malaMravljica
|
Tassika, jaz sem najprej rekla,d a bom paket, ker so ugodne cene, recimo maxi cosi lupinica je tam najcenejsa kar je mozno. Sam sedaj sem itak ze tolk zadev nakupila, pa previjalne ne rabim in bom pac denar vzela. A sem smesna, jaz se prva oglasam, pa zadnja bi se mogla oz kar tiho bi mogla bit Miniko, zal mi je, da se ti je to zgodilo, sam tako pac je. Ce ne bi delala tistega testa niti vedela ne bi, da si spet zanosila. Mogoce je bil pri meni tudi se kaksen ss umes, pa niti nisem vedela, bolj kot sem brala, vec je tega, sam veliko jih niti ne ve kaj je bilo. Drugace pa poslusaj to. Vceraj je bil moj s kolegi zunaj, in ko je prisel nazaj je rekel, da en kolega pricakuje dvojcke novembra, pa tako z veseljem je povedal in je reku, da tam je bila tudi kriza, najprej ss v 12 tednu, pol je normalno ob roku rodila mrtvega otroka, sedaj pricakujejo dvojcke. Sem se spomlna na tebe, na Pilotino in na Twixy. Ene pac morate dat res veliko skozi, ni fer, sam na koncu je pa pol veselje nepopisno. Zato stran z negativnimi milsimi! Pa se nekaj, v ponedeljek pride mizar vse premerit, da bo sobco naredu tako sem vesela, sem se bala, da bo tako pozno ratalo vse. Pa se nekaj, moj je reku, da so ga vceraj spet zaslisval kaj bo in je reku, da ni povedal, da je takoj temo spremenil. Bejbe, cist sem ponosna nanj no. Sam je pa reku, da je pa povedal na Dunaju zeni od tistih poslovnih sodelavcev, ker ona pa ne bo povedla nobenemu, ki bi pri nas lahko izvedel. Rizkoo, blazinica je na poti, po moje bo danes pri meni in pol gre naprej k tebi. Drzi se, ti bomo ze nasle kaksen fajn jedilnik, da nam ne shiras, nic se ne boj.
|