|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
25.6.2009 16:52:16   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  ma ves, sedaj pa ne morem vec, me nihce vec ne vzame. Ce recem,da sem noseca tecejo takoj vsi stran, ce recem da sem samo debela pa tudi user posted image user posted image   zamudila sem priloznost user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.6.2009 16:57:54   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image user posted image user posted image  ma ves, sedaj pa ne morem vec, me nihce vec ne vzame. Ce recem,da sem noseca tecejo takoj vsi stran, ce recem da sem samo debela pa tudi user posted image user posted image   zamudila sem priloznost user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Škoda MM. Res škoda. user posted image

MM daj mi povej kje si ti svojega možeka spoznala če je on iz Nemčije ti pa iz Slo.?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.6.2009 16:58:33   
Kepica83
Pa da neboš rekla da dela pri DHL-u pa ti je neko pošiljo pripelal  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.6.2009 17:04:19   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Pa da neboš rekla da dela pri DHL-u pa ti je neko pošiljo pripelal  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ej, ta je pa dobra sedaj, si me pa nasmejala.

sluzbeno sem bila v Nemciji in me je cel teden gledal iz njegovega delovnega mesta tko 2,5 m stran od mene. Pol me je pa na en razgovorcek dobil, me takoj na kavo povabu, se se debelo uro zgovarjal z mano in rekel, ce bi lahko pozabila tisto kavo in sla z njim na vecerjo.

Ej, in pol me je prisel zvecer iskat pred hotel, je bil privat oblecen, ne v obleki in sem ga vidla in mi je bil tooooooolk sexy, me je kar panika zagrabla, da ce jaz grem s tem tipom ven.

A hoces vedet cel vecer pol user posted image user posted image  hmmm.. ko me pripeljal nazaj pred hotel sva bila v avtu in sem jaz vedela, da morar reci cau in hvala za vecerjo, pa tako sem si en poljubcek zelela user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.6.2009 17:09:32   
twixy

user posted image user posted image user posted image  ej, ta je pa dobra sedaj, si me pa nasmejala.

sluzbeno sem bila v Nemciji in me je cel teden gledal iz njegovega delovnega mesta tko 2,5 m stran od mene. Pol me je pa na en razgovorcek dobil, me takoj na kavo povabu, se se debelo uro zgovarjal z mano in rekel, ce bi lahko pozabila tisto kavo in sla z njim na vecerjo.

Ej, in pol me je prisel zvecer iskat pred hotel, je bil privat oblecen, ne v obleki in sem ga vidla in mi je bil tooooooolk sexy, me je kar panika zagrabla, da ce jaz grem s tem tipom ven.

A hoces vedet cel vecer pol user posted image user posted image  hmmm.. ko me pripeljal nazaj pred hotel sva bila v avtu in sem jaz vedela, da morar reci cau in hvala za vecerjo, pa tako sem si en poljubcek zelela user posted image  

Ooo... kako romanticno user posted image user posted image
Sej pri nama je tudi nekaj taksnega bilo..user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.6.2009 17:11:34   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Ooo... kako romanticno user posted image user posted image
Sej pri nama je tudi nekaj taksnega bilo..user posted image

aha Twixy, ti si na sluzbenih poteh tudi za fanti gledala user posted image user posted image user posted image   kaj v Londonu? POvej se ti mal noo..

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.6.2009 17:12:25   
Kepica83
Samo res MM FULLLL romantično. Kako pa se je pol nadaljevalo.????user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.6.2009 17:13:00   
Kepica83
Ja Twixy tudi ti povej nooooooouser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.6.2009 17:21:18   
sonček85
HejlA!
Da se vam malo javim

najprej čestitke twixy za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela ,zdaj pa le tko lepo naprej
kepica .evo upam ,da bo user posted image
mm:res lepo darilo za tvojega posvojenčka,res je lahko vesel da vaju ima,pa še žogo bo dobil ,kako je pa ta fantek skromenuser posted image
kejti:srečno v ponedeljek in javi nam pa kako sliko prilimaj
rižkoo:naj te ne bo strah,ti samo misli lepo na Liam-a in bo ok,pikice boš pa že prenesla,če bo potrebno..Liam bo pa skakal  od veselja k je njegova mami tko pogumna.Ti kr lepo pij veliko vode,nič sladkarij  in maščob,pa bo ok.Po nosečnosti boš pa samo malo pazila druga pa nič.Ne skrbi sedaj za to ,ti uživaj in upoštevaj navodila ki ti jih dajo ppa bo ok.user posted image
mm:super za pregled in vašega bejbija
maj:super za pregled
mm:materinska šola.jaz sem jo začla marca zaključila pa 2t pred porodom,ni prepozno,tko vsaj ne boš pozabila česa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.6.2009 17:24:40   
Kepica83
UAU sonček hvala ti. Zlata si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.6.2009 17:29:30   
twixy
Hahahaha.. babe firbcne user posted image

Ja nic, bili smo v Londonu in se je on motal tam pred nasim hotelom in sem jaz malo bedarije delala,da bi me opazil user posted image Naprimer,da sem se zaletela v njega in pred njim kavo polila user posted image Ampak je on bil pac moski in ni hotel zanimanja pokazat za mene.. In pol sva se zunaj srecala, plesala.. In je to trajalo celo moje bivanje v Londonu malo preden sem sla pa me je poljubil v tem londonskem parku user posted image In pol se je to nadaljevalo... Razvijalo... In zdaj se mi zdi,da ene 2leti ze zivima skupaj. No se malo pa bo 3.

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.6.2009 17:30:42   
twixy
Ma punce.. A ve vidite normalno moj avatar? user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.6.2009 17:30:52   
sonček85
twixy.a imaš avatar ,a ne ,jaz ga tle ne vidim tam ob strani ko pa je več tem pa.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.6.2009 17:30:54   
sonček85

UAU sonček hvala ti. Zlata si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
ni zakaj ,z veseljem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.6.2009 17:33:04   
malaMravljica
a kako se je pol nadaljevalo? user posted image user posted image  a mislis, ce sem poljubcek dobila? Al pol naprej?

Poljubcek sem ukradla in to enga tacga, da me ni mogu vec pozabit pol. Naslednji dan je bil pa zadnji dan in smo sli pol nazaj in je bil moj ze zatreskan user posted image user posted image  pol je prisel k meni in je reku, da ce me lahko poljubi. hmm in men je blo tko nerodno, da sem sla z njim tko dalec stran in pol mi je dal enga ta pravega lubcka user posted image

Pol je pa laufal telefon, pa enkrat je moral poslovno na Dunaj in je reku, da iz Dunaja nazaj v Nemcijo je bliznica mimo mene user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.6.2009 17:33:20   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

twixy.a imaš avatar ,a ne ,jaz ga tle ne vidim tam ob strani ko pa je več tem pa.user posted image

No sej to... Ker ga tudi jaz ne vidim,ko pisem ampak samo ob strani user posted image In mi ni jasno kaj moram naredit,da ga bodo vsi vidli user posted image

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.6.2009 17:36:13   
malaMravljica
Twixy,

jaz tudi vidim slikco sam zunaj tam ob strani, tukaj pa ne.

Soncek, ojla. Pa hvala za podatek o materinski soli. Saj pol bo pa ok, pa res ne bo casa kaj pozabit.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.6.2009 17:37:42   
Kepica83
Uua kako romantične zgodbice. Ja kako dolgo pa sta pol imela zvezo na razdaljo? To kar obe sprašujem user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.6.2009 17:41:51   
malaMravljica
ja res, prav pocukrano je bilo. Sam jaz sploh nisem takih uganjala kot nasa Twixy user posted image user posted image  

hmm.. ma pri nama je slo kar hitro, jaz sem bila v enem letu in pol  ze tukaj. Sam sva se ves cas res veliko videla, sva bila dostikrat po cel teden skupaj, pa oba sva vedela, da je to to. In ves, res je, to je enostavno to.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.6.2009 17:43:26   
Kepica83

ja res, prav pocukrano je bilo. Sam jaz sploh nisem takih uganjala kot nasa Twixy user posted image user posted image  

hmm.. ma pri nama je slo kar hitro, jaz sem bila v enem letu in pol  ze tukaj. Sam sva se ves cas res veliko videla, sva bila dostikrat po cel teden skupaj, pa oba sva vedela, da je to to. In ves, res je, to je enostavno to.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super. To pa je res lepo slišat. Samo vseeno verjetno ni bilo lahko. In je bilo veliko potrebnega zaupanja.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.6.2009 17:48:03   
malaMravljica
joj kepica, a ves mi vsi govorijo, da kolk sem naredila za mojega, pa obcudujejo me, da sem tako sla iz drzave. Ma saj je res, ni fajn zapustit drzavo, ma men se pa ne zdi nic posebnega, saj vecinoma vsi grejo enkrat od doma, jaz sem pac sla mal dlje. OK , ne morem vsak vikend domov, sam tko hudo pa spet ni. Je pa res, da mi je moj maximalno olajsal prihod, se trudi iz vseh strani, da mi je tukaj lepo in da se tukaj pocutim doma. Pa ves, se mi zdi, da ljubezen res premika gore in naredi svoje.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.6.2009 17:49:32   
malaMravljica
hmmmmm ... kaj pa sploh se cakam. Povej, kako si pa ti tvojga spoznala. Cel postopek opisi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.6.2009 17:50:54   
twixy

Hhahahaha... se je marsikaj druga bilo ampak ni za vso Slovenijo user posted image user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.6.2009 17:51:19   
sonček85

Twixy,

jaz tudi vidim slikco sam zunaj tam ob strani, tukaj pa ne.

Soncek, ojla. Pa hvala za podatek o materinski soli. Saj pol bo pa ok, pa res ne bo casa kaj pozabit.

ni zakaj ,ja najbolje je tko končat z materinsko tik pred porodom,pa tudi če te porod prehiti ni hudega ,saj najbolj zanimivo je takrat predavanje ko je o porodu.

twixy:nevem to pa nebi vedela ,ni mi jasno zakaj ti tukaj ne pokaže.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.6.2009 17:51:48   
twixy

joj kepica, a ves mi vsi govorijo, da kolk sem naredila za mojega, pa obcudujejo me, da sem tako sla iz drzave. Ma saj je res, ni fajn zapustit drzavo, ma men se pa ne zdi nic posebnega, saj vecinoma vsi grejo enkrat od doma, jaz sem pac sla mal dlje. OK , ne morem vsak vikend domov, sam tko hudo pa spet ni. Je pa res, da mi je moj maximalno olajsal prihod, se trudi iz vseh strani, da mi je tukaj lepo in da se tukaj pocutim doma. Pa ves, se mi zdi, da ljubezen res premika gore in naredi svoje.

Se cisto podpisemuser posted image user posted image Sploh zadnji stavek je se kako resnicen...
Ceprav midva ze sanjava nekaj,da bi sla iz Nemcije.. Se malo drugam user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?