|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
25.6.2009 17:52:05   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

joj kepica, a ves mi vsi govorijo, da kolk sem naredila za mojega, pa obcudujejo me, da sem tako sla iz drzave. Ma saj je res, ni fajn zapustit drzavo, ma men se pa ne zdi nic posebnega, saj vecinoma vsi grejo enkrat od doma, jaz sem pac sla mal dlje. OK , ne morem vsak vikend domov, sam tko hudo pa spet ni. Je pa res, da mi je moj maximalno olajsal prihod, se trudi iz vseh strani, da mi je tukaj lepo in da se tukaj pocutim doma. Pa ves, se mi zdi, da ljubezen res premika gore in naredi svoje.

Saj pravim. Vsaka ti čast. Jaz si nebi upala. Ker bi me bilo strah.... joj kaj pa če grema narazen.... pol pa selitev tak daleč nazaj domov. Midva sma 2 meseca na svojem oz.22.6. je bilo 2 meseca pa še vseeno domače pogrešam, čeprav se res skoraj vsak dan vidimo, pa vsaj 2-3x na dan slišimo. Res moreš imet jajčike za tako velik korak. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
25.6.2009 17:53:09   
Kepica83

hmmmmm ... kaj pa sploh se cakam. Povej, kako si pa ti tvojga spoznala. Cel postopek opisi user posted image user posted image

jaz???

Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.6.2009 17:55:59   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

hmmmmm ... kaj pa sploh se cakam. Povej, kako si pa ti tvojga spoznala. Cel postopek opisi user posted image user posted image

jaz???

ja ti ja. Da slisimo.

Drugace pa, bos videla, se kaksen mesec in ne bo nobenega domotozja vec.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.6.2009 17:58:35   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

joj kepica, a ves mi vsi govorijo, da kolk sem naredila za mojega, pa obcudujejo me, da sem tako sla iz drzave. Ma saj je res, ni fajn zapustit drzavo, ma men se pa ne zdi nic posebnega, saj vecinoma vsi grejo enkrat od doma, jaz sem pac sla mal dlje. OK , ne morem vsak vikend domov, sam tko hudo pa spet ni. Je pa res, da mi je moj maximalno olajsal prihod, se trudi iz vseh strani, da mi je tukaj lepo in da se tukaj pocutim doma. Pa ves, se mi zdi, da ljubezen res premika gore in naredi svoje.

Se cisto podpisemuser posted image user posted image Sploh zadnji stavek je se kako resnicen...
Ceprav midva ze sanjava nekaj,da bi sla iz Nemcije.. Se malo drugam user posted image

hi hi.. saj midva tudi sanjava   richtung Süd user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
25.6.2009 18:15:03   
twixy

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Se cisto podpisemuser posted image user posted image Sploh zadnji stavek je se kako resnicen...
Ceprav midva ze sanjava nekaj,da bi sla iz Nemcije.. Se malo drugam user posted image

hi hi.. saj midva tudi sanjava   richtung Süd user posted image

Midva pa.............user posted image Se ne morva zmenit.
Zdaj se tako kaksni 2leti vse odpade.. Potem pa nas mogoce kaksna Avstralija vidi cetudi samo na pocitnicah user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2205
25.6.2009 18:20:36   
Kepica83
No midva pa sva se prvič srečala v enem fitnesu blizu mojega doma. Tam sma sicer drug drugega opazla nisva pa izmenjala dobene besede. No in minilo je ena 3 leta ko sva se srečala v fitnesu tu v tem kraju kjer sedaj živima. In tu so preskočile iskrice. Jaz sem v fitnesu delala on pa je hodil sem trenirat. In ga ene dva dni ni bilo v fitnes. Pa sem šla v računalnik gledat njegove podatke in pogledat če je na prijavnico napisal gsm številko...in res jo je. Pa sem mu poslala sms.... Kaj danes vas spet nebo v fitnes? :) in sma si tako začela pisat. Jaz koza sem mu pisala čeprav nisem vedela ali ima punco ali ne. user posted image user posted image  no in od takrat sva nerazdružljiva. Res sva preživela ogromno časa skupaj že od vsega začetka čeprav je prava ljubezen komaj s časoma prišla.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.6.2009 18:28:05   
malaMravljica
iiiii Kepica user posted image   ti si bila pa pogumna user posted image user posted image   uff pol sta pa oba cist sportna. Sedaj si mi kar luste po fitnesu naredila. Ves, imam ze karto za 6 mesecev all inclusive fitnes, ki jo koristim kadarkoli po porodu. Je pa fitnes, badminton in sauna. Pa tek pogresam, to sezono je cist odpadel pri meni, pa tako mi je fajn tect.

o Twixy, Avstralija. Pa si zihr da sam pocitnice al mogoce kaj drugega?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.6.2009 18:39:32   
twixy

To pa se ne vem user posted image Odvisno od financ.. Jaz bi se itak ze to leto preselila,da bi potem z dojenckom ze drugje bili,ce bi imela moznost user posted image
Je moj ze nekaj gledal ampak je zdaj vse tiho...
Je prvo rekel,da greva v Slovenijo.. Pa potem,da se bova na stara leta vrnila v slovenijo do takrat pa bova uzivala v vecjih drzavah user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.6.2009 18:57:18   
Kepica83
user posted image user posted image

iiiii Kepica user posted image   ti si bila pa pogumna user posted image user posted image   uff pol sta pa oba cist sportna. Sedaj si mi kar luste po fitnesu naredila. Ves, imam ze karto za 6 mesecev all inclusive fitnes, ki jo koristim kadarkoli po porodu. Je pa fitnes, badminton in sauna. Pa tek pogresam, to sezono je cist odpadel pri meni, pa tako mi je fajn tect.

user posted image user posted image user posted image  sem bila pogumna ne? Ja sma pa res oba zelo športna. Jaz sem tak 14 let karate trenirala+ fitnes+tek+kolo+rolanje. MOj pa fitnes in veliko teka.

6 mesecev imaš karto za fitnes? uau super!

Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.6.2009 20:04:02   
tassika
Joj čveke, malo me ni pa moram ful prebrat.

No jaz sem se zbudila s popoldanskega spanja, nardila muffine, že skoraj vse pojedla in zdaj vas berem.

Evo pa še najina zgodba, spoznala sva se že 9 let nazaj in takrat je baje rekel, da sem avša in da nikoli ne bo z mano, meni pa tudi ni bil všečuser posted image , pred tremi leti smo se pa po naključju srečali v lokalu k sem šla vn z mojo sestrično za njen roj dan. In potem je šlo počasi vse naprej in po pol leta sem se preselila k njemu in sem še zdaj tukajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.6.2009 20:12:09   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Joj čveke, malo me ni pa moram ful prebrat.

No jaz sem se zbudila s popoldanskega spanja, nardila muffine, že skoraj vse pojedla in zdaj vas berem.

Evo pa še najina zgodba, spoznala sva se že 9 let nazaj in takrat je baje rekel, da sem avša in da nikoli ne bo z mano, meni pa tudi ni bil všečuser posted image , pred tremi leti smo se pa po naključju srečali v lokalu k sem šla vn z mojo sestrično za njen roj dan. In potem je šlo počasi vse naprej in po pol leta sem se preselila k njemu in sem še zdaj tukajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to punca.!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
25.6.2009 20:17:02   
Kepica83
Babike jaz sem zdaj govorila z mojo full dobro prijateljico, tudi RR-jevko. Pa sma prišle glede moje situacije do tega zaključka:  da se je nekaj v telesu začelo dogajat pol pa je plod spet zelo hitro odmrl pa je začel hormon upadat. Edino čistit bo se verjetno začelo čez nekaj časa.

In sem ji rekla da če je to to, da pol bom željo po user posted image  skrila globoko v srčka. Ker čez to nočem spet in spet in spet iti. Enostavno nimam moči še it 1x čez vse to, moj lubek pa še manj. user posted image  vedno sem si želela dočakat dan ko bom nosečka in bom neizmerno uživala teh mesecev ne pa da bom od prvega dneva trepetala in se bala. Ter vsako minuto tekala na wc gledat če je kaj krvi.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.6.2009 20:20:23   
malaMravljica
hihihi... Tassi je avsa user posted image user posted image     pr tebi je pa tudi sla hitro selitev a ne.

Kepica, o fajn. Saj jaz sem tudi pridna sportnica drugace, sploh z dragim skupaj sva en tak dober parcek, skupaj teceva, pa smucava, pa plavava, pa badminton, pa tenis sem zacela sam tam pa ni bilo lih casa zame. Pa fajn je s fantom to vse pocet, ker fantje so itak boljsi kot punce in punca se mora vedno maximalno potrudit zraven.

Twixy, joj sam to bo pa dalec ce greste kmalu v Avstralijo. Midva imava tudi nekaj zadevic v mislih, je mozna tudi SLovenija nazaj. Sam pri nama sedaj par let itak odpade, ni sam bejbi, se posel zraven. Je pa fajn vedet, da je mozno, da se mogoce enkrat v Slo selimo, ceprav realno se mi zdi, da je vseeno precej mala moznost.

Sedaj pa grem sportat na kauc, grem dekco naprej strikat user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.6.2009 20:35:15   
Kepica83
tečka sem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.6.2009 21:26:34   
tassika
Ma ne bit no user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.6.2009 21:33:40   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ma ne bit no user posted image

pa sem veš?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.6.2009 22:46:09   
witto
Kepica83 user posted image user posted image user posted image ,pišuka pa ne mi tako obupat, še vsaka je dočakala svojega user posted image ,in ni vrag, da ga neboš tudi ti. Veš dobro,skozi kaj sem šla tudi jas, sicer ne čez toliko,kot marsikatera tu gor, ki se matra že leta in leta, pa vendar sem dočakala mojega sineka tudi jas. In ga boš tudi ti. On-a, zdaj sedi na enem oblačku, in te vsak dan opazuje in spoznava že sedaj,hkrati se veseli, da boš ravno ti njena-gova mamicauser posted image . Malo za šalo,malo zares. Boš videla.....ko boš najmanj pričakovalauser posted image . Samo ne vrzi puške v koruzo.Sicer pa je še uz na vrsti, v ponedeljek,torej ni še vse izgubljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
26.6.2009 5:00:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Kepica83 user posted image user posted image user posted image ,pišuka pa ne mi tako obupat, še vsaka je dočakala svojega user posted image ,in ni vrag, da ga neboš tudi ti. Veš dobro,skozi kaj sem šla tudi jas, sicer ne čez toliko,kot marsikatera tu gor, ki se matra že leta in leta, pa vendar sem dočakala mojega sineka tudi jas. In ga boš tudi ti. On-a, zdaj sedi na enem oblačku, in te vsak dan opazuje in spoznava že sedaj,hkrati se veseli, da boš ravno ti njena-gova mamicauser posted image . Malo za šalo,malo zares. Boš videla.....ko boš najmanj pričakovalauser posted image . Samo ne vrzi puške v koruzo.Sicer pa je še uz na vrsti, v ponedeljek,torej ni še vse izgubljenouser posted image user posted image user posted image

O zlato moje_!!! Si še me prišla sem bodrit? Zlata si. Kaj bi jaz brez tebe? Ja saj imaš prav, tak kot že neštetokrat. Bomo videli kaj bo v ponedeljek. Hvala ti. Lupčkaaa

Dobro jutro vsem skupaj!!!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
26.6.2009 8:11:26   
tassika
Morgen, saj ne da ne morem spat, sam pri sosedu ropotajo, ker zdaj pa še oni renovirajo kopalnico in so me vrgli v luft in zdaj bo še dolga čakat do 12-ihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
26.6.2009 8:24:53   
mariee
Jaz sem pa že v službi. Treba delatuser posted image

Kako ste? Jaz sem zelo zaspano user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
26.6.2009 8:31:05   
tassika
Jaz sem pa pojedla zdrav zajtrk pa se moj želodec ne strinja še čist s prebavo tega, sem jedla sadne muslije v navadnem jogurtuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
26.6.2009 8:53:03   
sonček85
jUtro evo mene samo toliko da vas pozdravim in šibam ven z Aleksom dokler je še lepo vreme

se vam še javim ko bo čas

lp in uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
26.6.2009 9:17:48   
Anonimen
Punceee...
evo še mene mal. Sm na šihtu in berem kaj vse ste pisale... ooo sm se tud nasmejala MM in Twixy in Kepica, Smotke ene... user posted image
Jst sm mojga tud zahopsala na šihtu, je moj sodelavc user posted image  Ni blo pa čist nič romantično od samega začetka.... brrrrr, me je jezil... No, zdej sva pa poročenčka in čakava bebiko. Ma lajf se tko z nami špila včasih... ampak ni slaba igra.user posted image

Drugače pa..., v ponedeljek me ni. Ob 07:00 zjutraj do 14:00 ma obremenitvene teste za sladkorno. Bom vidli kaj bo. Upam na najboljše. Kar je naštela da lahko jem, je v bistvu NIČ. Je rekla naj probam ta vikend samo ržene zadeve jest, pa velik vode pit... pa muslije ampak une ta hude.. brez sladkorja in sadja in... nič krompirja, rižka, kruha, sladkarij, nič, nič, nič... Prej sm neki morila s kilami, zdej jih bom pa zgubla, zihr. Kar tud ni ok.user posted image  No, vse zvem v ponedeljek.
HVALA vam, vsaki posebej za besedice....

Kepica83, zakaj si žalostna, sej veš kaj sva se zmenle.... za test sm pa ponosna nate. Še mal počaki pa bova skupi v ambulanti, na telefonih user posted image

MM, komaj čakam blazino, slabo spimuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
26.6.2009 9:32:44   
grahek85
Jutro.

Se opravičujem ker takole vdiram. Sem od januark in Maška se nam že nekaj časa ni javila.Vem, da ste ve nekako njena "matična tema", pa me zanima, če mogoče veste, kako je z njo. Nazadnje ko smo se pisali je imela izcedke in jo je bilo precej strah, kako bo. Od takrat nismo bili v stikih. Se je vam kaj oglasila? 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
26.6.2009 9:32:46   
tassika
KLIK

http://www.ringaraja.net/forum/nose%C4%8Dni%C5%A1ka_sladkorna/m_2187195/tm.htm

Evo rižko tukaj si malo preberi, mislim, da ni tako hudo kot ti je rekla, glede na to, da berem da lahko jejo pomaranče.

Punce a boste vzele paket za novorojenčka ali denar, jaz sem zdajle sestavila e-paket z samimi malenkostmi ki mi še manjkajo, zdaj pa ne vem kaj se mi splača.

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.6.2009 9:34:03 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?