|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
26.6.2009 9:39:26   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Zdravo čveke,

načvekale ste toliko, da sploh vsega še nisem uspela prebrat.

Na pregledu je bilo OK, je rekla, da je bebi zelo živahen, velik 26 mm, ko pridem domov, pokažem še slikico.

Evo grahek tukaj pišem, mislim, pa da se je tudi znebila izcedkov.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.6.2009 9:40:50   
grahek85
OK, hvalauser posted image

Mal me je stisnlo, ker smo danes spet izgubili januarko pa je potem hudo... Sem se spomnla na maško, da je tudi mela težave pa da se ni javila.

LP

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 26.6.2009 9:41:49 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.6.2009 9:51:50   
tassika
Saj bo tole prebrala pa se vam bo kaj javila, drugače ji bom pa jaz reklauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.6.2009 9:59:47   
malaMravljica
Tassika, jaz sem najprej rekla,d a bom paket, ker so ugodne cene, recimo maxi cosi lupinica je tam najcenejsa kar je mozno. Sam sedaj sem itak ze tolk zadev nakupila, pa previjalne ne rabim in bom pac denar vzela.  A sem smesna, jaz se prva oglasam, pa zadnja bi se mogla oz kar tiho bi mogla bit user posted image user posted image

Miniko, zal mi je, da se ti je to zgodilo, sam tako pac je. Ce ne bi delala tistega testa niti vedela ne bi, da si spet zanosila. Mogoce je bil pri meni tudi se kaksen ss umes, pa niti nisem vedela, bolj kot sem brala, vec je tega, sam veliko jih niti ne ve kaj je bilo. Drugace pa poslusaj to. Vceraj je bil moj s kolegi zunaj, in ko je prisel nazaj je rekel, da en kolega pricakuje dvojcke novembra, pa tako z veseljem je povedal in je reku, da tam je bila tudi kriza, najprej ss v 12 tednu, pol je normalno ob roku rodila mrtvega otroka, sedaj pricakujejo dvojcke. Sem se spomlna na tebe, na Pilotino in na Twixy. Ene pac morate dat res veliko skozi, ni fer, sam na koncu je pa pol veselje nepopisno. Zato stran z negativnimi milsimi!

Pa se nekaj, v ponedeljek pride mizar vse premerit, da bo sobco naredu user posted image user posted image user posted image  tako sem vesela, sem se bala, da bo tako pozno ratalo vse.
Pa se nekaj, moj je reku, da so ga vceraj spet zaslisval kaj bo in je reku, da ni povedal, da je takoj temo spremenil. Bejbe, cist sem ponosna nanj no. Sam je pa reku, da je pa povedal na Dunaju zeni od tistih poslovnih sodelavcev, ker ona pa ne bo povedla nobenemu, ki bi pri nas lahko izvedel.

Rizkoo, blazinica je na poti, po moje bo danes pri meni in pol gre naprej k tebi. Drzi se, ti bomo ze nasle kaksen fajn jedilnik, da nam ne shiras, nic se ne boj.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.6.2009 10:07:52   
tassika
MM saj jaz tudi še ne vem, notri sem nametala malo igračk, pa blazinice, pa pleničke, škarijce, brisačke, take male zadeve pa ej kr prišlo toliko, ne vem se morava še odločit. Drugi teden greva pa pogledat za previjalno če so jo že naredili, naj bi bila takale, samo baje lahko barvno kombinacijo še izbirava, zato morva pa pridt prva, da jih bo čimvečuser posted image  tale mi je sicer lepa, sam kaj ko imam oranžne stene in bi bilo fino če je kaj oranžnega vmesuser posted image
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.6.2009 10:19:45   
malaMravljica
uau Tassi, kako velika previjalna povrsina. Super!

Jaz imam pa sam se 98 dni do konca user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.6.2009 10:41:10   
sonček85
evo sem dobila katalog od NKD trgovine in imajo končno za nosečnice in mamice stvari.
Prejšnji teden so se odprle trg.v murski in LJ user posted image user posted image user posted image user posted image
moderček po 6€,sp.hlače po 4€=meni se ne zdi drago

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.6.2009 10:47:04   
sonček85
tassika.full dobra previjalna ,super mi je on predal čisto spodaj k je tko globok
po moje ti bo bolj prav prišel denar ,ker boš lahko sama kupila kar boš potrebovala in še ceneje boš dobila kot tam,tam preko se splača sama koko jajčko,previjalno,..teh drobnarij pa ne
mm:super dda se bodo pričele priprave na izdelavo sobice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rižkoo:drživa pestke z Aleksom zate da bo v ponedeljek vse ok user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.6.2009 10:50:22   
tassika
Sem ful vesela, da vam je všeč, meni je tudi ugodna in praktična, rižko ima pa zasluge za to, da sem jo sploh šla pogledat, hvala rižkouser posted image

MM veš kako bo hitro jaz ima pa še 150 dni uf, sam vem da bo šlo hitro okoli, sploh sedaj ko je poletje in ves čas bluzim okoliuser posted image

sonček kje v lj se je pa odprla, sej bom poguglala, jaz sem zadnjič tam kupovala v borovljah in si je moj kupil ful dobro srajco je skor ni treba likat

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.6.2009 11:13:00   
tassika
šibam na pregled, papauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.6.2009 11:45:31   
sonček85
TASSIKA.V LJ je na Bratislavski cesti 9

Srečno na pregledu in poročaj ,čakamo lepe novičke user posted image user posted image user posted image joj kako veliki je že sedaj tvoj bebi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.6.2009 12:07:57   
sonček85
Imajo tudi pajacke na naramnice  za 2 €user posted image

moderčki in spodnje hlačke:
http://www2.nkd.com/blaetterkatalog/2009kw27_1/index.html?startpage=1
otroške stvari pa bodiji po 1,79e
http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10051&storeId=10001&categoryId=19653&langId=-3&parent_category_rn=19652&top_category=19652&pageView=image&currentPage=-1&sub_category=1
jaz sem to zadnjič kupla mojmu sončku
user posted image  
 user posted image te hlačke so mu že skoraj  premaleuser posted image ko pa tako hitro raste
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.6.2009 12:11:03 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.6.2009 13:58:43   
tassika
Evo mene nazaj, maternični vrat zaprt dolg 4,3 cm če sem prav razbrala, bejbi skače, srček dela, to je pa tudi vse, je rekla, da več na morfologiji, ki jo imam 27.7.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.6.2009 14:03:56   
malaMravljica
ta nas Soncek pa vedno s tem NKD tolk bla bla bla, da me je sedaj pripravla do tega, da grem do mojga in mu recem, ce bi ga motlo, ce vzamem navigacijo in grem neki pogledat.  So 11 km stran od nas, sam jih ne znam sama najdit. Upam, da imajo v trgovini kaj znizanj tukaj, so mi pa v ocke padle kapce in ene hlacke. Drugac je pa vse bolj za poleti, jaz pa za zimo kupujem. Pol pa porocam. Ej Sonck, hvala za namig, na v zahvalo za idejo user posted image user posted image

Drugac sva pa jaz in Rizkoo full vazicke danes. Sva dobili to blazino od Jane, je full fajn, jupiiiii... Grem jo dat sedaj na posto za Rizkoo, pol ti pa podatke sporocim mala Rizkoo ok. Ej, res je fajn, prav neki tacga sem iskala in sedaj pobiram stave v kolkem casu bom mogla se eno za mojga lubija narocit user posted image user posted image user posted image  zihr mi jo bo zvecer sunu, ko bova kaj tv gledala, ker se tko lepo naslonis z glavo gor. komaj cakam, da grem danes v posteljo zvecer user posted image  Rizkoo, tebi tudi hvala, da si prisla z idejo o tej blazini, jaz bi drugace zihr kaksno cist enostavno kupila, ki sploh ne bi bla dost cenejsa.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.6.2009 14:13:49   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo mene nazaj, maternični vrat zaprt dolg 4,3 cm če sem prav razbrala, bejbi skače, srček dela, to je pa tudi vse, je rekla, da več na morfologiji, ki jo imam 27.7.

Tassika bravo za prgled user posted image user posted image user posted image in hvala, da si Graheku sporočila, da mi nič ne fali. Joj sem šlampastauser posted image . Sem tudi pri januarkah in jih redno spremljam kot vas, napišem pa le če je kaj novega. Enostavno mi za pisanje zmanjkuje časa, ker preveč časa prespim.user posted image

Uživajte... ampak jaz pa Pilotinco pogrešamuser posted image .

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.6.2009 15:12:28   
Vesny196
Maška, najprej hvala za povabilo, se vam pridružujem. Ste družba deklet s podobnimi izkušnjami
in to mogoče najbolj pomaga pri premagovanju strahu. Vaše vzpodbude in uspehi, da imate že user posted image .

Ko sem prebirala vaša sporočila vidim, da je čisto normalno, da me je strah. Po štirih ss zapored je zelo težko brez strahu doživljati nosečnost. Tako da tudi jaz ves čas preverjam ali še imam simptome nosečnosti.. Pa vem, da je to zelo različno pri ženskah, ene majo vse simptome, ene skoraj nobenih..
Meni je sumljivo recimo že to, da zadnje tri noči nisem šla na vodo.. je to razlog za paniko?

Prvi pregled imam 7.7., ko bom v 7. tednu (3x srečna številka!) in upam, da bo vse ok! Do takrat
pa bom tudi pri vas iskala pozitivne misli.

Veliko sreče vsem želim in se kaj oglasim!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.6.2009 17:00:30   
sonček85
mm:ja sej vem da sem tečka s tem NKD a meni je super in vam ki sedaj že veselo nakupujete za svoje sončke pride prav ,saj je res poceni in super kvaliteta.user posted image user posted image vem da nisi misla slabouser posted image bla,bla,bla,blauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo naš mali je prej  zaspal na maminem bušiju za 3h ,sedaj se je najedel in se igra na igr.blazini,je tak veselček k se zbudi user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.6.2009 17:00:54   
sonček85
vesny .držimo pesti za 7.7user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.6.2009 17:03:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupijej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.6.2009 17:45:57   
Kepica83
evo spet sem jokec.user posted image Imam eno vprašanje. Pri prvi nosečnosti sem imela povišano temp. od 37-38. Začela se je 1 teden pred predvideno M in trajala cca2-3-tedne.  No in sedaj en teden pred M spet vročina ki traja še danes. 37-38. No in sedaj me zanima ali je lahko ta vročina kriva da je z mojo pikico nekaj narobe. Z mojim sma se prej pogovarjala in je hud na mene ker tega  glede vročine nisem pri prvi nosečnosti G povedala. Sedaj pa sem tako žalostna, ker mogoče je moja malomarnost kriva da sma izgubila mogoče tudi to pikico. user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
26.6.2009 17:46:32   
Kepica83
bravo tassikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.6.2009 19:57:50   
sonček85
kepica.kaj pa vem ,možno je da kaj vpliva na tvoje telo ko pride do zanositve in da dobiš vročino,samo mislim pa da malo verjetno.Bi bilo pa res dobro ko  bi to povedala G ,pa da ti potem ona pove svoje mnenje.
Ne misli negativno ,pomagati ne moreš nič več kot si že in misli samo pozitivno ,saj moraš biti močna za naprej  in prosim da ne berem več da si žalostna.

Bodi vesela in nasmejana pa čeprav je to  težko .
Me smo tukaj in smo s tabo v dobrem in slabem-žalostnem.
Rade te imamo.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.6.2009 21:40:24   
tassika
Kepica meni je g. rekla, da škoduje vročina nad 40 in da takrat je takoj treba k zdravniku, tista rahlo povišana naj ne bi bila problem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
26.6.2009 22:12:38   
Kepica83
Sonček in tassika hvala vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.6.2009 11:37:09   
twixy
Punceeeeeeee kje ste user posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?