malaMravljica
|
Rizkoo, suuuuuuper in ja the best vozicek si vzela. Bravoooooo! Kolk bo ponosen mali notri. Ej, pa saj ta barva je za oba spola no, za puncko das eno punckasto dekco in je. Jaz sem tudi rekla,da bom verjetno tako modro vzela in pol tisto pisano dekco notri. Ker meni je pa oranzn tudi tko lep, sam bi bilo pa prekisato s tisto dekco, ki jo pletem, pa bez mi je lep, sam neprakticno, ker se takoj umaze, pa ga mores pol se bolj pogosto prat. Pri meni je zraven modre sam se malcek oranzna v igri Jupiiiii, nimas cukra. A je bilo sam posledica slascic dneva pred pregledom al kaj, ha ha ha, kolk sem si oddahnila sedaj,a ves imam par marcipanovih milk tukaj, ki jih zadnjic nisem upala dat v paket ti. Jih dobis pa osebno, saj morem konc mesca v Slo pridt, morem zrihtat papirje, da bom lahko Frau N. A res, ze druga, ki bi dojencka dala v veliko postelco, super. Sicer se ne vem kaj se je moj zmenu z unim ockom, ki je svetoval veliko posteljo, ma sedaj sem ze cist pomirjena, ce bo od zacetka ta velika pa pac bo. Bom pa se jaz lahko zlezla k dojencku spat, pol bo prsu pa se oci k nama in pol bo najina postelja samevala in bomo vsi v baby sobici. JA, sem prejle se enkrat pogldala sliko iz uz, tam kjer spi z roko nad glavo, cisti ocka je. Bejbe, kaj vam v Slo normalno odpira stran od Pikapolonice? Men jo tolk pocasi, res za znoret zraven, drugo pa normalno odpira, sam ene slo strani pa stekajo da kar res ni. Hmmm.... a je se prezgodaj kupit pamperske za mojega dojencka? Ker jaz sem jih ze je bilo dvojno pakiranje mini pampersk in cena se mi je po spominu zdela boljsa kot v Müllerju pa sem jih vzela. Pa se od Hipp sem vzela 4 kratno pakiranje higijenskih robckov za nase mladicke, je bila tudi dobra cena. Pa datum ne potece letos tko da ni panike a ne. No, pa se baby kremo od Weleede sem vzela, to je bila pa cist navadna cena, sam se nisem mogla upret Kepica, drzim pesti, sicer si pa ze koncala s pregledom do sedaj. Tassika http://desc.shop.ebay.de/items/?_nkw=angelsounds&LH_TitleDesc=1&_armrs=1&_from=
|