|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
23.6.2009 12:23:12   
MAŠKA
twixy močno stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

Sonček vem, da mačkonov ne smem šlatat, čeprav jih imam zelo rada. In čestitke za 2 meseca!joj kako hitri teče čas!

Jaz pa komaj čakam, da bo ura 5 popoldan, imamo v vrtcu zaključek in je parv fajn gledat naše male sončke kako nastopajo!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
23.6.2009 12:30:52   
mariee
Maška so mi vzeli kri na prejšnjem pregledu, ampak mi ni bilo treba čakat izvidov, tko da bom zdj na naslednjem pregledu izvedla kaj je bilo prejšnjič z mojo krvjo. Samo poklicali so me zadnjič, da sta voda in kri vredu, podrobnosti izvem pa na naslednjem pregledu.

Twixy jaz bom že kar zdjle začela pestke stiskat, pa jih bom držala do jutri, dokler ne prideš iz pregledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
23.6.2009 13:41:45   
sonček85
twixy,maška.hvala ja in res gre hitro čas ,še sama ne morem verjet da smo že 2 meseca stari user posted image user posted image user posted image

aleks vam vsem pošilja user posted image
in prosim razmišljaj pozitivno ,ne misli na slabo ,jutri pa bomo vse s tabo in mislile na vaju ,ko pa boš konec pa poročaj .Držim pesti aleks pa ti pošilja pikepokkeuser posted image
maška.oooooo kako lepo ,ja jaz tudi komaj čakam ,da ko  bo naš zrasel da ga bom, hodila gledat na nastope user posted image user posted image user posted image lepo se imej in uživaj v gledanju otročkov še posebaj pa svoje princese

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
23.6.2009 13:41:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sonček85 ja čestitke za 2 meseca!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image
hvala iiiiii kako lep medi user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
23.6.2009 14:46:28   
sonček85
 ČE KATERO ZANIMA  DA SE NE KUPUJE VSE NOVO SAJ GRE KAR NEKAJ  €
POCENI POSTELJNINA

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=63089.0

BLAZINE,JOGI,......

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=63045.0
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=61702.0
http://www.mama.si/forum/index.php?board=15.100
RIŽKOO:
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=63056.0

Vredno ogleda za vas nosečke

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.6.2009 14:58:44 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
23.6.2009 15:14:19   
sonček85
kje pa ste vse user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
23.6.2009 15:16:24   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Tukaj user posted image
Jaz sem ravno iz kosila prisla! Sem si ga kar zunaj privoscila imamo sonca in se kar toplo jeuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
23.6.2009 15:22:39   
Nogavica
Bom poskusila na kratko... user posted image

Sonček85 in Aleks, vse najboljše za 2 meseca user posted image
Mariee in tassi, čestitke za brcike user posted image
mM, ful lepa dekica bo user posted image

Rižkoo, hvala za tortico in kavico user posted image

Kepica83, stiskam pesti za user posted image
twixy, tudi zate močno stiskam pesti, da bo vse o.k. user posted image

pilotina, draga moja, tebi pa en močan objem user posted image  in upam, da se kmalu vrneš med nas. Lupčka!

Eno vprašanje za nosečke - katero lupinico boste kupile? Novo ali rabljeno?
Midva itak imava vso opremo od Žive, tako da ne bo nekih izdatkov, razen za oblačila pa še to bova poskusila ponucat, kolikor se da (o.k., roza ga ne bova oblačila user posted image ). Potrebujeva edino lupinico, ker smo jo imeli pri Živi izposojeno. Jaz zdaj spremljam oglase, ampak se nekako ne morem odločit.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 23.6.2009 15:23:01 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
23.6.2009 15:34:31   
tassika
Nogavica jaz dobim rabljeno, samo vem, d aje z njo vse ok. Ampak mislim, da te ne bi nategnili če kupiš rabljeno, saj so še pošteni ljudje, ki jo prodajajo ker jo pač ne potrebujejo več.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
23.6.2009 15:34:41   
sonček85
nogavica.hvala
in pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji 
user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.6.2009 15:34:51   
malaMravljica
Twixy, kako mislis soncka in se kar toplo user posted image user posted image user posted image  Pri nas zunaj na balkonu 10,8 st, oblacno, rosi, sivo, megleno. Poslji mal sonca se nam noooo.

Za jutri ti pa ze sedaj stiskam pesti, da bi srcek bil in je vse kot mora bit.

Nogavica, jaz sem pa ze kaksni 2 uri lastnica lupinice user posted image user posted image  tolk sem vesela, ze vsaj 4 x sem jo vzela iz skatle in jo gledam. Jaz sem vzela novo, ker jo bomo verjeno rabili tudi za daljse razdalje in je varnost le pomembna, pa se nikogar ne poznam, da bi jo prodajal, da bi vedela, da ni bil se v nesreci. Sem pa vzela model 08, ter barve ni bilo na izbiro in je bila mal cenejsa, pac majhen kompromis, ki pa me cisto nic ne moti.

Soncek, joj ze 2 meseca, kam bezi cas. Se spomnim kje sem bila tisti dan, ko si ti rodila in kar na jok mi je slo od srece.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.6.2009 15:35:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Tukaj user posted image
Jaz sem ravno iz kosila prisla! Sem si ga kar zunaj privoscila imamo sonca in se kar toplo jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.6.2009 15:36:57   
malaMravljica
He he Soncek, se samo meni zdi al se mu je cist spremenil obrazek in je sedaj cisti Soncek oz cist po mamici?
Se 101 dan in pol bi tudi jaz ze kmalu morala bit mami user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.6.2009 15:38:03   
twixy

nogavica.hvala
in pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji 
user posted image user posted image

Iiii.... Cuker mali user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.6.2009 15:40:56   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixy, kako mislis soncka in se kar toplo user posted image user posted image user posted image  Pri nas zunaj na balkonu 10,8 st, oblacno, rosi, sivo, megleno. Poslji mal sonca se nam noooo.

Za jutri ti pa ze sedaj stiskam pesti, da bi srcek bil in je vse kot mora bit.

Hahahahaha... Se mi zdi,da imamo ene 22°. Sicer je malo oblacno ampak soncek vseeno je.
Smo frajerji,a user posted image user posted image user posted image

Hvala... Ma,ce boste vse drzale mesti pa sem prepricana,da bo srcekuser posted image Zdaj sem v sluzbi in kar pozabim na pregled.. Me bo doma zacelo stiskat, ju3 pa ura iatk splooh ne bo sla nikamor user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.6.2009 15:56:16   
twixy
Zdaj si hocem avatar spremenit pa me vse nekaj heca user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.6.2009 16:14:32   
malaMravljica
vidis, to je pa zato, ker si mi hudicke prej posiljala dol user posted image user posted image user posted image   pa ne smem se jaz te hecat, ker jaz imam tudi tezave z netom, slo strani mi tako pocasi odpira, se dobro da rr se dela normalno.

moj fantek iz Kenije bo imel pa rojtni dan in mu morem darilo kupit. Bo dobil nekaj oblacil in pol se nekaj, mogoce uro. Pa tako velik je ze.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
23.6.2009 16:35:33   
Nogavica
Malo še vam zasitnarim - mi lahko izdata še znamko/model lupinice.
Se opravičujem, če je bilo že napisano. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1993
23.6.2009 16:36:35   
twixy
moj fantek iz Kenije bo imel pa rojtni dan in mu morem darilo kupit. Bo dobil nekaj oblacil in pol se nekaj, mogoce uro. Pa tako velik je ze.

Oooo... vse najboljse! No sej mu bom se jutri voscila in mu eno slikico poslala zravenuser posted image user posted image Koliko pa je ze star?
Em.. glede najinega dejta, sem vprasala in oni racunajo nekje v drugi polovici avgusta. Planiras kaj takrat?

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.6.2009 16:42:02   
sonček85

He he Soncek, se samo meni zdi al se mu je cist spremenil obrazek in je sedaj cisti Soncek oz cist po mamici?
Se 101 dan in pol bi tudi jaz ze kmalu morala bit mami user posted image  
ja tudi meni se zdi  -hvala

joj kako gre hitro  še 4t in boš že na 30t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm:ja pa res ti že imaš enega otročka ,kako je sedaj ta fantek,a RD  bo imel ,kako lepo ,še čestitke od mene user posted image user posted image je pa lahko vesel ,da ima tebe  in upam ,da se bosta kdaj lahko osebno spoznala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.6.2009 16:43:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Zdaj si hocem avatar spremenit pa me vse nekaj heca user posted image user posted image
tikerčke imaš pa lepe user posted image a avatar te še kar heca user posted image   in hvala za pohvale

tko zdaj grem, pa se malo še igrat z mojim sončkom k potem ob 18 pa že tko ati pride pa se bo še on z njim igral user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.6.2009 17:13:11   
malaMravljica
Nogavica,
jaz sem vzela maxi cosi cabrio fix.

Twixy, a ves da takrat bom pa celo cas imela. Moj ima takrat en sejem, nedalec stran in  jaz bom naceloma fraj kot pticek na vejici user posted image user posted image  sicer imam v mislih takrat se en obisk Slovenije, ce bo se izvedljivo, sam tisto itak nima fiksnega datuma, lahko poljubno spreminjam.

Moj fantek iz Kenije bo sedaj ze 12 let star. Njegove slikce pa ne dam sem gor, ker je tako lep, da bi se vse zaljubile user posted image user posted image  se ne hecam, tak pravi cukr je.  Soncek, ma itak, da se bomo osebno spoznali. Moj lubi je ze vprasal, ce bo prisel v Nemcijo studirat, da bo pri nas. Pa pogledat ga bomo tudi sli, sam sedaj se bo malo zategnilo zaradi dojencka, se mi zdi, da ni varno z dojenckom v Kenijo, zaradi malarije ce se ne motim.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
23.6.2009 17:25:23   
maj2009
ojla punce! kako ste vidm da mate debato o lupinicah. jst bom od kolegice kupla 1 leto rabljeno, pa bombažno prevleko za čez pa zimsko vrečo za 120e. grem ta konc tedna k njej mal na čvek, če ne bo šla na morje. je sicer modre barve samo me to kej preveč ne moti, ker bom mela bombažno prevleko čez.

mm zs maš glede cene vozičkov!

jst pa že odštevam dneve v službi. še jutr in drug tedn 3 dni pol pa na dougeeeeeeeee počitniceuser posted image user posted image !!!

še kr delam
ej a tako kot ma gibanje otrok v maternici naj bi blo tud pol? sonček ti to bl veš. ker če bo mela tak ritem pol bo prou fajn. čez dan kr brca, zvečer do 11 ful pol me pa pusti do okrog 6h ko se zbudim in grem na wc in se pol še ona in začne ful brcat, tko da lahko moj predm gre v službo tud čut kako skače notr najina pikica!

pozdravček!user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 1998
23.6.2009 17:38:29   
sonček85
mm:.u že 12 let , super,ja to pa res lepo da se boste spoznali ,ja za Kenijo pa po moje res ni dobro da greste zaradi nosečnosti in bebija,mogoče čez 2 leti ko bo lahko otročka imel kdo ta čas ali pa gre zraven,če se prej že ne boste spoznali.Res je lahko vesel da ima tako dobra skrbnika-starša
maj:moj je imel vikende vedno mir ,sedaj je pa včas taka mala tečka čez vikend,brcal je do 23h včas ,sedaj mi spi že ob 21h ,včasih že prej.Po moje ni to merilo ,lahko pa tudi da je.Nikoli se ne ve.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1999
23.6.2009 18:51:22   
Anonimen
Sonček85... iiiiiiiiiiiiiiii kako se to sonce malo lepo smeji....... ooooo mam kr solzice. Mišek mejhn.. pa nima več izpuščajčkov. Tok je cute, tok... komi čakam, da vaju spet vidim...pa še vozička.. user posted image
Veš, že uvajam ta novo, fletna prjazna deklca... mi je kr mal žal, ker jo bom čez čas zapustila.., se me je kot klopa prjela.
HVALA ti za link do lupinice, sm že poslala mail.... v upanju, da je oranžna. Mi druga barva ne potegne... , najlepša je.. Joj bom tko važna kot takrat z Aleksom. Se spomniš?? user posted image Če še kje kake bele previjalne mizice zaslediš.. se priporočam. Full bi mela vse od Lip Poljčane - TIM, pa majo samo pojstlco.. user posted image No bom že skompletirala za fantka svojga..
ČESTITKE za dva messssseeeeca.... Juupii....

Twixy.. iz srca močno ti želim, da jutri prideš nasmejana in nam napišeš kaj lepega. Do jutri držim pestke, obljubim. Ti samo pogumno.... karkoli bo, naj te ne zlomi. Maš krasnega možija in sej veš... kar te ne ubije, te naredi močnejšega... naj bo tako pri tebi... Itaq boš pa kmalu mami... Srčno upam..

MM, BRAVO za lupinico. Ej pa ti maš že precej stvarc... Komi čakam, da še jst kej naročim.. No, zdej še ne..do plače mi je možek dal prepoved user posted image Pol pa akcija... z njegovega računaaaaaaaaa.. user posted image Ko naročim vozek, ti javim...
Pa še čestitke za malega Kenijca... upam, da res pride kdaj k vam.

MAŠKA, jst vem, da ti zdej uživaš na nastopu .... user posted image

Drugače pa... crknil mi je moj novi telefon..., kr zmrznil.., zdej mam pa velika nadomestna jajca. user posted image Sm tko jezna.
Zaspana sm cel dan...ampak ne tolk, da se nebi šla nabasat nutele.. mnjami...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.