodelico in je boljše postelje ni treba vsak dan preoblačit k mi nič ven ne prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud vložkov več ne uporabljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

seveda pa upam, da je zdej ne bo 9 mesecev, čeprav kljub temu da sem klomifen jedla nisem zasledila nobene sluzi do sedaj tako da mogoče sploh nisem reagirala..... 16.10 imam tak g pa mu bom omenla moje dolge cikleuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.9.2009 12:17:17   
NATAŠA35
ojla punce...sem delala, pa vas nisem mogla prej bratuser posted image ...ja isa se mi zdi, da je malo pozno za NS, ker bom takrat že v 13t, drugje pa ne morem iti, ker imam na napotnico in zastonj, drugače bi šla drugam...

no katjuša to je še boljša varianta, in hodnik sigurno zagradite, da boste vsaj malo na svojem...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.9.2009 12:54:35   
isabeaux
živjo punce...ja tanjusi...za močnejšo m so res krive kt...oz. ne jemanje le teh...ima katjuša prav...

katjuša...jaz mislim, da če si mal zoidove postavte, se bote še raj imel...saj veš kaj mislim...tko da če je možnost je to vsekakor boljša idejauser posted image

glede klomifena...jaz tud nisem imela sluzi...v bistvu skor nikol...pr kl. pa sploh ne...sam čutila pa sem o....tko da morda pa je uspelo...držim pestke user posted image

Nataša, saj če je 13. teden je ok...ker dela se ns od 11 t. - 14. t. ....a 13. t. je po zadnji m...al od uz meritev?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.9.2009 13:56:09   
NATAŠA35
po Zm bom na sredi 14 t, po Uz pa 13t...po moje bo malo prepoznouser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.9.2009 15:20:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

živjo punce...ja tanjusi...za močnejšo m so res krive kt...oz. ne jemanje le teh...ima katjuša prav...

katjuša...jaz mislim, da če si mal zoidove postavte, se bote še raj imel...saj veš kaj mislim...tko da če je možnost je to vsekakor boljša idejauser posted image

glede klomifena...jaz tud nisem imela sluzi...v bistvu skor nikol...pr kl. pa sploh ne...sam čutila pa sem o....tko da morda pa je uspelo...držim pestke user posted image

Nataša, saj če je 13. teden je ok...ker dela se ns od 11 t. - 14. t. ....a 13. t. je po zadnji m...al od uz meritev?

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se trudli in bli pridni vsak drugi danuser posted image user posted image user posted image user posted image no zdej še bomo par dni za vsak slučaj pol dam pa možeku kak dan dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nataša to res čudno da tak na knap naročijo upam, da se bo še kej videlo drgač pa UZ ziher se bodo kej videlo..... itak ti je lahko nuhalna super izvid pa je pol kej narobe ali obratno tak da ne se sekirat in uživaj pa pozotivne misli pomagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

ka ste tle že vse nosečke?user posted image user posted image user posted image ne sej sem vesela, da nas je malo, ki še nismo ne vem pa kaj bo drug mesec tle k bomo vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.9.2009 15:35:36   
isabeaux
hja drug mesec pa bomo odprle novo temo "nosečke srečke v tretje"user posted image

Nataša...zakaj pa ne pokličeš in še enkrat mal zagnjaviš...saj ni važno če imaš napotnico...saj ne dela sam en g. na napotnico nuhalne...sicer ne vem od kod si...ampak v mb...je en specialist...pravimo mu ata vseh nuhalnih...v porodnišnici dela enkrat na teden...in bi te ziher prej naročili ....dr. Japelj...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.9.2009 21:04:58   
tanjusi
tanjusi verjetno je M močnejša zaradi nejemanja kt lahko se umiri lahko pa tudi ne tko da upam da kmalu zanosiš in bo mir....

dans je blo pa že kar zdržat , ja tudi jaz upam , da je nekaj časa ne bouser posted image

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.9.2009 23:29:25   
NATAŠA35
isa* vprašala me je kdaj sem imela ZM in potem je rekla ta datum...bom jutri poklicala in se naredila neumno....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.