malaMravljica
|
Twixy moja, a sem lahko s tabo danes jezna na mojega, ti pa na tvojega? Ti na tvojega, ker te nic posebej ne obrajta. Itak da ne pricakujes prevec no. Aja, nerada sam mu morem it v zagovor. Ves, mogoce ga je samo tako strah, da bi bil spet razocaran, mojega je bilo sedaj v drugo na zacetku tudi tako strah, pol pa k sem zacela slikce od pregledov nosit, pa ko so se na meni zacele spremembe je pa cist notr padu. Hmm.. sedaj je pa tolk notr, da misli, da bom rodila ze odraslo osebo, ki rabi ta veliko posteljo. Rizkoo, pejt pod nujno pogledat mail, tega zadnjega preberi in pol mi odgovori. Komaj cakam odziv, ker sem ti sedaj iskala vec kot 1 uro in sedaj sem cist ponosna name. Blazina Jane je pa faaaajn. Jaz bom verjetno mogla se mojemu eno kupit zadnjic, ko sem jio komaj dobila se je zvecer kar k meni na mojo polovico ulegu in si jo prisvojil, pa se dobra, da je tolk velika. Men je fajn, ma jo imam trenutno sam za pod vrat, da berem, je pa zagotovo fajn tudi za trebuh, sam jo tam ne pogresam, zaradi ekstremne izvedbe najine vodne postelje, Trebuh res ne trpi, sploh mi ni v napoto. Ja, pa se glede bejbi postelje. Mojemu bom predlagala 70 x 140 izvedbo in tam notri vodni strmac, ker se najde, sem sedaj na netu nekaj zadev nasla. Ceprav mu morem spet it mal v zagovor, pri 1 letu bova zagotovo menjala, ker bo premala ratala, to je res. Pri vodnji postelji se pac res rabi mal vecja izvedba, sam mene bi sedaj kar srcek bolel, ce bi naredili dojencku tako veliko posteljo. PA ne bit hude na najinega mizarja, ni bila to njegova ideja!!! On mi bo zagotovo sel meni v zagovor.
|