|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
23.6.2009 8:27:00   
Anonimen
Jutro še od mene...
Ne morem čist k mizi zarad trebuha... tok keksolina sm pojedla za zajtr, da... sm kroglca.. user posted image

Evo za vsako ena..
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.6.2009 8:33:44 >

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.6.2009 8:38:40   
mariee
O Rižkoo, hvala za kavicouser posted image . Kako si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.6.2009 8:42:35   
Anonimen
user posted image  
Mariee... taka sm dons.... točno taka... sam jezik še not držim.. Pa ti?

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.6.2009 8:44:00   
tassika
Jaz pa kašljam, pa zebe me, sovražim tako vreme user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.6.2009 8:48:12   
Anonimen
Jst ga tud sovražim... čist me uspava.., tud kavica ne pomaga.
Študiram kaj delat, da mal k sebi pridem.., no pustimo podrobnosti, da sem v službi.. user posted image

Naslednji teden pa bo treba začet štet brcike... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.6.2009 8:50:47 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.6.2009 8:52:20   
tassika
Ja rižko si že kupla beležko, drugače imaš tukaj tako posebno
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.6.2009 8:57:30   
mariee
Mi smo pa v službi kar peč prižgal, tako da me ne zebeuser posted image , me pa mal glava boli in zaspana sem.  Ta teden je čudenuser posted image
Mene pa včeraj nič ni več brcnil, pa zvečer nič nisem čutila, zjutraj pa tudi neuser posted image  bom vidla, če me bo v službi, tako kot včeraj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.6.2009 9:01:27   
Anonimen
Ooo Tassika HVALA. Ne bom je kupla, ta je tko lepa.. user posted image  Ej bi blo fajn da najdeva previjalno v IZIju, ne? Bom mogla it mal preverit čez kak teden...

Mariee.. pečkooo.., u pa uživate. Ne skrbi za brce... v tvojem tednu jih jst sploh čutla še nism. Men se je začel v 20 oz. 21t. Nč naj te to ne sekira... Bebi itaq brca sam je še mali pa ga ne čutiš... Moj recim.. je že tok zrastu, da mi z glavo al ritko direkt v želodec in na mehur pritiska in... ga pošteno čutim... maš še 7 tednov pa boš vse to čutla user posted image  Nč se sekirčkat...

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.6.2009 9:15:15   
malaMravljica
O hvala za pohvale. Ce bo ta lepa, pa mogoce mala/i Twixy res dobi eno dekco. Mariee, ne se bat, jaz sem tudi ze kupila 2 dekci za bejbija. Eno pleteno sem v Ikeii vzela, bombaz in tako lepa, mehka, pa se velika. Pa cena se je tudi locila od ostalih user posted image  Ocitno imam manijo na dekce, si ne morem pomagat.

Tassika, sedaj se pa ze kar pozna trebuh, pa ze v 18 t si, ce to ne gre hitro cas a .

Mariee, ne ti meni o mrazu. Pri nas v bistvu se ni bilo poletja, par toplih dni, pa ne tako, da bi umirala od vrocine. Te dni je pa sedaj itak cist mimo, vceraj sva zakurila kamin, tako je zeblo. Danes imam majcko z dolgimi rokavi, pa se eno na vrh, ker enostavno prevec zebe. Pa razmisljam, da bi nogavice obula, sam sovrazim pol poleti en kup nogavic prat in zlagat v pare.

Twixy, seveeda najin zmenek se velja. Sem ravno danes zjutraj razmisljala kdaj sva zmenjeni.

Rizkoo, ma neeee, ne smes za mojega bejbija kupvat, bo njegova mama jezna, ker drugui zanj dinarcke rabijo. Kdaj bos narocila vozicek? joj, ko ga bos ti ga bom tudi jaz. Jaz bom mogoce sla v trgovino po razstavni model, ker pride enih 200 eur cenejsi.

Pilotina moja, objemcek.

Kepica, to s testi pri tebi mi ni jasno. Kaj ce bi sla dat kri, da ti tako preverijo? Tisti prvi test je bil 100% pozitiven in ne vem zakaj so sedaj negativni.

Soncek, tebi tudi en objemcek. Ne kar tako ampak zato, ker si pridna mami.

Danes pride lupinica, jupiiiii.....

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.6.2009 9:18:37   
malaMravljica
Rizkoo, meni pa ni g se nic rekel, da moram brcike kaj stet user posted image  kdaj naj bi se zacelo stet? Ceprav moj zagotovo brca 10 x na dan, kaksen dan ima pa kar sportni dan user posted image user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.6.2009 9:33:11   
tassika
MM ja res se že pozna, bom en dan ko bo čas nardila tko kot si ti pa ti poslal v pregleduser posted image

Tudi tukaj je mraz, jaz imam oblečen kavbojče, majco z dolgimi rokavi in čez plašček iz jeansa pa superge in nogavice, ni natikač, prstki zrznli, pa še vmes skos nekaj škropi dež.

Mariee jaz sem včeraj ful malo čutila ene 3 brcike in pol zaspala, danes zjutraj pa mislim da dve potem pa spet nič, zgleda, da danes mu tudi slućba ne gre na živceuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.6.2009 9:34:21   
Anonimen
malaMravljica... briga naju kaj mami pravi user posted image
Voziček naročim točno 15. julija user posted image , sm se tko odločila. Po plači..., prej ne gre. Sva zdej za balkonsko ograjo dala tok denarja, da jooooj...

Men je moja G rekla, da moram po 25t začet štet. Mora jih bit najmanj 10 v dnevu. To ne pomen, da moraš pa zdej sam na to bit pozorna... ampak itaq so zdej brcike bolj intenzivne in čist tko... pač bodi pozorna, to je vse.
A si ti že delala test za sladkorno pa te zadevce??

Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.6.2009 9:38:21   
tassika
Rižko meni tudi tašča teži, da je čas da še vse kupim, k da imam neko bajno plačo in da ni treba da že zdaj kupujeva previjalno, ampak midva jo greva vseeno iskatuser posted image

Za test za sladkorno sem pa jaz slišala, da ti itak sladkor kontrolirajo pri odvzemu krvi in če je povišan potem greš še na ostale teste.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.6.2009 9:42:37   
malaMravljica
aha, bom poskusla mal stet, ceprav jaz sproti pozabim. Danes zjutraj nisva spala od 5h naprej in pol je moj dal roko na trebuh in sem rekla naj mal jezi bejbija in ga zbudi user posted image user posted image  pa je reku, je ze zbujen. Joj uboscek ta najin bejbi, midva ga ze sedaj non stop hecava, a nama bo pol vse to vrnu?

V opomin vsem. Moram vedno napisat tisti bejbi, ker je bejbi pac moska oblika user posted image  

Kaj mislis tisti test, ko ti dajo tisto sladko tekocino pit? Ne, niso mi delal. Men so sam na zacetku komplet kri pregledal, pol pa vedno urin pregleda in vsak 3 pregled mi pregleda kri iz prsta. Ce mi bodo cukr gledal jih bo kap, verjetno se mi po zilah sam cukr pretaka, sem taka sladkosnedka user posted image  Imam pa sedaj pregled v cetrtek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.6.2009 9:58:13   
Anonimen
Tassika, to ne drži. V 24t ima vsaka test sladkorne. NUJNO. Ti vzamejo kri, vodo... spiješ 4dcl glukoze... in čakaš v čakalnici 1h, potem ti spet vzamejo kri. Mislim, da je to zelo obvezen pregled. Po tem.., se pa vidi kako in kaj in ali je potrebno še naprej..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.6.2009 10:13:21   
MAŠKA
Ojla babuške!

Rižkoo a veš, da meni tega testa v prvi nosečnosti tudi niso delali. Je pa res, da sem imela celo nosečnost super izvide urina in krvi. Mogoče mi zato niso. Ker vem, da ene pa so pile tisto zadevo in čakale v čakalnici že takrat.

No na tokso pa sem še vedno negativna. tako da naslednjih nekaj mesecev ne bo nič pršutka in nič biftekauser posted image

Glede brcik nič ne skrbite. Po 25 tednu bodo že tako konkretne, da jih ne boste mogle zgrešit. Pa veliiiiko, veliko več kot 10 jih bo! Itak se vaši bebiji pri vas dobro počutijo in bodo veselo telovadili po bušijih. Mora tako bit!user posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 23.6.2009 11:31:09 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.6.2009 10:19:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
kepica.ja zame si noečka in uni gospod zgoraj to ve (90% sem )user posted image

user posted image user posted image user posted image  hehe hvala hvala.

Kaj je možno da se je začelo kaj dogajat, pol pa je hormon začel upadat in imam zaradi tega vse znaki in M ni? Samo pol bi krvavet tudi morala ne? al kako?user posted image

visok hormon še nekaj časa ostane v telesu ,še nekaj mesecev potem ko že buši raste,ja po moje bi pa morala začet krvavet če nebi bila,samo upam ,da se ti cikli niso kaj podaljšali ali pomešali.
Ne samo po moje si nosečka user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.6.2009 10:19:53   
sonček85
tassika:super za pakertek  in da ga dobiš
kako lep bušiuser posted image user posted image user posted image
rižkoo:ja možno da so nogice ali rokice,sedaj ima otroček še veliko prostora da se na veliko miga user posted image
*Ja brevi je res najboljšiuser posted image user posted image
*sem dala lubčka na nosekuser posted image
*danes smo stari točno 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
*hvala za kavico,
*ma najedla si se pa tolk da ne moreš za mizo,user posted image user posted image vem kako je to user posted image
pilotina:tisti sms včeraj  k si mi ga poslala si mi luštte naredla,bi še jaz jedla pico user posted image user posted image ti se kar razvajaj in vedi da te pogrešamo
mm:ooooooooooo,iiiiiiiiiii hvala  sem počaščena .Joj pupe moje ,res sem vesela ,da sem prišla na to temo ,kewr ste res zlatke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.6.2009 10:19:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Rizkoo, meni pa ni g se nic rekel, da moram brcike kaj stet user posted image  kdaj naj bi se zacelo stet? Ceprav moj zagotovo brca 10 x na dan, kaksen dan ima pa kar sportni dan user posted image user posted image  
nekje po 25t se mi zdi ,jaz koker ga nisem čutla sem ga malo podražila in se je premaknil in brcal nekaj časa user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.6.2009 10:19:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Tassika, to ne drži. V 24t ima vsaka test sladkorne. NUJNO. Ti vzamejo kri, vodo... spiješ 4dcl glukoze... in čakaš v čakalnici 1h, potem ti spet vzamejo kri. Mislim, da je to zelo obvezen pregled. Po tem.., se pa vidi kako in kaj in ali je potrebno še naprej..
ni glih obvezen a ga naredijo skoraj vsi G zaradi preventive.Najina G  ta test dela ,pa če je kdo v družini  ali ni s sladkorno.No pri nas  imamo- moj stric je in stara mama ,a ga jaz nimam, je ok.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.6.2009 10:23:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

No na tokso pa sem še vedno negativna. tako da naslednjih nekaj mesecev ne bo nič pršutka in nič biftekauser posted image

in nič šlatanja muck,vrtnarjenja brez rokavičk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.6.2009 10:43:07   
mariee
Sonček85 ja čestitke za 2 meseca!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
23.6.2009 10:49:09   
mariee
mM sam potem pa nimate takega mrazu, če še nogavic nimaš gor. Jaz bi zmrznila brez nogavicuser posted image

Maška jaz bom pa na naslednjem pregledu zvedla. Čeprav jaz salame in sveže sire kar jem, ker mi je rekel G, da naj jem če mi je to dobruser posted image  No, biftka pa res ne jem.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
23.6.2009 11:40:29   
MAŠKA
Mariee a ti niso za tokso že takoj naredil? Ker meni so delali v prvi nosečnosti ta test 3x.
Če pogledaš v materinsko, piše na 2. strani.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
23.6.2009 12:06:53   
twixy
Da se vas samo na hitro pozdravim user posted image

Mariee ju3 imam pregled. In me ze postenooo stiska user posted image Kar neke crne misli imam.. Vse mogoce razmisljam.

mravljica iiii.. kako si prijazna user posted image No za zmenek pa ti se tocno povemuser posted image Prav komaj cakam,da te spoznam user posted image

soncek cestitkeee za 2mesecauser posted image user posted image user posted image Uff.. kako hitro gre cas!

Nic, grem papirje dalje zlagat drugace nic ne bom naredila danes vecuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.