|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.6.2009 19:51:13   
sonček85
Lep pozdravček vsem user posted image
rižkoo:ja tista slikca je meni tudi tko lepa ,da kr kaj,ja namazana pa res nisem gor ,sem samo malo zapečena k hodim z vozičkom okol in me zapečeuser posted image user posted image user posted image
voziček:ja ne bo brevi bo pa buzz in je res super,Če ti kje najdem da bo ti povem,če boš pa kupovala sama mi je pa lepša bordo barva.
V ponedeljek ne vem če bom kaj v CE pa še moj dela glih do 14h pa da pride domov pa da se naje,če bom kaj okol te pokličem,ti mi pa le sporoči kako boš zrihtala glede pregleda,čakam klicuser posted image
jaz te imam za prijateljico ,saj si tko super punca in vem da če se ti bom kaj zaupala da tudi ne boš okol govorila ,ker si punca na mestuuser posted image user posted image user posted image
mm:jaz absolutno nisem zato da je otrok v tko veliki postelji.Na začetku potrebuje da se počuti toplo in prijetno kot bi pe bil v trebuščku da se sploh privadi na okolje in vse.Zato pa priporočajo košek ali zibko,posteljo imam pa jaz potem 140*70 in spoloh ne zgleda tko velika a veš.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.6.2009 21:11:57   
sonček85
mm hotela sem še samo dodat ,da odločitev je seveda vajina.Midva sicer imava 160*200  posteljo in ga dam zjutraj zraven naju,ali sebe k sem sama k dela ati in je supr,da bi pa sam imel tko veliko posteljo pa mislim da res ni dobro še sedaj.
Pogovorita se z dragim in upam ,da najdeta skupno dobro odločitev.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.6.2009 22:55:37   
malaMravljica
punce zlate ste z odgovori.

Sem se 1x govorila z moji,m in mo vse razlozila. Jutri bo se enkrat govoril s tistim ockom, ki mu je rekel, da je 140 x 70 za vodno posteljo takoj premalo. Ce bo on rekel, da bi drughega otroka takoj dal v vejo bova tako tudi midva, drugace mu bo rekel, ce bi nama prodal njegovo posteljo od dojencka oz. bova vzela vodni jogi 140 x 70
Sam nekaj pozabljate, govorim o vodni postelji in tam gre na vseh robovih res takoj 10 cm v nic oz neudobno za lezat, torej bi bila postelja 140 x 70 res udobno uporabna 120 x 50, to je pa res malo. Bova resila jutri, pa rekla sem mojemu, da jutri vprasa unega gospoda tudi o mnenju njegove zene user posted image  Pa bejbe moje, to je mojemu svetoval ne kar en, en v vrhu znanega podjetja vodnih postelj. Sam itak da mu jaz ne morem kar takoj zaupat, ce gre za mojega dojencka.

sedaj grem pa sam se pod tus itd v kopalnici pol pa pod koutr. Nocko

ja Tassi, ko bom imela bolj odprte ocke kot sedaj ti dam st na zs.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.6.2009 9:51:32   
mariee
Oj punce,

sem vas samo brala čez vikend. Imma nečaka na obisku in sem ves čas z njimuser posted image  

Rižkoo za buzza imam jaz isti problem-barveuser posted image . Meni je trenutno všeč http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192732 Ampak so pa v Nemčiji ful cenejši, poglej na idealo.com. Midva bova verjetno kar gor naročila.

mM če imata dovolj prostora kupita ta veliko posteljo, za zraven pa še košek ali zibko, kot je rekla Tassika. Potem pa daš ful pliškov v posteljo, da boš zmanjšala prazen prostor v postelji.

Tassika ja super, da maš tolk brcikuser posted image user posted image . Pri meni jih ni veliko, pa ne čutim jih, če dam roko gor, ampak samo znotrej čutim. Me pa fuuul maternica boli, če hodim, če sedim...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
29.6.2009 10:35:50   
sonček85
Lep pozdravček vsem  od mene in Aleksa user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
29.6.2009 10:39:10   
MAŠKA
Pozdravček še od mene...

smo imeli pester vikend in se nisem uspela nič javit. Smo praznovali 4. rojstni dan od naše pupe in 40. od možeka. Še dobro, da ne ve, da sem ga zatožilauser posted image

Drugače pri meni vse po starem.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
29.6.2009 12:02:36   
malaMravljica
Mariee,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jeeeeee kolk dober odgovor si mi dala. Hvala ti, hvala ti in hvala ti!!! Zakaj se jaz nisem tolk pametna kot ti?? Sem sicer razmisljala, da bi nekako locila postelco na 2 dela, ce seveda vzameva ta veliko. Tvoj odgovor je pa tolk dober, igracke na drugi del in bi bilo prav lepo. Sem vse premerla danes in niti ne bi bilo tako slabo tako velika postelja. Zvecer bo padla odlocitev kaj bomo naredili. V primeru vecje postelce bo pa bejbi uzival, ko bo star kaksno leto, se bo lahko premetaval po tako veliki vodni postelci, pa se jaz in oci z njim, jupiii.

Punce, jaz sem pa danes spucala celo stanovanje. Pa se pozna, da sem ratala pocasna in tezko cistim. Ze kmalu me je zacel trebuh bolet, pa sem nadaljevala in je bilo pol ok. Sedaj grem pa k tasci, je ona skuhala danes. saj nisem lacna, sam mal pa bom vseeno.

Mariee, kje bos ti buzza narocila pa se nic ne ves, ker ti bom po kosilu dala na zs en link user posted image user posted image user posted image   z norimi cenami.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
29.6.2009 12:09:07   
mariee
No mM me veseli, da ti je všeč odgovoruser posted image  pa dober tek in čakam na zsuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2283
29.6.2009 13:24:29   
malaMravljica
mariee hvala, pa sem se se mal zaklepetala s tajnico. Sedaj pa sladoled papam, njami. Bejbi pa telovadi v trebuhu user posted image

ej, kaj bos pa vse kupila, buzz trikolesnik vem, kaj pa se vse zraven, da ti dobim vse cene.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
29.6.2009 13:28:31   
tassika
MM ti se bolj spoznaš na te zadeve, kako bi jaz tole dobila, mi je ugodna cena, pa bi potem imela za drugega bejbija pa za mojo sestrco enkrat mogočeuser posted image

http://cgi.ebay.com/ANGELSOUNDS-FETAL-DOPPLER-PRENATAL-BABY-HEART-MONITOR-4_W0QQitemZ120441982774QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c0ae6cf36&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2285
29.6.2009 13:36:34   
malaMravljica
Tassika, a ves, da na ebay se pa res ne spoznam. Vem, da mores bit prijavljen, sam jaz nisem. Rizkoo obvlada to. Pa sam en moj komentar, a ves, da na robo iz amerike se placa davek? Da te ne pride pol davek vec kot produkt. Pa povej mi kolk stane to v EUR, ti pogledam za kolk ti ga dobim tukaj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
29.6.2009 14:00:42   
mariee
mM zaenkrat sem našla v barvi greystone, bi pa rajši barvo capri, ampak se jih zelo težko dobi, pa v isti barvi bi zraven še košaro. Kar sem jaz videla, je bilo najceneje prek ebay, sam jest tudi nisem prijavljena in nimam izkušenj.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1381980_-buzz-3-greystone-quinny.html 

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/733583_-buzz-3-capri-quinny.html

Neposredna povezava do sporočila: 2287
29.6.2009 14:02:35   
mariee
Tassika na nemški ebay poglej:

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=ANGELSOUNDS+FETAL+DOPPLER+PRENATAL+BABY+HEART+MONITOR+4&_sacat=See-All-Categories

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.6.2009 14:05:01   
mariee
Rižkoo

http://cgi.ebay.de/Quinny-Buzz-3-Strawberry-Neu_W0QQitemZ220442974076QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item33536cd77c&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.6.2009 14:29:22   
malaMravljica
Mariee, si dobila moj zs?

Jaz sem tudi na ebayu dobila tvoj vozek, sam sem dala notri tisto, da takoj kupis in imas fiksno ceno. Sama nisem prijavljena, ti pa lahko kupi kdo, ki ga poznas. Rabis sportni del in kosaro se pravi.

Pa se nekaj ti morem povedat, sedj sem sla na ta idealo.de in sem dala notri primerjavo cen za bugabooja, pa ti povem, da imajo sam ceno za 909 eur, to ap definitivno ni zadnja cena na nemskem trgu. Men so kar dragi oni na prvi pogled.

Joooj, bi vam se iskala kaj na netu, pa morem verjetno v mesto it.

Bejbe, ima katera pri roki kasen recept za sadno torto, za zacetnico v tortah, pa da definitivno fino rata.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 29.6.2009 14:31:53 >

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.6.2009 14:53:19   
mariee
mM sem dobila, hvala. Drugač so tudi na idealo.de dobre cene, ampak ni vse gor. Sam da pa ful ponudnikov skupaj. Uglavnem bi se lahko ful zafrkaval s tem in skos surfaluser posted image  Pa ni časauser posted image  lepo se imej v mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.6.2009 14:54:36   
malaMravljica
joooj, se rizkoota sem opazila sedaj.

Rizkoo, kako je bilo na pregledu? In si dobila maile?

Sedaj me pa res ni vec, cau!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.6.2009 15:38:48   
Nogavica
Punce, za vozičke in podobno opremo še malo poglejte na http://www.kikiwelt.de/. Pred tremi leti, ko sem bila noseča, so kar veliko tu kopovale.
Mi smo našega takrat tudi kupili na e-bay in smo s poštnino vred plačali pol manj, kot pa je stal tu v SLO.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.6.2009 15:57:52   
Anonimen
Punceeeeeeeeeee..., evo me.. z dobro novičko!!! Sladkor ni visok, papam lahko normalno... ponovno testiranje čez 14 dni. user posted image Če ste sržale pestke zame, hvaaaaaaaalllaaaaaaaaaa....

MM moja..., ti si ena zlata, itaq to že veš. Ja pregledala sm maila in našla si mi najcenejšo varianto... do danes. V pikapolonici.. sm zasledila enega in ga kupila, najcenej do zdej...
Predstavljam vam naš novi vozek ..http://nakup.pikapolonica.com/kosarica.. kupljen 3 minutke nazaj. Barva tud, če ni čist za deklice... bo pa pač kakšno lepo dekico not dobila. Nama je bil všeč in za ta denar... je super. Kaj ti praviš?
Zdej pa moraš še ti ga kupit, sva rekle, da ga kupiva skupaj... a ne? Sicer sem te en mejčkan prehitela ampak.. user posted image
Super, da si se pozanimala za une cifre.., danes takoj uredim in nakažem. Super sodelovanje bova imeli.. Veš, res si pridna in oddolžim se ti za čas, ki si ga posvetila mojim vozekom. Sigurnooo.. user posted image
Sm se pa pogovarjala danes na testih z eno prijetno punco, ki ima tako ime kot ti.... , je rekla, da definitivno je za večjo pojstlco.... in za svojo punčko 2 leti staro jo je imela.. in ima še sedaj. Je rekla, da jo je nafilala z igračkami in... je blo super... No, vidiš.. ti se sam fajn pomeni z bodočim možem user posted image

Mariee... mava podoben okus. Lej tukaj je še ena stran..http://www.pramworld.co.uk/product/3892/Quinny_Buzz_4_2008_Stroller_Midnight, vozki so sami in v kompletu, dost cenej kot pri nas ampak... sm jim pisala... in dobila odgovor "Hi,
Thank you for your email, shipping for the Quinny Buzz 4 (2008) Stroller - Midnight , Quinny Buzz: Shopping Basket and Dreami Carrycot will be £69.00. If you decide to order then please order through the website and make a note in the comments box that you agree to the extra postage charges of £69.00 and this will help to speed up your order."
... skratka poštnina čist preveč zato pa hitro skoči na.. http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/quinny/quinny-voziCek-buzz-4/211178712930021117 in preveri, če imajo še kakšnega. Enega sm jst lih kupla user posted image ... Majo akcijo, ker je model 2008, je pa rekla..., da so 2009 samo zaradi barve toliko dražji..., barve 2009 so pa meni osebno porazne... Skratka, LAUFI na pikapolonico oz. hitro pokliči, če te zanima in vprašaj.. na št. 02 749 32 60. Upam, da rata..., jst mislim, da je dobr deal v primerjavi z vsemi ostalimi. user posted image Je pa barva Midnight, ni Capri. Ta je mejčkan temnejša ampak meni vseeno lepa. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.6.2009 16:03:08   
Anonimen
Sonček85 ....
sm dobila maila..., tok ti hvala. Deal vidiš, da sm že nardila user posted image . A je dobr? Še ti mi povej user posted image Še košarco pa smo zmagal... Košar je pa itaq miljon..
Hvala tudi za tvoj čas..., zdej lahko jem in se ti oddolžim v Evropiiiiiiii... na eni hudi tortici. Sm pa dons zvedla, da mate v Žalcu neko Mignon slaščičarno, da ma dobre sladice in... greva lahko tud tja. user posted image Jst vse zvem..
11.7. majo 20% znižanje za bebe v NKD-ju, a greva šopat?? Sej je sobota... user posted image
Pošiljam pa lupčka vama obema...

Kepica 83, kaj je blo, kje si...???? Sem mislila nate ampak... mam nadomestni tel. in nobene cifre not zato ti nism nič pisala... JAVI SE, čimprej... Držim pestke..

Še enkrat ga predstavlja, vidim, da zgornji link... ga ni
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/quinny/quinny-voziCek-buzz-4/211178712930021117

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 29.6.2009 16:14:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.6.2009 16:31:39   
Kepica83
Živjo punce!
Evo malo se javljam. Kot sem včeraj napisala sem začela krvaveti. Sma šla včeraj z mojim na bazen pa sem imela take bolečine da se mi je mešalo. Sma šla na kosilo pa sem mogla vse pustit pa odlaufat na wc bruhat. Groza!!!!!!!!!! Me je pol moj v bazenu cartal pa sem mu zaspala v naročju, pol pa je bilo bolje. Ko sma prišla domov pa sem šla ajat za 3 ure, spet sem komaj hodla. No danes ni nič boljše. Čeprav krvavitev ni močna. Ravno toliko da je. Upam da nebom rabla it na čiščenje v primeru da sem bila nosečka. Pregled imam ob 17:40. Mi verjamete da bi rajši bila da mi reče da nisem bila nosečka. user posted image  ampak da se mi je vse ciklus nekaj zmešal. Kaj punce naj prosim za kake preiskave v primeru da je spet SS? nevem kaj naj. Moj je šel sedaj delat,jaz pa sem taaako sama. Pa še slabo mi je. user posted image

Rižkooooo voziček je čudovit!!!!!!!!!

Hvala vsem ki mislite name. LUPČKA

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.6.2009 17:02:01   
mariee
Rižkoo res si ga pocen dobila. Jaz bi ga takoj vzela, če bi bil trikolesnik. Jaz sem se zapičla v trikolesnikuser posted image Hvala za podatke, ampak bom počakala, če bodo mogoče dal kakšen trikolesnik iz 2008 kolekcije gor, če ne bom pa iz Nemčije naročila, mi je mM zrihtala zelo dobro ponudbo. Pa še ti mi boš prosim povedala, kakšen je tvoj, pa če je vredu barvauser posted image

Aja pa čestitke za sladkor, jaz sem ti že prejšnji teden hotela napisat, da mogoče pa sploh nimaš povišanega, ampak sem bila rajši tiho, da te en bi jezalauser posted image

Kepica83 držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.6.2009 17:36:51   
tassika
MM daj poglej koliko so res pri vas, na e-buy so kar ugodni, kaj pa kakšna stran k ti kupuješ, tam do 30 eur dam za njega, pri nas je 70.

Rižko super za pregled, jaz sem se zdajle tako nažrla, moj je šel na čikna, jaz pa na ameriški hot dog in imaš ogromno francosko in notri hrenavko, pa potem pomfri, pa solato in majonezo, senf, načo sir in ajvar. Zdaj se pa lahko samo še odkotalim od rač. Tudi vozek je lep, čeprav jaz nisem za modro barvo in ravno tako kot mariee sem bolj zaljubljena v trikolesnike, ampak če je tebi všeč je potem čisto vseenouser posted image

To je zaenkrat toliko, šibam n akavč k en v mojem trebuhu protestirauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.6.2009 18:02:07   
Anonimen
Kepica83, joj komi čakam, da prideš domov. Neki čudnga se ti dogaja... Pa pusti zdej te bazene... user posted image

Ja Tassika, čist vseen mi je a vam je všeč al ne.., je že moooj user posted image
Mariee.. ti povem, ko ga dobim, baje že jutri. user posted image Te barve sicer nikol tud opazila nism ampak.. mi je padla v učke ... ko sm jo vidla, cena pa še bolj user posted image Upam, da ti rata dobit... kar želiš. Aja.. sm se pa menla z ene parimi, pa pravijo, da so te štirikolesni kao bolj stabilni... Ne vem, bom vidla..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 29.6.2009 18:03:06 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.6.2009 19:02:54   
malaMravljica
Rizkoo, suuuuuuper in ja the best vozicek si vzela. Bravoooooo! Kolk bo ponosen mali notri. Ej, pa saj ta barva je za oba spola no, za puncko das eno punckasto dekco in je. Jaz sem tudi rekla,da bom verjetno tako modro vzela in pol tisto pisano dekco notri. Ker meni je pa oranzn tudi tko lep, sam bi bilo pa prekisato s tisto dekco, ki jo pletem, pa bez mi je lep, sam neprakticno, ker se takoj umaze, pa ga mores pol se bolj pogosto prat. Pri meni je zraven modre sam se malcek oranzna v igri user posted image  

Jupiiiii, nimas cukra. A je bilo sam posledica slascic dneva pred pregledom al kaj, ha ha ha, kolk sem si oddahnila sedaj,a  ves imam par marcipanovih milk tukaj, ki jih zadnjic nisem upala dat v paket ti. Jih dobis pa osebno, saj morem konc mesca v Slo pridt, morem zrihtat papirje, da bom lahko Frau N.

A res, ze druga, ki bi dojencka dala v veliko postelco, super. Sicer se ne vem kaj se je moj zmenu z unim ockom, ki je svetoval veliko posteljo, ma sedaj sem ze cist pomirjena, ce bo od zacetka ta velika pa pac bo. Bom pa se jaz lahko zlezla k dojencku spat, pol bo prsu pa se oci k nama in pol bo najina postelja samevala in bomo vsi v baby sobici. JA, sem prejle se enkrat pogldala sliko iz uz, tam kjer spi z roko nad glavo, cisti ocka je.

Bejbe, kaj vam v Slo normalno odpira stran od Pikapolonice? Men jo tolk pocasi, res za znoret zraven, drugo pa normalno odpira, sam ene slo strani pa stekajo da kar res ni.

Hmmm.... a je se prezgodaj kupit pamperske za mojega dojencka? Ker jaz sem jih ze user posted image  je bilo dvojno pakiranje mini pampersk in cena se mi je po spominu zdela boljsa kot v Müllerju pa sem jih vzela. Pa se od Hipp sem vzela 4 kratno pakiranje higijenskih robckov za nase mladicke, je bila tudi dobra cena. Pa datum ne potece letos tko da ni panike a ne. No, pa se baby kremo od Weleede sem vzela, to je bila pa cist navadna cena, sam se nisem mogla upret user posted image

Kepica, drzim pesti, sicer si pa ze koncala s pregledom do sedaj.

Tassika
http://desc.shop.ebay.de/items/?_nkw=angelsounds&LH_TitleDesc=1&_armrs=1&_from=

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?