malaMravljica
|
O hvala za pohvale. Ce bo ta lepa, pa mogoce mala/i Twixy res dobi eno dekco. Mariee, ne se bat, jaz sem tudi ze kupila 2 dekci za bejbija. Eno pleteno sem v Ikeii vzela, bombaz in tako lepa, mehka, pa se velika. Pa cena se je tudi locila od ostalih Ocitno imam manijo na dekce, si ne morem pomagat. Tassika, sedaj se pa ze kar pozna trebuh, pa ze v 18 t si, ce to ne gre hitro cas a . Mariee, ne ti meni o mrazu. Pri nas v bistvu se ni bilo poletja, par toplih dni, pa ne tako, da bi umirala od vrocine. Te dni je pa sedaj itak cist mimo, vceraj sva zakurila kamin, tako je zeblo. Danes imam majcko z dolgimi rokavi, pa se eno na vrh, ker enostavno prevec zebe. Pa razmisljam, da bi nogavice obula, sam sovrazim pol poleti en kup nogavic prat in zlagat v pare. Twixy, seveeda najin zmenek se velja. Sem ravno danes zjutraj razmisljala kdaj sva zmenjeni. Rizkoo, ma neeee, ne smes za mojega bejbija kupvat, bo njegova mama jezna, ker drugui zanj dinarcke rabijo. Kdaj bos narocila vozicek? joj, ko ga bos ti ga bom tudi jaz. Jaz bom mogoce sla v trgovino po razstavni model, ker pride enih 200 eur cenejsi. Pilotina moja, objemcek. Kepica, to s testi pri tebi mi ni jasno. Kaj ce bi sla dat kri, da ti tako preverijo? Tisti prvi test je bil 100% pozitiven in ne vem zakaj so sedaj negativni. Soncek, tebi tudi en objemcek. Ne kar tako ampak zato, ker si pridna mami. Danes pride lupinica, jupiiiii.....
|